המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
אדם כתב:חשבתי שאברמוביץ זה רכז מחליף או קומבו אפילו שאין לו סייז ויכולת אבל ניחא לעת צרה אבל בתור רכז ראשון זה מכה .
לא מבין אם כל הבלאגן מה התכנון אם כל הכבוד.
בירושלים ותל אביב אם כל הבלאגן ומלחמה יש סדר ובניה בהחתמות לא סתם .
נגיד שרצינו את מוטלי ההנהלה רצתה אבן רצה ולא הלך ?נו נגמר העולם מה מדובר באיזה סנטר על .
לגבי שאר השמות בעיני טוב מאוד שלא בא לפה נגר כמו טיריק ג׳ונס ,גם לגבי ווילי לא חושב שזה לרמה הזו אבל בטוח שכל השמות הללו נגד מכבי יראו ככוכבי על אבל זה בעיקר בגלל מכבי לא בזכותם .
לגבי גארדים אין כלום הלוואי שלויד יבוא יהיה לנו קלעי .
הכי חשוב כרגע זה להביא רכז וסקנד גארד רציניים ולא מייקון יש כאלה מלא בליגה לא צריך מייקון שיביאו מישו בעל פוטנציאל .
עידן כתב:אדם כתב:חשבתי שאברמוביץ זה רכז מחליף או קומבו אפילו שאין לו סייז ויכולת אבל ניחא לעת צרה אבל בתור רכז ראשון זה מכה .
לא מבין אם כל הבלאגן מה התכנון אם כל הכבוד.
בירושלים ותל אביב אם כל הבלאגן ומלחמה יש סדר ובניה בהחתמות לא סתם .
נגיד שרצינו את מוטלי ההנהלה רצתה אבן רצה ולא הלך ?נו נגמר העולם מה מדובר באיזה סנטר על .
לגבי שאר השמות בעיני טוב מאוד שלא בא לפה נגר כמו טיריק ג׳ונס ,גם לגבי ווילי לא חושב שזה לרמה הזו אבל בטוח שכל השמות הללו נגד מכבי יראו ככוכבי על אבל זה בעיקר בגלל מכבי לא בזכותם .
לגבי גארדים אין כלום הלוואי שלויד יבוא יהיה לנו קלעי .
הכי חשוב כרגע זה להביא רכז וסקנד גארד רציניים ולא מייקון יש כאלה מלא בליגה לא צריך מייקון שיביאו מישו בעל פוטנציאל .
התכנון של ההנהלה זה לעבור את העונה הזו בשלום בליגה ולקחת אליפות (ו/או גביע). אל תצפה ביורוליג לשום דבר מעבר לתחתית טבלה, זה מה יש לצערנו.
שמוליק כתב:פליקס, מספיקק עם החישוב הכלכלי שהאוהדים עושים. הרגילו אותך שאין כסף ומכאן לחסוך, להביא מציאות ולהיות מכבי פתח תקווה של פנרבחצה. די!!! בעסק פרטי אתה מביא כסף מהבית או מוכר. שימכרו כבר המאוסים פדרמן רקנטי ושאר הטפילים. חבורת דוחים. לא סובל אותם.
עידן כתב:שמוליק כתב:פליקס, מספיקק עם החישוב הכלכלי שהאוהדים עושים. הרגילו אותך שאין כסף ומכאן לחסוך, להביא מציאות ולהיות מכבי פתח תקווה של פנרבחצה. די!!! בעסק פרטי אתה מביא כסף מהבית או מוכר. שימכרו כבר המאוסים פדרמן רקנטי ושאר הטפילים. חבורת דוחים. לא סובל אותם.
לא מבין מה אתה רוצה מפליקס. זה המצב הנתון ואני לא רואה איך הוא משתנה בעתיד הנראה לעין. כולנו היינו רוצים בעלים טובים יותר, אבל אין היתכנות לכך כרגע. להתכחש למצב סתם מוביל לציפיות לא הגיוניות.
A.Parker כתב:דווקא זכור לי שקטש רצה את מייקון לפני שנתיים. אני לא אוהב את ההחתמה הזאת, אם וכאשר.
דווקא בייקון מוכשר מאוד. מעדיף להמר על אופי בעייתי בשביל כישרון העונה.
Jack55 כתב:A.Parker כתב:דווקא זכור לי שקטש רצה את מייקון לפני שנתיים. אני לא אוהב את ההחתמה הזאת, אם וכאשר.
דווקא בייקון מוכשר מאוד. מעדיף להמר על אופי בעייתי בשביל כישרון העונה.
מייקון זה אכן שם שקטש מאוד דחף אליו בקיץ הזה
אם יגיע (מאוד קרוב לזה) הוא יהיה על תקן הזר השלישי בקו האחורי, זאת אומרת שיגיע עוד רכז זר וזר יותר בכיר לעמדה 2, זאת השאיפה כרגע לפחות
Avi1508 כתב:אור שקדי נותן עדכון בוואלה על המצב ולהלן דברים החדשים בתוך הכתבה
1. הוא כותב שבמכבי ירדו מאלכסה אברומביץ׳
2. בסופו של דבר יש סיכוי שקליבלנד ימשיך לעוד עונה
where is the love? כתב:תשמעו האווירה עצובה, מכבי וההנהלה פשוט במצב רע...
אני בעד שכל אחד יעלה איזה שם לשידוך למכבי... הנה שמעתי שראול נטו פנוי?
גם קנון הזכיר אותו, מה רע בשחקן כזה?
עידן כתב:where is the love? כתב:תשמעו האווירה עצובה, מכבי וההנהלה פשוט במצב רע...
אני בעד שכל אחד יעלה איזה שם לשידוך למכבי... הנה שמעתי שראול נטו פנוי?
גם קנון הזכיר אותו, מה רע בשחקן כזה?
אני בעד, מתאים כמו כפפה למכבי - שחקן מבוגר אחרי פציעה קשה מאוד שלא שיחק כל העונה שעברה. בדיוק מסוג השחקנים שמכבי אוהבת. אולי גם פבראני פנוי?
where is the love? כתב:אני דווקא רוצה להגיד שהתכוונתי לא בקטע של לצחוק חלילה, אלא בקטע של לנסות לחשוב על מועמדים. ואני ? עכשיו חותם על ראול נטו
עידן כתב:where is the love? כתב:אני דווקא רוצה להגיד שהתכוונתי לא בקטע של לצחוק חלילה, אלא בקטע של לנסות לחשוב על מועמדים. ואני ? עכשיו חותם על ראול נטו
אין לי מושג מה הוא מסוגל לתרום לנו במצבו, אבל שיהיה, אני זורם. זה לא שנקבל משהו טוב יותר והעונה הקרובה גם ככה נראית אבודה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־16 אורחים