פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד מלפפונים 2024

09 אוגוסט 2024, 23:51

סבבה , ההנהלה חושבת שהעונה הזו די אבודה בגלל המלחמה ..... אוקיי , אז אני מקבל את ההחתמה של מייקון
אולי אולי אולי הוא יחזור בנובמבר , יכול להיות שחקן טוב בשקל תשעים

החתימו את יאקובייטיס , צעיר עם פוטנציאל . החתימו את הורד גם צעיר עם פוטנציאל מטורף
אז אם הקונספציה שהעונה אבודה ואפשר לעשות ניסיונות ולתת צ'אנס לצעירים לא יקרים למה לעזאזל החתימו את רנדולף שיהיה בן 34 ולויד בן 31 ??????
קצת קשה להבין מה קורה ......

10 אוגוסט 2024, 01:11

אם מיקון הוחתם ויעדר עד ינואר, מי מחליף אותו עד אז?

10 אוגוסט 2024, 09:38

שמוליק כתב:אם מיקון הוחתם ויעדר עד ינואר, מי מחליף אותו עד אז?

אם אתה מתכוון לעוד גארד זר קלעי שיחתימו אז התשובה היא לא, התכנון של מכבי זה להחתים בלי קשר מחליף לבונזי ולסגור את הסגל, ואת ההעדרות של מייקון יכסו השחקנים החתומים שיש בסגל, קטש יצטרך לאלתר עד שיהיה כשיר.

10 אוגוסט 2024, 10:04

מרסר כתב:

אם אתה מתכוון לעוד גארד זר קלעי שיחתימו אז התשובה היא לא, התכנון של מכבי זה להחתים בלי קשר מחליף לבונזי ולסגור את הסגל, ואת ההעדרות של מייקון יכסו השחקנים החתומים שיש בסגל, קטש יצטרך לאלתר עד שיהיה כשיר.

דווקא יש כאלה שטוענים שמכבי גם לא תחתים זר נוסף ל 3 4

10 אוגוסט 2024, 11:12

מקאדו 3 כתב:
מרסר כתב:

דווקא יש כאלה שטוענים שמכבי גם לא תחתים זר נוסף ל 3 4

לדעתי הטוענים אלה פדרמן רקאנטי, כרגיל שזה מגיע לכסף הם הראשונים לפגוע בקבוצה מקצועית אבל הם בעלי המאה יש להם את הכי הרבה אחוזים בבעלות על המועדון.

10 אוגוסט 2024, 11:40

עונה מושלמת לתת למאייר לפרוץ

Sent from my iPhone using Tapatalk

10 אוגוסט 2024, 12:14

אני בכלל לא מבין איך מייקון, בהתחשב בכך שהוא אחרי פציעה קשה ולא יהיה כשיר עד סוף השנה בערך, אמור לעבור את הבדיקות הרפואיות? איך זה הגיוני בכלל שמחתימים ככה? פבראני כבר נראה כמו החתמה יותר הגיונית

10 אוגוסט 2024, 12:31

עידן כתב:אני בכלל לא מבין איך מייקון, בהתחשב בכך שהוא אחרי פציעה קשה ולא יהיה כשיר עד סוף השנה בערך, אמור לעבור את הבדיקות הרפואיות? איך זה הגיוני בכלל שמחתימים ככה? פבראני כבר נראה כמו החתמה יותר הגיונית

מייקון צפוי לחזור לכשירות בנובמבר. לא בסוף השנה.

10 אוגוסט 2024, 14:54

עידן כתב:אני בכלל לא מבין איך מייקון, בהתחשב בכך שהוא אחרי פציעה קשה ולא יהיה כשיר עד סוף השנה בערך, אמור לעבור את הבדיקות הרפואיות? איך זה הגיוני בכלל שמחתימים ככה? פבראני כבר נראה כמו החתמה יותר הגיונית

אני כתבתי בצחוק, אבל יש מצב שזה באמת ככה, ומייקון הסכים לשחקן "בחינם"

10 אוגוסט 2024, 19:44

שמואל1 כתב:

מייקון צפוי לחזור לכשירות בנובמבר. לא בסוף השנה.

נובמבר זה כמעט סוף השנה (האזרחית). ואנחנו כבר יודעים מה שוות הערכות זמן כשירות של פציעות. בד"כ זה מתארך, אז לא אתפלא בכלל אם נובמבר יהפוך לדצמבר.

10 אוגוסט 2024, 20:57

Neo כתב:סבבה , ההנהלה חושבת שהעונה הזו די אבודה בגלל המלחמה ..... אוקיי , אז אני מקבל את ההחתמה של מייקון
אולי אולי אולי הוא יחזור בנובמבר , יכול להיות שחקן טוב בשקל תשעים

החתימו את יאקובייטיס , צעיר עם פוטנציאל . החתימו את הורד גם צעיר עם פוטנציאל מטורף
אז אם הקונספציה שהעונה אבודה ואפשר לעשות ניסיונות ולתת צ'אנס לצעירים לא יקרים למה לעזאזל החתימו את רנדולף שיהיה בן 34 ולויד בן 31 ??????
קצת קשה להבין מה קורה ......

רנדולף באוקטובר יהיה בן 32

11 אוגוסט 2024, 08:43

גם ב one מפרסמים שמייקון חתם.
כנראה הודעה רשמית היום או מחר

11 אוגוסט 2024, 09:43

כול עוד הוא לא מופיע בסגל של מכבי באתר היורוליג, מבחינתי הוא לא חתם

11 אוגוסט 2024, 09:53

הסיבה היחידה שנותנת לי אופטימיות בהחתמה הזאת היא שקטש חם עליו. סומך על שיקול הדעת שלו במידה והוא כל כך מעוניין בו.

11 אוגוסט 2024, 10:53

A.Parker כתב:הסיבה היחידה שנותנת לי אופטימיות בהחתמה הזאת היא שקטש חם עליו. סומך על שיקול הדעת שלו במידה והוא כל כך מעוניין בו.

הבעיה שזה לא כל כך עוזר לנו כשהוא אחרי פציעה קשה ואפילו לא צפוי להיות כשיר עד אזור חודש נובמבר. נקווה שיביאו שחקן מחליף שייתן תפוקה במקום קולסון.

11 אוגוסט 2024, 20:24

felix_r כתב:כול עוד הוא לא מופיע בסגל של מכבי באתר היורוליג, מבחינתי הוא לא חתם

מופיע באתר היורוליג בכותרת הראשית זה מספיק?
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... ryl-macon/

11 אוגוסט 2024, 20:50

עידן כתב:
A.Parker כתב:הסיבה היחידה שנותנת לי אופטימיות בהחתמה הזאת היא שקטש חם עליו. סומך על שיקול הדעת שלו במידה והוא כל כך מעוניין בו.

הבעיה שזה לא כל כך עוזר לנו כשהוא אחרי פציעה קשה ואפילו לא צפוי להיות כשיר עד אזור חודש נובמבר. נקווה שיביאו שחקן מחליף שייתן תפוקה במקום קולסון.

לא מאמין שיבוא פורוורד איכותי. יביאו סתם סותם חורים ובזה ייחתם סגל בינוני.

11 אוגוסט 2024, 21:26

סגל בינוני אבל שאם יתחבר יכול לעשות פלייאוף.

יכל להיות יותר גרוע, בוא נראה אם מביאים עוד החתמה בעמדה 3-4

אם לא לדעתי זה אסון

12 אוגוסט 2024, 09:31

גל גל כתב:סגל בינוני אבל שאם יתחבר יכול לעשות פלייאוף.

יכל להיות יותר גרוע, בוא נראה אם מביאים עוד החתמה בעמדה 3-4

אם לא לדעתי זה אסון

אם לא יגיע שחקן ברמה לעמדה 3-4, ובהנחה שמייקון פצוע עד נובמבר לפחות, אני לא חושב שנעשה פלייאין (בטח שלא פלייאוף).

12 אוגוסט 2024, 10:04

Avi1508 כתב:
felix_r כתב:כול עוד הוא לא מופיע בסגל של מכבי באתר היורוליג, מבחינתי הוא לא חתם

מופיע באתר היורוליג בכותרת הראשית זה מספיק?
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... ryl-macon/

כן, ראיתי. הם עשו זאת במיוחד בשבילי :)
פרסם תגובה