המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
קודי כתב:דרו ניקולאס חתם לשנתיים (1+1) בצסק"א. עוד חיזוק פוטנציאלי הלך...
קודי כתב:לורבק חתם רשמית לשלוש שנים נוספות בברצלונה.
אלמוג כתב:קודי כתב:לורבק חתם רשמית לשלוש שנים נוספות בברצלונה.
איזה כיף זה לרצות שחקן, ופשוט להחתים אותו...
ועוד איזה שחקן.
התנין כתב:קודי כתב:דרו ניקולאס חתם לשנתיים (1+1) בצסק"א. עוד חיזוק פוטנציאלי הלך...
סוס מת לצערי...
yarinsaky כתב:התנין כתב:קודי כתב:דרו ניקולאס חתם לשנתיים (1+1) בצסק"א. עוד חיזוק פוטנציאלי הלך...
סוס מת לצערי...
אז הוא יהיה הבורשטיין שלהם, רק שתי דרגות טוב יותר.
ועוד איזה שחקן.
אלמוג כתב:yarinsaky כתב:התנין כתב:קודי כתב:דרו ניקולאס חתם לשנתיים (1+1) בצסק"א. עוד חיזוק פוטנציאלי הלך...
סוס מת לצערי...
הכל יחסי (:
yarinsaky כתב:אלמוג כתב:yarinsaky כתב:התנין כתב:קודי כתב:דרו ניקולאס חתם לשנתיים (1+1) בצסק"א. עוד חיזוק פוטנציאלי הלך...
סוס מת לצערי...
הכל יחסי (:
כמובן. ככה זה היחסיות בין צסק"א למכבי גם בתקציב.
התנין כתב:איזה ריברס מקבל בדיוק שני מיליון יורו?
וקאימקוגלו ממש לא מרוויח את הסכום שאמרת.
לורבק אולי לא שווה את הסכום הזה לפני 5 שנים אבל היום, כשמדובר באחד הסנטרים הכי טובים באירופה, שמבוקש גם בNBA אז אני יכול להבין את הסכום הזה.
Holiday_Armadillo כתב:אלמוג כתב:קודי כתב:לורבק חתם רשמית לשלוש שנים נוספות בברצלונה.
ועוד איזה שחקן.
עם כל הכבוד ללורבק, הוא הדוגמה הקלאסית למשפט ''אולי 2% מהשחקנים באירופה מקבלים באמת את מה שהם שווים''
הוא לא שווה 3 מליון יורו לעונה אבל אם יש להם את זה אז שיבושם להם..אני אישית חושבת שזה הופך את השוק האירופאי לבדיחה
לורבק מקבל 3 מליון יורו, ריברס מקבל מעל 2 מליון יורו, קאימאקוגלו מקבל מעל 2 מליון יורו..בדיחה
Holiday_Armadillo כתב:התנין כתב:איזה ריברס מקבל בדיוק שני מיליון יורו?
לורבק אולי לא שווה את הסכום הזה לפני 5 שנים אבל היום, כשמדובר באחד הסנטרים הכי טובים באירופה, שמבוקש גם בNBA אז אני יכול להבין את הסכום הזה.
קיי.סי ריברס
2.5 מליון בחימקי
התנין כתב:Holiday_Armadillo כתב:התנין כתב:איזה ריברס מקבל בדיוק שני מיליון יורו?
קיי.סי ריברס
2.5 מליון בחימקי
נשמע לי מוגזם. מאיפה המידע בדיוק?
Holiday_Armadillo כתב:אלמוג כתב:קודי כתב:לורבק חתם רשמית לשלוש שנים נוספות בברצלונה.
ועוד איזה שחקן.
עם כל הכבוד ללורבק, הוא הדוגמה הקלאסית למשפט ''אולי 2% מהשחקנים באירופה מקבלים באמת את מה שהם שווים''
הוא לא שווה 3 מליון יורו לעונה אבל אם יש להם את זה אז שיבושם להם..אני אישית חושבת שזה הופך את השוק האירופאי לבדיחה
לורבק מקבל 3 מליון יורו, ריברס מקבל מעל 2 מליון יורו, קאימאקוגלו מקבל מעל 2 מליון יורו..בדיחה
ועוד איזה שחקן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים