פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מורן רוט סיכם במכבי ת"א לשלוש שנים

13 יולי 2012, 11:31

יוסי22 כתב:
gandya כתב:
yarinsaky כתב:צעד גדול לאדם ( רוט ), צעד קטן למועדון ( אנושות ).

מצד שני, מדובר ב plan b של בלאט והיא צפוייה לגמרי. בסך הכול זה שחקן עם אופי טוב שאני אוהב לפחות, ולא פרימדונה מעצבנת כמו גל מקל .

מכבי צריכה 5 ישראלים בכירים ומה לעשות שזה מה שנשאר .

שוב פעם הטענה ש"זה מה שנשאר".
סליחה, יש ישראלים טובים יותר בשוק, יש את הלפרין, יש את כספי, יש את יוגב(שחקני יורוליג).
יש את טיוס, קאנטו בחרה לתת לטיוס חצי מליון דולר, ולא למורן רוט, אני משוכנע שהם יודעים מה הם עושים.
ואני בטוח שיש עוד אופציות טובות יותר משחקן בן 30, שבפרוש ראו השנה, שהאיש נמצא במגמת ירידה.

בחרת לך תפקיד (קצת עצוב למען האמת ) ואתה נדבק אליו פשוט בלי קשר למציאות.

כספי ב-NBA , אוחיון תקע למכבי סכין בגב וגם סובב אותה על הדרך (גם בחינם לא הייתי מחזיר אותו ) ואת הלפרין מכבי רוצה להביא כבר שנתיים אבל זה לא מתאפשר בגלל בעיות מס או דרישות גבוהות מידי. במצב שנוצר רוט הוא הפיתרון האופטימלי וכל הבכי והנהי תלוש מהמציאות .

אני לא צוחק, רחוק מכך, את יוגב אני לא רוצה לראות כאן, לפחות כמוך, נתתי רשימה של שחקנים עדפים, את כספי שמסריח את הספסל בNBA, וכבר די ברור שיהיו מעט מאוד קבוצות שייתנו לו חוזה(אם בכלל), בועד שנה, היה אפשר לעשות מאמץ ולהביא לכאן, את הלפרין בטח היה אפשר להחתים כאן, את טיוס בוודאי, כל אלה עדפים על רוט הפצוע, ובמגמת ירידה ברורה.

13 יולי 2012, 11:32

שמואל1 כתב:אני מאמין שבסופו של דבר הלפרין יגיע למכבי, למרות הקשיים במו"מ שלגדסטון מספר עליהם.
הלפרין כבר סיכם בעונה שעברה למכבי, ורק בעיות מיסוי מנעו הגעתו. הלפרין רוצה לחזור למכבי, ומכבי רוצה אותו בחזרה. שני הצדדים חיוביים וזה כבר טוב ולדעתי זה מה שיאפשר את מימוש העסקה.

אם היית שומע אותו אתמול ברדיו לא היית מסיק את זה בהכרח.

13 יולי 2012, 11:33

yarinsaky כתב:
שמואל1 כתב:אני מאמין שבסופו של דבר הלפרין יגיע למכבי, למרות הקשיים במו"מ שלגדסטון מספר עליהם.
הלפרין כבר סיכם בעונה שעברה למכבי, ורק בעיות מיסוי מנעו הגעתו. הלפרין רוצה לחזור למכבי, ומכבי רוצה אותו בחזרה. שני הצדדים חיוביים וזה כבר טוב ולדעתי זה מה שיאפשר את מימוש העסקה.

מה הוא אמר?

13 יולי 2012, 11:34

החתמה על הפרצוף...
זה לחלוטין ע"ע דרור חג'ג' מעונת אפי. ההחתמה הזו לא נותנת כלום. גם אין לרוט אפסייד ואני אפילו לא מזכיר את היורוליג בצחוק.
כל הסיפור עם אוחיון מתפוצץ לנו בפנים...

13 יולי 2012, 11:35

שמואל1 כתב:
yarinsaky כתב:

מה הוא אמר?

שיש לו הצעות מכל מיני קבוצות באירופה, שיש כל מיני שיקולים ולא רק כספיים, מזג אוויר, מעמד, זיבי, כל מיני חארטות ולא חארטות.

13 יולי 2012, 12:52

החציל האצטקי כתב:לדעתי מדובר בעיקר בהפגנת שריר עלובה שאמורה להחזיר את יוגב למכבי עוד היום לפני הדד-ליין.

לא יוגב, אבל כן תרגיל ליותם

13 יולי 2012, 14:40

שחף כתב:נגר, טיפש וחסר תועלת. דרור חג'ג' 2012.

2+ לגבי דרור חג'ג' (שאר הדברים זו סתם רשעות)

13 יולי 2012, 14:46

אני מוכן להתערב שלמרות חוזה א"ט לא נראה אותו שנה הבאה (אלא אם מכבי תהיה בעונה פיננסית יותר מהעונה). למי שחושב שמדובר באוחיון לא ראה את הבושות שהוא עשה בנבחרת.

13 יולי 2012, 14:48

gandya כתב:
יוסי22 כתב:
gandya כתב:

מצד שני, מדובר ב plan b של בלאט והיא צפוייה לגמרי. בסך הכול זה שחקן עם אופי טוב שאני אוהב לפחות, ולא פרימדונה מעצבנת כמו גל מקל .

שוב פעם הטענה ש"זה מה שנשאר".
סליחה, יש ישראלים טובים יותר בשוק, יש את הלפרין, יש את כספי, יש את יוגב(שחקני יורוליג).
יש את טיוס, קאנטו בחרה לתת לטיוס חצי מליון דולר, ולא למורן רוט, אני משוכנע שהם יודעים מה הם עושים.
ואני בטוח שיש עוד אופציות טובות יותר משחקן בן 30, שבפרוש ראו השנה, שהאיש נמצא במגמת ירידה.

בחרת לך תפקיד (קצת עצוב למען האמת ) ואתה נדבק אליו פשוט בלי קשר למציאות.

כספי ב-NBA , אוחיון תקע למכבי סכין בגב וגם סובב אותה על הדרך (גם בחינם לא הייתי מחזיר אותו ) ואת הלפרין מכבי רוצה להביא כבר שנתיים אבל זה לא מתאפשר בגלל בעיות מס או דרישות גבוהות מידי. במצב שנוצר רוט הוא הפיתרון האופטימלי וכל הבכי והנהי תלוש מהמציאות .

אני לא צוחק, רחוק מכך, את יוגב אני לא רוצה לראות כאן, לפחות כמוך, נתתי רשימה של שחקנים עדפים, את כספי שמסריח את הספסל בNBA, וכבר די ברור שיהיו מעט מאוד קבוצות שייתנו לו חוזה(אם בכלל), בועד שנה, היה אפשר לעשות מאמץ ולהביא לכאן, את הלפרין בטח היה אפשר להחתים כאן, את טיוס בוודאי, כל אלה עדפים על רוט הפצוע, ובמגמת ירידה ברורה.

אני מעדיף את טפירו על רוט אם מחפשים שחקן זול יחסית שיכול לתרום 2-3 דקות גם ביורוליג. רוט גם את זה לא יכול לתרום ממה שראיתי אותו בנבחרת

13 יולי 2012, 15:00

מצחיק בדיוק חשבתי על זה שבלאט לא הגיב ולא יגיב על ההחתמה כמו שהגיב באופן חיובי על כל ההחתמות עד כה משום שאין סיכוי שהוא יאשר מקצועית החתמה של רוט ואז אני רואה :
http://sports.walla.co.il/?w=/3825/2549510

כמו שחשבתי מנסים "לדחוף" לו את רוט כדי לחסוך כמה גרושים ולסגור את הסגל כמה שיותר מהר.

אחרי זה ההנהלה עוד יבואו אל בלאט בטענות למה רוט לא משחק.

13 יולי 2012, 15:02

yellowaura כתב:מצחיק בדיוק חשבתי על זה שבלאט לא הגיב ולא יגיב על ההחתמה כמו שהגיב באופן חיובי על כל ההחתמות עד כה משום שאין סיכוי שהוא יאשר מקצועית החתמה של רוט ואז אני רואה :

כמו שחשבתי מנסים "לדחוף" לו את רוט כדי לחסוך כמה גרושים ולסגור את הסגל כמה שיותר מהרץ

כתב עם IQ של עציץ..
צוות המיקצועי מפתיע! רוט לא בעדיפות ראשונה.. באמת מוזר! רעדת אדמה ממש..

*בעצם יותר סביר שזו ציניות על חשבון מכבי..
נערך לאחרונה על ידי gandya בתאריך 13 יולי 2012, 15:29, נערך פעם אחת בסך הכל.

13 יולי 2012, 15:05

מורן רוט - רכז, שיקבל הרבה דקות בליגה.
ביורוליג יעלה כמחליף פה ושם ויתן קצת מנוחה לרכזים.

אני רק מקווה שהוא לא בא על חשבון הלפרין, אלא כתוספת (במקום אוחיון).

13 יולי 2012, 15:07

מתAMסרת כתב:

אם הלפרין כאן, אין שום הצדקה לרוט. (גם אם הלפרין לא כאן, עדיין לא רוצה לראות אותו כאן, מעדיף זר+חנוכי, או משהו בסגנון).

בלאט והצוות המקצועי לא רוצים את רוט ההנהלה כן.

13 יולי 2012, 15:08

בסאב טקסט שהוא די ברור:
בלאט והצוות המקצועי לא רוצים את רוט ההנהלה כן משיקולי חסכון תקציבי.

מבחינתי זו הצהרה חזקה וחמורה מאוד. השחקנים שהוחתמו עד כה קיבלו מילים חמות מאוד מבלאט.
מדובר פה בצעד חד צדדי של ההנהלה. איך רוט אמור להרגיש שהוא רואה את זה ? איך בלאט אמור להשתמש בשחקן שהוא לא מאמין בו ?

אני גאה מאוד בבלאט שהוא לא תמך בהנהלה במהלך הזה ואמר את האמת שלו.
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 13 יולי 2012, 15:09, נערך פעם אחת בסך הכל.

Re: בלאט והצוות המקצועי לא רוצים את רוט ההנהלה כן.

13 יולי 2012, 15:09

בבקשה, יש נושאים שאפשר לפתוח ת'רד חדש אבל זה מתאים בול לת'רד של מורן רוט..אין צורך בחדש

13 יולי 2012, 15:11

Holiday_Armadillo כתב:בבקשה, יש נושאים שאפשר לפתוח ת'רד חדש אבל זה מתאים בול לת'רד של מורן רוט..אין צורך בחדש

מבחינתי זה נושא שחורג את רוט... שחקן שהמאמן לא רוצה אותו לא צריך להיות במכבי זה עניין מהותי. לא למדנו כלום השנה .

13 יולי 2012, 15:12

למה לפתוח נושא בגלל כולה כתבה אחת מסכנה וחסרת ביסוס מבית היוצר של וואלה והשטויות שלהם? אפשר להתייחס לזה באשכול המלפפונים, זה ממש לא מצדיק ת'רד חדש
למה לקחת את זה כעובדה מבוססת? הרי 3/4 מהכתבות באתר המצחיק הזה הם שטויות על גבי שטויות. מבלי להיכנס ללינק אני בטוח ב100% שיש שם שטויות ודברים לא נכונים

13 יולי 2012, 15:12

gandya כתב:
מתAMסרת כתב:

אם הלפרין כאן, אין שום הצדקה לרוט. (גם אם הלפרין לא כאן, עדיין לא רוצה לראות אותו כאן, מעדיף זר+חנוכי, או משהו בסגנון).

מה הקשר ?
הלפרין בא לעמדה 2 (הרבה יותר מאשר עמדה 1 ) - והוא, אני מעריכה, יקבל הרבה דקות יורוליג וגם ליגה.
מורן רוט מגיע כרכז (במקום אוחיון). בחולון הוא עשה עבודה טובה, ויש לו מקום על המגרש כרכז עם נסיון בליגה שלנו.
חנוכי לא לרמה של מכבי, אפילו לא בצחוק.
וזר נוסף (גארד בכיר עאלק לדברי בלאט) יגיע בכל מקרה.

13 יולי 2012, 15:13

אני לא חושבת שזה נושא שחורג את רוט כי אני חושבת שאתם נכנסים יותר מדי לסאבטקסט שלא בטוח שנמצא

רוב השנים 80% מהשחקנים שמגיעים למכבי לא היו בעדיפות ראשונה
מה שבלאט אומר זה שיש רצוי ויש מצוי..רוט לא המועמד הראשי והוא היה שמח אם אוחיון והלפרין היו במכבי אבל בגלל שזה לא קורה אז רוט מועמד

13 יולי 2012, 15:15

Holiday_Armadillo כתב:אני לא חושבת שזה נושא שחורג את רוט כי אני חושבת שאתם נכנסים יותר מדי לסאבטקסט שלא בטוח שנמצא

רוב השנים 80% מהשחקנים שמגיעים למכבי לא היו בעדיפות ראשונה
מה שבלאט אומר זה שיש רצוי ויש מצוי..רוט לא המועמד הראשי והוא היה שמח אם אוחיון והלפרין היו במכבי אבל בגלל שזה לא קורה אז רוט מועמד

החתמה ראשונה שבלאט לא אומר מס' מילים טובות על שחקן. ואני לא בטוח שהיקמן היה עדיפות ראשונה של בלאט. בכלל העובדה שהוא אומר שזו לא הייתה עדיפות ראשונה של הצוות המקצועי מראה משהוא על מקור הבחירה. אני לא מדבר על הכתבה של וואלה אלא על הציטוט של בלאט שקשה לי לראות שהוא שקרי
פרסם תגובה