פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול הסקאוטינג החדש

13 יולי 2012, 14:31

gandya כתב:
asafb96 כתב:
Chen כתב:מה דעתכם על Lester Hudson? הוא חופשי בכלל?

לא יודע אם הוא חופשי, אבל הוא שחקן מאוד מאוד מוכשר, סקורר אדיר, אבל מאוד לא יציב

סקורר ענק(במונחים של אירופה), אני כלל לא הייתי מתנגד אם שוחרר.

האמת, גם אני לא. הוא גם שחקן הגנה די טוב. השאלה זה המחיר

13 יולי 2012, 14:35

כאשר דברתי על פליטי NBA מבוקשים, בדיוק לגארדים כאלה התכוונתי, המחיר? בטח גבוהה מזה של ריקי..

13 יולי 2012, 14:44

האדסון הוא שחקן חופשי, ממפיס בחרה שלא להציע לו Qualifying Offer.

13 יולי 2012, 14:45

EulGam05 כתב:האדסון הוא שחקן חופשי, ממפיס בחרה שלא להציע לו Qualifying Offer.

יכול להתאים למכבי לדעתך? (מבחינת שכר והתאמה לקבוצה)

13 יולי 2012, 14:51

דוגמה קלאסית לשחקן שנופל בין הכיסאות בNBA, ויכול להיות סקורר בחסד באירופה, הייתי מגשש בכוונו בלי בכלל לחשוב פעמיים.

13 יולי 2012, 14:52

הגיוני שהוא הרוויח 51 אלף דולר?
כי האתר הזה טוען כך:
http://www.spotrac.com/nba/memphis-griz ... er-hudson/

13 יולי 2012, 14:55

השאלה הכי חשובה היא אם הוא גם יכול לעזור בניהול המשחק או שהוא רק סקורר?

13 יולי 2012, 14:55

איך הוא בתור רכז? הוא הרי קומבו..

13 יולי 2012, 15:11

asafb96 כתב:

יכול להתאים למכבי לדעתך? (מבחינת שכר והתאמה לקבוצה)

לא ראיתי אותו מספיק בשביל לקבוע. אני זוכר שהיו לו כמה משחקים גדולים עם קליבלנד בעונה שעברה אבל קליבלנד הייתה קבוצת פח וראיתי אותם רק פעמיים בכל העונה (לפני שהאדסון הגיע) כך שלא יצא לי לראות אותו.

נדמה לי שהוא נבחר ע"י הסלטיקס לפני כמה שנים כך שאולי מישה מכיר אותו יותר טוב.

13 יולי 2012, 15:15

rc4991 כתב:הגיוני שהוא הרוויח 51 אלף דולר?
כי האתר הזה טוען כך:

אם הוא שיחק ב D-ליג אז כן. שם זאת נחשבת משכורת גבוהה יחסית

13 יולי 2012, 15:16

rc4991 כתב:הגיוני שהוא הרוויח 51 אלף דולר?
כי האתר הזה טוען כך:

הגיוני, הוא חתם על שני חוזים של 10 ימים בקליבלנד ובסוף אפריל חתם בממפיס עד סוף העונה (העונה מסתיימת ביוני).

13 יולי 2012, 15:31

אז נראה שתקציבית הוא יכול להתאים
איך הוא מבחינת ניהול משחק?הוא יודע לרכז טוב כשההתקפה תקועה?במה הוא מצטיין?מה החסרונות שלו?
ראיתי שהוא מטר תשעים אז אני מניח שחייב להיות לו יכולות ריכוז כאלה או אחרות(אחרת הוא נמוך מדי לעמדה 2)

13 יולי 2012, 15:37

rc4991 כתב:אז נראה שתקציבית הוא יכול להתאים
איך הוא מבחינת ניהול משחק?הוא יודע לרכז טוב כשההתקפה תקועה?במה הוא מצטיין?מה החסרונות שלו?
ראיתי שהוא מטר תשעים אז אני מניח שחייב להיות לו יכולות ריכוז כאלה או אחרות(אחרת הוא נמוך מדי לעמדה 2)

מודע 1.90 זה נמוך לעמדה 2?
מה הגובה של לנג? אין לו יכולות ריכוז ממה שראיתי.(אם להיות כנה לא ראיתי יותר מ4 משחקים, בהם התרשמתי מיכולת יצירת הנקודות, זה בטח שיש לו).

13 יולי 2012, 15:41

יש פה קצת מידע עליו:
http://nbadraft.net/players/lester-hudson

13 יולי 2012, 15:49

gandya כתב:
rc4991 כתב:אז נראה שתקציבית הוא יכול להתאים

מודע 1.90 זה נמוך לעמדה 2?
מה הגובה של לנג? אין לו יכולות ריכוז ממה שראיתי.(אם להיות כנה לא ראיתי יותר מ4 משחקים, בהם התרשמתי מיכולת יצירת הנקודות, זה בטח שיש לו).

התכוונתי ל-NBA שם שחקן בגובה הזה בדרך כלל רכז(לא מחייב אבל בדרך כלל)

13 יולי 2012, 16:03

החמיאו לו שם בלי סוף בקטגוריות היתרונות:
Shows excellent vision and passing ability ... A great defender(fourth in the nation in steals ... Shows great anticipation and his quick hands and feet make him a tremendous on ball defender )... Unlike many prolific scorers, Hudson is unselfish getting teammates involved offensively, creating easy baskets for them ... Clutch player who comes up with big shots when his team needs them ... Highly competitive וכתבו גם מלא על היכולות הגבוהות שלו ליצור לעצמו ושהוא קלעי גדול

החסרונות שלו הם שהוא לא מספיק מוכח(אבל עכשיו הוא כבר כן)ושהוא צריך להשתפר בניהול המשחק

אני רוצה אותו,ואתם?

13 יולי 2012, 16:09

rc4991 כתב:החמיאו לו שם בלי סוף בקטגוריות היתרונות:
Shows excellent vision and passing ability ... A great defender(fourth in the nation in steals ... Shows great anticipation and his quick hands and feet make him a tremendous on ball defender )... Unlike many prolific scorers, Hudson is unselfish getting teammates involved offensively, creating easy baskets for them ... Clutch player who comes up with big shots when his team needs them ... Highly competitive וכתבו גם מלא על היכולות הגבוהות שלו ליצור לעצמו ושהוא קלעי גדול

החסרונות שלו הם שהוא לא מספיק מוכח(אבל עכשיו הוא כבר כן)ושהוא צריך להשתפר בניהול המשחק

אני רוצה אותו,ואתם?

אני יכול רק להגיד שהבחור יכול להיות סקורר מצויין האירופה, ויש לו הגנה לא רע בכלל(בשביל זה מספיק לראות 4 משחקים), לגבי כל השאר, אתה לא יכול להסתמך כלל על משהו שכתבו עליו בדראפט אקספרס.

13 יולי 2012, 16:10

אם מחפשים מנהל משחק אז האדסון לא מתאים כי הוא ממש לא כזה (למרות שהוא מוסר סביר). הוא פחות או יותר שחקן בסגנון של לנגפורד - קודם כל סקורר. מאחר וגם היקמן נוטה יותר ל2 מאשר 1, אנחנו צריכים שחקן שונה.

13 יולי 2012, 16:13

misha כתב:אם מחפשים מנהל משחק אז האדסון לא מתאים כי הוא ממש לא כזה (למרות שהוא מוסר סביר). הוא פחות או יותר שחקן בסגנון של לנגפורד - קודם כל סקורר. מאחר וגם היקמן נוטה יותר ל2 מאשר 1, אנחנו צריכים שחקן שונה.

לא מסכים, אני חושב שריקי יכול לרכז, אם הלפרין כאן, יהיה אפשר לחלק את הדקות בקו הקדמי כך שלא יורגש חיסרון מיוחד ברכז איכותי.

13 יולי 2012, 16:14

gandya כתב:
rc4991 כתב:החמיאו לו שם בלי סוף בקטגוריות היתרונות:

אני רוצה אותו,ואתם?

אני יכול רק להגיד שהבחור יכול להיות סקורר מצויין האירופה, ויש לו הגנה לא רע בכלל(בשביל זה מספיק לראות 4 משחקים), לגבי כל השאר, אתה לא יכול להסתמך כלל על משהו שכתבו עליו בדראפט אקספרס.

זה מאתר דראפט נט אם זה משנה
נושא נעול