פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מכבי החתימה את ווניין גבריאל

21 נובמבר 2024, 22:58

הוא לא מרשים עד עכשיו, יכול להיות שבעתיד זה ישתנה, אבל זה רק אולי, כרגע יש לו הרבה מקום לשיפור.

21 נובמבר 2024, 23:56

toja27 כתב:הוא לא מרשים עד עכשיו, יכול להיות שבעתיד זה ישתנה, אבל זה רק אולי, כרגע יש לו הרבה מקום לשיפור.

הוא מהתחלה לא תוכנן להיות הגבוה המוביל. הוא אמור להיות שחקן אנרגיה שעולה מהספסל ונותן דחיפה.

22 נובמבר 2024, 00:26

felix_r כתב:
toja27 כתב:הוא לא מרשים עד עכשיו, יכול להיות שבעתיד זה ישתנה, אבל זה רק אולי, כרגע יש לו הרבה מקום לשיפור.

הוא מהתחלה לא תוכנן להיות הגבוה המוביל. הוא אמור להיות שחקן אנרגיה שעולה מהספסל ונותן דחיפה.

וגם את זה הוא לא עושה ההפך הוא נראה כבוי ובלי חשק .

22 נובמבר 2024, 00:29

מרסר כתב:
felix_r כתב:

וגם את זה הוא לא עושה ההפך הוא נראה כבוי ובלי חשק .

תן לו איזה חודש ימים של חסד. הוא לא בכושר עדיין. וגם צריך להתרגל ליורוליג. הוא לא שיחק באירופה.

22 נובמבר 2024, 00:29

משחק ברמה מאוד נמוכה בינתיים ולא מתאים לסגנון של אירופה. זו הבעיה כשמביאים שחקן שבחיים לא שיחק באירופה ובמיוחד כשהוא החמיץ את החודש הראשון של העונה.

ייקח לו עוד זמן להיכנס לעניינים, למרות שאני גם לא בטוח שהתקרה שלו גבוהה משמעותית ממה שנראה כרגע.

22 נובמבר 2024, 01:03

felix_r כתב:

על סמך מה אתה אומר את זה? כמה הוא מרוויח לעונה?

22 נובמבר 2024, 15:53

מי לעזעזל הסתכל על היצור הזה ואמר לעצמו זה שחקן כדורסל?
איזה בדיחה בחיי, לא רק שמדובר בשחקן שעושה רושם של די דביל , אפילו לנתר הוא בקושי מסוגל.
איזו עונת גהנום.

22 נובמבר 2024, 16:26

ankram כתב:מי לעזעזל הסתכל על היצור הזה ואמר לעצמו זה שחקן כדורסל?
איזה בדיחה בחיי, לא רק שמדובר בשחקן שעושה רושם של די דביל , אפילו לנתר הוא בקושי מסוגל.
איזו עונת גהנום.

אני גם חושב שהוא רחוק מלהרשים, אבל לא הייתי כל כך נחרץ לגבי היכולות שלו כבר עכשיו, יש שם משהו - גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, נייד יחסית ודי ורסטילי. אבל השאלה כמה מהר, אם בכלל יצליח ללטש את עצמו לרמת היורוליג, כי כרגע הוא לא מלוטש.

22 נובמבר 2024, 16:55

toja27 כתב:
איזו עונת גהנום.

אני גם חושב שהוא רחוק מלהרשים, אבל לא הייתי כל כך נחרץ לגבי היכולות שלו כבר עכשיו, יש שם משהו - גבוה שיודע לקלוע מבחוץ, נייד יחסית ודי ורסטילי. אבל השאלה כמה מהר, אם בכלל יצליח ללטש את עצמו לרמת היורוליג, כי כרגע הוא לא מלוטש.

עזוב נו לאיש אין יסודות של כדורסלן מקצועני הוא לא יודע מזה בוקס אאוט לא יודע לעשות חסימה לגארדים סתם רץ משחקן לשחקן ועושה חורים בהגנה עד שילטשו אותו יעברו שנתיים גם האיו קיו כדורסל שלו לא בשמים, מכול הגבוהים בעולם זה מה שבחרו ?

22 נובמבר 2024, 16:59

toja27 כתב:
איזו עונת גהנום.

צריך לשחק עם בלאט כשהוא יחזור מהפציעה, כשאין רכז על המגרש אין לו מה למכור

22 נובמבר 2024, 20:36

אין לו מה למכור נקודה. שחקן טיפש וחלש.

22 נובמבר 2024, 20:46

אני נזכר איך בזמנו ירדו על ריברו :)

22 נובמבר 2024, 20:52

felix_r כתב:אני נזכר איך בזמנו ירדו על ריברו :)

ריברו של היום זה לא הריברו של יום ההחתמה. הוא עדיין היה מיותר בעונה שעברה. קטש לא מחתים גבוה עוג מאסיבי שיוכל לתת מענה למילוטינובים. ובכל זאת, ריברו עשה כברת דרך. אני מאמין שגם גבריאל יעשה.

24 נובמבר 2024, 21:09

ווין גבריאל עם משחק ענק בהפסד דרום סודאן ל-רפובליקה הדמוקרטית של קונגו:
22 נקודות
15 ריבאונדים
3 חסימות

אני עדיין חושב שהוא יצטיין במכבי תל אביב והוא עדיין לא הצליח להביא לידי ביטוי את היכולות שלו.

24 נובמבר 2024, 22:00

BIG sofo כתב:ווין גבריאל עם משחק ענק בהפסד דרום סודאן ל-רפובליקה הדמוקרטית של קונגו:
22 נקודות
15 ריבאונדים
3 חסימות

אני עדיין חושב שהוא יצטיין במכבי תל אביב והוא עדיין לא הצליח להביא לידי ביטוי את היכולות שלו.

מול קונגו שהיא נבחרת פח, ביורוליג ואפילו בליגה הישראלית הוא מאוד מאוד מתקשה עד עכשיו.

24 נובמבר 2024, 22:50

כן, אי אפשר להסיק משהו ממשחק מול נבחרת ברמה של קבוצה מהליגה הלאומית

25 נובמבר 2024, 00:34

עידן כתב:כן, אי אפשר להסיק משהו ממשחק מול נבחרת ברמה של קבוצה מהליגה הלאומית

עכשיו ריברו חוזר, וזה ייתן לגבריאל קצת יותר זמן להיכנס לכושר משחק ולהתחבר לקבוצה.

25 נובמבר 2024, 00:47

אין ספק שהעובדה שלא יצא לו כמעט לשחק עם בלאט פגעה בו. הוא צריך מישהו שיתן לו את הכדור במקום הנכון כי יש לו קצת מן הקלאמזינס

25 נובמבר 2024, 08:47

felix_r כתב:

עכשיו ריברו חוזר, וזה ייתן לגבריאל קצת יותר זמן להיכנס לכושר משחק ולהתחבר לקבוצה.
ההיעדרות של ריברו הייתה ההזדמנות שלו. אני פסימי לגביו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

25 נובמבר 2024, 10:19

felix_r כתב:

נחזיק אצבעות
פרסם תגובה