גל גל כתב:מכבי צריכים להסתכל על kevon Harris.
ואם היה היה אפשר איכשהו להנחית פה את
oscar tshiebwe הייתי שם עליו ארגז של כסף למרות שנראה לי שהוא ישאר ב nba.
אחלה שמות. שניהם "חיות רעות" ואתלטים. האריס צלף ומאוד מגוון.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גל גל כתב:מכבי צריכים להסתכל על kevon Harris.
ואם היה היה אפשר איכשהו להנחית פה את
oscar tshiebwe הייתי שם עליו ארגז של כסף למרות שנראה לי שהוא ישאר ב nba.
Mitelka כתב:אין לי מושג איך אין דיבורים של הגדולות על גור לביא. הוא פאקינג שחקן שחקן. מבחינת סטייל הוא לגמרי בסגנון תומר גינת, אבל בעיניי תקרה רבה יותר גבוהה (נכון לא זורק הרבה לשלוש ועדיין 60 אחוז זה יפה מאוד גם אם זה 2-3 שלשות בערב).
כרגע העונה בגליל - 16 נק' למשחק על 7.5 ריבאונדים. בן 23.
Mitelka כתב:אין לי מושג איך אין דיבורים של הגדולות על גור לביא. הוא פאקינג שחקן שחקן. מבחינת סטייל הוא לגמרי בסגנון תומר גינת, אבל בעיניי תקרה רבה יותר גבוהה (נכון לא זורק הרבה לשלוש ועדיין 60 אחוז זה יפה מאוד גם אם זה 2-3 שלשות בערב).
ankram כתב:Mitelka כתב:אין לי מושג איך אין דיבורים של הגדולות על גור לביא. הוא פאקינג שחקן שחקן. מבחינת סטייל הוא לגמרי בסגנון תומר גינת, אבל בעיניי תקרה רבה יותר גבוהה (נכון לא זורק הרבה לשלוש ועדיין 60 אחוז זה יפה מאוד גם אם זה 2-3 שלשות בערב).
גור לביא יכול בכיף לבוא על המשבצת של רפי מנקו האנמי והמדוכא.
צריך גם למצוא ישראלי שיחליף את כהן.
עידן כתב:ankram כתב:Mitelka כתב:אין לי מושג איך אין דיבורים של הגדולות על גור לביא. הוא פאקינג שחקן שחקן. מבחינת סטייל הוא לגמרי בסגנון תומר גינת, אבל בעיניי תקרה רבה יותר גבוהה (נכון לא זורק הרבה לשלוש ועדיין 60 אחוז זה יפה מאוד גם אם זה 2-3 שלשות בערב).
לא הייתי בונה על זה שהוא ייראה יותר טוב ממנקו. רוב הפעמים ישראלים שמגיעים למכבי רואים שהיורוליג גדול עליהם בכמה רמות, גם אם הצטיינו לפני כן בליגה הישראלית בקבוצות אחרות. מקרים כמו סורקין זה יוצאים מהכלל.
ankram כתב:עידן כתב:ankram כתב:Mitelka כתב:אין לי מושג איך אין דיבורים של הגדולות על גור לביא. הוא פאקינג שחקן שחקן. מבחינת סטייל הוא לגמרי בסגנון תומר גינת, אבל בעיניי תקרה רבה יותר גבוהה (נכון לא זורק הרבה לשלוש ועדיין 60 אחוז זה יפה מאוד גם אם זה 2-3 שלשות בערב).
לא הייתי בונה על זה שהוא ייראה יותר טוב ממנקו. רוב הפעמים ישראלים שמגיעים למכבי רואים שהיורוליג גדול עליהם בכמה רמות, גם אם הצטיינו לפני כן בליגה הישראלית בקבוצות אחרות. מקרים כמו סורקין זה יוצאים מהכלל.
אין לי צפייה שגור יהיה כוכב יורוליג , אבל כן אפשר לצפות ממנו שבניגוד למנקו הוא יוכל לשים לייאפ בליגה הישראלית , ואולי אפילו רחמנא ליצן יחייך , כי כבר די נמאס לי מהדיכאון של מנקו.
felix_r כתב:ankram כתב:עידן כתב:ankram כתב:Mitelka כתב:אין לי מושג איך אין דיבורים של הגדולות על גור לביא. הוא פאקינג שחקן שחקן. מבחינת סטייל הוא לגמרי בסגנון תומר גינת, אבל בעיניי תקרה רבה יותר גבוהה (נכון לא זורק הרבה לשלוש ועדיין 60 אחוז זה יפה מאוד גם אם זה 2-3 שלשות בערב).
אין לי צפייה שגור יהיה כוכב יורוליג , אבל כן אפשר לצפות ממנו שבניגוד למנקו הוא יוכל לשים לייאפ בליגה הישראלית , ואולי אפילו רחמנא ליצן יחייך , כי כבר די נמאס לי מהדיכאון של מנקו.
כול ההשוואות האלה למנקו הן ממש לא רלוונטיות. דבר אחד זה לשחק דקות קבועות בקבוצה קטנה, ודבר אחר לגמרי זה להיות שחקן מחליף במכבי, כשאתה משחק פעם כן, פעם לא, פעם למה לא, ואין לך ביטחון בכלום.
גם מנקו הגיע למכבי לא במקרה, אלא אחרי שהיה טוב והרשים בקבוצות קטנות יותר ממכבי.
felix_r כתב:ankram כתב:עידן כתב:ankram כתב:Mitelka כתב:אין לי מושג איך אין דיבורים של הגדולות על גור לביא. הוא פאקינג שחקן שחקן. מבחינת סטייל הוא לגמרי בסגנון תומר גינת, אבל בעיניי תקרה רבה יותר גבוהה (נכון לא זורק הרבה לשלוש ועדיין 60 אחוז זה יפה מאוד גם אם זה 2-3 שלשות בערב).
כול ההשוואות האלה למנקו הן ממש לא רלוונטיות. דבר אחד זה לשחק דקות קבועות בקבוצה קטנה, ודבר אחר לגמרי זה להיות שחקן מחליף במכבי, כשאתה משחק פעם כן, פעם לא, פעם למה לא, ואין לך ביטחון בכלום.
עידן כתב:felix_r כתב:ankram כתב:עידן כתב:ankram כתב:
בדיוק. כנ"ל יפתח זיו, שהגיע אחרי עונה עם ממוצעים של 12/5/5 או משהו כזה, וכנ"ל כארם משעור שהגיע אחרי עונה עם ממוצעי דאבל דאבל.
בשורה התחתונה אין כמעט ישראלים שמסוגלים לתת דקות ברמת יורוליג. ואני לא מדבר בכלל על כך שיהיו שחקנים פותחים ביורוליג, רובם הגדול לא מסוגלים אפילו לתת 10 דקות. אם הוא יגיע ויהיה טוב יותר ממנקו - זה יהיה היוצא מן הכלל שלא מעיד על הכלל.
Neo כתב:Iverson Molinar 1.92 PG
צריך לתת פרס נובל לאנשי מקצוע בבאר שבע , כל שנה מביאים גארד סופר כישרוני תמורת חצי מנת שאוורמה ללא שתיה + השכרה של פיאט פונטו אדומה .
הנחיתו בעבר את בלייקני ,דייויד אפניי , קאלב אגדה , לואיס ....... שכולם אחרי עונה בבאר שבע הלכו לכסף גדול .
שוב הנחיתו ילדון שנה ראשונה באירופה . נתנו לו ביטחון ותאבון .
בארץ הקודש יורה 18 מנות של רגל קרושה ומחלק 2 .4 צנצנות גפילטע פיש .
שחקן שקונים בשבילו כרטיס , שחקן סופר אטרקטיבי , שחקן שמעלה חיוך על הפנים אחרי שאשתך צעקה עליך .
שחקן עם ביצים שיש לו כישרון טבעי לבצע מלא דברים התקפית .
וואווווו , קבוצה גדולה שתיקח אותו כל כך תהנה ממנו .
https://www.youtube.com/watch?v=mstJgo-Xo7Q
https://www.youtube.com/watch?v=H-0DbUUpSck
יש עוד כמה שמות מעניינים שמקפיצים את החפץ העגול בליגה שלנו שאלי אכתוב מתי שהוא עליהם , שאפו למאמנים הישראלים
נ.ב. מאוד מפתיע אותי ששלישית הזרים של הרצליה שכתבתי עליהם לפני כמה חודשים לא עזבו לקבוצות יותר גדולות , ממש מפתיע אותי
ankram כתב:Jalen Lecque 1.94 SG
Iverson Molinar 1.92 PG
ורק אצלנו נאספו להם תחת קבוצה אחת , גם בלאט גם גמדג'וליוס וגם גונדי , שבקושי מגרדים את ה 1.80
felix_r כתב:Neo כתב:Iverson Molinar 1.92 PG
צריך לתת פרס נובל לאנשי מקצוע בבאר שבע , כל שנה מביאים גארד סופר כישרוני תמורת חצי מנת שאוורמה ללא שתיה + השכרה של פיאט פונטו אדומה .
הנחיתו בעבר את בלייקני ,דייויד אפניי , קאלב אגדה , לואיס ....... שכולם אחרי עונה בבאר שבע הלכו לכסף גדול .
שוב הנחיתו ילדון שנה ראשונה באירופה . נתנו לו ביטחון ותאבון .
בארץ הקודש יורה 18 מנות של רגל קרושה ומחלק 2 .4 צנצנות גפילטע פיש .
שחקן שקונים בשבילו כרטיס , שחקן סופר אטרקטיבי , שחקן שמעלה חיוך על הפנים אחרי שאשתך צעקה עליך .
שחקן עם ביצים שיש לו כישרון טבעי לבצע מלא דברים התקפית .
וואווווו , קבוצה גדולה שתיקח אותו כל כך תהנה ממנו .
https://www.youtube.com/watch?v=mstJgo-Xo7Q
https://www.youtube.com/watch?v=H-0DbUUpSck
יש עוד כמה שמות מעניינים שמקפיצים את החפץ העגול בליגה שלנו שאלי אכתוב מתי שהוא עליהם , שאפו למאמנים הישראלים
נ.ב. מאוד מפתיע אותי ששלישית הזרים של הרצליה שכתבתי עליהם לפני כמה חודשים לא עזבו לקבוצות יותר גדולות , ממש מפתיע אותי
ראית את השחקן החדש שבאר-שבע הביאה מהליגה הלטבית/אסטונית?
ג'סטין מקוי. פורווארד 3-4. 202 ס"מ. בן 24.
משחק הגביע נגד ירושלים היה משחקו הראשון בקבוצה. הבן אדם שם 27 נקודות, 10 כ"ח, ומדד 39 !
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־28 אורחים