ת'רד מלפפונים 2024

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד מלפפונים 2024

הודעהעל ידי Mitelka » 08 ינואר 2025, 17:12

בתוך הכתבה יש ציטוט הרבה יותר חמור לדעתי:
"לגבי ווניין גבריאל, לא רצינו לשחרר אותו אבל יש סיבות אחרות שלא תלויות רק בנו. אנחנו כבר סיבוב שלם ביורוליג ובליגה אחרי הקשיים של הבנייה בקיץ, דיברנו שבוע אחרי שבוע על החוסרים שלנו. אני לא חושב שהיה לי שבוע אחד עם סגל מלא מכל מיני סיבות. גם בתקופה האחרונה אנחנו משוועים לשחקן נוסף, לפחות אחד, אבל זה לא קורה מכל מיני סיבות שאני לא יכול לפרט אותן. אני חושב שהגיע הרגע שצריך לעצור את הטירוף הזה, זה לפעמים עושה קצת נזק לשחקנים פה שכל הזמן שומעים שמחפשים שחקנים וצריך לייצב את הספינה".

"אם זה תלוי בי, אני לא חושב שצריך להגיע לפה שחקן נוסף, זה רק עושה נזק בשלב הזה. זה הדבר הנכון לעשות, לטוב ולרע נצטרך לעשות את המקסימום עם הכלים שיש לנו והחוסרים שיש לנו. השחקנים האלה צריכים שקט ויציבות. זה רק מייצר עוד רעשים מבחוץ והגיע הרגע שצריך לעשות לזה סוף וזה הרגע".
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי ankram » 08 ינואר 2025, 17:34

למכבי יש בעיה עם תזרים המזומנים , היא אשכרה מתגלגלת מחודש לחודש , זו הסיבה שמכרו את גבריאל.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Avi1508 » 08 ינואר 2025, 17:41

קטש הבין את מה שכולנו הבנו שאם יגיע לפה שחקן זה יהיה עוד דג׳וליוס בשקל וחצי ובאמת אין סיבה להביא עוד כזה שחקן
Avi1508

הודעהעל ידי Jazzman » 08 ינואר 2025, 17:41

העסק בקריסה. פשיטת רגל. סוף הדרך. לא סתם הבעלים לא מדברים. יש בהחלט מצב שלא ניתן בכלל לשלם משכורות. בלי שינוי בעלים המועדון יחדל להתקיים
Jazzman

הודעהעל ידי omerk » 08 ינואר 2025, 17:47

Mitelka כתב:בתוך הכתבה יש ציטוט הרבה יותר חמור לדעתי:
"לגבי ווניין גבריאל, לא רצינו לשחרר אותו אבל יש סיבות אחרות שלא תלויות רק בנו. אנחנו כבר סיבוב שלם ביורוליג ובליגה אחרי הקשיים של הבנייה בקיץ, דיברנו שבוע אחרי שבוע על החוסרים שלנו. אני לא חושב שהיה לי שבוע אחד עם סגל מלא מכל מיני סיבות. גם בתקופה האחרונה אנחנו משוועים לשחקן נוסף, לפחות אחד, אבל זה לא קורה מכל מיני סיבות שאני לא יכול לפרט אותן. אני חושב שהגיע הרגע שצריך לעצור את הטירוף הזה, זה לפעמים עושה קצת נזק לשחקנים פה שכל הזמן שומעים שמחפשים שחקנים וצריך לייצב את הספינה".

"אם זה תלוי בי, אני לא חושב שצריך להגיע לפה שחקן נוסף, זה רק עושה נזק בשלב הזה. זה הדבר הנכון לעשות, לטוב ולרע נצטרך לעשות את המקסימום עם הכלים שיש לנו והחוסרים שיש לנו. השחקנים האלה צריכים שקט ויציבות. זה רק מייצר עוד רעשים מבחוץ והגיע הרגע שצריך לעשות לזה סוף וזה הרגע".

האמת שזה ציטוט ממש משונה. קטש אומר פה דבר והיפוכו: מצד אחד משוועים לשחקן נוסף ומצד שני הוא אומר שלא צריך לדעתו שחקן נוסף. אז צריך או לא צריך?

זה שגבריאל שוחרר בגלל שרצו עוד קצת לחסוך, זה ברור לכל בר דעת. במכביבול אמרו שכרגע צורת ההתנהלות בפועל, ממה ששומעים מגורמים במועדון, היא התנהלות נטו כספית ואיך לשרוד ולא מקצועית בכלל. למשל נתן את מקרה הורד, שהביע את רצונו להשאר בישראל, ואם מכבי היו באמת רוצים כבר היה נסגר היום על חוזה חדש על מיליון דולר, אבל מכבי יודעים שכבר היום יש שתי קבוצות יורוליג שמעוניינות בו בקיץ ויש קולות בהנהלה שעדיף לשחרר אותו בשביל הבייאאוט שיקבלו, במיוחד כי משנה הבאה הוא כבר עובר להיות ממוסה כמו ישראלי בגלל הותק שלו בארץ. זו הגישה וזה הקו המנחה בקבוצה.
omerk

הודעהעל ידי MTA2311 » 08 ינואר 2025, 17:54

זאת בדיוק הביקורת שלו, רק שהיא מנוסחת בצורה פולנית.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Avi1508 » 08 ינואר 2025, 18:02

MTA2311 כתב:זאת בדיוק הביקורת שלו, רק שהיא מנוסחת בצורה פולנית.
קבצים מצורפים
IMG_0231-compressed.jpeg
IMG_0231-compressed.jpeg (61.55 KiB) נצפה 10215 פעמים
Avi1508

הודעהעל ידי שועל » 08 ינואר 2025, 18:32

זה נשמע שהוא התכוון לומר או עכשיו או בכלל לא. פאסיב אגרסיב כזה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי felix_r » 08 ינואר 2025, 18:59

שועל כתב:זה נשמע שהוא התכוון לומר או עכשיו או בכלל לא. פאסיב אגרסיב כזה

זה אומר שהוא עדיין מעוניין להישאר בתפקיד
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 08 ינואר 2025, 19:23

שייתן למאייר לשחק גם ביורוליג, מי ישמע מה יש למכבי בקו האחורי שהוא מייבש אותו בעיקר בליגה על הספסל .
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 08 ינואר 2025, 19:47

מרסר כתב:עודד קטש הפתיע: "לא צריך לצרף עוד שחקן"

מאמן מכבי תל אביב בציטוטים יוצאי דופן לקראת המשחק נגד מילאנו: "משוועים לחיזוק אבל זה לא קורה מכל מיני סיבות, אני חושב שהגיע הרגע שצריך לעצור את הטירוף הזה ולייצר יציבות. הרעש לא עושה טוב לשחקנים"

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=493723

במילים אחרות: "נמאס לי מהזיוני שכל האלה וההדלפות השקריות לתקשורת. מעדיף כבר להישאר עם החרא הקיים ולא שיעשו לי טובה ועוד חודש וחצי יביאו עוד דג'וליוס".
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 08 ינואר 2025, 19:48

omerk כתב:

האמת שזה ציטוט ממש משונה. קטש אומר פה דבר והיפוכו: מצד אחד משוועים לשחקן נוסף ומצד שני הוא אומר שלא צריך לדעתו שחקן נוסף. אז צריך או לא צריך?

זה שגבריאל שוחרר בגלל שרצו עוד קצת לחסוך, זה ברור לכל בר דעת. במכביבול אמרו שכרגע צורת ההתנהלות בפועל, ממה ששומעים מגורמים במועדון, היא התנהלות נטו כספית ואיך לשרוד ולא מקצועית בכלל. למשל נתן את מקרה הורד, שהביע את רצונו להשאר בישראל, ואם מכבי היו באמת רוצים כבר היה נסגר היום על חוזה חדש על מיליון דולר, אבל מכבי יודעים שכבר היום יש שתי קבוצות יורוליג שמעוניינות בו בקיץ ויש קולות בהנהלה שעדיף לשחרר אותו בשביל הבייאאוט שיקבלו, במיוחד כי משנה הבאה הוא כבר עובר להיות ממוסה כמו ישראלי בגלל הותק שלו בארץ. זו הגישה וזה הקו המנחה בקבוצה.

אם זה נכון זה עוד מחדל עצום לאוסף
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 08 ינואר 2025, 20:07

A.Parker כתב:
מרסר כתב:עודד קטש הפתיע: "לא צריך לצרף עוד שחקן"

מאמן מכבי תל אביב בציטוטים יוצאי דופן לקראת המשחק נגד מילאנו: "משוועים לחיזוק אבל זה לא קורה מכל מיני סיבות, אני חושב שהגיע הרגע שצריך לעצור את הטירוף הזה ולייצר יציבות. הרעש לא עושה טוב לשחקנים"

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=493723

במילים אחרות: "נמאס לי מהזיוני שכל האלה וההדלפות השקריות לתקשורת. מעדיף כבר להישאר עם החרא הקיים ולא שיעשו לי טובה ועוד חודש וחצי יביאו עוד דג'וליוס".

בדיוק. כמו שכתבתי כבר לא פעם, להביא רק כדי להגיד "הבאנו" - לא תודה. באמת עדיף לא להביא כבר אף אחד.
עידן

הודעהעל ידי שועל » 08 ינואר 2025, 21:55

אני מת על הורד אבל אם יש קבוצה שמסכימה לשים עליו סכום לא פרופורציונלי אני לא חושב שזה השחקן לשים עליו שליש מתקציב השחקנים
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי מרסר » 08 ינואר 2025, 22:34

אפשר היה להביא אותו ופיספסנו״: למה דוז׳ייר לא הגיע למכבי ת״א?

לפני החתימה הצפויה בטורקיה, הגארד העביר מסרים לצהובים שהוא מעוניין להגיע. הצוות המקצועי דחף וגם גורמים בהנהלה, אך גורמים אחרים בהנהלה טענו שהעסקה שהייתה מוערכת ב-700 אלף דולר יקרה מדי, ולכן האופציה נפלה.

עודד קטש הצהיר היום (רביעי), באופן די מפתיע, שמכבי תל אביב לא צריכה עוד גארד - למרות שהמשבצת של סייבן לי טרם אויישה מאז עזיבתו. אלא שבימים האחרונים עלתה האפשרות לצרף את פי.ג׳יי דוז׳ייר, שבינתיים צפוי לחתום באנדולו אפס - שנעתרה לדרישותיו הכספיות.

תחילת הסיפור היא לפני מספר שבועות - דוז׳ייר, שהצטיין בפרטיזן בלגרד בעונה שעברה, הפך להיות רלוונטי עבור מכבי ת״א לאחר ששוחרר ממינסוטה בסוף דצמבר. מדובר בשחקן שמתאים למכבי תל אביב מבחינת התכונות, והצוות המקצועי גם דחף לצרף אותו - אבל העניין, מסתבר, היה כלכלי.

המגעים מול דוז׳ייר התקיימו מאז שהפך לשחקן חופשי, ובימיו הראשונים הוא לא רצה להגיע לאירופה, משום שהעדיף לנסות להישאר בארצות הברית. אבל בבדיקות שנעשו לאחרונה מול השחקן, הוא אמר שבשלב זה הוא מעוניין להגיע לאירופה (ולראיה הוא אכן ימצא את עצמו בקרוב בטורקיה באנאדולו פס).

אלא שבמכבי תל אביב היו חלוקים בעניין לאור עלותו של דוז׳ייר: בעוד שחלק מאנשי ההנהלה והצוות המקצועי רצו ללכת על העסקה, גורמים אחרים בהנהלה ובמועדון טענו שהדרישות הכספיות שלו (באיזור ה-700 אלף דולר עד לסיום העונה) גבוהות מדי ולכן העסקה איננה כדאית עבור הקבוצה. ״אם כולם היו רוצים באמת, דוז׳ייר היה פה, הוא רצה להגיע״, אמר גורם במכבי. ״אפשר היה להביא אותו ופספסנו את זה״.

בינתיים, מכבי תל אביב תמשיך להופיע ביורוליג בסגל שחסר מאוד את אותו גארד יוצר - שאמור היה להיות ג׳ורדן לויד, דריל מייקון או סייבן לי. דוז׳ייר יכול היה להיות תחליף הולם, גם ליורוליג ובוודאי שלליגה. אבל כבר חודש וחצי עברו מאז שסייבן לי עזב, ואף גארד לא הצטרף למלא את הוואקום. וקטש אמר בעצמו: כבר בכלל לא בטוח שיגיע אחד כזה.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=493727
מרסר

הודעהעל ידי Itaycohen7 » 08 ינואר 2025, 22:46

פשוט בושה לא ייאמןןןןןןן
ההנהלה הזאת הורסת את מכבי
אם אני קטש אני שם את המפתחות על השולחן ועף מישם על טיל
והעיקר שהאוהדים ימשיכו לעשות מנויים
ברגע שנפסיק לקנות מנויים והם יראו שאין להם כסף מהאוהדים אולי באמת יהיה אכפת להם מהמעודון
ב ו ש ה !
Itaycohen7

הודעהעל ידי my man » 08 ינואר 2025, 23:08

חחחחח אפשר היה להביא ולא הבאנו...
תמצות מדויק של הנהלת מכבי
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Shay_uzan » 08 ינואר 2025, 23:41

omerk כתב:

גם העונה הבאה פיננסית מסתבר
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי Avi1508 » 09 ינואר 2025, 00:11

ביזיון
ג׳ורדן לויד הרוויח 1.1 לעונה ואין סיבה שלא ישלמו את הסכום לדוזייר ובמיוחד שיש עוד רווח של הבייאאוטים
Avi1508

הודעהעל ידי ankram » 09 ינואר 2025, 15:39

אפשר לסגור את הת'רד
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־11 אורחים