Avi1508 כתב:מרסר כתב:גיא כתב:מי במקום? גיא פניני?
דני פרנקו.
אתה רוצה להפוך אותנו סופית להפועל
פדרמן רוצה.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:מרסר כתב:גיא כתב:מי במקום? גיא פניני?
דני פרנקו.
אתה רוצה להפוך אותנו סופית להפועל
גיא כתב:הסיבה שאני שואל, האם הקבוצה הזאת משחקת לפחות קרוב לפוטנציאל שלה? ואיך/מי יכול להביא אותה הכי קרוב לזה?
felix_r כתב:גיא כתב:הסיבה שאני שואל, האם הקבוצה הזאת משחקת לפחות קרוב לפוטנציאל שלה? ואיך/מי יכול להביא אותה הכי קרוב לזה?
סאשה אוברדוביץ' פנוי (זה שהוחלף על ידי ספנוליס במונאקו). מאמן לא רע מצד אחד, ומצד שני לא נחשב שם גדול שחייב משכורת גבוהה
מרסר כתב:felix_r כתב:גיא כתב:הסיבה שאני שואל, האם הקבוצה הזאת משחקת לפחות קרוב לפוטנציאל שלה? ואיך/מי יכול להביא אותה הכי קרוב לזה?
סאשה אוברדוביץ' פנוי (זה שהוחלף על ידי ספנוליס במונאקו). מאמן לא רע מצד אחד, ומצד שני לא נחשב שם גדול שחייב משכורת גבוהה
יביאו סתם מאמן לסיים את העונה פרנקו או שיתנו לפניני לסיים את העונה, אתה לא יודע עם איזה בעלים יש לנו עסק.
felix_r כתב:מעניין אם יש סעיף בחוזה של קטש, שאוסר עליו לספסל את בלאט?
JarJarBinx כתב:רואה מכבי מאז ההפסד לטרייסר מילאנו בגמר גביע אירופה לאלופות בסוף שנות השמונים. זו המכבי הכי עלובה שאני זוכר. פעם היו משחקים כאלה או כמו נגד פרטיזן מדי פעם, מול ענקיות כמו ריאל או צסקא בשיאן, שנראו רמה מעל. העונה מכבי נראית שתי רמות מתחת קבוצות מתחתית הטבלה. כדורסל מזעזע גם במבחן העין וגם במבחן התוצאה.
ואגב, גם לקטש יש חלק בזה. הבן אדם עם שיטה התקפית אנמית, ולא מסוגל לאמן הגנה.
Avi1508 כתב:מכבי ללא שלשה עם 0/14
Avi1508 כתב:לא אתפלא אם קטש יתפטר מעצמו
הוא נראה בלי חשק וגם הראיון מאתמול לא נראה שהוא נהנה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Cobra, Google Adsense [Bot] ו־28 אורחים