רוקאס יוקובאיטיס - חתם בבאיירן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: רוקאס יוקובאיטיס - חתם לשלוש שנים

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2025, 10:43

הייתם הולכים על הסנטר האוקראיני אלכס לן ?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 15 יולי 2025, 11:02

מרסר כתב:
Avi1508 כתב:
מרסר כתב:
A.Parker כתב:
omerk כתב:אם יש לו סעיף שחרור מטומטם של 300 או 400 אל"ד, אין למכבי הרבה מה לעשות. יכולים להאשים שם רק את עצמם עם החוזים האלו. מה שנקרא שנקרא "פרצה קוראת לגנב".

נכון

הוא מפחד לבוא לישראל צריך להמשיך הלאה אין מה לעשות, ונניח שהוא יתרצה ויחזור באזעקה הראשונה הוא יעלה על מטוס ולא יחזור.

רוקאס אמר בפירוש בראיון היום שהוא פחות פחד מהמצב אבל למשפחה שלו בליטא זה היה נראה גרוע
קשה להסביר לאנשים בחו״ל איך אנחנו חיים פה באהלן אהלן עם טילים שנופלים מהשמיים אבל אני באמת מבין שלאנשים באירופה התמונות מפה לא נראות טוב,
בכלל אני חושב שהאנשים באירופה נהיו מדי מפונקים ועבר מדי הרבה זמן באירופה בלי מלחמה והגיע הזמן שתהיה להם מלחמה אחת משלהם כדי שהם יראו שאפשר לנהל שגרה גם תוך כדי מלחמה ויפסיקו לחפור לנו שבגלל ה״מלחמה בעזה״ הם לא רוצים להגיע למשחקים בארץ

לגבי האירוח בישראל זה נטו מטעמי ביתיות כי קבוצות יודעות שקשה לשחק נגד מכבי ביד אליהו ויותר קל להם לשחק נגדה באולם ריק, הרי חמאס לא יכול לירות על ת"א וחיזבאללה גם לא ונניח שגם כן מה לא שיחקו פה 40 שנה עם איומים מלבנון עזה ואירן שיחקו גם שיחקו, וגם התקיימו פה משחקים שהיו מבצעים בעזה לפני 10 שנים, מכבי כושלת בעניין הזה שלא דורשת שהמשחקים יחזרו לישראל אין לזה שום סיבה מוצדקת, לגבי יוקובאיטיס נפל לו טיל ליד הבית אז בהחלט אפשר להבין אותו וכול שחקן אחר שחווה את איום הטילים הזה שהיה מאירן.

זה לא ממש נכון. החות'ים יורים על ת"א לעיתים די קרובות, זה לא משהו שהיה בעבר לפני שנים. חוץ מזה, המבצעים שהיו בעבר הסתיימו אחרי כמה שבועות. את הסוף של המלחמה הנוכחית לא רואים.
עידן

הודעהעל ידי Mitelka » 15 יולי 2025, 11:06

felix_r כתב:הייתם הולכים על הסנטר האוקראיני אלכס לן ?
אולי, אבל לא בת'רד הזה.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי omerk » 15 יולי 2025, 11:27

https://sports.walla.co.il/item/3765251

סיכוי קלוש שהרכז הליטאי ימשיך, לחץ במועדון להתחיל לחפש לו מחליף

עוד לא התחילו אפילו לחפש לו מחליף. חבורה של ליצנים.
omerk

הודעהעל ידי עידן » 15 יולי 2025, 11:28

כן. אבל מאיפה הגעת אליו, למה שהוא יגיע לכאן, ומה הקשר לת'רד הזה? חחח
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 15 יולי 2025, 11:29

עידן כתב:

כן. אבל מאיפה הגעת אליו, למה שהוא יגיע לכאן, ומה הקשר לת'רד הזה? חחח

טעות שלי. שמנהל הפורום יעביר לאשכול הנכון, בבקשה.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי Avi1508 » 29 יולי 2025, 19:23

בדרך החוצה
רוקאס יוקובאיטיס, שצפוי לעזוב בקרוב בצורה רשמית את מכבי תל אביב ולהצטרף לבאיירן מינכן, התייחס למצבו וסיפר: "נשארו רק המהלכים הפורמליים בעניין הזה. הכל היה אמור להיות מפורסם, אבל זה עדיין לא פורסם"

דיווח עכשיו בספורט 5
Avi1508

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 יולי 2025, 19:28

כאמור מחכים ל1.8
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי omerk » 29 יולי 2025, 19:46

עוד קליקבייט ממוחזר שלא מוסיף שום מידע חדש.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 29 יולי 2025, 19:53

חבל חבל, יש בו משהו ששווה יותר מרק סטטיטיקה
A.Parker

הודעהעל ידי Jazzman » 29 יולי 2025, 19:59

ממש מעציבה העזיבה של רוקאס. האמת אפילו יותר מוויד (למרות שהוא שחקן פחות שלם). יש בו משהו מיוחד. שחקן מאד חכם. אמוציונלי בקטע טוב. מבאס. כנראה שבטראומה מהמלחמה. אולי אפשר היה לעשות יותר להשאיר אותו. אבל מי יודע...
Jazzman

הודעהעל ידי JarJarBinx » 29 יולי 2025, 21:11

באמת חבל. גם בדיוק מה שמכבי צריכה, רכז אמיתי, מבין מה זה משחק אירופאי, יודע לייצר מצבים גם לבד, תחרותי, ווינר, צעיר ובקו עלייה.
סמל אישי של המשתמש
JarJarBinx

הודעהעל ידי where is the love? » 29 יולי 2025, 23:54

שרוקאס הגיע לכאן בשנה שעברה כל כך שמחתי גם אז חיכיתי ל 1.8 כדי שאדע שהוא כאן. החיבור שלו היה נפלא ותמיד עקבתי אחרי וידעתי שיש לו את זה. הוא לאט לאט התפתח ועשה עונה כל כך מדהימה. מעבר לכך הוא באמת אהב את המועדון הוא באמת אהב להיות כאן, אם לא הייתה המלחמה עם אירן הוא היה נשאר גם אם הוא היה מקבל יותר כסף במקומות אחרים.
אני מבין את מה שקרה ומבין מה שקרה גם מבחינת המשפחה שלו. אבל הקריירה שלו הייתה במצב טוב , הוא גם התחבר לקהל. מי יודע אולי עוד יחזור בהמשך. עד שמכבי הביאה רכז אירופאי טוב צעיר מוכשר ורעב...
ועדיין למרות הכל אני חושב שמכבי יכלו לעשות יותר כדי שישאר. שמעתי שעופר ינאי מאוד רצה את אוטרו ולמרות ההסכם של ה 2 מליון שהם סגרו הוא הביא עוד 300 או 400 אלף טסגר את הסיפור כי הוא היה חלק חשוב להם. מרגיש לי שמכבי ויתרה מהר מדי, הם היו יכולים לשכנע יותר, היו יכולים למצוא פתרונות. יש כאן נכס בקבוצה והיו צריכים להשקיע בזה יותר. התחושה שלי שמכבי ויתרה מהר מדי, ואני לא בעד לעשות סנקציות לשחקן, אי אפשר לעשות שום דבר עם מבחינת החוזה הוא יכול חעזור תמורת כסף הפיצוי. יותר חבל לי עליו מבונזי או מבולדווין, כי הוא באמת רצה להשאר פה.
אמן שיגיעו ימים טובים.
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי שועל » 30 יולי 2025, 00:23

where is the love? כתב:שרוקאס הגיע לכאן בשנה שעברה כל כך שמחתי גם אז חיכיתי ל 1.8 כדי שאדע שהוא כאן. החיבור שלו היה נפלא ותמיד עקבתי אחרי וידעתי שיש לו את זה. הוא לאט לאט התפתח ועשה עונה כל כך מדהימה. מעבר לכך הוא באמת אהב את המועדון הוא באמת אהב להיות כאן, אם לא הייתה המלחמה עם אירן הוא היה נשאר גם אם הוא היה מקבל יותר כסף במקומות אחרים.
אני מבין את מה שקרה ומבין מה שקרה גם מבחינת המשפחה שלו. אבל הקריירה שלו הייתה במצב טוב , הוא גם התחבר לקהל. מי יודע אולי עוד יחזור בהמשך. עד שמכבי הביאה רכז אירופאי טוב צעיר מוכשר ורעב...
ועדיין למרות הכל אני חושב שמכבי יכלו לעשות יותר כדי שישאר. שמעתי שעופר ינאי מאוד רצה את אוטרו ולמרות ההסכם של ה 2 מליון שהם סגרו הוא הביא עוד 300 או 400 אלף טסגר את הסיפור כי הוא היה חלק חשוב להם. מרגיש לי שמכבי ויתרה מהר מדי, הם היו יכולים לשכנע יותר, היו יכולים למצוא פתרונות. יש כאן נכס בקבוצה והיו צריכים להשקיע בזה יותר. התחושה שלי שמכבי ויתרה מהר מדי, ואני לא בעד לעשות סנקציות לשחקן, אי אפשר לעשות שום דבר עם מבחינת החוזה הוא יכול חעזור תמורת כסף הפיצוי. יותר חבל לי עליו מבונזי או מבולדווין, כי הוא באמת רצה להשאר פה.
אמן שיגיעו ימים טובים.

רק שני דיוקים: הוא לא נתן עונה מדהימה והוא לא רצה להישאר פה
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי התנין » 01 אוגוסט 2025, 09:52

שועל כתב:
where is the love? כתב:שרוקאס הגיע לכאן בשנה שעברה כל כך שמחתי גם אז חיכיתי ל 1.8 כדי שאדע שהוא כאן. החיבור שלו היה נפלא ותמיד עקבתי אחרי וידעתי שיש לו את זה. הוא לאט לאט התפתח ועשה עונה כל כך מדהימה. מעבר לכך הוא באמת אהב את המועדון הוא באמת אהב להיות כאן, אם לא הייתה המלחמה עם אירן הוא היה נשאר גם אם הוא היה מקבל יותר כסף במקומות אחרים.
אמן שיגיעו ימים טובים.

רק שני דיוקים: הוא לא נתן עונה מדהימה והוא לא רצה להישאר פה

לא יודע מה זה מדהימה אבל הוא היה אחד מנקודות האור היחידות בקבוצה. גם מדובר ברכז טבעי טוב ומוכשר שעתידו לפניו. חבל מאוד שאנחנו לא קוצרים את הפירות.
התנין

הודעהעל ידי where is the love? » 01 אוגוסט 2025, 10:26

יחסית לעונה קשה כמו שהייתה הוא נקלט די מהר מהתחלה היה בסדר, היה מאוד יציב, ממוצעים טובים, לקח אחריות, התלהב ולדעתי כן אהב את הקבוצה, פשוט המלחמה...
ואני אומר שוב התחושה שלי שמכבי יכלה לעשות יותר כדי להשאיר. לא בקטע של להכריח. אלא בקטע של לנסות לשכנע או אולי להוסיף כסף. מתי היה לנו רכז אירופאי טוב בגיל צעיר אחרי עונה טובה בקבוצה ? היה אמור לחתום ל 3 שנים
where is the love?

הודעהעל ידי my man » 01 אוגוסט 2025, 12:01

where is the love? כתב:יחסית לעונה קשה כמו שהייתה הוא נקלט די מהר מהתחלה היה בסדר, היה מאוד יציב, ממוצעים טובים, לקח אחריות, התלהב ולדעתי כן אהב את הקבוצה, פשוט המלחמה...
ואני אומר שוב התחושה שלי שמכבי יכלה לעשות יותר כדי להשאיר. לא בקטע של להכריח. אלא בקטע של לנסות לשכנע או אולי להוסיף כסף. מתי היה לנו רכז אירופאי טוב בגיל צעיר אחרי עונה טובה בקבוצה ? היה אמור לחתום ל 3 שנים

כבר למעלה מעשור מכבי 'יכלה לעשות יותר'
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי ankram » 03 אוגוסט 2025, 16:06

אפשר כבר לסגור? האיש הזה לא רלוונטי כבר , כמו לשמור תרד על מרקוס בראון
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי Gevaudan » 03 אוגוסט 2025, 22:48

כן נהייתה חופרת הסאגה הזו איתו. שיודיעו כבר על המעבר שלו וישחררו אותנו מהספיניאדה הזו
Gevaudan

הודעהעל ידי שמואל1 » 03 אוגוסט 2025, 22:48

Gevaudan כתב:כן נהייתה חופרת הסאגה הזו איתו. שיודיעו כבר על המעבר שלו וישחררו אותנו מהספיניאדה הזו
יעשו את זה ביחד עם לוני ווקר כי לטשטש את ההודעה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים