המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
my man כתב:Avi1508 כתב:סקוטי ווילבקין חש כאבים בברך ועבר בדיקות והתוצאות הראו שיש לו בצקת בסחוס של הברך ולבינתיים הוא מושבת ממשחק עד להודעה חדשה
זאת אומרת שהוא לא ישחק נגדנו ביום שלישי
לדעתי זאת אומרת שהוא סיים את הקריירה
A.Parker כתב:הדרך היחידה זה אם הם יגרמו למועדוני הכדורגל להקים או להשקיע בקבוצות כדורסל, אבל למה שזה יקרה פתאום ובתקציבים גבוהים מאוד?
מרסר כתב:A.Parker כתב:הדרך היחידה זה אם הם יגרמו למועדוני הכדורגל להקים או להשקיע בקבוצות כדורסל, אבל למה שזה יקרה פתאום ובתקציבים גבוהים מאוד?
יש בכלל שחקנים לכול הליגות האלה באירופה ? יורוקאפ יורוליג ליגת אלופות יורופקאפ עכשיו הליגה של NBA, המון מפעלים ומינימום שחקנים.
עידן כתב:מרסר כתב:A.Parker כתב:הדרך היחידה זה אם הם יגרמו למועדוני הכדורגל להקים או להשקיע בקבוצות כדורסל, אבל למה שזה יקרה פתאום ובתקציבים גבוהים מאוד?
יש בכלל שחקנים לכול הליגות האלה באירופה ? יורוקאפ יורוליג ליגת אלופות יורופקאפ עכשיו הליגה של NBA, המון מפעלים ומינימום שחקנים.
כל כך מיותר. צריך גג 3 מפעלים על פי דרג ששייכים לאותו ארגון שמפעיל את כולם וזהו.
felix_r כתב:מונקה נפצע בחימום ולא משחק נגד דובאי
felix_r כתב:felix_r כתב:מונקה נפצע בחימום ולא משחק נגד דובאי
גם הסנטר איזונדו נפצע להם. איזה מזל נאחס
Avi1508 כתב:felix_r כתב:felix_r כתב:מונקה נפצע בחימום ולא משחק נגד דובאי
גם הסנטר איזונדו נפצע להם. איזה מזל נאחס
דחוף לבדוק מזוזות אצל המכשפה הסרבית
דרך אגב לא ראיתי את נוורה משחק ולפי מה שזכור לי הוא היה צריך לחזור שבוע שעבר, יש למישהו מושג אם הוא נפצע שוב?

MTA2311 כתב:האקסים של מכבי או מסיימים את הקריירה עם פציעות או הופכים לפרי אהבתם של וומבי ומייקל. אין באמצע.
עידן כתב:MTA2311 כתב:האקסים של מכבי או מסיימים את הקריירה עם פציעות או הופכים לפרי אהבתם של וומבי ומייקל. אין באמצע.
דווקא יש אמצע.
בראון, בולדווין, קולסון, ז'יזי'ץ' ועוד..כולם ירדו ברמתם אחרי שעזבו את מכבי, מי יותר ומי פחות. גם סייבן לי לא בדיוק מרשים באולימפיאקוס, ואני בטוח שיש עוד הרבה דוגמאות.
עידן כתב:MTA2311 כתב:האקסים של מכבי או מסיימים את הקריירה עם פציעות או הופכים לפרי אהבתם של וומבי ומייקל. אין באמצע.
דווקא יש אמצע.
בראון, בולדווין, קולסון, ז'יזי'ץ' ועוד..כולם ירדו ברמתם אחרי שעזבו את מכבי, מי יותר ומי פחות. גם סייבן לי לא בדיוק מרשים באולימפיאקוס, ואני בטוח שיש עוד הרבה דוגמאות.
מרסר כתב:עידן כתב:MTA2311 כתב:האקסים של מכבי או מסיימים את הקריירה עם פציעות או הופכים לפרי אהבתם של וומבי ומייקל. אין באמצע.
דווקא יש אמצע.
קולסון ממש אכזבה, חשבתי שהוא יהפוך לשחקן הרבה יותר טוב ממה שהיה במכבי והוא היה טוב מאוד במכבי, עונה וחצי בטורקיה לא משהו בכלל .
משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot], Google Adsense [Bot] ו־49 אורחים