המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גם אני אומרת את זה..וכל פעם שוללים את זה חחח
yellowaura כתב:השחקנים שהכי מתאימים לדעתי לכל עמדה (בהתבסס על יכולת כספית, יכולת מקצועית והתאמה):
SG- הנרי דומרקאנט- שנים שהוא משחק בטופ. שחקן חד גוני במובן מסויים אבל דווקא לקבוצה הזאת של מכבי זה יכול לעבוד. קלע טהור, סט שוטר אבל גם יכול לייצר לעצמו מצבים. שחקן הגנה טוב. השנה ברוסיה כמעט 16 נק' בממוצע ויותר מחטיפה למשחק. שנים של ניסיון ברמות הגבוהות. השנה הוא התרחק מאור הזרקורים בקבוצה של שרף וזה גם הוריד את המניות שלו. יד כזאת ליד שחקנים כמו סופו ואליהו זה יתרון גדול (בגלל שהוא קלעי הרבה יותר קל לו להשתחרר מלמשל בלו או פניני). בנוסף שנים שלא היה לנו תרגילים לקלעי.
SF- מאט וולש- רק בן 29 למרות שנראה שהוא כבר יותר. השנה השתדרג מבחינת מגוון היכולות. מניע כדור טוב יותר וגם קלע מצויין ומוסר. סטטיסטיקה מצויינת בצרפת. הוכיח את עצמו כשחקן יורוליג התקפי מעולה.
C- לברינוביץ'- קשישטוף סיים חוזה ומבחינתי מדובר באחד מהסנטרים הטובים באירופה ב 10 שנים האחרונות. סנטר חכם, אפקטיבי, מגוון. ממה שראיתי צפוי להמשיך בסיינה כי לא ממש קופצים עליו בגלל הגיל. לדעתי הוא עדיין מסוגל לתת 20 דק' אפקטיביות . שנה שעברה אמרתי שחייבים לנסות להביא את באטיסט שהיה אחרי פציעה והמניות שלו היו בירידה. השנה שווה לנסות ללכת על קשישטוף. זה אולי השחקן היחידי שיכול להיות יקר למכבי אבל עדיין שווה לנסות.
rc4991 כתב:מתגובה לתגובה אני רואה שאנו חושבים אותו הדבר
לברינוביץ'- את בטוחה שלא משאילים את הנדריקס או מאצ'באן ? אם את צודקת אז באמת אין טעם. אני כבר אמרתי שמבחינתי עדיף עוד סנטר קל וחומר שמדובר בשחקן ברמה של קשישטוף. אני קראתי בפורומים זרים שכנראה שהוא ישאר בסיינה כי אין לו יותר מדי ביקוש בגלל גילו. אם אפשר להביא אותו במחיר של מיליון וקצת דולר אז שווה לנסות.

yellowaura כתב:הגישה שלי היא שלפעמים עדיף שיהיה לך מחליף בשווי מיליון דולר בעמדה קריטית (במיוחד שהסנטר שלך מסוגל לשחק בסביבות 20 דק' ובעל סיכוי טוב להיפצע). ולהביא שחקן חמישייה זול יותר לעמדה פחות קריטית (בסמול ובמיוחד בסקנד יש הרבה יותר שחקנים פנויים בשוק במחירים סבירים מאשר סנטרים. חוץ מזה שרוב הישראלים יעבו עוד יותר את עמדות הגארדים והסמול)

yzafrir כתב:קשישא יהיה בן 33 עונה הבאה , לתת לו מליון דולר לעונה (במיוחד שציינת שאין לו ביקוש ) זה יהיה אחד הצעדים המטומטמים שקבוצה עשתה בהיסטוריה . זוכר את מריו קאסון ? עונה קודמת הוא היה במצב דומה ובסוף חתם בקבוצה בארצו בשביל סכום נמוך מאוד . לברינוביץ' צריך לחשוב יותר בכיוון של לחזור לארצו (ז'אלגיריס או ריטאס ) לעונה שתיים אחרונות בקריירה המכובדת שלו או ללכת לקבוצה בכירה (להישאר בסיינה) אבל בסכום מצחיק כי מיליון הוא כבר לא יקבל....בכל מקרה לנו הוא לא רלוונטי כי גם ככה אנחנו עמוסים בקוו הקידמי...
לגבי דומרקאנט , גם הוא כבר לא צעיר ואני לא רואה טעם להביאשחקן בגילו כשגם סיגנון המשחק הלא מגוון שלו לא נראה לי מתאים . עדיף אולי ללכת על הימור צעיר מהמכללות במקרה הכי גרוע ...
לגבי מאט וולש , מכיוון שדיויד מכיר טוב את השחקן הזה אני די מאמין שאם דיויד באמת היה רוצה אותו אז הוא כבר היה כאן אבל כנראה שהוא לא האופציה הראשונה של דיויד לעמדה הזאת...

er79 כתב:מי זה לעזעאל הרולנד הזה? מאיפה הם מביאים את השמות הללו? ולמה מכבי רועה בעיקר בשדות האיטלקיים, ועוד בקבוצה כמו קרמונה? לא ברור לי. אני מתנחם בכך שכנראה מדובר בעוד פלופ מבית היוצר שת ספורט 5.
6 לב צהוב כתב:גם בוואלה מחזקים את ארל רולנד כמועמד למכבי :
http://sports.walla.co.il/?w=/7/1832182

למה לזלזל בשחקן שאף פעם לא ראית משחק? אתה מזלזל בסקאוטינג של קבוצות כמו מלאגה ומילאנו שמעוניינות בו?
נכון שהוא לא שיחק ביורוליג. אבל אל תשכח שגם דיאור פישר שיחק בגיל 27 בליגה הבלגית וכיום הוא יושב על חוזה בעל 7 ספרות לעונה.
חנו'ש כתב:יוני, זה בדיוק מה שיש עכשיו.
שים לב שלמעלה בדביק יש אשכול שמרכז את כל השמות שהונפצו בתקשורת+האתרים בהם הונפצו.
באשכול הזה יש דיונים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־19 אורחים