אחלה ילד. ממש שמחתי לראות שחזר ככה טוב.
עכשיו רק שיישאר בריא וישמור על היכולת הזו לכל הפחות - והשמיים הם הגבול.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Gevaudan כתב:אני גם לא כ"כ מבין את עצם התלונה על שארפ.
הוא משחק בתור SG, תפקידו בכוח הוא לקחת את הזריקות בשניות האחרונות ולנסות לייצר משהו.
זה שהוא לא יודע להוביל כדור, מאבד הרבה ולפעמים מקבל החלטות לא נכונות - זה שכר הלימוד של שחקן צעיר שעוד בונה את עצמו.
גם הוא וגם סקוט הנדרסון אלו שחקנים שפורטלנד בחרה אישית בדראפט, היא מאמינה בהם ורואה בהם חלק לגיטימי מדור העתיד שלה. אין שום סיבה שהם יוותרו עליהם, ואני גם לא חושב שהשהיה של דני לידם בהכרח פוגעת בו.
דני ברמת מיינדסט מחליט לא לזרוק בערב 25 זריקות כי הוא רוצה להוביל התקפה ולא רק לגמור אותה וזה בסדר.
once האחוזים שלו משלוש יתיישרו הוא יחזור לקלוע 30+ בערב, וזה הרבה מעבר למה שחשבנו שהוא מסוגל לו.
עידן כתב:Gevaudan כתב:אני גם לא כ"כ מבין את עצם התלונה על שארפ.
הוא משחק בתור SG, תפקידו בכוח הוא לקחת את הזריקות בשניות האחרונות ולנסות לייצר משהו.
זה שהוא לא יודע להוביל כדור, מאבד הרבה ולפעמים מקבל החלטות לא נכונות - זה שכר הלימוד של שחקן צעיר שעוד בונה את עצמו.
גם הוא וגם סקוט הנדרסון אלו שחקנים שפורטלנד בחרה אישית בדראפט, היא מאמינה בהם ורואה בהם חלק לגיטימי מדור העתיד שלה. אין שום סיבה שהם יוותרו עליהם, ואני גם לא חושב שהשהיה של דני לידם בהכרח פוגעת בו.
דני ברמת מיינדסט מחליט לא לזרוק בערב 25 זריקות כי הוא רוצה להוביל התקפה ולא רק לגמור אותה וזה בסדר.
once האחוזים שלו משלוש יתיישרו הוא יחזור לקלוע 30+ בערב, וזה הרבה מעבר למה שחשבנו שהוא מסוגל לו.
מהקצת שהנדרסון שיחק העונה הוא נראה מצוין, משתף את החברים ומשתלב היטב בשטף הקבוצתי. גם שארפ עושה את התפקיד שלו טוב מאוד כמו שכתבת.
אני מרוצה מהסגל שיש לפורטלנד כרגע, יש שם המון פוטנציאל ועם חבורה צעירה שמשחקת כדורסל טוב. עם דיים שחוזר שנה הבאה וכמה שינויים קטנים הם יכולים להגיע הרבה יותר רחוק.

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, מרסר ו־28 אורחים