המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:דיווח בספרד: הפועל ירושלים הבטיחה את מקומה בליגת NBA אירופה.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=536486
מרסר כתב:יואן מקונדו שוחרר ממונאקו.
מרסר כתב:אחרי שהפסידה בדרבי היורוליג מול אולימפיאקוס, פנאתינייקוס איבדה יתרון של 21 נקודות והפסידה 76:74 להיראקליס בליגה היוונית, זהו הפסד שלישי רצוף לקבוצה של עתמאן, והפסד רביעי שלה העונה בזירה המקומית

felix_r כתב:מרסר כתב:אחרי שהפסידה בדרבי היורוליג מול אולימפיאקוס, פנאתינייקוס איבדה יתרון של 21 נקודות והפסידה 76:74 להיראקליס בליגה היוונית, זהו הפסד שלישי רצוף לקבוצה של עתמאן, והפסד רביעי שלה העונה בזירה המקומית
יאללה, הגיע הזמן לפטר את אתמאן ולהחתים את איטודיס
מרסר כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:אחרי שהפסידה בדרבי היורוליג מול אולימפיאקוס, פנאתינייקוס איבדה יתרון של 21 נקודות והפסידה 76:74 להיראקליס בליגה היוונית, זהו הפסד שלישי רצוף לקבוצה של עתמאן, והפסד רביעי שלה העונה בזירה המקומית
יאללה, הגיע הזמן לפטר את אתמאן ולהחתים את איטודיס
איטודיס לא ישפר שם כלום הם צריכים את ספנוליס, אבל ספק גדול אם זה יכול לצאות לפועל בגלל המעבר המתוקשר שלו בזמנו מפנאתינייקוס לאולימפיאקוס.
מרסר כתב:אחרי שהפסידה בדרבי היורוליג מול אולימפיאקוס, פנאתינייקוס איבדה יתרון של 21 נקודות והפסידה 76:74 להיראקליס בליגה היוונית, זהו הפסד שלישי רצוף לקבוצה של עתמאן, והפסד רביעי שלה העונה בזירה המקומית
A.Parker כתב:מרסר כתב:אחרי שהפסידה בדרבי היורוליג מול אולימפיאקוס, פנאתינייקוס איבדה יתרון של 21 נקודות והפסידה 76:74 להיראקליס בליגה היוונית, זהו הפסד שלישי רצוף לקבוצה של עתמאן, והפסד רביעי שלה העונה בזירה המקומית
שעתמאן יתחיל להילחץ
אני כבר רואה את שיבתו של ז'ליקו
מרסר כתב:A.Parker כתב:מרסר כתב:אחרי שהפסידה בדרבי היורוליג מול אולימפיאקוס, פנאתינייקוס איבדה יתרון של 21 נקודות והפסידה 76:74 להיראקליס בליגה היוונית, זהו הפסד שלישי רצוף לקבוצה של עתמאן, והפסד רביעי שלה העונה בזירה המקומית
שעתמאן יתחיל להילחץ
אני כבר רואה את שיבתו של ז'ליקו
ומה הוא יעזור להם ? ז'ליקו היה מאמן ענק שעבר זמנו כמו איטודיס ומסינה .
מרסר כתב:פאטי מילס, חתם בטנריפה עד לסיום העונה
A.Parker כתב:מרסר כתב:פאטי מילס, חתם בטנריפה עד לסיום העונה
איך אני אוהב אותו. מרגיש לי שהוא עוד יכול לתת אחלה תרומה באירופה, אולי גם ביורוליג.
felix_r כתב:מתברר שג'רמי פארגו משחק ביחד עם דיאנדרה קיין באותה הקבוצה בליגה האיסלנדית. הקבוצה נמצאת במקום הראשון בליגה. גם איגור קולשוב משחק באיסלנד, אבל בקבוצה אחרת.
https://www.israelhayom.co.il/sport/isr ... qUznnqFY9Q
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־15 אורחים