דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה נבחר לאולסטאר!

הודעהעל ידי Mitelka » 23 מרץ 2026, 15:53

הבעיה שם זה אורך העונה. בעונה ש 82 משחקים סדירים עם טיסות קוסט טו קוסט ברור שחלק נכבד מהמשחקים, בטח בקבוצות שלא תמיד יש לאן על מה להאבק, נראים כמו העברת זמן. אבל אי אפשר לבקש גם מהשחקנים הכי טובים שם לשחק ברמת אינטנסיביות כזו בכל ערב. רואים בבירור שזה לא הרמה להם, אלה הדרך שלהם לשמור על איזון. גם לברון פעם דיבר על זה בשיאו, שהוא היה שחקן הגנה מדהים להזכיר לכם, איך הוא שומר על עצמו במהלך העונה או במילים אחרות - לא הכי מתאמץ לפעמים כדי להגיע לשיא מתי שצריך.
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי עידן » 23 מרץ 2026, 17:32

Mitelka כתב:הבעיה שם זה אורך העונה. בעונה ש 82 משחקים סדירים עם טיסות קוסט טו קוסט ברור שחלק נכבד מהמשחקים, בטח בקבוצות שלא תמיד יש לאן על מה להאבק, נראים כמו העברת זמן. אבל אי אפשר לבקש גם מהשחקנים הכי טובים שם לשחק ברמת אינטנסיביות כזו בכל ערב. רואים בבירור שזה לא הרמה להם, אלה הדרך שלהם לשמור על איזון. גם לברון פעם דיבר על זה בשיאו, שהוא היה שחקן הגנה מדהים להזכיר לכם, איך הוא שומר על עצמו במהלך העונה או במילים אחרות - לא הכי מתאמץ לפעמים כדי להגיע לשיא מתי שצריך.

ללא ספק השיטה משפיעה. שלא לדבר על זה שיש קבוצות שלא רוצות בכלל לנצח.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2026, 18:42

ב-NBA לא מקבלים כסף על כול ניצחון, כמו שנהוג ביורוליג וגם בליגת האלופות?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 23 מרץ 2026, 18:46

felix_r כתב:ב-NBA לא מקבלים כסף על כול ניצחון, כמו שנהוג ביורוליג וגם בליגת האלופות?

חח לא. יש חוזי עתק של זכויות שידור, למה הם צריכים להיות מתוגמלים בכסף שלא מספיק אפילו לפיצוחים?

השחקנים מהקבוצה שזוכה בגביע הנבא מקבלים כמה גרושים, וגם בפלייאוף הקבוצות מקבלות כמה גרושים (מיליונים בודדים, זה כלום) לפי ההתקדמות.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 23 מרץ 2026, 19:13

עידן כתב:
felix_r כתב:ב-NBA לא מקבלים כסף על כול ניצחון, כמו שנהוג ביורוליג וגם בליגת האלופות?

חח לא. יש חוזי עתק של זכויות שידור, למה הם צריכים להיות מתוגמלים בכסף שלא מספיק אפילו לפיצוחים?

השחקנים מהקבוצה שזוכה בגביע הנבא מקבלים כמה גרושים, וגם בפלייאוף הקבוצות מקבלות כמה גרושים (מיליונים בודדים, זה כלום) לפי ההתקדמות.

אז הם צריכים להכניס התניה שזה ישתנה בהתאם לכמות הניצחונות. יש בזה היגיון, כי מי רוצה לצפות במשחקים של קבוצה שעושה טאנקינג? לא הרבה. אז למה לתת להם את הכסף של זכויות השידור?
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי ankram » 24 מרץ 2026, 10:39

דל"פ - היללות של דני לשופטים בכל כניסה לסל? נפנופי הידיים, הפרצופים... מהמאוסות ביותר שיש לNBA להציע.
בהחלט יכול להבין את כל ההיט נגדו בהקשר הזה , גם אני לא הייתי סובל את זה אם הייתי מולו , ואם דני לא מעוניין
להפוך לאחד השחקנים השנואים בNBA , רצוי שימנן את זה למינימום או שיוותר על זה , זה לא עוזר לו.
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 24 מרץ 2026, 10:43

ankram כתב:דל"פ - היללות של דני לשופטים בכל כניסה לסל? נפנופי הידיים, הפרצופים... מהמאוסות ביותר שיש לNBA להציע.
בהחלט יכול להבין את כל ההיט נגדו בהקשר הזה , גם אני לא הייתי סובל את זה אם הייתי מולו , ואם דני לא מעוניין
להפוך לאחד השחקנים השנואים בNBA , רצוי שימנן את זה למינימום או שיוותר על זה , זה לא עוזר לו.

איך זו דעה לא פופולרית, יש מישהו שבעד ההתבכיינות שלו? כבר כתבתי כמה פעמים שזה נוראי לצפות בזה

פורטלנד ניצחה את הנטס בקלילות בדרבי הישראלי הנוסף, והבטיחה מקום בפלייאין באופן סופי. קלינגן עם שורה סטטיסטית חריגה של 7 נקודות, 15 ריבאונד, 7 חסימות וכל זה ב-24 דקות בסה"כ.

עכשיו הפנים של פורטלנד למאבק על מקום 8.
עידן

הודעהעל ידי felix_r » 24 מרץ 2026, 11:24

עידן כתב:
ankram כתב:דל"פ - היללות של דני לשופטים בכל כניסה לסל? נפנופי הידיים, הפרצופים... מהמאוסות ביותר שיש לNBA להציע.

איך זו דעה לא פופולרית, יש מישהו שבעד ההתבכיינות שלו? כבר כתבתי כמה פעמים שזה נוראי לצפות בזה

פורטלנד ניצחה את הנטס בקלילות בדרבי הישראלי הנוסף, והבטיחה מקום בפלייאין באופן סופי. קלינגן עם שורה סטטיסטית חריגה של 7 נקודות, 15 ריבאונד, 7 חסימות וכל זה ב-24 דקות בסה"כ.

קלינגן הזה הוא מפלצת ריבאונד רצינית. כמעט בכול משחק ומשחק הוא עובר את ה-10 רביאונדים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי עידן » 24 מרץ 2026, 11:47

felix_r כתב:
עידן כתב:

קלינגן הזה הוא מפלצת ריבאונד רצינית. כמעט בכול משחק ומשחק הוא עובר את ה-10 רביאונדים.

מקום 3 בנבא בריבאונדים, מקום 5 בנבא בחסימות.

לדעתי תוך שנתיים הוא סנטר טופ 5 בליגה הזו אם ימשיך ברף ההתקדמות הזה.
עידן

הודעהעל ידי ankram » 24 מרץ 2026, 14:43

הוא לא יכול להיות סנטר טופ 5 בליגה , שהוא כזה בור בהגנה
סמל אישי של המשתמש
ankram

הודעהעל ידי עידן » 24 מרץ 2026, 17:24

ankram כתב:הוא לא יכול להיות סנטר טופ 5 בליגה , שהוא כזה בור בהגנה

גם אם מתעלמים מחסימות (טופ 5 בליגה, כאמור) - הוא שומר בסה"כ בסדר גמור על פי רוב המדדים ההגנתיים, בטח שהוא לא "בור" בהגנה.

מוזמן לקרוא פה אם בא לך להעמיק:

https://www.reddit.com/r/ripcity/commen ... eeing_the/
עידן

הודעהעל ידי Gevaudan » 24 מרץ 2026, 22:45

הקטע עם השלשות הוא אישיו. זו יכולת שלא תספיק לפליי-אין/פלייאוף במידה ואכן יעלו.

פורמה חרא שמוציאה לו זריקות קצרות פעם אחר פעם, והאמת היא שקשה להאשים פציעות או עייפות בשלב הזה.
הוא חייב להיות יותר חד במשחקים הבאים. זה המאני של המאני טיים.
Gevaudan

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 24 מרץ 2026, 23:58

וזה לא רק הפורמה הגרועה מהשלוש, הוא מגיע פעם אחר פעם למצבים מתחת לסל ששחקנים היו חולמים להגיע אליהם, ומחטיא המון מהם. גם אם עשו עליו עבירה זה לא תירוץ. חייב לשפר את הטאץ'.
~Box & 1~

הודעהעל ידי Gevaudan » 25 מרץ 2026, 01:20

אני באמת מאמין שהכל מתחיל ו(נגמר) בעניין הקליעה.
ברגע שהוא קולע גרוע משלוש ולא כופה עליו הגנות, הוא מתפתה לחדירות מאוד קשות שנופלות על רמת הדיוק בסיומת.
אם היו שלשות, והיה ריווח טוב יותר, הייתה יכולה להיות קבלת זריקות יותר נכונה.

בקיצור - להתאמן על הנושא הזה כמה שיותר ולא להזניח כי זה גם לא יספיק לפליי-אוף, ובנסיבות מסוימות עלולה להיגנב לו הנהגת הקבוצה. זה בדיוק השלב לבחון מנהיגות, כשכל הקבוצה פחות או יותר בריאה ויש סגל שרץ.
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 28 מרץ 2026, 10:22

פורטלנד הציגה יכולת עלובה, והפסידה לדאלאס בבית.

המשחק הקרוב שלהם הוא נגד הוויזארדס (גם נגדם כבר הפסידו העונה) ואז המשחקים הקריטיים נגד הקליפרס, למרות שביכולת הזו אני לא רואה איך פורטלנד מנצחת אותם או מגיעה לפלייאוף מהפלייאין.
עידן

הודעהעל ידי ankram » 01 אפריל 2026, 09:41

28 11 8 במשחק הכי חשוב של העונה מול המתחרה על המקום ה8 .
פאקינג אול סטאר.

Sent from my iPhone using Tapatalk
סמל אישי של המשתמש
ankram

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־7 אורחים