כדורסל ישראלי 24/25

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל ישראלי 24/25

הודעהעל ידי felix_r » 25 מרץ 2026, 01:35

A.Parker כתב:
מרסר כתב:עופר ינאי מציע לקאדין קרינגטון מירושלים, 1.7 מיליון דולר לעונה בחוזה לשנתיים.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=538223

מגוחך מאוד. גם שהכר הנוכחי שלו הזוי בעיני.

תלוי איך מודדים את הכדאיות שלו.

לירושלים ולמכבי יש ישראלי שתורם כמו זר בליגה, וגם אפשר לבנות עליו גם באירופה ללא שינוי בהרכב. לירושלים זה קארינגטון, למכבי זה סורקין וגם ליף, כשהוא בריא.

להפועל אין כזה. לפחות כול עוד מדר לא חזר לכושר שיא שלו (וכול עוד ההתאחדות לא מסכימה לאזרח את מוטלי). לכן במשחקי הליגה והגביע בישראל היא מתקשה מול היריבות העיקריות שלה, מול ירושלים ומכבי, למרות שלהפועל יש את הזרים הכי יקרים.

אם ינאי יחתים את קארינגטון, הוא גם יסדר את הפועל במשחקים בישראל, וגם יחליש את ירושלים, שפעם אחר פעם מנצחת אותה, ומשאירה אותה ללא תארים בזירה המקומית. ירושלים תתקשה מאוד למצוא תחליף ישראלי ברמה של קארינגטון אם בכלל.

זאת הסיבה שעבור הפועל העסקה היא כדאית מאוד.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי מרסר » 26 מרץ 2026, 22:52

הוחלט שהליגה הישראלית לא תחודש בחו"ל, והיא תשוב לפעילות ב 18/4 בישראל.
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 27 מרץ 2026, 09:25

felix_r כתב:
A.Parker כתב:
מרסר כתב:עופר ינאי מציע לקאדין קרינגטון מירושלים, 1.7 מיליון דולר לעונה בחוזה לשנתיים.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=538223

מגוחך מאוד. גם שהכר הנוכחי שלו הזוי בעיני.

תלוי איך מודדים את הכדאיות שלו.

לירושלים ולמכבי יש ישראלי שתורם כמו זר בליגה, וגם אפשר לבנות עליו גם באירופה ללא שינוי בהרכב. לירושלים זה קארינגטון, למכבי זה סורקין וגם ליף, כשהוא בריא.

להפועל אין כזה. לפחות כול עוד מדר לא חזר לכושר שיא שלו (וכול עוד ההתאחדות לא מסכימה לאזרח את מוטלי). לכן במשחקי הליגה והגביע בישראל היא מתקשה מול היריבות העיקריות שלה, מול ירושלים ומכבי, למרות שלהפועל יש את הזרים הכי יקרים.

אם ינאי יחתים את קארינגטון, הוא גם יסדר את הפועל במשחקים בישראל, וגם יחליש את ירושלים, שפעם אחר פעם מנצחת אותה, ומשאירה אותה ללא תארים בזירה המקומית. ירושלים תתקשה מאוד למצוא תחליף ישראלי ברמה של קארינגטון אם בכלל.

זאת הסיבה שעבור הפועל העסקה היא כדאית מאוד.

כביכול יש להם שניים: מדר וגינת, אבל שניהם מיובשים ונראים כמו כלום. אין סיבה שזה יהיה אחרת עם קרינגטון. אצל איטודיס סורקין היה עם ממוצע 2.2 נק' במשחק
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 29 מרץ 2026, 18:04

קרינגטון סיכם בהפועל ת"א שרוצה גם את קיילר אדוארדס מהעמק, בנושא המאמן, הועברו מסרים לעודד קטש ויונתן אלון שם בהפועל ת"א רוצים אותם כעסקת חבילה עודד מאמן ראשי ויונתן עוזר מאמן בכיר, לשניים הובהר יש לכם צ'ק פתוח כול שחקן שתרצו נעשה מאמצים גדולים להביא לכם אותו.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=538680
נערך לאחרונה על ידי מרסר בתאריך 29 מרץ 2026, 18:17, נערך פעם אחת בסך הכל.
מרסר

הודעהעל ידי מרסר » 29 מרץ 2026, 18:16

יובל זוסמן, ככול הנראה גמר את העונה.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=538677
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 29 מרץ 2026, 18:31

מרסר כתב:קרינגטון סיכם בהפועל ת"א שרוצה גם את קיילר אדוארדס מהעמק, בנושא המאמן, הועברו מסרים לעודד קטש ויונתן אלון שם בהפועל ת"א רוצים אותם כעסקת חבילה עודד מאמן ראשי ויונתן עוזר מאמן בכיר, לשניים הובהר יש לכם צ'ק פתוח כול שחקן שתרצו נעשה מאמצים גדולים להביא לכם אותו.

למה שיונתן אלון יסכים להפוך לעוזר?
omerk

הודעהעל ידי מרסר » 29 מרץ 2026, 18:46

omerk כתב:
מרסר כתב:קרינגטון סיכם בהפועל ת"א שרוצה גם את קיילר אדוארדס מהעמק, בנושא המאמן, הועברו מסרים לעודד קטש ויונתן אלון שם בהפועל ת"א רוצים אותם כעסקת חבילה עודד מאמן ראשי ויונתן עוזר מאמן בכיר, לשניים הובהר יש לכם צ'ק פתוח כול שחקן שתרצו נעשה מאמצים גדולים להביא לכם אותו.

שכר גבוה, וגם יש את החברות הטובה בין עודד לאלון.
מרסר

הודעהעל ידי A.Parker » 29 מרץ 2026, 18:53

בלי קטש למכבי אין זכות קיום
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 29 מרץ 2026, 19:23

מרסר כתב:
omerk כתב:

כן אבל יש גם עניין של ניהול קריירה ומיתוג. ברגע שחזרת להיות עוזר זה יהיה כבר הרבה יותר קשה לקבל משרת מאמן ראשי בקבוצה עם שאיפות. זה לא בלתי אפשרי אבל אתה שם את עצמך בנקודת פתיחה פחות טובה
omerk

הודעהעל ידי שועל » 29 מרץ 2026, 20:23

omerk כתב:
מרסר כתב:
omerk כתב:

כן אבל יש גם עניין של ניהול קריירה ומיתוג. ברגע שחזרת להיות עוזר זה יהיה כבר הרבה יותר קשה לקבל משרת מאמן ראשי בקבוצה עם שאיפות. זה לא בלתי אפשרי אבל אתה שם את עצמך בנקודת פתיחה פחות טובה

זה לא שיש לו אופציות אימון מעבר לאימון בקבוצות ישראליות או במקומות שוליים אחרים.
ואימון בקבוצה ישראלית לא תהיה לו בעיה לקבל בהמשך מהעמדה הזו
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי Gevaudan » 29 מרץ 2026, 20:43

נשמע לי כמו הטרלה קלאסית של ינאי לנפח את הערך של אדלסון + קטש כדי לגרום למכבי וים להוציא יותר.

עשה את אותו הדבר לפני שנתיים עם סורקין ובלאט.
Gevaudan

הודעהעל ידי felix_r » 29 מרץ 2026, 20:51

Gevaudan כתב:נשמע לי כמו הטרלה קלאסית של ינאי לנפח את הערך של אדלסון + קטש כדי לגרום למכבי וים להוציא יותר.

ברור
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי MTA2311 » 29 מרץ 2026, 21:08

Gevaudan כתב:נשמע לי כמו הטרלה קלאסית של ינאי לנפח את הערך של אדלסון + קטש כדי לגרום למכבי וים להוציא יותר.

לגבי אלון זה כנראה נכון, אבל קטש?

זה לא ברור שינאי יעשה הכל בשביל להחתים אותו? למה זאת הטרלה בעיניך?
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Mitelka » 29 מרץ 2026, 21:25

ינאי חכם מאוד. לא חושב שזו הטרלה, הוא מעריך ואוהב מאוד את קטש. אולי לא יצליח, אבל לנסות הוא ינסה.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Gevaudan » 29 מרץ 2026, 23:14

MTA2311 כתב:

העובדה שזה מגיע לצד יונתן אלון (מה שמעיד לי על ניסיון להתריס ולהלחיץ את הקבוצות) ולא כידיעה רצינית בפני עצמה, ולאור העובדה שהוא מפלרטט עם זה לתקשורת הרבה לפני הביצועים המקרטעים של הפועל ביורוליג.

כבר בדצמבר הוא התחיל לעקוץ את אנשי מכבי ש"עודד ימצא מקום עבודה אחר", ולדעתי מעט זמן אח"כ מצא את עצמו מתווכח עם אוהדי מכבי באינסטגרם באומרו ש"מיד אחרי שיביא את יאבוסלה ידאג להחתים את עודד בקיץ".

אחת השיטות המרכזיות שעופר משתמש בהן מאז שהגיע להפועל היא ניהול משברים דרך הטיית שירות עצמי. כשהקבוצה נענשה בהורדת נקודות האשמה הופנתה למנהלת, ברצף ההפסדים והקרחות ביציע האשים את הקהל והאולטראס, וכשאיבדו תארים, למשל בגביע, מצא לנכון להאשים את מכבי שבכלל לא התמודדה מולו. תמיד לקחת אחריות על הצלחות אבל גם תמיד להאשים את האחרים בכישלונות.
Gevaudan

הודעהעל ידי Gevaudan » 29 מרץ 2026, 23:18

אגב, אם בטיימינג עסקינן, לא עברו 48 שעות מאז המשחק המביש שלהם מול באסקוניה ואלו השמות שהאיש ש"לקח הפסקה מהתקשורת" הדליף: זאק לידיי, מריו הזוניה, קיילר אדוארדס, קרינגטון, עודד קטש, יונתן אלון. עד מחר בבוקר הוא יזכר שהוא לא דיבר עם סורקין המון זמן וגם זה יעלה.
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 29 מרץ 2026, 23:27

Gevaudan כתב:
MTA2311 כתב:

העובדה שזה מגיע לצד יונתן אלון (מה שמעיד לי על ניסיון להתריס ולהלחיץ את הקבוצות) ולא כידיעה רצינית בפני עצמה, ולאור העובדה שהוא מפלרטט עם זה לתקשורת הרבה לפני הביצועים המקרטעים של הפועל ביורוליג.

כבר בדצמבר הוא התחיל לעקוץ את אנשי מכבי ש"עודד ימצא מקום עבודה אחר", ולדעתי מעט זמן אח"כ מצא את עצמו מתווכח עם אוהדי מכבי באינסטגרם באומרו ש"מיד אחרי שיביא את יאבוסלה ידאג להחתים את עודד בקיץ".

אחת השיטות המרכזיות שעופר משתמש בהן מאז שהגיע להפועל היא ניהול משברים דרך הטיית שירות עצמי. כשהקבוצה נענשה בהורדת נקודות האשמה הופנתה למנהלת, ברצף ההפסדים והקרחות ביציע האשים את הקהל והאולטראס, וכשאיבדו תארים, למשל בגביע, מצא לנכון להאשים את מכבי שבכלל לא התמודדה מולו. תמיד לקחת אחריות על הצלחות אבל גם תמיד להאשים את האחרים בכישלונות.

מדויק. ברור שזה ספין זול של ינאי שנועד לייצר בלאגן במתחרות שלו. הוא אלוף בהאשמת האחר כמו שאמרת, הדוגמה שנתת על כך שמכבי קנתה את השופטים בגמר (שמכבי לא שיחקה בו) היא כל כך מדויקת.
עידן

הודעהעל ידי MTA2311 » 30 מרץ 2026, 06:23

לא מבין את הטענה.

הוא לא באמת ישכיב סכומי עתק בשביל להביא את עודד? הוא לא יציע לו תקציב בלתי מוגבל?

ברור לגמרי שהוא רוצה את עודד, ומבחינתו זה ווין ווין: יצליח להחתים אותו, פצצה. לא יצליח, גרם למכבי לשלם יותר ממה שהיא מסוגלת.

הטרלה זה בטח לא.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Gevaudan » 30 מרץ 2026, 09:33

אני חושב שנימקתי לא רע למה אני חושב שזו הטרלה.

יכול להיות שהוא רוצה את עודד, כמו שיכול להיות שהוא רוצה חצי מסגל היורוליג כפי שדווח מאותה מערכת ביומיים האחרונים.

הטיימינג של הידיעות האלה, הרצף שלהן והכמות שלהן ישר אחרי הפסד, מייצרות בי רושם שהן יצאו החוצה ספציפית להרגיע ולהעסיק את הקהל שלו בהן כדי שלא ידבר ויעסוק על איך שהקבוצה שלו נראית, ופחות היתכנויות קונקרטיות כאלה ואחרות.

זה עובד, אגב. הפורום של ויגן, כולל עמודי הטוויטר, מלאים בדיונים על זה ולא על כושר הקבוצה.
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 30 מרץ 2026, 09:36

Gevaudan כתב:אני חושב שנימקתי לא רע למה אני חושב שזו הטרלה.

יכול להיות שהוא רוצה את עודד, כמו שיכול להיות שהוא רוצה חצי מסגל היורוליג כפי שדווח מאותה מערכת ביומיים האחרונים.

הטיימינג של הידיעות האלה, הרצף שלהן והכמות שלהן ישר אחרי הפסד, מייצרות בי רושם שהן יצאו החוצה ספציפית להרגיע ולהעסיק את הקהל שלו בהן כדי שלא ידבר ויעסוק על איך שהקבוצה שלו נראית, ופחות היתכנויות קונקרטיות כאלה ואחרות.

זה עובד, אגב. הפורום של ויגן, כולל עמודי הטוויטר, מלאים בדיונים על זה ולא על כושר הקבוצה.

:like:
עידן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: מרסר ו־7 אורחים