עידן כתב:omerk כתב:עידן כתב:refael כתב:הוא לא האריך חוזה במכבי בקיץ ל3 שנים משהו כזה?
יש סעיף שחרור תמורת 600 אלף דולר.
אני לא יודע כמה הורד רוצה, אבל ברור שאם דובאי מוכנים לשלם את סעיף השחרור+לשלם לו שכר כפול ממכבי לצורך העניין - אז הוא יילך לשם.
במכביבול דיברו על כך שהוא רוצה להשאר והביע רצון. אמר שיביאו לו חוזה 1.5 והוא חותם, אבל כרגע אף אחד במכבי לא עושה עם זה שום דבר, אפילו לא שיחות לנסות להגמיש אותו. נראה שהם די ויתרו עליו.
העיקר יצאו בחגיגות בכל המדיה שנה שעברה ש"הצליחו" להאריך לו את החוזה ב3 שנים. לשים בייאואט 600 אלף זה כמו להאריך לו חוזה לשנה כי בשביל רוב קבוצות היורוליג שמתמודדות על פלייאוף, 600 אלף זה לא כסף בטח לעומת השחקן שמקבלים בתמורה. על פאקינג גבריאל קיבלו 400 אלף אז הורד 600 אלף זו בדיחה.
אם באמת הוא מבקש 1.5 מיליון, וזה מבטיח שהוא נשאר פה ומוותר על סעיף יציאה - אז אחלה ומכבי צריכים להסכים לזה. אני פשוט לא מאמין שזה המצב.
תמיד הדיווחים האלו לא נשמעים לי נכונים. למה ששחקן יגיד "תביאו לי 1.5 מיליון ואני חותם", אם למחרת קבוצה כמו דובאי תגיע ותציע לו 2.5 מיליון? אף שחקן לא יוותר על מיליונים בשם "נאמנות" לקבוצה או כל דבר כזה או אחר.
אם וכאשר יחתום בדובאי נהיה חכמים יותר. אני כמובן לא פוסל שבדובאי הוא ירוויח 1.2 מיליון לעונה ונגלה שמכבי וויתרה על שחקן מוביל תמורת כסף קטן, אבל באותה מידה לא אתפלא אם יחתום בדובאי תמורת 2 מיליון ומעלה לעונה. ובמקרה כזה הגיוני שמכבי לא תעמוד בזה. אני גם לא חושב שהוא שווה כאלו סכומים.
דווח שטוב לא במכבי ואוהב לגור בת"א וכמובן אני מניח שגם החתימה של קטש קשורה לזה. המספר 1.5 לא מגיע סתם, זה הסכום שמציעים לו במילאנו והוא רוצה שמכבי תשווה אותו. האם יכולים להציע לו 2? כנראה שכן אבל גם אם יציעו לו אז זה רק מחזק שעכשיו מכבי צריכה לסגור אותו לפני שתהיה פה מלחמת הצעות. לתת לו מה שהוא רוצה ולהמשיך הלאה שיש לך לפחות את העוגן הזה בסגל.
ככה לפי מה שמדווח, ואני נוטה להאמין לחבר'ה של מכביכול, כי הם לא חרטטנים כמו הרבה מהתקשורת, הכל מוקפא ואין שיחות עם אף אחד. לא לונדברג, לא הורד ולא בלאט. היו גישושים בהתחלה וכרגע לא מדברים עם אף אחד, אבל היי העיקר שסגרנו את ריימן לשנים קדימה!