דני אבדיה ופורטלנד בפלייאוף

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה ופורטלנד בפלייאוף

הודעהעל ידי omerk » 27 אפריל 2026, 12:50

עידן כתב:
omerk כתב:עלה לסן אנטוניו יותר מדי ובמיוחד לאדון השרוך הצרפתי. חבורה שחצנית, דוחה ובלתי נסבלת.
מאחל לוומבי קריירה מלאה בפציעות ואכזבות. מישהו צריך לכפכף דחוף אותו ואת קאסל. כ"כ שונים באופי מהשושלת האגדית של דאנקן, פארקר, ג'ינובלי. אפס קלאס

למה לכל הרוחות לאחל פציעה לשחקן, מה נסגר איתך? מה וומבי כבר עשה?

אני לא אוהב אותו ואני חושב שהוא חתיכת דוש.

יש לו איזה משהו נגד דני עוד משבוע האולסטארס שאמר שמה מאפיין אותו זה שהוא foul baiter וזה כשהבנאדם איתך באותה קבוצה במערב. אתמול הוא חיפש כל הזדמנות להתגרות בו ולהתסיס, בין אם זה אחרי הבלוק ששם לדני ואח"כ כשדני יצא בשש עבירות הוא מחא כפיים בהתרסה. זה רק דוגמאות כן? לא על זה כל השנאה שלי אליו, פשוט רואים עליו שהוא אדם מאד שחצן ומסריח.
נערך לאחרונה על ידי omerk בתאריך 27 אפריל 2026, 12:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
omerk

הודעהעל ידי עידן » 27 אפריל 2026, 12:54

omerk כתב:
עידן כתב:
omerk כתב:עלה לסן אנטוניו יותר מדי ובמיוחד לאדון השרוך הצרפתי. חבורה שחצנית, דוחה ובלתי נסבלת.
מאחל לוומבי קריירה מלאה בפציעות ואכזבות. מישהו צריך לכפכף דחוף אותו ואת קאסל. כ"כ שונים באופי מהשושלת האגדית של דאנקן, פארקר, ג'ינובלי. אפס קלאס

הוא דווקא החמיא לפורטלנד לפני הסדרה.

וגם אם לא - אז מה? על זה לאחל לשחקן להיפצע? 99% מהשחקנים בנבא הם שחצנים. זה אופי די דרוש בליגה הזו.

הגזמת אבל ממש
עידן

הודעהעל ידי omerk » 27 אפריל 2026, 12:57

עידן כתב:
omerk כתב:
עידן כתב:

וגם אם לא - אז מה? על זה לאחל לשחקן להיפצע? 99% מהשחקנים בנבא הם שחצנים. זה אופי די דרוש בליגה הזו.

הגזמת אבל ממש

החמיא לפורטלנד אבל יש לו משהו נגד דני לא יודע מה.
לא הבנתי מה הטהרנות הזאת. אתה מאחל לכל אדם בעולם שיהיה לו טוב עם מרשמלו וקשת בענן? יש אנשים דוחים ואין לי בעיה לאחל להם להכשל בחיים.
למה שחקן כדורסל הוא קדוש יותר מכל אדם אחר שאסור להגיד כלום?
omerk

הודעהעל ידי עידן » 27 אפריל 2026, 13:24

omerk כתב:
עידן כתב:
omerk כתב:
עידן כתב:

הגזמת אבל ממש

לא הבנתי מה הטהרנות הזאת. אתה מאחל לכל אדם בעולם שיהיה לו טוב עם מרשמלו וקשת בענן? יש אנשים דוחים ואין לי בעיה לאחל להם להכשל בחיים.

מותר לך להגיד מה שאתה רוצה, שחקני כדורסל לא קדושים בכלל, אבל הם בדיוק זה - כולה שחקני כדורסל. לא מדובר פה באיזה מנהיג מדינה שקורא להשמדת ישראל.

תאחל לו להיכשל אם אתה כל כך שונא אותו משום מה, אבל הפריע לי אישית שאתה מאחל לבן אדם להיפצע, זה הכל.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 27 אפריל 2026, 13:32

עידן כתב:
omerk כתב:
עידן כתב:
omerk כתב:
עידן כתב:

הגזמת אבל ממש

מותר לך להגיד מה שאתה רוצה, שחקני כדורסל לא קדושים בכלל, אבל הם בדיוק זה - כולה שחקני כדורסל. לא מדובר פה באיזה מנהיג מדינה שקורא להשמדת ישראל.

תאחל לו להיכשל אם אתה כל כך שונא אותו משום מה, אבל הפריע לי אישית שאתה מאחל לבן אדם להיפצע, זה הכל.

כנראה אנחנו רואים את זה אחרת.
בכל אופן, לא התכוונתי עכשיו לאחל לו שיהיה נכה ופצוע ויכאב לו ויסבול, פשוט שהקריירה שלו תהיה מלאה בפציעות טורדניות שידפקו אותו ויחזירו אותו לקרקע. זורם גם על תרחיש שיכשל בלי להפצע, אבל עם רמת הכישרון והחריגות הפיזית, זה פשוט לא נראה לי ריאלי.
omerk

הודעהעל ידי toja27 » 27 אפריל 2026, 13:32

A.Parker כתב:כל כך מביך ששימי ריגר "פרשן"

אחלה שימי ריגר.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 27 אפריל 2026, 13:34

omerk כתב:
עידן כתב:

יש לו איזה משהו נגד דני עוד משבוע האולסטארס שאמר שמה מאפיין אותו זה שהוא foul baiter וזה כשהבנאדם איתך באותה קבוצה במערב. אתמול הוא חיפש כל הזדמנות להתגרות בו ולהתסיס, בין אם זה אחרי הבלוק ששם לדני ואח"כ כשדני יצא בשש עבירות הוא מחא כפיים בהתרסה. זה רק דוגמאות כן? לא על זה כל השנאה שלי אליו, פשוט רואים עליו שהוא אדם מאד שחצן ומסריח.

גם עליי עשה רושם של שחצן משהו.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי my man » 27 אפריל 2026, 13:47

עידן כתב:אתם ממש מגזימים פה. הסגל של פורטלנד לא כזה "מחריד" ו"חלש". זה סגל של קבוצת מרכז טבלה במערב, ומה לעשות שהפער בין רוב המערב לאוקלהומה+ספרס הוא פער עצום?

הסגל של פורטלנד ברובו הוא צעיר ועם מעט מאוד (ליתר דיוק: אפס) ניסיון פלייאוף. הציפיות שפורטלנד ינצחו את הסדרה היו לא ריאליות בלשון המעטה ואמרתי את זה פה לפני שהסדרה התחילה. הניצחון על הסאנס (שהם קבוצה ברמה של פורטלנד) סינוור פה אנשים כנראה.

הם ללא ספק צריכים לעשות כמה טריידים ומהלכים לקראת העונה הבאה. הם בחרו סנטר רוקי שכרגע משחק ברמת יורוקאפ, השיגו בטרייד את ויט קרייצ'י שכרגע נראה כמו כלום ושום דבר, וגם שאר שחקני קצה הרוטציה הם ברמת קבוצת אמצע טבלה ביורוליג במקרה הטוב (סיסוקו, וסלי, מארי ושות'). אבל הבסיס בעיני אחלה וצריך לצבור ניסיון ולהמשיך להתפתח.

אם יעשו את המהלכים הנכונים+ליליארד יחזור ב-75% יכולת לפחות - העונה הבאה יכולה להיות טובה בהרבה. אבל שוב, שלא יהיו אשליות, זה תהליך. טובה בהרבה = לסיים מקום 5-6 בליגה ולעבור סיבוב פלייאוף אחד. לת'אנדר זה לקח 4-5 עונות של בנייה.

לי אישית לא היו בכלל ציפיות מהסדרה הזו. מי שעקב העונה אפילו מעט על הליגה יודע מה פערי הרמות.
אבל בחיאתתתתתת שני משחקים ברצף בבית לאבד יתרון דו ספרתי (19 רגע לפני המחצית אתמול) בכל כך מעט דקות בלי שאף אחד מתעלה אפילו לרגע בשביל לעצור את המפולת אז כן זה מתסכל בטירוף - בטח שאנחנו כבר ראינו מה דני מסוגל להביא במאני טיים. תסכול בקיצור.
וכן יש חוסרים די גדולים בסגל הזה - אין קלעי יציב אפילו לא אחד. אין גבוה דומיננטי יציב..אייקיו כדורסל בכללי די נמוך למעט דני וג'רו.
הסגל הזה דורש חיזוקים רציניים בשביל להתמודד על מקומות גבוהים יותר בהמשך..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי עידן » 27 אפריל 2026, 14:22

my man כתב:
עידן כתב:אתם ממש מגזימים פה. הסגל של פורטלנד לא כזה "מחריד" ו"חלש". זה סגל של קבוצת מרכז טבלה במערב, ומה לעשות שהפער בין רוב המערב לאוקלהומה+ספרס הוא פער עצום?

הסגל של פורטלנד ברובו הוא צעיר ועם מעט מאוד (ליתר דיוק: אפס) ניסיון פלייאוף. הציפיות שפורטלנד ינצחו את הסדרה היו לא ריאליות בלשון המעטה ואמרתי את זה פה לפני שהסדרה התחילה. הניצחון על הסאנס (שהם קבוצה ברמה של פורטלנד) סינוור פה אנשים כנראה.

הם ללא ספק צריכים לעשות כמה טריידים ומהלכים לקראת העונה הבאה. הם בחרו סנטר רוקי שכרגע משחק ברמת יורוקאפ, השיגו בטרייד את ויט קרייצ'י שכרגע נראה כמו כלום ושום דבר, וגם שאר שחקני קצה הרוטציה הם ברמת קבוצת אמצע טבלה ביורוליג במקרה הטוב (סיסוקו, וסלי, מארי ושות'). אבל הבסיס בעיני אחלה וצריך לצבור ניסיון ולהמשיך להתפתח.

אם יעשו את המהלכים הנכונים+ליליארד יחזור ב-75% יכולת לפחות - העונה הבאה יכולה להיות טובה בהרבה. אבל שוב, שלא יהיו אשליות, זה תהליך. טובה בהרבה = לסיים מקום 5-6 בליגה ולעבור סיבוב פלייאוף אחד. לת'אנדר זה לקח 4-5 עונות של בנייה.

לי אישית לא היו בכלל ציפיות מהסדרה הזו. מי שעקב העונה אפילו מעט על הליגה יודע מה פערי הרמות.
אבל בחיאתתתתתת שני משחקים ברצף בבית לאבד יתרון דו ספרתי (19 רגע לפני המחצית אתמול) בכל כך מעט דקות בלי שאף אחד מתעלה אפילו לרגע בשביל לעצור את המפולת אז כן זה מתסכל בטירוף - בטח שאנחנו כבר ראינו מה דני מסוגל להביא במאני טיים. תסכול בקיצור.
וכן יש חוסרים די גדולים בסגל הזה - אין קלעי יציב אפילו לא אחד. אין גבוה דומיננטי יציב..אייקיו כדורסל בכללי די נמוך למעט דני וג'רו.
הסגל הזה דורש חיזוקים רציניים בשביל להתמודד על מקומות גבוהים יותר בהמשך..

איבוד היתרון הדו ספרתי לא מפתיע אותי. כדורסל זה משחק של ריצות, וצפיתי גם אתמול שהספרס ייתנו ריצה אחרי שנראו רע במחצית הראשונה. זה חלק מפערי הרמות שהם באמת גדולים מאוד. הספרס צריכים קצת ללחוץ על הדוושה והם אמורים לנצח את פורטלנד, אין מה לעשות. ככה היה גם במשחקים ביניהם בעונה הסדירה בגדול.

לגבי הסגל אני מסכים איתך. אני כן חושב שיש בסיס טוב מאוד, גם אם לפלייאוף הנוכחי רובם לא הגיעו, אבל אין ספק שצריכים לעשות לא מעט שינויים ושיפורים.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 27 אפריל 2026, 15:53

לא צריך להפנות פה אצבע מאשימה לגבי האחריות על ההפסד בסדרה הזאת ואין טעם לנתח יותר מדי את האיבוד של ההפרש. זה הכל עניין של ניסיון ובגרות, שאין לקבוצה הזאת עדיין. מעטים מאד יחידי הסגולה שמגיעים פעם ראשונה לפלייאוף ומככבים, ולא כל שחקן עם כישרון שנתן עונה טובה יכול לעשות את זה (אפילו הרוב לא).

דני והולידיי הגיעו לסדרה. על הולידיי אין מה להרחיב זה וטרן וקבלן תארים שיודע בדיוק מה זה פלייאוף. אצל דני זה אמנם פלייאוף ראשון, אבל נראה לי השילוב של אופי בוגר והעובדה שהוא משחק ברמה מקצוענית כבר הרבה שנים יחסית לגילו, כולל משחקים גדולים על תארים וטורנירים של הנבחרת הצעירה והבוגרת בהם היה הבורג המרכזי. כל שאר הסגל של פורטלנד זה פשוט ילדים שהגיעו מהקולג' ואין להם מושג מה זה המעמד הזה, בשילוב מועדון שאין לו יותר מדי היסטוריה של הישגים ופלייאוף, בטח בשנים האחרונות. גם הספרס לא היו קונטנדורים בשנתיים הראשונות של וומבי
omerk

הודעהעל ידי Blazergun » 27 אפריל 2026, 16:06

עידן כתב:
Blazergun כתב:גרנט הוא פשוט טרוריסט כדורסל, באמת שבסדרה הזאתי זה עשה לי פלאשבקים לימים עם ירדן בריכה.

תסביר לי רגע ברצינות - למה?

ראיתי את המשחק, לא ראיתי שהוא הכריח שום דבר. הוא סיים באחוזים טובים מאוד מהשדה (50%), לא לקח הרבה זריקות בכלל, איבד כולה כדור אחד וסיים עם הפלוס-מינוס הכי גבוה בפורטלנד.

איפה הוא ואיפה ג'ורדן פול האיום שהשווית אליו?

אני מדבר על כל הסדרה - מה לעזאזל מעניין שהוא נתן משחק נורמלי אחד שבו הוא לא מחרב?
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי עידן » 27 אפריל 2026, 16:24

Blazergun כתב:
עידן כתב:
Blazergun כתב:גרנט הוא פשוט טרוריסט כדורסל, באמת שבסדרה הזאתי זה עשה לי פלאשבקים לימים עם ירדן בריכה.

תסביר לי רגע ברצינות - למה?

ראיתי את המשחק, לא ראיתי שהוא הכריח שום דבר. הוא סיים באחוזים טובים מאוד מהשדה (50%), לא לקח הרבה זריקות בכלל, איבד כולה כדור אחד וסיים עם הפלוס-מינוס הכי גבוה בפורטלנד.

איפה הוא ואיפה ג'ורדן פול האיום שהשווית אליו?

אני מדבר על כל הסדרה - מה לעזאזל מעניין שהוא נתן משחק נורמלי אחד שבו הוא לא מחרב?

הוא היה בסדר גם בשאר הסדרה ממה שראיתי. המשחק היחיד שהיה ממש חלש בו היה משחק הניצחון של פורטלנד.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 27 אפריל 2026, 16:29

לא מבין את הכעס והשנאה לוומבי ולספרס. לא שמתי לב למשהו מוגזם בסדרה.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 27 אפריל 2026, 16:30

omerk כתב:לא צריך להפנות פה אצבע מאשימה לגבי האחריות על ההפסד בסדרה הזאת ואין טעם לנתח יותר מדי את האיבוד של ההפרש. זה הכל עניין של ניסיון ובגרות, שאין לקבוצה הזאת עדיין. מעטים מאד יחידי הסגולה שמגיעים פעם ראשונה לפלייאוף ומככבים, ולא כל שחקן עם כישרון שנתן עונה טובה יכול לעשות את זה (אפילו הרוב לא).

דני והולידיי הגיעו לסדרה. על הולידיי אין מה להרחיב זה וטרן וקבלן תארים שיודע בדיוק מה זה פלייאוף. אצל דני זה אמנם פלייאוף ראשון, אבל נראה לי השילוב של אופי בוגר והעובדה שהוא משחק ברמה מקצוענית כבר הרבה שנים יחסית לגילו, כולל משחקים גדולים על תארים וטורנירים של הנבחרת הצעירה והבוגרת בהם היה הבורג המרכזי. כל שאר הסגל של פורטלנד זה פשוט ילדים שהגיעו מהקולג' ואין להם מושג מה זה המעמד הזה, בשילוב מועדון שאין לו יותר מדי היסטוריה של הישגים ופלייאוף, בטח בשנים האחרונות. גם הספרס לא היו קונטנדורים בשנתיים הראשונות של וומבי

האמת שגם לרוב החבר'ה בספרס אין ניסיון במעמד הזה. הספרס היו בפעם האחרונה בפלייאוף בשנת 2018.

ההסבר פשוט - השחקנים של הספרס יותר טובים מאלו של פורטלנד, וזה כמעט כל הסיפור.
עידן

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־23 אורחים