המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

אנג'לו קלויארו שרד בהיכל מנורה מבטחים 4 עונות כנגד כל הסיכויים • שנים לאחר מכן הוא מככב במדי קיוטו, רושם מספרים מטורפים - ולא קרוב לעצור
מרסר כתב:לקראת הסדרה של ריאל מדריד נגד הפועל ת"א, ריאל מדריד החליטה שלא להקצות כרטיסים לאוהדי הפועל ת"א.
my man כתב:מרסר כתב:לקראת הסדרה של ריאל מדריד נגד הפועל ת"א, ריאל מדריד החליטה שלא להקצות כרטיסים לאוהדי הפועל ת"א.
מה זה אומר? זה חוקי בכלל?
מרסר כתב:בורק היא אלופת היורוקאפ אחרי, 71-73, ו 0-2 בסדרה על בשיקטש.
Avi1508 כתב:מרסר כתב:בורק היא אלופת היורוקאפ אחרי, 71-73, ו 0-2 בסדרה על בשיקטש.
במזל אין עוד קבוצה טורקית ביורוליג
לא חסר לנו עוד 2 משחקים בלי קהל
A.Parker כתב:לצערי אף קבוצה שם לא מרשימה מספיק ליורוליג. אולי בשיקטש תרים תקציב אם תעלה, אבל אין לי כח לעוד טורקית.
מרסר כתב:A.Parker כתב:לצערי אף קבוצה שם לא מרשימה מספיק ליורוליג. אולי בשיקטש תרים תקציב אם תעלה, אבל אין לי כח לעוד טורקית.
בורק היא קבוצה בינונית בצרפת יש לה גם אולם קטן מאוד ובשביל לשחק ביורוליג היא תצטרך לעלות מאוד את התקציב לא רק בשביל להצליח אלא גם בגלל התקנון של היורוליג שדורש תקציב מינימום בשביל להשתתף במפעל, לכן לא בטוח בכלל שהם ישחקו ביורוליג ומי שתחליף אותה אם היא לא תשתתף היא ככול הנראה בשיקטש שהגיעה לגמר, אגב זו לא הפעם הראשונה שהזוכה בוחרת לא לשחק ביורוליג, גראן קנריה ויתרה לפני 4 שנים בגלל מגבלות תקציב.
מרסר כתב:A.Parker כתב:לצערי אף קבוצה שם לא מרשימה מספיק ליורוליג. אולי בשיקטש תרים תקציב אם תעלה, אבל אין לי כח לעוד טורקית.
בורק היא קבוצה בינונית בצרפת יש לה גם אולם קטן מאוד ובשביל לשחק ביורוליג היא תצטרך לעלות מאוד את התקציב לא רק בשביל להצליח אלא גם בגלל התקנון של היורוליג שדורש תקציב מינימום בשביל להשתתף במפעל, לכן לא בטוח בכלל שהם ישחקו ביורוליג ומי שתחליף אותה אם היא לא תשתתף היא ככול הנראה בשיקטש שהגיעה לגמר, אגב זו לא הפעם הראשונה שהזוכה בוחרת לא לשחק ביורוליג, גראן קנריה ויתרה לפני 4 שנים בגלל מגבלות תקציב.
omerk כתב:מרסר כתב:A.Parker כתב:לצערי אף קבוצה שם לא מרשימה מספיק ליורוליג. אולי בשיקטש תרים תקציב אם תעלה, אבל אין לי כח לעוד טורקית.
לא מכיר.
יש שם שחקנים מעניינים שאמורים להשתדרג לקבוצת יורוליג?
נשמע שזה יהיה קל יחסית לקטוף משם.
מרסר כתב:omerk כתב:מרסר כתב:A.Parker כתב:לצערי אף קבוצה שם לא מרשימה מספיק ליורוליג. אולי בשיקטש תרים תקציב אם תעלה, אבל אין לי כח לעוד טורקית.
לא מכיר.
יש שם שחקנים מעניינים שאמורים להשתדרג לקבוצת יורוליג?
נשמע שזה יהיה קל יחסית לקטוף משם.
האמת ראיתי את המשחק אתמול, ולא התרשמתי שיש איזה שחקן שם שבאמת שווה יורוליג.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־66 אורחים