המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
גיא כתב:אנחנו חייבים מאמן הגנה לקבוצה.
אני רואה את מדריד מסיימים משחקים ברבע שלישי על ידי העלאת אינטנסיביות בהגנה
אצלנו זה בכלל לא קיים בסיסטם.
אי אפשר שנהיה שום מקום אחרון בהגנה. זה פשוט לא רציני.

my man כתב:אני יודע שאני בדעת מיעוט פה אבל בלי למצמץ אני לוקח את קארסן אדוארדס.
יש לו אופי של ווינר. ומכבי משוועת לאחד כזה
הוא סקורר אדיר עם ממוצעים נהדרים.
אם ההנהלה הזו לא היתה ההנהלה הזו אז היא היתה מביאה גם את טימותי לואו קאברו ואת ראשון הולמס ואז היה על מה לדבר..
אבל כל זה חלומות באספמיה
felix_r כתב:my man כתב:אני יודע שאני בדעת מיעוט פה אבל בלי למצמץ אני לוקח את קארסן אדוארדס.
אם ההנהלה הזו לא היתה ההנהלה הזו אז היא היתה מביאה גם את טימותי לואו קאברו ואת ראשון הולמס ואז היה על מה לדבר..
אבל כל זה חלומות באספמיה
הוא אחלה סקורר, לכאורה. יש לו רק 31.9% לשלוש שזה מעט מאוד. יש לו 46.7% לשתיים שזה לא נורא אבל גם לא משהו להתגאות בו. אבל לא פחות חשוב שיש לו רק 79.8% מהקו. גם זה לא נורא, אבל גם לא מספיק עבור שחקן שהולך להיות הסקורר הראשי שלך, שייקח את הכדור ברגעיי האמת. יש לו גם יותר איבודים מאשר אסיסטים, שזה ממש לא מחמיא לשחקן שלא פעם מוביל את הכדור בהתקפה (ולא קוראים לו אסטבן באטיסטה).
ואני כבר לא מדבר על זה שהוא אנדרסייז ושומר רע...
my man כתב:felix_r כתב:my man כתב:אני יודע שאני בדעת מיעוט פה אבל בלי למצמץ אני לוקח את קארסן אדוארדס.
אבל כל זה חלומות באספמיה
הוא אחלה סקורר, לכאורה. יש לו רק 31.9% לשלוש שזה מעט מאוד. יש לו 46.7% לשתיים שזה לא נורא אבל גם לא משהו להתגאות בו. אבל לא פחות חשוב שיש לו רק 79.8% מהקו. גם זה לא נורא, אבל גם לא מספיק עבור שחקן שהולך להיות הסקורר הראשי שלך, שייקח את הכדור ברגעיי האמת. יש לו גם יותר איבודים מאשר אסיסטים, שזה ממש לא מחמיא לשחקן שלא פעם מוביל את הכדור בהתקפה (ולא קוראים לו אסטבן באטיסטה).
ואני כבר לא מדבר על זה שהוא אנדרסייז ושומר רע...
בשנתיים האחרונות: בבאיירן מינכן: 20.4 למשחק (הוביל את היורוליג).
בעונה הנוכחית בוירטוס: 17.3 למשחק..
סקורר סקורר...
אני אוהב אותו ולדעתי על אף הדעה הרווחת שהוא לא מתאים לכדורסל של קטש הוא דווקא יהיה מדהים איתו
מרסר כתב:הייתי רוצה לראות את קלוסון חזרה במכבי, אני רואה שתחת שאראס הוא לא מתפתח להיות מה שחשבו אחרי שעזב את מכבי בשיא שלו, הוא ובריסט בעמדה 3 זה הרבה קשיחות ואתלטיות.
עידן כתב:מרסר כתב:הייתי רוצה לראות את קלוסון חזרה במכבי, אני רואה שתחת שאראס הוא לא מתפתח להיות מה שחשבו אחרי שעזב את מכבי בשיא שלו, הוא ובריסט בעמדה 3 זה הרבה קשיחות ואתלטיות.
אולי לא מתפתח כמו שחשבו, אבל הוא מרוויח לא מעט, יש לו חוזה לעוד עונה, ויש לו ביקוש. פרטיזן בעקבותיו על פי דיווח ממש לא מזמן, ומוכנה לשלם לו בערך 2 מיליון דולר לעונה הקרובה (כולל בייאאוט).
בשורה התחתונה - לא רואה אותו חוזר למכבי.
A.Parker כתב:אם היה לקבוצה הזאת שכל הם היו מנסים להביא שחקנים איכותיים, כולל ניסיונות להחזיר את בולדווין וקולסון (עוד במהלך העונה לדבר קצת שלא ימהרו להאריך חוזים), במקום לשלם את אותם סכומים לסורקין, בלאט והורד

felix_r כתב:A.Parker כתב:אם היה לקבוצה הזאת שכל הם היו מנסים להביא שחקנים איכותיים, כולל ניסיונות להחזיר את בולדווין וקולסון (עוד במהלך העונה לדבר קצת שלא ימהרו להאריך חוזים), במקום לשלם את אותם סכומים לסורקין, בלאט והורד
כן, כי בולדווין וקולסון הם מפגרים, וירצו לעבור מקבוצה אלופה לקבוצה שאפילו לא מארחת את משחקיה הביתיים בגלל מלחמה, ובפחות כסף. צודק! איזה סתומים יושבים בהנהלת מכבי

A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:אם היה לקבוצה הזאת שכל הם היו מנסים להביא שחקנים איכותיים, כולל ניסיונות להחזיר את בולדווין וקולסון (עוד במהלך העונה לדבר קצת שלא ימהרו להאריך חוזים), במקום לשלם את אותם סכומים לסורקין, בלאט והורד
כן, כי בולדווין וקולסון הם מפגרים, וירצו לעבור מקבוצה אלופה לקבוצה שאפילו לא מארחת את משחקיה הביתיים בגלל מלחמה, ובפחות כסף. צודק! איזה סתומים יושבים בהנהלת מכבי
שחקנים עוברים לקבוצות פחות מרשימות
העניין עם המלחמה צפוי להסתיים עד העונה הבאה
לא מדובר בפחות כסף
הם מאוד אוהבים את המועדון
לא אמרתי שיבואו, כתבתי לנסות ברצינות
אבל כן, בטח שאשמע הטפות ממר "מה אתם מתלוננים? העלו את התקציב", "בראיינט וג'ונס טובים אז למכבי יש מחלקת סקאוטינג טובה" ו-"בגלל חוסר הסבלנות שלכם סנטוס לא יהפוך לווזנקוב"

felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:אם היה לקבוצה הזאת שכל הם היו מנסים להביא שחקנים איכותיים, כולל ניסיונות להחזיר את בולדווין וקולסון (עוד במהלך העונה לדבר קצת שלא ימהרו להאריך חוזים), במקום לשלם את אותם סכומים לסורקין, בלאט והורד
לא מדובר בפחות כסף
אבל כן, בטח שאשמע הטפות ממר "מה אתם מתלוננים? העלו את התקציב", "בראיינט וג'ונס טובים אז למכבי יש מחלקת סקאוטינג טובה" ו-"בגלל חוסר הסבלנות שלכם סנטוס לא יהפוך לווזנקוב"
מילא יש לך הבנת הנקרא ברמה של ילד בן 10, אבל איך היא מתחברת לסניליות של זקן בן 90? שכחת כבר מה הייתה הסיבה לכך שבולדווין וקולסון עזבו את מכבי?
כמה חבל שדני פדרמן לא מכר לך את חלקו במכבי. כבר הייתה מתחים לנו את פרציסקו, נאן ודני אבדיה
A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:felix_r כתב:A.Parker כתב:אם היה לקבוצה הזאת שכל הם היו מנסים להביא שחקנים איכותיים, כולל ניסיונות להחזיר את בולדווין וקולסון (עוד במהלך העונה לדבר קצת שלא ימהרו להאריך חוזים), במקום לשלם את אותם סכומים לסורקין, בלאט והורד
לא מדובר בפחות כסף
מילא יש לך הבנת הנקרא ברמה של ילד בן 10, אבל איך היא מתחברת לסניליות של זקן בן 90? שכחת כבר מה הייתה הסיבה לכך שבולדווין וקולסון עזבו את מכבי?
כמה חבל שדני פדרמן לא מכר לך את חלקו במכבי. כבר הייתה מתחים לנו את פרציסקו, נאן ודני אבדיה
בניגוד לויכוח על כך שסנטוס לא יהפוך לווזנקוב בגלל אוהדים חסרי סבלנות, הפעם לא אגרר לדיון הדבילי
נתראה בטענה המטומטמת הבאה שלך
my man כתב:הסיפור הוא שבאותו הכסף שמשקיעים בצורה כל כך מטופשת בישראלים הבינוניים שלנו היה אפשר להביא זרים מאד איכותיים שהיו באמת מביאים אותנו למקומות שאנחנו רוצים להגיע אליהם.
ההתנהלות הכלכלית במכבי היא אולי הכי גרועה באירופה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: A.Parker, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Neo, מרסר ו־58 אורחים