25 מאי 2026, 12:49
ankram כתב:A.Parker כתב:מכבי תמשיך להתבזות כמובן בסגל מביך, ויהיו אוהדים שיהיו מרוצים מכך
אם יהיו לה 9000-11000 מנויים , זה בהחלט ייתן לה תירוץ להתבזות. אנו ניוושע רק שאוהדי מכבי יותר יאהבו את המועדון להם מאשר את המקום שלהם בהיכל.
25 מאי 2026, 12:59
A.Parker כתב:ankram כתב:A.Parker כתב:מכבי תמשיך להתבזות כמובן בסגל מביך, ויהיו אוהדים שיהיו מרוצים מכך
אם יהיו לה 9000-11000 מנויים , זה בהחלט ייתן לה תירוץ להתבזות. אנו ניוושע רק שאוהדי מכבי יותר יאהבו את המועדון להם מאשר את המקום שלהם בהיכל.
גם פה לא חסרים אוהדים מרוצים
25 מאי 2026, 15:42
MTA2311 כתב:A.Parker כתב:ankram כתב:A.Parker כתב:מכבי תמשיך להתבזות כמובן בסגל מביך, ויהיו אוהדים שיהיו מרוצים מכך
גם פה לא חסרים אוהדים מרוצים
צריך לציין שמובילי הקו הזה פה הם גם במקרה כאלה עם מנוי
ניתן רק לתהות למה
25 מאי 2026, 22:52
26 מאי 2026, 10:16
26 מאי 2026, 11:34
מרסר כתב:על פי דיווח ביוון, קבארו ניליקינה בדרך לוילרבאן, כאשר ארמוני ברוקס כבר סיכם שם, סילביין פרנסיסקו קיבל גם הוא הצעה מהקבוצה הצרפתית.
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=545729
26 מאי 2026, 12:14
26 מאי 2026, 12:53
A.Parker כתב:מעניין מאיפה הכסף פתאום
חתיכת תעודת עניות אם גם וילרבאן עוקפת אותנו
26 מאי 2026, 15:35
omerk כתב:A.Parker כתב:מעניין מאיפה הכסף פתאום
נראה לי עבור אדם כמו פארקר זה שטויות למצוא משקיעים עם כיסים עמוקים שיזרימו כסף.
כנראה ברגע שקיבלו את ההחלטה הסופית להשאר ביורוליג אז גם הבינו על הדרך שאין ברירה וחייבים להשקיע אחרת אין טעם להיות שם ולהתבזות. הלוואי שגם מכבי יגיעו למסקנה הזאת מתישהו.
26 מאי 2026, 15:40
felix_r כתב:omerk כתב:A.Parker כתב:מעניין מאיפה הכסף פתאום
כנראה ברגע שקיבלו את ההחלטה הסופית להשאר ביורוליג אז גם הבינו על הדרך שאין ברירה וחייבים להשקיע אחרת אין טעם להיות שם ולהתבזות. הלוואי שגם מכבי יגיעו למסקנה הזאת מתישהו.
הבנתי שפרקר מכר את הקבוצה למשקיעים עשירים. אני רק לא זוכר אם הוא מכר את כול הקבוצה, או רק חלק
26 מאי 2026, 15:56
יעזוב את הפורום בשביל זה? חבל, משתמש סולידי.מרסר כתב:felix_r כתב:omerk כתב:A.Parker כתב:מעניין מאיפה הכסף פתאום
הבנתי שפרקר מכר את הקבוצה למשקיעים עשירים. אני רק לא זוכר אם הוא מכר את כול הקבוצה, או רק חלק
בין היתר, פארקר יהיה המאמן של וילרבאן בעונה הבאה.
26 מאי 2026, 16:14
Mitelka כתב:יעזוב את הפורום בשביל זה? חבל, משתמש סולידי.מרסר כתב:felix_r כתב:omerk כתב:A.Parker כתב:מעניין מאיפה הכסף פתאום
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
26 מאי 2026, 16:47
26 מאי 2026, 18:25
26 מאי 2026, 19:19
מרסר כתב:ז'אן מונטרו דחה את ההצעות מהפועל ת"א ופנאתנייקוס ואם הוא לא ישיג חוזה ב NBA, הוא ישחק בעונה הבאה באולימפיאקוס.
https://x.com/i/status/2059034013268848647
26 מאי 2026, 20:56
Mitelka כתב:יעזוב את הפורום בשביל זה? חבל, משתמש סולידי.מרסר כתב:felix_r כתב:omerk כתב:A.Parker כתב:מעניין מאיפה הכסף פתאום
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
26 מאי 2026, 20:57
omerk כתב:מרסר כתב:ז'אן מונטרו דחה את ההצעות מהפועל ת"א ופנאתנייקוס ואם הוא לא ישיג חוזה ב NBA, הוא ישחק בעונה הבאה באולימפיאקוס.
https://x.com/i/status/2059034013268848647
חייב להבין מה הולך שם בשיחות הסגורות של השחקן והסוכן מול הקבוצה. איך הם מצליחים לפתות כל פעם שחקנים סופר בכירים לחתום דווקא אצלם כשכל עמדה אצלם עמוסה בלפחות 2-3 שחקני טופ יורוליג. מה הם מבטיחים שם, הרי כסף זו לא בעיה עם לפנא וגם להפועל זה לא מכבי מתחרה על ג׳ונס, וגם תארים זו לא מילה גסה בפנא והפועל
26 מאי 2026, 23:34