אני לא חושב בכלל שהוא רשע או משהו כזה
רק חושב שאפשר לנצל את הסיטואציה בשביל לשחרר אותו
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שועל כתב:לא הבנתי. זה לא שהוא עזב את הארץ ואני גם מתקשה להאמין שהוא יושב מסוגר בבית
סתם אדם הזייה
שועל כתב:לא הבנתי. זה לא שהוא עזב את הארץ ואני גם מתקשה להאמין שהוא יושב מסוגר בבית
סתם אדם הזייה
מרסר כתב:שועל כתב:לא הבנתי. זה לא שהוא עזב את הארץ ואני גם מתקשה להאמין שהוא יושב מסוגר בבית
סתם אדם הזייה
במכבי גיבו אותו נקווה שלא ישבות גם מחר, הסגל הקצר הזה שהיה אתמול זה מתכון ישיר לפציעות .
felix_r כתב:מרסר כתב:שועל כתב:לא הבנתי. זה לא שהוא עזב את הארץ ואני גם מתקשה להאמין שהוא יושב מסוגר בבית
סתם אדם הזייה
במכבי גיבו אותו נקווה שלא ישבות גם מחר, הסגל הקצר הזה שהיה אתמול זה מתכון ישיר לפציעות .
אתמול היה אפשר לשתף את עמית עבו שישב על הספסל
my man כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:שועל כתב:לא הבנתי. זה לא שהוא עזב את הארץ ואני גם מתקשה להאמין שהוא יושב מסוגר בבית
סתם אדם הזייה
סיים את העונה לפי השמועות
felix_r כתב:my man כתב:felix_r כתב:מרסר כתב:שועל כתב:לא הבנתי. זה לא שהוא עזב את הארץ ואני גם מתקשה להאמין שהוא יושב מסוגר בבית
סתם אדם הזייה
סיים את העונה לפי השמועות
עקב פציעה?
Mitelka כתב:חמישה זרים של חולון עלו לשחק אתמול, 3 זרים של מכבי, עוד אחד היה על הספסל. מאחורי הספסל של מכבי קלארק וסנטוס (מי פצוע ומי סתם לא נרשם) דוחפים כל הזמן.A.Parker כתב:למה כשהוא כתב את זה בצהריים כולם כתבו שהוא והשחקנים צודקים, אבל עכשיו הוא האויב? לא חושב שזה שאחרים היו מוכנים לשחק הופך אותו לאדם רשע
11 זרים היו אתמול בהיכל - רק אחד בחר אפילו לא להגיע.
לא שופט אותו ברמה מוגזמת אבל יש פה טעם נפגם ואני יכול קצת להבין את הכעס. לונדברג והנקינס הגיבו בצורה נהדרת והביעו מחאה סופר לגימטימת מוצדקת ואפילו תקפו במילים חריפות אבל עדיין היו שם על הפרקט בשביל הקבוצה שלהם. אני אישית בוחר להגדיל אותם מאשר להקטין אותו (לא הגבתי עליו בנושא עד כה) אבל אני יכול להבין את הכעס של חלק מהאנשים.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
omerk כתב:A.Parker כתב:למה כשהוא כתב את זה בצהריים כולם כתבו שהוא והשחקנים צודקים, אבל עכשיו הוא האויב? לא חושב שזה שאחרים היו מוכנים לשחק הופך אותו לאדם רשע
אני אישית דווקא כתבתי שהוא לא צודק, לדעתי. אם כל המשק התעורר בבוקר וכולם עבדו, גם אנשים שרצו למלקטים עם ילדים קטנים ולמחרת לא היה לילדים מסגרת, אז גם אדון לוני ווקר יכול להגיע ב9 בערב למשחק פלייאוף, לכל הפחות לעודד את החברים (לא משחק רגיל אלא חצי גמר פלייאוף אני מזכיר).
אני באמת שהייתי בעדו בהתחלה וחיבבתי אותו, אבל יש גבול זו פשוט חוצפה שאין כדוגמתה. אתה רוצה למחות? לפחות תגיע לתמוך בחברים שלך מהיציע. תראה שאכפת לך. אני באמת לא מבין את הבנאדם הזה והניתוק המטורף שלו. הוא מתנהג כאילו הוא הוומבי של מכבי. נראה לי הוא לא מבין את הסיטואציה ואת המעמד המעורער שלו והכעס של האוהדים וכנראה חושב שכולם בכיס הקטן שלו והוא הכוכב הכי גדול שנחת אי פעם במדינת ישראל הקטנה.
זו גם לא פעם ראשונה שהוא עושה דין לעצמו גם בפציעה שהייתה לו אמרו לו הצוות הרפואי שכשיר לחזור והוא בחר שלא. אותו דבר קרה לפני הדרבי שהחליט על דעת עצמו שהוא פצוע. זה בלתי נסבל ובלתי נסלח. שיעוף מפה כבר ואם הייתה שאלה עד עכשיו אם לרשום את לונדברג או אותו, במידה וקלארק כשיר לגמר, אז ברור שהיום יש תשובה. מבחינתי שלא ישחק יותר בצהוב ונבזבז רישום של זר בחצי גמור מול חולון. אפילו עם קלארק כן יהיה פצוע אז עדיף לרשום את אפיאני.
my man כתב:שועל כתב:לא הבנתי. זה לא שהוא עזב את הארץ ואני גם מתקשה להאמין שהוא יושב מסוגר בבית
סתם אדם הזייה
שמע. אני לא מחבב אותו יותר מדי.
אבל זו סיטואציה נוראית להיות בה - אנחנו מורגלים והוא גם ככה נראה שברירי זה יכול לרסק מנטלית.
זוכר את רוקאס בלילה של האזעקות. באמת הבנתי אותו שעזב. וכמה שרציתי אותו פה אמאל'ה.
A.Parker כתב:omerk כתב:A.Parker כתב:למה כשהוא כתב את זה בצהריים כולם כתבו שהוא והשחקנים צודקים, אבל עכשיו הוא האויב? לא חושב שזה שאחרים היו מוכנים לשחק הופך אותו לאדם רשע
אני אישית דווקא כתבתי שהוא לא צודק, לדעתי. אם כל המשק התעורר בבוקר וכולם עבדו, גם אנשים שרצו למלקטים עם ילדים קטנים ולמחרת לא היה לילדים מסגרת, אז גם אדון לוני ווקר יכול להגיע ב9 בערב למשחק פלייאוף, לכל הפחות לעודד את החברים (לא משחק רגיל אלא חצי גמר פלייאוף אני מזכיר).
אני באמת שהייתי בעדו בהתחלה וחיבבתי אותו, אבל יש גבול זו פשוט חוצפה שאין כדוגמתה. אתה רוצה למחות? לפחות תגיע לתמוך בחברים שלך מהיציע. תראה שאכפת לך. אני באמת לא מבין את הבנאדם הזה והניתוק המטורף שלו. הוא מתנהג כאילו הוא הוומבי של מכבי. נראה לי הוא לא מבין את הסיטואציה ואת המעמד המעורער שלו והכעס של האוהדים וכנראה חושב שכולם בכיס הקטן שלו והוא הכוכב הכי גדול שנחת אי פעם במדינת ישראל הקטנה.
זו גם לא פעם ראשונה שהוא עושה דין לעצמו גם בפציעה שהייתה לו אמרו לו הצוות הרפואי שכשיר לחזור והוא בחר שלא. אותו דבר קרה לפני הדרבי שהחליט על דעת עצמו שהוא פצוע. זה בלתי נסבל ובלתי נסלח. שיעוף מפה כבר ואם הייתה שאלה עד עכשיו אם לרשום את לונדברג או אותו, במידה וקלארק כשיר לגמר, אז ברור שהיום יש תשובה. מבחינתי שלא ישחק יותר בצהוב ונבזבז רישום של זר בחצי גמור מול חולון. אפילו עם קלארק כן יהיה פצוע אז עדיף לרשום את אפיאני.
פה כבר נכנסים לשאלה של אם הגיוני לדרוש מהם לשחק או לא. אני דווקא יכול להבין שביום של אזעקות ומה שנראה כמו חזרה למלחמה, זרים לא ירצו לשחק. זה שאנחנו מורגלים לזה לא אומר שהזרים מוכנים לזה מנטאלית. מזכיר שיש זרים שכבר עזבו בזמן הזה.
אני גם לא אוהב את לוני, אבל להלביש עליו את המקרה הזה זו סתם קטנוניות.
omerk כתב:A.Parker כתב:omerk כתב:A.Parker כתב:למה כשהוא כתב את זה בצהריים כולם כתבו שהוא והשחקנים צודקים, אבל עכשיו הוא האויב? לא חושב שזה שאחרים היו מוכנים לשחק הופך אותו לאדם רשע
פה כבר נכנסים לשאלה של אם הגיוני לדרוש מהם לשחק או לא. אני דווקא יכול להבין שביום של אזעקות ומה שנראה כמו חזרה למלחמה, זרים לא ירצו לשחק. זה שאנחנו מורגלים לזה לא אומר שהזרים מוכנים לזה מנטאלית. מזכיר שיש זרים שכבר עזבו בזמן הזה.
אני גם לא אוהב את לוני, אבל להלביש עליו את המקרה הזה זו סתם קטנוניות.
לוני ווקר נראה בחור רגיש מאד, והוא גם מודה בכך. יכול להאמין לו שהוא נבהל ולא ישן בלילה ולא יכול לשחק, אבל עם כל הכבוד המשחק היה ב9 בערב ולא ב9 בבוקר. גם אם נפשית הוא לא מסוגל להביא את עצמך לשחק (לגיטימי), מה מונע ממנו להגיע לאולם ולעודד את החברים שלו? איזו הצדקה יש לזה?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־87 אורחים