תמיר בלאט - חתם במכבי תל אביב לשנתיים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: תמיר בלאט - חתם במכבי תל אביב לשנתיים

הודעהעל ידי felix_r » 10 יוני 2026, 18:20

MTA2311 כתב:בסוך ישלמו לו מיליון והוא יסגור

שווה בקושי חצי מזה

לא שאני מחזיק מבלאט שחקן גדול, בכלל לא.
אבל השווי נקבע על פי הביקוש.
אם יש מי שמוכן לשלם לו מיליון וחצי, אז הוא שווה מיליון וחצי...
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 10 יוני 2026, 18:21

שווה בקושי חצי מזה

ברור
ויהיו אוהדים שישמחו שסגרו איתו במחיר מציאה
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 10 יוני 2026, 20:15

felix_r כתב:

שווה בקושי חצי מזה

לרוב אני מסכים עם הטענה הזאת, אבל פה יש כשל שוק שנובע מהרצון של ינאי לפגוע במכבי סתם מנקמה אישית. הוא יודע שהוא לא צריך אותו מקצועית ושהוא גם לא שובר שוויון ומכבי יסתדרו בלעדיו, אבל הוא רוצה להרגיש גבר גדול ש"גנב" למכבי ישראלי בכיר, ולכן מוכן להוציא סכומים מופרכים. אתה לא רואה ולא תראה שום קבוצה אחרת חוץ מהפועל שמציעה לו משהו שמתקרב לסכומים של ינאי. אם הייתה עליו תחרות אמיתית בין קבוצות שמסתכלות עליו בצורה רצינית ומה הוא יכול לתת מקצועית אז אני מעריך שהחוזה שהיה מקבל זה 800-900 גג גג 1.1 אם יש פה איזה מו"מ מדהים של הסוכן שלו. מגוחך שרכז מחליף בקבוצת יורוליג בינונית מינוס שווה 1.5. אפילו בסטנדרט של הכסף הגדול שנכנס ליורוליג זה לא ריאלי.
omerk

הודעהעל ידי אליאור » 10 יוני 2026, 22:46

omerk כתב:
felix_r כתב:

שווה בקושי חצי מזה

לרוב אני מסכים עם הטענה הזאת, אבל פה יש כשל שוק שנובע מהרצון של ינאי לפגוע במכבי סתם מנקמה אישית. הוא יודע שהוא לא צריך אותו מקצועית ושהוא גם לא שובר שוויון ומכבי יסתדרו בלעדיו, אבל הוא רוצה להרגיש גבר גדול ש"גנב" למכבי ישראלי בכיר, ולכן מוכן להוציא סכומים מופרכים. אתה לא רואה ולא תראה שום קבוצה אחרת חוץ מהפועל שמציעה לו משהו שמתקרב לסכומים של ינאי. אם הייתה עליו תחרות אמיתית בין קבוצות שמסתכלות עליו בצורה רצינית ומה הוא יכול לתת מקצועית אז אני מעריך שהחוזה שהיה מקבל זה 800-900 גג גג 1.1 אם יש פה איזה מו"מ מדהים של הסוכן שלו. מגוחך שרכז מחליף בקבוצת יורוליג בינונית מינוס שווה 1.5. אפילו בסטנדרט של הכסף הגדול שנכנס ליורוליג זה לא ריאלי.

כשל השוק היחיד שיש פה הוא שהחוקים בארץ מחיייבים אותך להחזיק ישראלים. זו גם הסיבה היחידה שבלאט הוא רכז מחליף בקבוצת יורוליג בינונית. למיטב זכרוני לפני מכבי הוא גירד דקות\היה רכז מחליף באלבה ברלין.
אליאור

הודעהעל ידי Shay_uzan » 11 יוני 2026, 16:26

אם לא משלמים לכפוי טובה הזה פי 2 וחצי ממה שהוא שווה (לפני מיסים) אז הישראלים ישבתו? כי אני בעד שיסגרו את הליגה הזאת ואז אף ישראלי לא יקבל כסף בגלל סחיטה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי עידן » 11 יוני 2026, 16:34

Shay_uzan כתב:אם לא משלמים לכפוי טובה הזה פי 2 וחצי ממה שהוא שווה (לפני מיסים) אז הישראלים ישבתו? כי אני בעד שיסגרו את הליגה הזאת ואז אף ישראלי לא יקבל כסף בגלל סחיטה

לא הבנתי למה הוא כפוי טובה. הוא לא חייב למכבי כלום.

זכותו לדרוש כמה שהוא רוצה, זכותה של מכבי להחליט אם לשלם או לא.
עידן

הודעהעל ידי מרסר » 11 יוני 2026, 18:16

עידן כתב:
Shay_uzan כתב:אם לא משלמים לכפוי טובה הזה פי 2 וחצי ממה שהוא שווה (לפני מיסים) אז הישראלים ישבתו? כי אני בעד שיסגרו את הליגה הזאת ואז אף ישראלי לא יקבל כסף בגלל סחיטה

תמיר בלאט זה רק עודד הוא דורש שיחתימו אותו בגלל הקשר של קטש עם משפחת בלאט עוד מימי המיזם שחקן אמיתי שמשפחת בלאט ועודד שהקימו את המיזם הזה והם שותפים שם ושם תמיר גדל ונהפך לשחקן כדורסל מקצועני, יותר מזה עודד יבש את בר טימור שהיה אז בשיא שלו בהפועל ירושלים ואף אמר לו לחפש קבוצה אחרת כי הוא לא בונה עליו כי תמיר הולך להיות הגארד הישראלי הבכיר בסגל, על סורקין למשל אני מבין את החוזה שנותנים לו וזה בגלל שאין כמעט ישראלים גבוהים נורמלים לעומת גארדים ישראלים שיש יותר בנמצא, ואם רומן לא יהיה במכבי סביר להניח שהוא יהיה אצל ינאי ואז כול אוהדי מכבי וגם אנשים בפורם הזה יתלוננו איך מכבי נתנה לו ללכת ועוד להפועל ת"א
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 11 יוני 2026, 19:26

מרסר כתב:
עידן כתב:

תמיר בלאט זה רק עודד הוא דורש שיחתימו אותו בגלל הקשר של קטש עם משפחת בלאט עוד מימי המיזם שחקן אמיתי שמשפחת בלאט ועודד שהקימו את המיזם הזה והם שותפים שם ושם תמיר גדל ונהפך לשחקן כדורסל מקצועני, יותר מזה עודד יבש את בר טימור שהיה אז בשיא שלו בהפועל ירושלים ואף אמר לו לחפש קבוצה אחרת כי הוא לא בונה עליו כי תמיר הולך להיות הגארד הישראלי הבכיר בסגל, על סורקין למשל אני מבין את החוזה שנותנים לו וזה בגלל שאין כמעט ישראלים גבוהים נורמלים לעומת גארדים ישראלים שיש יותר בנמצא, ואם רומן לא יהיה במכבי סביר להניח שהוא יהיה אצל ינאי ואז כול אוהדי מכבי וגם אנשים בפורם הזה יתלוננו איך מכבי נתנה לו ללכת ועוד להפועל ת"א

עדיין לא הבנתי למה זה הופך אותו לכפוי טובה. כבר כתבתי את זה לא מזמן למישהו אחר עם אותה טענה - בלאט לא שחקן בית של מכבי, לא גדל במכבי, לא הפך לשחקן כדורסל טוב במכבי, ואפילו לא פרץ ביורוליג במכבי, ושם הוא לא שיחק תחת עודד.

הוא לא חייב כלום למכבי ומכבי לא חייבת לו כלום מעבר לחוזה שייחתם, ככל שייחתם כזה.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 11 יוני 2026, 19:50

מרסר כתב:
עידן כתב:

שמע גם אני הייתי מעדיף את בלאט על טימור, ולי אין שום קשר למשפחת בלאט. גם בשיא שלו טימור לא בדיוק כוכב סתם שחקן "נשמה" שהתקשורת הפכה אותו להרבה יותר ממה שהוא.

לעניין בלאט, אני מבין כמובן את העניין של מכבי שיהיו אצלה הישראלים הכי בכירים ולא מוותרים עליהם, אבל באמת שהיום יש למכבי סגל ישראלי מעולה (באופן יחסי) ולכן לא חובה גם שיהיה בלאט וגם לא חובה שתמיד יהיה גארד ישראלי בכללי. שיביאו מצידי את קרביץ אפילו לליגה זה מספיק ובכסף שבלאט דורש להביא רכז יורוליג בכיר. אני בעד להשאיר את בלאט, אבל בסוף זה הכל עניין של מה האלטרנטיבה ופה בלאט מגזים בדרישות וראוי לשלוח אותו לינאי בצורה יפה. לא בקטע נקמני, פשוט כי באמת אפשר להביא בכסף הזה זר הרבה יותר מוכשר שהכישרון שלו מאפיל על העובדה שאתה מאבד ישראלי.

וכן אני מסכים שעל סורקין כן צריך להלחם הוא סנטר יורוליג לגיטימי שובר שוויון בליגה. בלאט לא שובר שוויון, אם כבר להפך, נגד היריבה העיקרית שלנו על האליפות הוא באופן קבוע משלשל במכנסיים
omerk

הודעהעל ידי felix_r » 11 יוני 2026, 20:00

כן אני מסכים שעל סורקין כן צריך להלחם הוא סנטר יורוליג לגיטימי שובר שוויון בליגה. בלאט לא שובר שוויון, אם כבר להפך, נגד היריבה העיקרית שלנו על האליפות הוא באופן קבוע משלשל במכנסיים

זה לא מדויק. בדרבי הראשון ביורוליג אותו ניצחנו, הוא היה טוב עם 11 נקודות (3/3 לשלוש) , 7 אסיסטים, 4 כ"ח, מדד 20+. רק בריסט סיים עם מדד גבוה יותר.

גם בדרבי הראשון בליגה הוא היה בסדר גמור עם 14 נקודות + 7 אסיסטים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־18 אורחים