מכבי תל אביב נמכרה!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תל אביב נמכרה!

הודעהעל ידי Gevaudan » 18 יוני 2026, 03:46

ממה שאני מבין, וזה לא מוסבר כמו שצריך בכתבה הזו, את העובדה שהוא רכש מפדרמן אחוזים ומייצג אותו בקבוצה - אין להם יכולת להפוך. הוא חלק מהבעלים.
הדבר שהם מבקשים לדחות / להוריד מהפרק, זו ההשקעה של ה-30 מיליון דולר שאותה הם יצטרכו להשוות בהתאם לאחוזים שלהם או לדלל.

הרבה עומד על הפרק, כולל הכניסה של משפחת ווילף (שלא תצטרף ללא הזרמת הון של הבעלים הנוכחיים לתחזוק הקבוצה).
Gevaudan

הודעהעל ידי A.Parker » 18 יוני 2026, 09:36

Avi1508 כתב:הגיע הזמן למחות גם נגד רקאנטי, זה חשוד בעיני למה הדייט מוחה רק נגד פדרמן ולא נגד רקאנטי

כן כי שמעון גם לא הבעיה חלילה
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 18 יוני 2026, 09:39

אחסוך לכם: מה שהיה הוא שיהיה גם בעונה הקרובה.

בטח עוד חודש נשמע ששוק הסנטרים הקיץ הוא קשה ודל במיוחד. אבל אל דאגה, יש פיתרון - הנקינס יזכה להארכת חוזה.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 18 יוני 2026, 09:43

Gevaudan כתב:ממה שאני מבין, וזה לא מוסבר כמו שצריך בכתבה הזו, את העובדה שהוא רכש מפדרמן אחוזים ומייצג אותו בקבוצה - אין להם יכולת להפוך. הוא חלק מהבעלים.
הדבר שהם מבקשים לדחות / להוריד מהפרק, זו ההשקעה של ה-30 מיליון דולר שאותה הם יצטרכו להשוות בהתאם לאחוזים שלהם או לדלל.

הרבה עומד על הפרק, כולל הכניסה של משפחת ווילף (שלא תצטרף ללא הזרמת הון של הבעלים הנוכחיים לתחזוק הקבוצה).

הם עדיין יכולים לקנות את החלק של פדרמן. בכל מקרה להעלות תקציב הם לא חייבים כי הם הרוב.
תבינו שכל הסיפור הזה זה ספין אחד גדול.
A.Parker

הודעהעל ידי Gevaudan » 18 יוני 2026, 09:47

אז זהו, ממה שאני מבין, את ה-14.5 אחוז שפדרמן מכר לשטילמן - אין להם יכולת לקנות.
לפחות ככה שטילמן טוען בכל מקום.

הנושא הספציפי נידון על ה-30 מיליון דולר שהם רוצים להזרים בלי קשר (מה שיוביל גם את ווילף ומשקיעים נוספים להיכנס - על חשבון האחוזים של פדרמן ומי שידלל), ולפי חוק החברות הם צריכים להשוות עם המניות שלהם או לדלל. יש להם גם אפשרות לסרב להזרמה הכספית, אבל אז הם חשופים ל-bad press כפי שנראה בימים האחרונים.

שטילמן עצמו, אגב, טוען שכל הכתבות האחרונות הן ספין ומשחקי יח"צ של עורכי דין. הוא אומר שהוא כבר 3 שבועות בתפקיד והכל נסגר.
עכשיו תבחר למי להאמין...
https://pbs.twimg.com/media/HLC7F2NWUAA ... ame=medium
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 18 יוני 2026, 09:52

Gevaudan כתב:אז זהו, ממה שאני מבין, את ה-14.5 אחוז שפדרמן מכר לשטילמן - אין להם יכולת לקנות.

הנושא הספציפי נידון על ה-30 מיליון דולר שהם רוצים להזרים בלי קשר (מה שיוביל גם את ווילף ומשקיעים נוספים להיכנס - על חשבון האחוזים של פדרמן ומי שידלל), ולפי חוק החברות הם צריכים להשוות עם המניות שלהם או לדלל. יש להם גם אפשרות לסרב להזרמה הכספית, אבל אז הם חשופים ל-bad press כפי שנראה בימים האחרונים.

שטילמן עצמו, אגב, טוען שכל הכתבות האחרונות הן ספין ומשחקי יח"צ של עורכי דין. הוא אומר שהוא כבר 3 שבועות בתפקיד והכל נסגר.
עכשיו תבחר למי להאמין...

למי להאמין? פשוט מאוד. אם בעונה הבאה יגיעו 3 שחקני טופ יורוליג...או לא.
עידן

הודעהעל ידי my man » 18 יוני 2026, 10:20

עידן כתב:
Gevaudan כתב:אז זהו, ממה שאני מבין, את ה-14.5 אחוז שפדרמן מכר לשטילמן - אין להם יכולת לקנות.

עכשיו תבחר למי להאמין...

למי להאמין? פשוט מאוד. אם בעונה הבאה יגיעו 3 שחקני טופ יורוליג...או לא.

ורק בשביל הקטע - פעם בשביל לרצות את אוהדי מכבי פדרמן היה צריך לומר שיהיו פה 12 שחקני יורוליג(מה קרה עם זה לא רלוונטי)
היום מספיקים רק 3...

וכן בשביל לקנות את האמון שלי הם יידרשו לפעולות ולא להבטחת - כי שבענו כבר מההבטחות שלהם.
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Gevaudan » 18 יוני 2026, 12:14

הוא הבטיח בזמנו 12 שחקני יורוליג, שחקנים שמתאימים לרמה ויכולים לשחק בה. זוכר את הניסוחים שהוא בחר בזמנו לא רע כי עשיתי מנוי בגלל זה.
הם מדברים פה על לפחות 3 שחקני טופ יורוליג. הציפיות פה הן שונות מבחינתי.

לא שאני בהכרח חושב שזה מה שיהיה, אבל כשנאמר לי דבר כזה, אני מדמיין שחקנים בקאליבר של מוזס רייט, פרנסיסקו, נאן. זו ההגדרה לטופ יורוליג.
כל השאר זה לוקשים ולא יעניין.

מה שעידן אמר נכון. צריך לחכות ולראות את מי מביאים ולא לחדש עד שאין פה שינוי משמעותי בתקצוב וברמת הזרים.
אם עוד קיץ יגמר פה עם אומורויים \ הנקינסים \ סנטוסים - לא מעניין.
Gevaudan

הודעהעל ידי עידן » 18 יוני 2026, 12:19

Gevaudan כתב:הוא הבטיח בזמנו 12 שחקני יורוליג, שחקנים שמתאימים לרמה ויכולים לשחק בה. זוכר את הניסוחים שהוא בחר בזמנו לא רע כי עשיתי מנוי בגלל זה.
הם מדברים פה על לפחות 3 שחקני טופ יורוליג. הציפיות פה הן שונות מבחינתי.

לא שאני בהכרח חושב שזה מה שיהיה, אבל כשנאמר לי דבר כזה, אני מדמיין שחקנים בקאליבר של מוזס רייט, פרנסיסקו, נאן. זו ההגדרה לטופ יורוליג.
כל השאר זה לוקשים ולא יעניין.

מה שעידן אמר נכון. צריך לחכות ולראות את מי מביאים ולא לחדש עד שאין פה שינוי משמעותי בתקצוב וברמת הזרים.
אם עוד קיץ יגמר פה עם אומורויים \ הנקינסים \ סנטוסים - לא מעניין.

מדויק.

מסקרנות - כיום יש לך מנוי?
עידן

הודעהעל ידי Shay_uzan » 18 יוני 2026, 12:29

התחייבות לתקציב? אז תתחייבו שוב...
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי felix_r » 18 יוני 2026, 13:57

אני כבר מזמן הפסקתי להבין על מה הם מדברים בכלל (מה גם ששופרות של כול אחד מהצדדים ממשיכים לזרוע דיסאינפורמציה ולבלבל עוד יותר את העסק). לכן אני לא מביע את דעתי בנושא, ופשוט מחכה בסבלנות שהכול יסתיים לפה או לשם.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי A.Parker » 18 יוני 2026, 18:23

עכשיו תבחר למי להאמין...

הוא לא אומר פה כלום. זה שהוא מתפקד כרגע לא סותר את זה שיכולים עדיין לרכוש את המניות. אני סומך הרבה יותר על מה שכבר פורסם והכל מתנקז למשחק פוקר ולספין על חשבון האוהדים.
A.Parker

הודעהעל ידי מרסר » 18 יוני 2026, 18:49

A.Parker כתב:

עכשיו תבחר למי להאמין...

הוא לא אומר פה כלום. זה שהוא מתפקד כרגע לא סותר את זה שיכולים עדיין לרכוש את המניות. אני סומך הרבה יותר על מה שכבר פורסם והכל מתנקז למשחק פוקר ולספין על חשבון האוהדים.

בגדול אודי רקאנטי ושמעון לא יכולים ואני מניח שגם לא רוצים לקנות החוצה את שטילמן ופרדמן כי זה יעלה להם המון המון כסף.
מרסר

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, felix_r, Google [Bot], Google Adsense [Bot], מרסר, רנדי וייט ו־28 אורחים