המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מרסר כתב:לפי ערוץ הספורט, יש לו אופציית יציאה ל NBA עד ל 15/7
Avi1508 כתב:עודד בראיון אחרי המשחק מכחיש את כל השמועות בנוגע ללוני ואומר שהוא לא נרשם בעיקר בגלל הפציעה של תמיר בלאט
ודווקא הוא נשמע די מרוצה ממנו
my man כתב:Avi1508 כתב:עודד בראיון אחרי המשחק מכחיש את כל השמועות בנוגע ללוני ואומר שהוא לא נרשם בעיקר בגלל הפציעה של תמיר בלאט
ודווקא הוא נשמע די מרוצה ממנו
כן גם קלאודיו היה נשמע שהוא מרוצה ממנו...לא מבין מה הם רואים שאנחנו לא? פשוט לא שחקן שאפר לסמוך עליו..
מרסר כתב:מארק סטיין: לוני ווקר עשוי לעזוב את מכבי לטובת קבוצת NBA, לשחקן יש אופציית יציאה רק ל NBA ועד 15/7.
https://x.com/TheSteinLine/status/20708 ... 21426?s=20
omerk כתב:זה נשמע כרגע כמו אמירה סתמית. לצערי, אני בספק אם יש לו ביקוש כרגע
עידן כתב:omerk כתב:זה נשמע כרגע כמו אמירה סתמית. לצערי, אני בספק אם יש לו ביקוש כרגע
דווקא בתור שחקן משלים בנבא לדעתי יש לו מקום, הוא יותר מתאים לשם
עידן כתב:omerk כתב:זה נשמע כרגע כמו אמירה סתמית. לצערי, אני בספק אם יש לו ביקוש כרגע

MTA2311 כתב:עידן כתב:omerk כתב:זה נשמע כרגע כמו אמירה סתמית. לצערי, אני בספק אם יש לו ביקוש כרגע
יכול להיות אחלה בתור זר 9-10

omerk כתב:זה נשמע כרגע כמו אמירה סתמית. לצערי, אני בספק אם יש לו ביקוש כרגע
מרסר כתב:אני מאוד מקווה שמכבי כבר מחפשת לו מחליף, דווין וושניגטון שיש כאלה שאומרים שהוא סגור בבאיירן מינכן אבל עדיין הוא לא חתם בשום מקום צריך לדעתי לתפוס את מקומו של ווקר.
felix_r כתב:מרסר כתב:אני מאוד מקווה שמכבי כבר מחפשת לו מחליף, דווין וושניגטון שיש כאלה שאומרים שהוא סגור בבאיירן מינכן אבל עדיין הוא לא חתם בשום מקום צריך לדעתי לתפוס את מקומו של ווקר.
אני לא יודע אם מכבי באמת במו"מ עם וושינגטון, אבל לא נשמע לי הגיוני שהוא סגור בבאיירן. למה? כי אחרת באיירן כבר הייתה מודיעה על החתמתו. בדיוק כמו שהיא כבר הודיעה על החתמתו של יוהנס טימאן.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־9 אורחים