דני אבדיה ופורטלנד בפלייאוף

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: דני אבדיה ופורטלנד בפלייאוף

הודעהעל ידי עידן » 04 יוני 2026, 12:24

felix_r כתב:
עידן כתב:הניקס התחילו את הסדרה עם ניצחון אחרי שברונסון כיכב והחייזר היה חלש מאוד מהשדה.

כמו שחשבתי, הניקס ממש לא באים להיות שטיח. נכון שיכול להיות שהספרס ירוצו עכשיו ל-4 נצחונות רצופים, אבל לדעתי זו תהיה סדרה צמודה הרבה יותר ממה שיש כאלו שחשבו.

ספרס באו אחרי משחק מספר 7, ואילו הניקס נחו.

אולי. אבל גם בגמר המערב אוקלהומה הגיעו אחרי מנוחה, מה שלא הפריע לספרס לנצח את המשחק הראשון - ועוד אחרי 2 הארכות!

נחיה ונראה מה יהיה בהמשך הסדרה.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 04 יוני 2026, 12:26

סומבץ כתב:מצד אחד ניו יורק (ממדאני, ספייק לי, שימי ריגר), מצד שני סאן אנטוניו (וומבי, פוקס, קאסל). ממש לא בא לי על הסדרה הזאת...

במהלך הקמפיין של ממדאני הוא הציג את סמל הניקס והמועדון יצא בהבהרה רשמית שאין להם קשר לקמפיין שלו והם לא מביעים בו שום תמיכה כלשהי. יכול להיות שהוא אוהד ניקס (די בטוח שזו גם הצגה), אבל הניקס לא אוהדים שלו.
omerk

הודעהעל ידי עידן » 23 יוני 2026, 19:13

פורטלנד החתימו את מיקה נורי לתפקיד המאמן - שנה אחת מובטחת+שנתיים עם אופציית קבוצה.

הוא שימש לאחרונה כעוזר מאמן במינסוטה, ויש לו וותק של 16 שנה בליגה בתפקידי אימון.

https://nba.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=548736
עידן

הודעהעל ידי עידן » 29 יוני 2026, 23:54

ג'ה מוראנט עובר לפורטלנד בטרייד תמורת ג'רמי גרנט וכריס מארי.

וואו, הערך של מוראנט היה עד כדי כך נמוך שפורטלנד קיבלו אותו כמעט בחינם, מדהים.
עידן

הודעהעל ידי omerk » 30 יוני 2026, 00:18

לא פותר להם את בעיית השלשות בכלל והוא דפוק במוח. לא אוהב את זה בכלל
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 30 יוני 2026, 00:19

מעבר משמעותי, אבל כמה גארדים הם רוצים?
יהיו חייבים לעשות טרייד משמעותי אחד לפחות כדי להתחזק בצבע
A.Parker

הודעהעל ידי my man » 30 יוני 2026, 00:23

omerk כתב:לא פותר להם את בעיית השלשות בכלל והוא דפוק במוח. לא אוהב את זה בכלל

איתך מאה אחוז
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Blazergun » 30 יוני 2026, 00:56

לא אוהב את זה בכלל. כן, כנראה יהיו עוד טריידים אבל העובדה שרוב הסיכויים שמוראנט הולך כנראה להישאר לא ירגיע אותי.

הבן אדם הזה הוא סרטן רציני ודני גם לא מסתדר עם אנשים מהסוג הזה.

וזה בלי בכלל לדבר על הכדורסל.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי שמואל1 » 30 יוני 2026, 01:18

רע מאוד לדני
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי עידן » 30 יוני 2026, 09:15

Blazergun כתב:לא אוהב את זה בכלל. כן, כנראה יהיו עוד טריידים אבל העובדה שרוב הסיכויים שמוראנט הולך כנראה להישאר לא ירגיע אותי.

זה כנראה נכון, אבל דני גם לא הסתדר עם גרנט. אני לא מדבר אפילו על התמיכה של גרנט בפלסטין, אלא על זה שהנתונים של דני בלי גרנט על המגרש היו הרבה יותר טובים.

וזו הליגה, אין מה לעשות. היא מלאה בכוכבים, כאלו שמחשיבים את עצמם כוכבים, וכל מיני הד קייסים רציניים למיניהם. דני חייב ללמוד לשחק עם כל הטיפוסים האלו כי אין ברירה.
עידן

הודעהעל ידי Blazergun » 30 יוני 2026, 13:33

עידן כתב:
Blazergun כתב:לא אוהב את זה בכלל. כן, כנראה יהיו עוד טריידים אבל העובדה שרוב הסיכויים שמוראנט הולך כנראה להישאר לא ירגיע אותי.

זה כנראה נכון, אבל דני גם לא הסתדר עם גרנט. אני לא מדבר אפילו על התמיכה של גרנט בפלסטין, אלא על זה שהנתונים של דני בלי גרנט על המגרש היו הרבה יותר טובים.

וזו הליגה, אין מה לעשות. היא מלאה בכוכבים, כאלו שמחשיבים את עצמם כוכבים, וכל מיני הד קייסים רציניים למיניהם. דני חייב ללמוד לשחק עם כל הטיפוסים האלו כי אין ברירה.

לא ראיתי בעיות בין דני לבין גרנט והוא גם ידע מה התפקיד שלו בקבוצה. שלא לדבר על זה שגרמו היה הקלעי הכי טוב של פורטלנד בעוד שאני לא חושב שמוראנט אפילו קלעי יותר טוב מיאניס.

כאילו, גם מבחינה מקצועית אני לא רואה איך הוא מתאים גם אם הוא מפסיק להיות ילד חרא. אם הייתי דני ואני הייתי רואה את הטרייד הזה הייתי חושב שפורטלנג לא מאמינים בי והייתי רוצה לעוף משם.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי עידן » 30 יוני 2026, 13:38

לא יודע אם היו בעיות מיוחדות בין גרנט לדני, אבל כמו שאמרתי, הוא תומך בפלסטין+היכולת של דני יחד איתו על המגרש הייתה נמוכה יותר. קח מזה מה שאתה רוצה, אני פשוט לא מבין למה לקבוע מראש שעם מוראנט זה יהיה גרוע יותר.

לקחת ממש רחוק את זה שלא "מאמינים בדני". למה? איך זה קשור בכלל? הביאו מישהו על העמדה שלו? אם כבר להיפך, פורטלנד סופר דלה כרגע בפורוורדים. אין לו אפילו קמצוץ של תחרות על העמדה שלו. הדיווחים אתמול בתקשורת האמריקאית אמרו שהם בונים על 3 יסודות חזקים לעונה הבאה: ליליארד, מוראנט ו-דני בכנף.

ולגבי מוראנט - כשהוא כשיר ובשיאו - הוא שחקן על. וכן, לא היו יותר מידי עונות שהוא היה ככה, הוא שחקן פציע ובעייתי, אבל גם אם פורטלנד תקבל ממנו מעט - היא קיבלה אותו כמעט בחינם.

בשורה התחתונה לפורטלנד יהיו בעונה הקרובה לפחות 3 שחקנים שהיו אולסטאר בעברם (שניים מתוכם צעירים), שזה כבר יותר ממה שהיה לה בעונה שהסתיימה או בזו שלפניה.
עידן

הודעהעל ידי Blazergun » 30 יוני 2026, 16:07

עידן כתב:לא יודע אם היו בעיות מיוחדות בין גרנט לדני, אבל כמו שאמרתי, הוא תומך בפלסטין+היכולת של דני יחד איתו על המגרש הייתה נמוכה יותר. קח מזה מה שאתה רוצה, אני פשוט לא מבין למה לקבוע מראש שעם מוראנט זה יהיה גרוע יותר.

לקחת ממש רחוק את זה שלא "מאמינים בדני". למה? איך זה קשור בכלל? הביאו מישהו על העמדה שלו? אם כבר להיפך, פורטלנד סופר דלה כרגע בפורוורדים. אין לו אפילו קמצוץ של תחרות על העמדה שלו. הדיווחים אתמול בתקשורת האמריקאית אמרו שהם בונים על 3 יסודות חזקים לעונה הבאה: ליליארד, מוראנט ו-דני בכנף.

ולגבי מוראנט - כשהוא כשיר ובשיאו - הוא שחקן על. וכן, לא היו יותר מידי עונות שהוא היה ככה, הוא שחקן פציע ובעייתי, אבל גם אם פורטלנד תקבל ממנו מעט - היא קיבלה אותו כמעט בחינם.

בשורה התחתונה לפורטלנד יהיו בעונה הקרובה לפחות 3 שחקנים שהיו אולסטאר בעברם (שניים מתוכם צעירים), שזה כבר יותר ממה שהיה לה בעונה שהסתיימה או בזו שלפניה.

תומך בפלסטין so what?
אין מה להמציא סתם כשאנחנו כולנו ראינו את הקבוצה וגרנט לא הראה בשום צורה עד היום שיש לו איזושהי בעיה עם דני. אני אפילו לא אוהב את השחקן עצמו מקצועית אבל נו באמת.

לא הביאו שחקן על העמדה של דני על הנייר, אבל כן הביאו שחקן שיכול להיות דומיננטי וטוב פוטנציאלית רק כשהכדור נמצא בידיים שלו, אם הרבה חששו מהגעה אפשרית של יאניס אז עכשיו קיבלנו את זה בקטן רק עם פחות פיזיות, הגנה ואפילו קליעה. דני הולך להיפגע מזה כי הוא היחיד שיכול לעשות ויתור כי מהחמישייה שכרגע צפויה (לפני שיגיעו טריידים נוספים) הוא וטומאני היחידים שיכולים לעשות הגנה ובניגוד למוראנט הוא יכול להיות אפקטיבי גם בלי הכדור.

כשאתה מסתכל על הטרייד עצמו זה לא טרייד רע עבור פורטלנד, אבל כשאתה מנסה לחבר את הפאזל של הקבוצה כל מה שהם עשו זה לצרף שחקן עם רקורד בעייתי שסובל מאותן בעיות שיש בקבוצה הזו ולא פותר דבר חוץ מזה שהוא יכול להיות מוביל כדור ובנוסף לכך הטיקט ההגנתי של פורטלנד גם כן נפגע.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי עידן » 30 יוני 2026, 17:05

אבל יאניס זה שונה. יאניס היה מגיע עם סט תכונות דומה יחסית לדני, וגם הוא אקטיבית "דורך" לדני על העמדות והיה סותם את הצבע שדני מאוד אוהב לחדור אליו.

מוראנט שחקן דומיננטי, זה נכון, אבל כפי שכתבת בעצמך, פורטלנד חיפשו להחתים שחקן דומיננטי נוסף ולייצר טריו (שכרגע הוא ליליארד, מוראנט, דני).

לפי כל הדיווחים בכל מקרה פורטלנד היו מביאים כוכב נוסף. אם לא מוראנט זה היה יאניס, ואם לא יאניס, זה היה ג'יילן בראון. אף אחת מהאופציות לא הייתה "טובה" לדני. אם כבר - לדעתי מוראנט זה הרע במיעוטו פשוט בגלל שהשחקן בד"כ לא כשיר/לא מספק את הסחורה, מה שייתן יותר הזדמנויות לדני לקחת את המושכות.

צריך לראות מה יהיו שאר המהלכים של פורטלנד עד תחילת העונה ואז נהיה חכמים הרבה יותר.
עידן

הודעהעל ידי Blazergun » 30 יוני 2026, 17:24

עידן כתב:אבל יאניס זה שונה. יאניס היה מגיע עם סט תכונות דומה יחסית לדני, וגם הוא אקטיבית "דורך" לדני על העמדות והיה סותם את הצבע שדני מאוד אוהב לחדור אליו.

מוראנט שחקן דומיננטי, זה נכון, אבל כפי שכתבת בעצמך, פורטלנד חיפשו להחתים שחקן דומיננטי נוסף ולייצר טריו (שכרגע הוא ליליארד, מוראנט, דני).

לפי כל הדיווחים בכל מקרה פורטלנד היו מביאים כוכב נוסף. אם לא מוראנט זה היה יאניס, ואם לא יאניס, זה היה ג'יילן בראון. אף אחת מהאופציות לא הייתה "טובה" לדני. אם כבר - לדעתי מוראנט זה הרע במיעוטו פשוט בגלל שהשחקן בד"כ לא כשיר/לא מספק את הסחורה, מה שייתן יותר הזדמנויות לדני לקחת את המושכות.

צריך לראות מה יהיו שאר המהלכים של פורטלנד עד תחילת העונה ואז נהיה חכמים הרבה יותר.

הבעיה זה לא אם השחקן הוא דומיננטי או לא - אלא ההתאמה.

גם יאניס וגם מוראנט לא מסוגלים להיות בלי הכדור.

הייתי מעדיף את בראון כי סך הכול הוא עבד טוב יחסית ליד טייטום, לא התאמה מושלמת אבל עדיין הם לא היו דורכים אחד על השני בהכרח, כמו קצת בדומה לשיידון שארפ רק גרסה הרבה יותר טובה.

במקרה של מוראנט אני לא רואה את זה לצערי.

אבל כמו שאמרת, ועם זה אני מסכים, נראה מה יהיה הצעדים הנוספים של פורטלנד , כרגע אבל? פחות אוהב.
סמל אישי של המשתמש
Blazergun

הודעהעל ידי עידן » 30 יוני 2026, 17:49

בראון היה עדיף בלי ספק בכלל, אבל אם ירדו מזה כנראה הדרישות לא הסתדרו מבחינת שני הצדדים.

אני לא כזה פסימי, ואני יוצא מנקודת הנחה שיהיה קשה מאוד לדני לשחזר את המספרים שלו בעונה הקרובה, כי בכל מקרה יהיו כמה אולסטארים לידו, ליליארד+אחד נוסף.

אני סומך על דני שיידע לעשות את ההתאמות ולתת בראש גם בעונה הבאה למרות הכל.
עידן

הודעהעל ידי עידן » 30 יוני 2026, 18:59

רוברט וויליאמס חתם על חוזה חדש לשלוש שנים על סך 44 מיליון דולר עם פורטלנד
עידן

הודעהעל ידי ~Box & 1~ » 01 יולי 2026, 08:51

לא סובל "הבאת שמות" רק כדי להגיד "הבאנו". הטרייד על ג'ה מוראנט זה ה-הגדרה בלקסיקון של זה.

הגיע בעלים חדש, רצה "שם גדול", ראה שכמו שהוא אוהב המחיר נמוך מאוד אז בטח לחץ להביא.

זה לא מהלך טיפוסי של הג'נרל מנג'ר של פורטלנד, עד עכשיו בקדנציה שלו שם כל השחקנים שהם הביאו היו דמויות חיוביות בחדר ההלבשה, או מקסימום נייטרליות. ג'ה הוא אולי ההד קייס הכי גדול היום באן בי איי כולה (לא כולל מיילס בריג'יס). פשוט מהלך לא מובן. וכמו שנאמר כאן, מדובר בקלעי שלשות גרוע, שחייב את הכדור בידיים כדי להיות אפקטיבי. בדיוק אבל בדיוק ההפך הגמור מפרופיל השחקן שיכול להשלים מצויין את החוזקות של דני. שלא לדבר על זה שגם לילארד חזר לשם, וכולם מתעסקים בו וב"קבוצה שלו", אבל לפחות איתו עוד היה אפשר לראות התאמה עם דני כי לילארד קלעי מצויין וגם דמות חיובית.

מקווה מאוד שמתבשל משהו מספיק טוב שיאזן את המהלך הגרוע הזה, גם עבור דני וגם עבור הצרכים האמיתיים של הקבוצה (קליעה ועוד פעם קליעה).

כרגע, ההבאה שלו לא רק שלא פותרת שום בעיה של הקבוצה מהעונה הקודמת, היא גם מוסיפה לה בעיות נוספות.
~Box & 1~

הודעהעל ידי omerk » 01 יולי 2026, 09:36

~Box & 1~ כתב:לא סובל "הבאת שמות" רק כדי להגיד "הבאנו". הטרייד על ג'ה מוראנט זה ה-הגדרה בלקסיקון של זה.

הגיע בעלים חדש, רצה "שם גדול", ראה שכמו שהוא אוהב המחיר נמוך מאוד אז בטח לחץ להביא.

זה לא מהלך טיפוסי של הג'נרל מנג'ר של פורטלנד, עד עכשיו בקדנציה שלו שם כל השחקנים שהם הביאו היו דמויות חיוביות בחדר ההלבשה, או מקסימום נייטרליות. ג'ה הוא אולי ההד קייס הכי גדול היום באן בי איי כולה (לא כולל מיילס בריג'יס). פשוט מהלך לא מובן. וכמו שנאמר כאן, מדובר בקלעי שלשות גרוע, שחייב את הכדור בידיים כדי להיות אפקטיבי. בדיוק אבל בדיוק ההפך הגמור מפרופיל השחקן שיכול להשלים מצויין את החוזקות של דני. שלא לדבר על זה שגם לילארד חזר לשם, וכולם מתעסקים בו וב"קבוצה שלו", אבל לפחות איתו עוד היה אפשר לראות התאמה עם דני כי לילארד קלעי מצויין וגם דמות חיובית.

מקווה מאוד שמתבשל משהו מספיק טוב שיאזן את המהלך הגרוע הזה, גם עבור דני וגם עבור הצרכים האמיתיים של הקבוצה (קליעה ועוד פעם קליעה).

כרגע, ההבאה שלו לא רק שלא פותרת שום בעיה של הקבוצה מהעונה הקודמת, היא גם מוסיפה לה בעיות נוספות.

לקח קורס ניהול אצל הנהלת מכבי בשיטת "תביא איזה שם מפוצץ כל קיץ, בלי קשר להתאמה מקצועית ופרסונלית, והמנויים כבר יבואו"
omerk

הודעהעל ידי עידן » 01 יולי 2026, 12:38

אוהבים לרדת על הבעלים החדש של פורטלנד, אבל הוא גם בעלים חדש יחסית ב-NHL, והקבוצה שלו שם לקחה העונה אליפות שנייה אי פעם (וראשונה אחרי 20 שנה).

אז אולי כדאי להתאזר קצת בסבלנות, לתת לו צ'אנס, ולראות מה הוא יעשה בפורטלנד תוך כמה שנים.
עידן

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־7 אורחים