מכבי תל אביב נמכרה למשפחת רקאנטי!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מכבי תל אביב נמכרה למשפחת רקאנטי!

הודעהעל ידי אדם » 18 יולי 2026, 21:31

לא האמנתי בהתחלה ונמנעתי ואמרתי אין מצב אבל יש מצב שזה מגעגע כמו ברווז והולך כמו ברווז אז זה ברווז פשוט מאוד ,בושה וחרפה לקחו קנו מניות ומשאירים את מכבי אותו פח .
מזל שלפני עוד הספיקו לקנות את קולסון ומדר .
לא להאמין שדיברו פה על ברונו והולמס וחלומות בעל מוזס וכל מיני .
אנחנו הולכים לקבל פה פליטי ליגת קיץ ,חסר לנו שתי סנטרים ,רכז אם לא לונדברג ,סווינגמן אם לא ווקר ועוד קומבו גארד מייצר נקודות,בין 5 ל3 זרים מכריעים וחייבים להיות שוברי שוויון יש לנו מלא משלימים כמו בריסט והורד .
אדם

הודעהעל ידי Shay_uzan » 19 יולי 2026, 03:52

omerk כתב:שטילמן העלה בסמוך להודעה gif של מהלך מט. לא ברור מה הוא רוצה.

https://x.com/i/status/2077434024478265413

בסוף נגלה שהכל היה מהלך מתוחכם של שטילמן ורקנטי כדי להעיף את פדרמן ושטילמן הוא המשקיע הסודי.

מעניין מאיפה בסוף הגיע הכסף

יש לי 3 נקודות:
א. אני לא רואה את ראקנטי מכבד את ההסכם חסות עם שטילמן.
ב. ראקנטי חושב שמה שעבד לפני 20 שנה עובד היום, שטילמן לא. בסוף השאלה אם ראקנטי ידע לשחרר, כי לדעתי הוא לא יכול לנצח בקרב הזה.
ג. כמות האנשים בעולם הספורט שמסוחסכים או מיצו את ראקנטי היא מאוד גדולה ואני לא יודע כמה שטילמן הוא אדם שאתה רוצה ברשימה הזאת
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי omerk » 19 יולי 2026, 09:19

Shay_uzan כתב:

בסוף נגלה שהכל היה מהלך מתוחכם של שטילמן ורקנטי כדי להעיף את פדרמן ושטילמן הוא המשקיע הסודי.

יש לי 3 נקודות:
ב. ראקנטי חושב שמה שעבד לפני 20 שנה עובד היום, שטילמן לא. בסוף השאלה אם ראקנטי ידע לשחרר, כי לדעתי הוא לא יכול לנצח בקרב הזה.
ג. כמות האנשים בעולם הספורט שמסוחסכים או מיצו את ראקנטי היא מאוד גדולה ואני לא יודע כמה שטילמן הוא אדם שאתה רוצה ברשימה הזאת

דווקא רקנטי לא יכבד את ההסכם? יש לו פה ספונסר של 3 מיליון דולר בשנה שלא מחליט על כלום. נכון שהוא מדבר הרבה, אבל הוא יכול להמשיך לדבר גם אם הוא כבר לא ספונסר. יהיה מי שירצה להקשיב לו, כל עוד רקנטי לא מזרים כסף. אם רקנטי מוצא מישהו אחר שיכול להזרים 3 מיליון אז לי לא באמת אכפת, פשוט מרגיש שמבחינת מערכת היחסים של מכבי מול ראפיד, מכבי היא זאת שיותר זקוקה לראפיד מאשר ההפך. אני חושב ששטילמן בהסכם חסות שם "פרמיית אוהד" - זאת אומרת יותר כסף ממה שספונסר שהיה עושה חישוב "קר" היה שם בלי להיות אוהד מכבי.
omerk

הודעהעל ידי Shay_uzan » 19 יולי 2026, 14:40

omerk כתב:
Shay_uzan כתב:

יש לי 3 נקודות:

דווקא רקנטי לא יכבד את ההסכם? יש לו פה ספונסר של 3 מיליון דולר בשנה שלא מחליט על כלום. נכון שהוא מדבר הרבה, אבל הוא יכול להמשיך לדבר גם אם הוא כבר לא ספונסר. יהיה מי שירצה להקשיב לו, כל עוד רקנטי לא מזרים כסף. אם רקנטי מוצא מישהו אחר שיכול להזרים 3 מיליון אז לי לא באמת אכפת, פשוט מרגיש שמבחינת מערכת היחסים של מכבי מול ראפיד, מכבי היא זאת שיותר זקוקה לראפיד מאשר ההפך. אני חושב ששטילמן בהסכם חסות שם "פרמיית אוהד" - זאת אומרת יותר כסף ממה שספונסר שהיה עושה חישוב "קר" היה שם בלי להיות אוהד מכבי.

אני בטוח שזה רחוק מלהיגמר הסיפור פה בניהם.
לא רואה את ההסכם הזה ממשיך בזמן הלכלוכים האלה
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי A.Parker » 19 יולי 2026, 15:59

A.Parker כתב:
Avi1508 כתב:
A.Parker כתב:לינק?

https://www.rlive.co.il/podcast/on-the-map
יש לך גם בספוטיפיי ובאפל

תודה

הקשבתי עכשיו, מעניין מאוד. אני בצד של שטילמן כמובן.
A.Parker

הודעהעל ידי Avi1508 » 22 יולי 2026, 12:06

אפרת עמורבן מפרסמת שרקאנטי רוצה להכניס את ג'ייסון לוין כמשקיע אבל כדי לאשר אותו כבעלים בלי זכות הסירוב הוא צריך רוב של 85% מההנהלה וכך למעשה הוא תלוי בריצ'רד דיץ' שמחזיק 17.5 אחוז
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... ent=Header

דיץ' ואשכנזי מדי ג'נטלמנים אבל הם התקווה האחרונה שלנו להחליף בעלות וצריך שאריק שטילמן או מישהו אחר יהיה איתם בקשר ויבהיר להם שיש להם את האפשרות להיזכר כמי שהצילו את מכבי
Avi1508

הודעהעל ידי er79 » 22 יולי 2026, 12:22

וכמובן שיבחר במשקיע הכי עני, אפילו עני ממנו, ועם רקורד כשלונות. למה אני לא מופתע?
er79

הודעהעל ידי Avi1508 » 22 יולי 2026, 18:04

כתבת יחץ על ג׳ייסון לוין בוואן - צ׳ק
https://www.one.co.il/Article/528808.html

אני חושב שאנחנו עוד נתגעגע לדני פדרמן אם ג׳ייסון לוין יהיה זה שירכוש חלק מהמניות של רקאנטי
Avi1508

הודעהעל ידי MTA2311 » 22 יולי 2026, 18:35

Avi1508 כתב:כתבת יחץ על ג׳ייסון לוין בוואן - צ׳ק
https://www.one.co.il/Article/528808.html

אני חושב שאנחנו עוד נתגעגע לדני פדרמן אם ג׳ייסון לוין יהיה זה שירכוש חלק מהמניות של רקאנטי

זאת כתבה יותר מעניינת

https://www.walesonline.co.uk/sport/foo ... t-15788155
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי my man » 22 יולי 2026, 18:40

אוי ואבוי.... לא חשבתי שיכול להיות יותר גרוע
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי מרסר » 22 יולי 2026, 18:52

משפחת רקאנטי זה אסון למכבי, הם העדיפו לשלם 50 מיליון דולר בשביל שליטה במועדון ולא לשים חלק מזה בשביל להביא לפה שחקנים שיחזרו את מכבי לצמרת של אירופה, זה רק מראה כמה לא אכפת להם בכלל ממכבי בכול מה שקשור לנושא המקצועי והתחרותי.
מרסר

הודעהעל ידי אליאור » 22 יולי 2026, 20:48

מרסר כתב:משפחת רקאנטי זה אסון למכבי, הם העדיפו לשלם 50 מיליון דולר בשביל שליטה במועדון ולא לשים חלק מזה בשביל להביא לפה שחקנים שיחזרו את מכבי לצמרת של אירופה, זה רק מראה כמה לא אכפת להם בכלל ממכבי בכול מה שקשור לנושא המקצועי והתחרותי.

את ה50 מיליון דולר הם יכסו מהמכירה. כל המטרה הייתה להביא בעלים נוח יותר מאשר כזה שרוצה להשקיע במועדון.
השאלה שצריכה להישאל היא אם זה מה שהם רוצים אז למה להחזיק בכוח ולא למכור גם את החלק שלהם?

הם דואגים לעצמם. לא למועדון. מפתיע אותי שלא התחילה מחאה עד עכשיו.
אליאור

הודעהעל ידי A.Parker » 22 יולי 2026, 23:19

אליאור כתב:
מרסר כתב:משפחת רקאנטי זה אסון למכבי, הם העדיפו לשלם 50 מיליון דולר בשביל שליטה במועדון ולא לשים חלק מזה בשביל להביא לפה שחקנים שיחזרו את מכבי לצמרת של אירופה, זה רק מראה כמה לא אכפת להם בכלל ממכבי בכול מה שקשור לנושא המקצועי והתחרותי.

את ה50 מיליון דולר הם יכסו מהמכירה. כל המטרה הייתה להביא בעלים נוח יותר מאשר כזה שרוצה להשקיע במועדון.
השאלה שצריכה להישאל היא אם זה מה שהם רוצים אז למה להחזיק בכוח ולא למכור גם את החלק שלהם?

הם דואגים לעצמם. לא למועדון. מפתיע אותי שלא התחילה מחאה עד עכשיו.

לא מפתיע בכלל. לקח 15 שנה בערך מאז שהמועדון התנהל רע ועד שהתחילה מחאה נגד פדרמן.
A.Parker

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot] ו־3 אורחים