המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Avi1508 כתב:הפועל סופיה מתחילה את האימונים בסופיה אבל תמיר בלאט נשאר בארץ ומחפשים לו קבוצה עדיין כשרוב הקבוצות כבר כמעט סגרו את הסגל
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... bjikywgwzg
אני חושב שאין השפלה יותר גדולה ממה שאיטודיס עושה לתמיר בלאט כשהוא אפילו לא מסכים לקחת אותו לתקופת האימונים
A.Parker כתב:הסבירו לו מראש שהוא לא בתכניות של איטודיס. מה יש לשלב אותו בהכנה?
בכל מקרה אחרי ששנים מה שמניע אותו זה הוא עצמו והכסף שלו, שיהנה מהמצב שהגיע אליו
עידן כתב:A.Parker כתב:הסבירו לו מראש שהוא לא בתכניות של איטודיס. מה יש לשלב אותו בהכנה?
זה לא נכון על פי הפרסומים שהיו. לפי מה שפורסם הוא כבר סגר מול ינאי מזמן, ורק אחרי שכבר סגרו עם בלאט אז איטודיס הודיע שהוא כלל לא מעוניין בו.
לגבי הנקודה השנייה - כל שחקן כדורסל מודרני מונע על ידי כסף או בעיקר על ידי כסף. אני חושב שהאנטי כלפי בלאט מוגזם ואין סיבה שיהיה "דם רע" בין מכבי לבינו. מאחל לו הרבה הצלחה (חוץ מאשר במשחקים נגדנו כמובן) ובאופן כללי אני חושב שהשפלה כזו לא מגיעה לו.

MTA2311 כתב:אין שום בעיה עם כסף בעדיפות ראשונה, להפך. אבל הוא בניגוד לשאר השחקנים כל קיץ מאז שהגיע למועדון עשה פוזות וניסה לסחוט עוד כסף למרות שהיה תחת חוזה. כולל להשתמש בכל מני מניפולציות של סוכנים לצורך כך.
זה גועל נפש.
עידן כתב:MTA2311 כתב:אין שום בעיה עם כסף בעדיפות ראשונה, להפך. אבל הוא בניגוד לשאר השחקנים כל קיץ מאז שהגיע למועדון עשה פוזות וניסה לסחוט עוד כסף למרות שהיה תחת חוזה. כולל להשתמש בכל מני מניפולציות של סוכנים לצורך כך.
זה גועל נפש.
זה גם לא נכון. הוא עשה את זה לפני שהיה צריך לחדש חוזה, לא "כל קיץ". אם כבר, סורקין כרגע הוא זה שבערך כל קיץ מנסה (או שהסוכנים שלו מנסים או ווטאבר) להאריך חוזה כשיש לו עוד 20 שנה שנותרו בחוזה הקיים.
אומר שוב - האנטי כלפי בלאט פה מוגזם, וכנראה נובע מהייחוס המשפחתי שלו ו/או מהיכולת המקצועית שלו ו/או מזה שחושבים שהוא צריך להיות מכביסט משום מה למרות שאת רוב הקריירה שלו הוא לא עשה כאן (ואפילו התחיל אותה בהפועל ת"א).

MTA2311 כתב:עידן כתב:MTA2311 כתב:אין שום בעיה עם כסף בעדיפות ראשונה, להפך. אבל הוא בניגוד לשאר השחקנים כל קיץ מאז שהגיע למועדון עשה פוזות וניסה לסחוט עוד כסף למרות שהיה תחת חוזה. כולל להשתמש בכל מני מניפולציות של סוכנים לצורך כך.
זה גועל נפש.
זה גם לא נכון. הוא עשה את זה לפני שהיה צריך לחדש חוזה, לא "כל קיץ". אם כבר, סורקין כרגע הוא זה שבערך כל קיץ מנסה (או שהסוכנים שלו מנסים או ווטאבר) להאריך חוזה כשיש לו עוד 20 שנה שנותרו בחוזה הקיים.
אומר שוב - האנטי כלפי בלאט פה מוגזם, וכנראה נובע מהייחוס המשפחתי שלו ו/או מהיכולת המקצועית שלו ו/או מזה שחושבים שהוא צריך להיות מכביסט משום מה למרות שאת רוב הקריירה שלו הוא לא עשה כאן (ואפילו התחיל אותה בהפועל ת"א).
הוא חתם בקיץ 23. בקיץ 24 ניצל את סעיף היציאה ברגע האירון בשביל לשדרג שכר. הצליח לו. קיץ 25 היה שקט. קיץ 26 ניסה שוב לשדרג שכר.
אז צודק, לא כל קיץ. רק 2 מתוך 3.
עידן כתב:MTA2311 כתב:עידן כתב:MTA2311 כתב:אין שום בעיה עם כסף בעדיפות ראשונה, להפך. אבל הוא בניגוד לשאר השחקנים כל קיץ מאז שהגיע למועדון עשה פוזות וניסה לסחוט עוד כסף למרות שהיה תחת חוזה. כולל להשתמש בכל מני מניפולציות של סוכנים לצורך כך.
זה גועל נפש.
הוא חתם בקיץ 23. בקיץ 24 ניצל את סעיף היציאה ברגע האירון בשביל לשדרג שכר. הצליח לו. קיץ 25 היה שקט. קיץ 26 ניסה שוב לשדרג שכר.
קיץ 24 ניצל סעיף יציאה כפי שמותר לו, תאשים את אבי אבן שחתם חוזה עם סעיף יציאה מיותר/מטופש שכזה. סביר להניח ש-99% מהשחקנים היו מנצלים סעיף יציאה כזה בסיטואציה שהייתה.
קיץ 26 נגמר לו החוזה.
סורקין לעומת זאת קיבל חוזה חדש ב-2024 אחרי שהיה לו אם אני לא טועה שנה אחת לפחות בחוזה ההוא, ועכשיו יש לו עוד 3 שנים בחוזה והוא רוצה חוזה חדש עם שכר גבוה פעם נוספת.
גם בריסט וקלארק קיבלו חוזה חדש השנה למרות שנותרו להם עוד שנים בחוזה - ולהם גם לא היו סעיפי יציאה שהם מימשו. אבל אין ספק, רק בלאט עושה פוזות וסוחט כסף.

MTA2311 כתב:עידן כתב:MTA2311 כתב:עידן כתב:MTA2311 כתב:אין שום בעיה עם כסף בעדיפות ראשונה, להפך. אבל הוא בניגוד לשאר השחקנים כל קיץ מאז שהגיע למועדון עשה פוזות וניסה לסחוט עוד כסף למרות שהיה תחת חוזה. כולל להשתמש בכל מני מניפולציות של סוכנים לצורך כך.
זה גועל נפש.
קיץ 24 ניצל סעיף יציאה כפי שמותר לו, תאשים את אבי אבן שחתם חוזה עם סעיף יציאה מיותר/מטופש שכזה. סביר להניח ש-99% מהשחקנים היו מנצלים סעיף יציאה כזה בסיטואציה שהייתה.
קיץ 26 נגמר לו החוזה.
סורקין לעומת זאת קיבל חוזה חדש ב-2024 אחרי שהיה לו אם אני לא טועה שנה אחת לפחות בחוזה ההוא, ועכשיו יש לו עוד 3 שנים בחוזה והוא רוצה חוזה חדש עם שכר גבוה פעם נוספת.
גם בריסט וקלארק קיבלו חוזה חדש השנה למרות שנותרו להם עוד שנים בחוזה - ולהם גם לא היו סעיפי יציאה שהם מימשו. אבל אין ספק, רק בלאט עושה פוזות וסוחט כסף.
צריך להתאים את תוכן ההודעה לנמען, במקרה אני התבטאתי נגד כל אחד מהם ולגבי סורקין גם בצורה הרבה יותר בוטה
Avi1508 כתב:הפועל סופיה מתחילה את האימונים בסופיה אבל תמיר בלאט נשאר בארץ ומחפשים לו קבוצה עדיין כשרוב הקבוצות כבר כמעט סגרו את הסגל
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... bjikywgwzg
אני חושב שאין השפלה יותר גדולה ממה שאיטודיס עושה לתמיר בלאט כשהוא אפילו לא מסכים לקחת אותו לתקופת האימונים
A.Parker כתב:הסבירו לו מראש שהוא לא בתכניות של איטודיס. מה יש לשלב אותו בהכנה?
עידן כתב:A.Parker כתב:הסבירו לו מראש שהוא לא בתכניות של איטודיס. מה יש לשלב אותו בהכנה?
זה לא נכון על פי הפרסומים שהיו. לפי מה שפורסם הוא כבר סגר מול ינאי מזמן, ורק אחרי שכבר סגרו עם בלאט אז איטודיס הודיע שהוא כלל לא מעוניין בו.
לגבי הנקודה השנייה - כל שחקן כדורסל מודרני מונע על ידי כסף או בעיקר על ידי כסף. אני חושב שהאנטי כלפי בלאט מוגזם ואין סיבה שיהיה "דם רע" בין מכבי לבינו. מאחל לו הרבה הצלחה (חוץ מאשר במשחקים נגדנו כמובן) ובאופן כללי אני חושב שהשפלה כזו לא מגיעה לו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־44 אורחים