כדורסל מאירופה והעולם

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: כדורסל מאירופה והעולם

הודעהעל ידי מרסר » 22 אוגוסט 2026, 19:41

סאגת תומאס ווקאפ דובאי ואולימפיאקוס מסרבת להסתיים, היוונים שלחו מכתב ליורוליג נגד דובאי שמנהלת משא ומתן עם ווקאפ שהוא תחת חוזה ביוון, לפי הערכות לווקאפ יש הצעה כספית ענקית מדובאי בסך 3 מיליון יורו לעונה למשך 3 שנים היוונים מיצידם מסרבים לשחרר אותו, כאשר הבייאאוט האחרון שהוצע ליוונים מדובאי עמד על 870 אלף דולר שגם אותו דחתה אולימפאקוס.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=557176
מרסר

הודעהעל ידי omerk » 23 אוגוסט 2026, 09:46

מרסר כתב:סאגת תומאס ווקאפ דובאי ואולימפיאקוס מסרבת להסתיים, היוונים שלחו מכתב ליורוליג נגד דובאי שמנהלת משא ומתן עם ווקאפ שהוא תחת חוזה ביוון, לפי הערכות לווקאפ יש הצעה כספית ענקית מדובאי בסך 3 מיליון יורו לעונה למשך 3 שנים היוונים מיצידם מסרבים לשחרר אותו, כאשר הבייאאוט האחרון שהוצע ליוונים מדובאי עמד על 870 אלף דולר שגם אותו דחתה אולימפאקוס.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=557176

מה נסגר עם אולימפיאקוס. שיבקשו מיליון דולר ויקבלו וישחררו את השחקן. מה ההתעקשות על שחקן בן 34 בירידה כשיש להם קו אחורי מטורף? הם באמת רוצים להתחיל את העונה עם שחקן שלא רוצה להיות שם? הבחור לקראת סוף הקריירה שלו שחררו אותו ותנו לו לעשות את הכסף הגדול לפני שפורש. אם הייתה פה קבוצה שרוצה לקחת להם את וזנקוב או משהו אז סבבה הגיוני, אבל על מה הם נלחמים פה בעצם? נראה שיש דם רע בין המועדונים גם ברמה האישית.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 23 אוגוסט 2026, 10:46

לא סביר שיש דם רע מול מועדון שקיים שנתיים. סביר יותר שאולימפיאקוס, בניגוד למכבי, לא מוכנה שיפנו לשחקנים שלה ויעשו מכירת חצר. גם לי לא ברורה ההתעקשות לאור הקו האחורי שלהם, אבל חשוב לזכור שווקאפ יווני וזה חשוב לליגה מול פאו.
A.Parker

הודעהעל ידי omerk » 23 אוגוסט 2026, 11:17

A.Parker כתב:לא סביר שיש דם רע מול מועדון שקיים שנתיים. סביר יותר שאולימפיאקוס, בניגוד למכבי, לא מוכנה שיפנו לשחקנים שלה ויעשו מכירת חצר. גם לי לא ברורה ההתעקשות לאור הקו האחורי שלהם, אבל חשוב לזכור שווקאפ יווני וזה חשוב לליגה מול פאו.

כן אבל נו באמת לבקש 3 מיליון יורו בייאאוט זה לא רציני, ואני די בטוח שזה סכום שיא לבייאאוט באירופה אי פעם, ועוד על שחקן שקולע 6 נקודות ביורוליג. אני בטוח שיש פה משהו מעבר, אולי אולימפיאקוס חושבים שכל הדיבורים שלו על שדרוג החוזה מגיעים כי דובאי הדליקו אותו לפני (כמו מקרה בלאט רק שדובאי באמת רוצים אותו ולא בקטע של לעשות דווקא לאולימפיאקוס).

בסוף זה עסק של בני אדם ואתה לא יכול להכריח שחקן לשחק אצלך. ווקאפ היה חייל נאמן באולימפיאקוס במשך שנים ועכשיו הוא מבקש לצאת להרוויח כסף גדול ונראה לי לגיטימי לאחר שהביאו לו על המשבצת את מילר מקנטייר ומונטרו וברור שהתפקיד שלו המקצועי (במיוחד ביורוליג) יצומצם משמעותית וזה בסדר גמור. זה שחקן לקראת סוף קריירה לא כוכב בפוטנציה בן 26.

אם הם באמת היו חושבים שהם חייבים אותו מקצועית אז היו פשוט פותחים לו את החוזה, נותנים לו את ה1.5 מיליון או ווטאבר וזהו. הם כאילו מצד אחד מנחיתים כוכב נוסף על העמדה שלו ומאותתים לו שהוא פחות משמעותי מקצועית, לא רוצים לשדרג לו את החוזה ומצד שני גם טוענים שהוא שחקן ששווה בייאאוט של 3 מיליון. זה לא הגיוני וזו התנהלות לא אתית מול השחקן לדעתי. סבבה זה חוקי ומותר להם לסמן טריטוריה ולהראת שמהם לא "גונבים" שחקנים, אבל מצד שני זה גם מאותת לשחקנים אחרים מבחוץ שיש פה קבוצה שמתנהלת בצורה די בריונית כלפי שחקנים ששירותו אותה יפה במשך הרבה שנים.
omerk

הודעהעל ידי A.Parker » 23 אוגוסט 2026, 11:29

אין פה שום דבר בריוני. לא יכול להיות שקבוצות רק צריכות לבוא לקראת השחקנים, לשדרג להם חוזים ולשחרר אותם לקבוצות אחרות. אפשר לדבר על כמה זה נכון מצידם, אבל זו התנהגות לגיטימית.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 23 אוגוסט 2026, 19:22

מישהו מצא שידור באינטרנט לסרביה צרפת או שאין בכלל?
A.Parker

הודעהעל ידי Mitelka » 23 אוגוסט 2026, 21:26

ג׳יליאן הורד מנצח את סרביה על הבאזר!
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי Avi1508 » 23 אוגוסט 2026, 21:27

Mitelka כתב:ג׳יליאן הורד מנצח את סרביה על הבאזר!

עם הקובץ
https://x.com/50nuancesdenba/status/209 ... 08047?s=61
Avi1508

הודעהעל ידי A.Parker » 23 אוגוסט 2026, 21:27

Mitelka כתב:ג׳יליאן הורד מנצח את סרביה על הבאזר!

ראית את המשחק?
A.Parker

הודעהעל ידי toja27 » 24 אוגוסט 2026, 01:31

omerk כתב:
A.Parker כתב:לא סביר שיש דם רע מול מועדון שקיים שנתיים. סביר יותר שאולימפיאקוס, בניגוד למכבי, לא מוכנה שיפנו לשחקנים שלה ויעשו מכירת חצר. גם לי לא ברורה ההתעקשות לאור הקו האחורי שלהם, אבל חשוב לזכור שווקאפ יווני וזה חשוב לליגה מול פאו.

כן אבל נו באמת לבקש 3 מיליון יורו בייאאוט זה לא רציני, ואני די בטוח שזה סכום שיא לבייאאוט באירופה אי פעם, ועוד על שחקן שקולע 6 נקודות ביורוליג. אני בטוח שיש פה משהו מעבר, אולי אולימפיאקוס חושבים שכל הדיבורים שלו על שדרוג החוזה מגיעים כי דובאי הדליקו אותו לפני (כמו מקרה בלאט רק שדובאי באמת רוצים אותו ולא בקטע של לעשות דווקא לאולימפיאקוס).

בסוף זה עסק של בני אדם ואתה לא יכול להכריח שחקן לשחק אצלך. ווקאפ היה חייל נאמן באולימפיאקוס במשך שנים ועכשיו הוא מבקש לצאת להרוויח כסף גדול ונראה לי לגיטימי לאחר שהביאו לו על המשבצת את מילר מקנטייר ומונטרו וברור שהתפקיד שלו המקצועי (במיוחד ביורוליג) יצומצם משמעותית וזה בסדר גמור. זה שחקן לקראת סוף קריירה לא כוכב בפוטנציה בן 26.

אם הם באמת היו חושבים שהם חייבים אותו מקצועית אז היו פשוט פותחים לו את החוזה, נותנים לו את ה1.5 מיליון או ווטאבר וזהו. הם כאילו מצד אחד מנחיתים כוכב נוסף על העמדה שלו ומאותתים לו שהוא פחות משמעותי מקצועית, לא רוצים לשדרג לו את החוזה ומצד שני גם טוענים שהוא שחקן ששווה בייאאוט של 3 מיליון. זה לא הגיוני וזו התנהלות לא אתית מול השחקן לדעתי. סבבה זה חוקי ומותר להם לסמן טריטוריה ולהראת שמהם לא "גונבים" שחקנים, אבל מצד שני זה גם מאותת לשחקנים אחרים מבחוץ שיש פה קבוצה שמתנהלת בצורה די בריונית כלפי שחקנים ששירותו אותה יפה במשך הרבה שנים.

שמעתי דעה שהחשש של וולקאפ הוא שעם החתמתם של הגארדים החדשים, הוא ידחק לקצה הרוטציה וכך הערך שלו יירד בשוק בדיוק בגיל שהוא "דואג לביתו".
סמל אישי של המשתמש
toja27

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot] ו־24 אורחים