A.Parker כתב:לא סביר שיש דם רע מול מועדון שקיים שנתיים. סביר יותר שאולימפיאקוס, בניגוד למכבי, לא מוכנה שיפנו לשחקנים שלה ויעשו מכירת חצר. גם לי לא ברורה ההתעקשות לאור הקו האחורי שלהם, אבל חשוב לזכור שווקאפ יווני וזה חשוב לליגה מול פאו.
כן אבל נו באמת לבקש 3 מיליון יורו בייאאוט זה לא רציני, ואני די בטוח שזה סכום שיא לבייאאוט באירופה אי פעם, ועוד על שחקן שקולע 6 נקודות ביורוליג. אני בטוח שיש פה משהו מעבר, אולי אולימפיאקוס חושבים שכל הדיבורים שלו על שדרוג החוזה מגיעים כי דובאי הדליקו אותו לפני (כמו מקרה בלאט רק שדובאי באמת רוצים אותו ולא בקטע של לעשות דווקא לאולימפיאקוס).
בסוף זה עסק של בני אדם ואתה לא יכול להכריח שחקן לשחק אצלך. ווקאפ היה חייל נאמן באולימפיאקוס במשך שנים ועכשיו הוא מבקש לצאת להרוויח כסף גדול ונראה לי לגיטימי לאחר שהביאו לו על המשבצת את מילר מקנטייר ומונטרו וברור שהתפקיד שלו המקצועי (במיוחד ביורוליג) יצומצם משמעותית וזה בסדר גמור. זה שחקן לקראת סוף קריירה לא כוכב בפוטנציה בן 26.
אם הם באמת היו חושבים שהם חייבים אותו מקצועית אז היו פשוט פותחים לו את החוזה, נותנים לו את ה1.5 מיליון או ווטאבר וזהו. הם כאילו מצד אחד מנחיתים כוכב נוסף על העמדה שלו ומאותתים לו שהוא פחות משמעותי מקצועית, לא רוצים לשדרג לו את החוזה ומצד שני גם טוענים שהוא שחקן ששווה בייאאוט של 3 מיליון. זה לא הגיוני וזו התנהלות לא אתית מול השחקן לדעתי. סבבה זה חוקי ומותר להם לסמן טריטוריה ולהראת שמהם לא "גונבים" שחקנים, אבל מצד שני זה גם מאותת לשחקנים אחרים מבחוץ שיש פה קבוצה שמתנהלת בצורה די בריונית כלפי שחקנים ששירותו אותה יפה במשך הרבה שנים.