ת׳רד הכנה לעונת 26/27

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת׳רד הכנה לעונת 26/27

הודעהעל ידי A.Parker » 03 ספטמבר 2026, 22:27

דווקא ראיתי הרבה דקות של הגנה משופרת ומחויבות. זה נובע גם מכך שבלאט ורומן לא פה, אבל כן ניכר שהשחקנים שהגיעו משקיעים גם בצד הזה של המגרש. וואלאס שיחק נהדר. כמובן שזה משחק אימון ואין מה למהר להסיק מסקנות, אבל נראה אדם אחראי עם קליעה טובה. בייקוט נראה יותר כמו 4 מאשר 5, ולא בטוח שזה רע. האנטר דווקא נראה כמו אחלה שחקן לליגה. מעבר לזה אין מה להסיק ממשחק אימון ראשון בשליש סגל.
A.Parker

הודעהעל ידי Avi1508 » 03 ספטמבר 2026, 22:53

השחקנים שבאמת ישחקו העונה נראו בסדר וזה כולל את בונזי וקיטון וואלאס ועל בריסט צריך לזכור שהוא הצטרף מאוחר לאימונים
כל שאר השחקנים ששיחקו בקושי יראו דקות יורוליג
הכי התגעגעתי לבונזי וזה היה נראה כאילו הוא בכלל לא עזב
אישית אני חושב שקצת ממעיטים בתקשורת בערך המוסף שבונזי מביא למכבי וזה אחרי ששמעתי כל כך הרבה אנשים מזכירים את זה שבפנר הוא היה פחות טוב, לדעתי כל מי שחושב שהוא יראה פה כמו שהוא נראה בפנר הוא איש חסר הבנה בכדורסל
Avi1508

הודעהעל ידי Mitelka » 04 ספטמבר 2026, 13:22

A.Parker כתב:דווקא ראיתי הרבה דקות של הגנה משופרת ומחויבות. זה נובע גם מכך שבלאט ורומן לא פה, אבל כן ניכר שהשחקנים שהגיעו משקיעים גם בצד הזה של המגרש. וואלאס שיחק נהדר. כמובן שזה משחק אימון ואין מה למהר להסיק מסקנות, אבל נראה אדם אחראי עם קליעה טובה. בייקוט נראה יותר כמו 4 מאשר 5, ולא בטוח שזה רע. האנטר דווקא נראה כמו אחלה שחקן לליגה. מעבר לזה אין מה להסיק ממשחק אימון ראשון בשליש סגל.
ראיתי הרבה שמחמיאים גם לוואלאס על הקליעה מ-3. צריך להזהר עם זה, זה לא קלעי יציב. אבל כמו שאמרתי, יש לו מספיק ורסטיליות כדי לתרום גם בלי קליעה יציבה.

אבל כן מסכים בגדול.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי A.Parker » 04 ספטמבר 2026, 13:53

Mitelka כתב:
A.Parker כתב:דווקא ראיתי הרבה דקות של הגנה משופרת ומחויבות. זה נובע גם מכך שבלאט ורומן לא פה, אבל כן ניכר שהשחקנים שהגיעו משקיעים גם בצד הזה של המגרש. וואלאס שיחק נהדר. כמובן שזה משחק אימון ואין מה למהר להסיק מסקנות, אבל נראה אדם אחראי עם קליעה טובה. בייקוט נראה יותר כמו 4 מאשר 5, ולא בטוח שזה רע. האנטר דווקא נראה כמו אחלה שחקן לליגה. מעבר לזה אין מה להסיק ממשחק אימון ראשון בשליש סגל.
ראיתי הרבה שמחמיאים גם לוואלאס על הקליעה מ-3. צריך להזהר עם זה, זה לא קלעי יציב. אבל כמו שאמרתי, יש לו מספיק ורסטיליות כדי לתרום גם בלי קליעה יציבה.

אבל כן מסכים בגדול.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

זכור לי שראית הרבה משחקים שלו?
אני לא אומר שהוא קלעי גדול (אי אפשר עוד להסיק כלום), אבל הזריקות שלקח אתמול שהעידו על ביטחון בצירוף האחוזים הטובים יחסית בנבא עשויים להצביע על שחקן שאי אפשר להשאיר פנוי יותר מדי. נראה שהוא יידע לקלוע זריקות די חופשיות אם ההגנה תתכווץ.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 04 ספטמבר 2026, 14:04

Avi1508 כתב:השחקנים שבאמת ישחקו העונה נראו בסדר וזה כולל את בונזי וקיטון וואלאס ועל בריסט צריך לזכור שהוא הצטרף מאוחר לאימונים
אישית אני חושב שקצת ממעיטים בתקשורת בערך המוסף שבונזי מביא למכבי וזה אחרי ששמעתי כל כך הרבה אנשים מזכירים את זה שבפנר הוא היה פחות טוב, לדעתי כל מי שחושב שהוא יראה פה כמו שהוא נראה בפנר הוא איש חסר הבנה בכדורסל

ריימן וג'ונדי/עבו כנראה יקבלו דקות יורוליג לא מבוטלות כל עוד ליף וקלארק פצועים (וגם לביא)
עידן

הודעהעל ידי Avi1508 » 04 ספטמבר 2026, 14:14

עידן כתב:
Avi1508 כתב:השחקנים שבאמת ישחקו העונה נראו בסדר וזה כולל את בונזי וקיטון וואלאס ועל בריסט צריך לזכור שהוא הצטרף מאוחר לאימונים

ריימן וג'ונדי/עבו כנראה יקבלו דקות יורוליג לא מבוטלות כל עוד ליף וקלארק פצועים (וגם לביא)

לגבי ריימן - בעמדה 3 הוא לא יקבל דקות כי יש לך שם את קולסון ובריסט, בעמדה 4 יש לך את הורד ולפרקים גם את סורקין/בייקוט
ולכן אני מאמין שהוא לא יקבל יותר מ5-10 דקות לערב גם לפני שליף יחזור
לגבי ג׳ונדי- הוא אמנם יקבל דקות ביורוליג אבל הם כנראה יהיו מועטות בהנחה שקלארק יחזור לתחילת העונה
Avi1508

הודעהעל ידי עידן » 04 ספטמבר 2026, 14:22

Avi1508 כתב:
עידן כתב:

לגבי ריימן - בעמדה 3 הוא לא יקבל דקות כי יש לך שם את קולסון ובריסט, בעמדה 4 יש לך את הורד ולפרקים גם את סורקין/בייקוט
ולכן אני מאמין שהוא לא יקבל יותר מ5-10 דקות לערב גם לפני שליף יחזור
לגבי ג׳ונדי- הוא אמנם יקבל דקות ביורוליג אבל הם כנראה יהיו מועטות בהנחה שקלארק יחזור לתחילת העונה

גם 10 דקות לערב זה יותר מידי לריימן.

לגבי קלארק - לצערי אני ממש בספק שהוא יהיה כשיר לתחילת העונה.
עידן

הודעהעל ידי שועל » 04 ספטמבר 2026, 14:24

נכנסתי אתמול לשידור לכמה דקות, צפיתי בבריסט מחטיא איזה 5 שלשות פנויות ברצף וזה הספיק לי.

יש בקבוצה הזו כל כך הרבה שחקנים אוברפייד שזה כואב. לא רק בריסט שאני מסופק אם הייתי מביא לקבוצת יורוקאפ גם שחקנים שאני אוהב כמו מדר הורד לונדברג ואפילו תייס.

מה שמביא למצב שלכאורה התקציב עלה אבל זה לא באמת משקף.
ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את מחלקות ההנהלה והסקאוטינג
סמל אישי של המשתמש
שועל

הודעהעל ידי מרסר » 04 ספטמבר 2026, 19:02

מכבי קיימה היום אימון פתוח לאוהדים, ומה שבלט באימון היתה הקבלת פנים לים מדר.

https://x.com/thesportsrabbi/status/209 ... 30825?s=20
מרסר

הודעהעל ידי felix_r » 04 ספטמבר 2026, 20:19

לא להתרגש מההפסד במשחק הראשון. הינה, היום ביוון פנתינאיקוס הפסידה למארוסי :)
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־39 אורחים