המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
ראיתי הרבה שמחמיאים גם לוואלאס על הקליעה מ-3. צריך להזהר עם זה, זה לא קלעי יציב. אבל כמו שאמרתי, יש לו מספיק ורסטיליות כדי לתרום גם בלי קליעה יציבה.A.Parker כתב:דווקא ראיתי הרבה דקות של הגנה משופרת ומחויבות. זה נובע גם מכך שבלאט ורומן לא פה, אבל כן ניכר שהשחקנים שהגיעו משקיעים גם בצד הזה של המגרש. וואלאס שיחק נהדר. כמובן שזה משחק אימון ואין מה למהר להסיק מסקנות, אבל נראה אדם אחראי עם קליעה טובה. בייקוט נראה יותר כמו 4 מאשר 5, ולא בטוח שזה רע. האנטר דווקא נראה כמו אחלה שחקן לליגה. מעבר לזה אין מה להסיק ממשחק אימון ראשון בשליש סגל.

Mitelka כתב:ראיתי הרבה שמחמיאים גם לוואלאס על הקליעה מ-3. צריך להזהר עם זה, זה לא קלעי יציב. אבל כמו שאמרתי, יש לו מספיק ורסטיליות כדי לתרום גם בלי קליעה יציבה.A.Parker כתב:דווקא ראיתי הרבה דקות של הגנה משופרת ומחויבות. זה נובע גם מכך שבלאט ורומן לא פה, אבל כן ניכר שהשחקנים שהגיעו משקיעים גם בצד הזה של המגרש. וואלאס שיחק נהדר. כמובן שזה משחק אימון ואין מה למהר להסיק מסקנות, אבל נראה אדם אחראי עם קליעה טובה. בייקוט נראה יותר כמו 4 מאשר 5, ולא בטוח שזה רע. האנטר דווקא נראה כמו אחלה שחקן לליגה. מעבר לזה אין מה להסיק ממשחק אימון ראשון בשליש סגל.
אבל כן מסכים בגדול.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Avi1508 כתב:השחקנים שבאמת ישחקו העונה נראו בסדר וזה כולל את בונזי וקיטון וואלאס ועל בריסט צריך לזכור שהוא הצטרף מאוחר לאימונים
כל שאר השחקנים ששיחקו בקושי יראו דקות יורוליג
הכי התגעגעתי לבונזי וזה היה נראה כאילו הוא בכלל לא עזב
אישית אני חושב שקצת ממעיטים בתקשורת בערך המוסף שבונזי מביא למכבי וזה אחרי ששמעתי כל כך הרבה אנשים מזכירים את זה שבפנר הוא היה פחות טוב, לדעתי כל מי שחושב שהוא יראה פה כמו שהוא נראה בפנר הוא איש חסר הבנה בכדורסל
עידן כתב:Avi1508 כתב:השחקנים שבאמת ישחקו העונה נראו בסדר וזה כולל את בונזי וקיטון וואלאס ועל בריסט צריך לזכור שהוא הצטרף מאוחר לאימונים
אישית אני חושב שקצת ממעיטים בתקשורת בערך המוסף שבונזי מביא למכבי וזה אחרי ששמעתי כל כך הרבה אנשים מזכירים את זה שבפנר הוא היה פחות טוב, לדעתי כל מי שחושב שהוא יראה פה כמו שהוא נראה בפנר הוא איש חסר הבנה בכדורסל
ריימן וג'ונדי/עבו כנראה יקבלו דקות יורוליג לא מבוטלות כל עוד ליף וקלארק פצועים (וגם לביא)
Avi1508 כתב:עידן כתב:Avi1508 כתב:השחקנים שבאמת ישחקו העונה נראו בסדר וזה כולל את בונזי וקיטון וואלאס ועל בריסט צריך לזכור שהוא הצטרף מאוחר לאימונים
ריימן וג'ונדי/עבו כנראה יקבלו דקות יורוליג לא מבוטלות כל עוד ליף וקלארק פצועים (וגם לביא)
לגבי ריימן - בעמדה 3 הוא לא יקבל דקות כי יש לך שם את קולסון ובריסט, בעמדה 4 יש לך את הורד ולפרקים גם את סורקין/בייקוט
ולכן אני מאמין שהוא לא יקבל יותר מ5-10 דקות לערב גם לפני שליף יחזור
לגבי ג׳ונדי- הוא אמנם יקבל דקות ביורוליג אבל הם כנראה יהיו מועטות בהנחה שקלארק יחזור לתחילת העונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־44 אורחים