Gevaudan כתב:לא בטוח שאני מסכים. היו כמה שחקנים ששיחקו טוב, אבל בעמדות חשובות לא קיבלנו כלום.
בעמדה 3 היינו בלתי קיימים, וגם בעמדה 5 לא קיבלנו מספיק תפוקה.
ת'ייס שיחק לראשונה בלי הכנה וזה ניכר באיבודים, ליף לא התלבש, סורקין בכללי היה אאוט.
בונזי לא שמר על אף קונוס מהרגע הראשון. ברבע הראשון לבד הוא חטף 3-4 שלשות על הראש וכל מטאטא חגג עליו. אולי באמת היה חולה כמו שנאמר ואולי סתם לא היה באירוע. בשורה התחתונה הוא לא היה קיים.
בריסט ממשיך עם מופע הנגרות מהשלוש. קלעי גדול הוא לא, ולא ברור לי למה ממשיכים להתעקש על זה.
ועדיין, למרות התצוגה הרעה, אני חושב שיכולנו לגנוב משם ניצחון. חלק גדול מהאופן שבו נראינו אתמול היה על קטש ועל ניהול הרוטציה המאוד לא ברור שלו. מוריד את מדר כשלא צריך, מעלה הרכבים שלא עובדים, ואז נזכר בשחקנים הנכונים רק כשהפער כבר עמוק מדי.
דווקא כשהייתה חמישיה וחצי שעבדה ובנתה יתרון הוא מיהר להוריד אותה. חייב את האטנט לפני המשחק אחרת אנחנו בבעיה.
לא מסכים. סורקין היה אאוט? איך היה אאוט? קלע 13 נקודות באחוזים מעולים, לקח 5 ריבאונדים, 2 אסיסטים, איבוד בודד. היה כרגיל חור שחור בהגנה. זה מה שאני מצפה לקבל ממנו. אתה מצפה ליותר?
תייס היה סביר בעיני. לא גרוע. גם ממנו אני לא מצפה להרבה יותר אם לומר את האמת. כמו שאמרתי פה בת'רד אחר, עמדה 5 שלנו גם העונה חלשה ומורכבת משחקן וחצי. אני לא חושב שבממוצע העונה נקבל תרומה משמעותית יותר מהעמדה הזו מאשר מה שקיבלנו במשחק אתמול.
לקולסון ולבייקוט אני לא מתייחס במשחק הזה. אי אפשר להעריך שחקן ששיחק כמה דקות בודדות. אני חושד שבייקוט גם בדרך ללכת בדרכו של טריפונוביץ׳, יש לי הרגשה שקטש מעדיף את התרומה הנפלאה של 0 נקודות מריימן על פני בייקוט.
קטש ניהל את המשחק רע, אבל הקבוצה לא הייתה כזו רעה ביחס למה שאפשר לצפות ועדיין הפסדנו לוילרבאן. אולי היה אפשר לגנוב ניצחון עם ניהול משחק טוב יותר של קטש (ונניח, להכניס לסגל את ליף במקום ריימן מלכתחילה), אבל אם אנחנו בקושי נגנוב ניצחון חוץ נגד הקבוצה החלשה ביותר ביורוליג, זה מחזיר אותי לאמירה הקודמת שלי - את מי כן ננצח העונה?