יורוליג מחזור 1: מכבי נגד וילרבאן - חמישי 21:45

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: יורוליג מחזור 1: מכבי נגד וילרבאן - חמישי 21:45

הודעהעל ידי עידן » 25 ספטמבר 2026, 12:08

Gevaudan כתב:לא בטוח שאני מסכים. היו כמה שחקנים ששיחקו טוב, אבל בעמדות חשובות לא קיבלנו כלום.

בעמדה 3 היינו בלתי קיימים, וגם בעמדה 5 לא קיבלנו מספיק תפוקה.
ת'ייס שיחק לראשונה בלי הכנה וזה ניכר באיבודים, ליף לא התלבש, סורקין בכללי היה אאוט.

בונזי לא שמר על אף קונוס מהרגע הראשון. ברבע הראשון לבד הוא חטף 3-4 שלשות על הראש וכל מטאטא חגג עליו. אולי באמת היה חולה כמו שנאמר ואולי סתם לא היה באירוע. בשורה התחתונה הוא לא היה קיים.

בריסט ממשיך עם מופע הנגרות מהשלוש. קלעי גדול הוא לא, ולא ברור לי למה ממשיכים להתעקש על זה.

ועדיין, למרות התצוגה הרעה, אני חושב שיכולנו לגנוב משם ניצחון. חלק גדול מהאופן שבו נראינו אתמול היה על קטש ועל ניהול הרוטציה המאוד לא ברור שלו. מוריד את מדר כשלא צריך, מעלה הרכבים שלא עובדים, ואז נזכר בשחקנים הנכונים רק כשהפער כבר עמוק מדי.

דווקא כשהייתה חמישיה וחצי שעבדה ובנתה יתרון הוא מיהר להוריד אותה. חייב את האטנט לפני המשחק אחרת אנחנו בבעיה.

לא מסכים. סורקין היה אאוט? איך היה אאוט? קלע 13 נקודות באחוזים מעולים, לקח 5 ריבאונדים, 2 אסיסטים, איבוד בודד. היה כרגיל חור שחור בהגנה. זה מה שאני מצפה לקבל ממנו. אתה מצפה ליותר?

תייס היה סביר בעיני. לא גרוע. גם ממנו אני לא מצפה להרבה יותר אם לומר את האמת. כמו שאמרתי פה בת'רד אחר, עמדה 5 שלנו גם העונה חלשה ומורכבת משחקן וחצי. אני לא חושב שבממוצע העונה נקבל תרומה משמעותית יותר מהעמדה הזו מאשר מה שקיבלנו במשחק אתמול.

לקולסון ולבייקוט אני לא מתייחס במשחק הזה. אי אפשר להעריך שחקן ששיחק כמה דקות בודדות. אני חושד שבייקוט גם בדרך ללכת בדרכו של טריפונוביץ׳, יש לי הרגשה שקטש מעדיף את התרומה הנפלאה של 0 נקודות מריימן על פני בייקוט.

קטש ניהל את המשחק רע, אבל הקבוצה לא הייתה כזו רעה ביחס למה שאפשר לצפות ועדיין הפסדנו לוילרבאן. אולי היה אפשר לגנוב ניצחון עם ניהול משחק טוב יותר של קטש (ונניח, להכניס לסגל את ליף במקום ריימן מלכתחילה), אבל אם אנחנו בקושי נגנוב ניצחון חוץ נגד הקבוצה החלשה ביותר ביורוליג, זה מחזיר אותי לאמירה הקודמת שלי - את מי כן ננצח העונה?
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 25 ספטמבר 2026, 12:16

אני לא חושב שיש מה להיות כאלה דרמטים. זה היה הפסד לא צפוי, אבל יהיו עוד כאלה, גם לקבוצות טובות מאיתנו. זה גם לא אומר שהעונה תיפתח עם 5-0. היה משחק רע אתמול שלא משקף בהכרח את היכולת של הקבוצה.
A.Parker

הודעהעל ידי עידן » 25 ספטמבר 2026, 12:28

A.Parker כתב:אני לא חושב שיש מה להיות כאלה דרמטים. זה היה הפסד לא צפוי, אבל יהיו עוד כאלה, גם לקבוצות טובות מאיתנו. זה גם לא אומר שהעונה תיפתח עם 5-0. היה משחק רע אתמול שלא משקף בהכרח את היכולת של הקבוצה.

לא אתפלא אם נפתח את העונה עם 5-0. זה המשחק הכי קל בפער שהיה אמור להיות לנו. תסתכל על המשחקים הקרובים, יש לך משחקי חוץ נגד פאו וברצלונה במחזורים 3 ו-5.
עידן

הודעהעל ידי A.Parker » 25 ספטמבר 2026, 12:40

עידן כתב:
A.Parker כתב:אני לא חושב שיש מה להיות כאלה דרמטים. זה היה הפסד לא צפוי, אבל יהיו עוד כאלה, גם לקבוצות טובות מאיתנו. זה גם לא אומר שהעונה תיפתח עם 5-0. היה משחק רע אתמול שלא משקף בהכרח את היכולת של הקבוצה.

לא אתפלא אם נפתח את העונה עם 5-0. זה המשחק הכי קל בפער שהיה אמור להיות לנו. תסתכל על המשחקים הקרובים, יש לך משחקי חוץ נגד פאו וברצלונה במחזורים 3 ו-5.

הכל יכול להיות, אבל באמת שנשמע מאוד מוגזם לקפוץ ולמהר עם מסקנות. בדיוק כמו שניצחון על אולימפיאקוס לא היה מקנה לנו ניצחונות במחזורים העוקבים נגד יריבות חלשות משמעותית. הפסדת לקבוצה מהחלשות במפעל, זה עדיין לא אומר כלום. מכבי שיחקה רע אתמול, קטש עשה המון טעויות והסגל עוד לא התגבש. זה מאכזב וחבל, אבל מוקדם להסיק מסקנות.
A.Parker

הודעהעל ידי A.Parker » 25 ספטמבר 2026, 12:41

מרסר כתב:מסתבר שבבוקר המשחק קולסון חש שלא בטוב אך התעקש לשחק, ובמועדון החליטו בשל כך לא להלביש את טי ג'יי ליף וללכת עם וויל ריימן כגיבוי.

במכבי צריכים להיות יותר פתוחים עם האוהדים ולהודיע דברים כאלה מראש, כול הרשת שאלה אתמול אחרי המשחק למה בונזי לא שיחק כמעט אתמול ורק היום בבוקר מקבלים תשובה .

https://sports.walla.co.il/item/3869749

אף פעם לא תקבל שקיפות מהמועדון הזה.
ועדיין זה מטומטם להשאיר את ליף בחוץ ולא את בייקוט.
A.Parker

הודעהעל ידי Neo » 25 ספטמבר 2026, 12:50

קלארק חלוד מאוד , לונדברג נראה רעעעעעעע , וולאס בינתיים לא קשור לכדורסל
ככה אי אפשר לנצח גם נמושת יורוליג
שלושתם ביחד במשחק הזה לא שווים לגארד כישרוני לגיטימי ברמת יורוליג

*מכבי לאט לאט לאט לאט צריכה לפזול לשוק הגארדים לכל מקרה
Neo

הודעהעל ידי עידן » 25 ספטמבר 2026, 13:44

Neo כתב:קלארק חלוד מאוד , לונדברג נראה רעעעעעעע , וולאס בינתיים לא קשור לכדורסל

מכבי צריכה לפזול מהר לשוק הגארדים, גם אם היינו מנצחים אתמול.

לא יכול להיות שג'ונדי וריימן ממשיכים לקבל דקות יורוליג, הם לא צריכים להיות בסגל בכלל. ככה בחיים לא נהיה קבוצת פלייאוף.
עידן

הודעהעל ידי Mitelka » 25 ספטמבר 2026, 14:48

לא ראיתי את זה בא.
אפשר לדבר על מה שכבר ידענו - חסר גארד סקורר שיעשה נקודות מכלום. אפשר גם על מה שאתה לא רוצה לראות אבל קרה ויקרה - יום נוראי של לונדברג, וואלאס לא מחובר בעליל, בונזי חלש.

אבל 20 איבודים? שרובם משטויות שלנו ולא מאיזה הגנה מדהימה של הצרפתים. מתפלל שזה פשוט היה יום רע בתחום ולא משהו שילווה אותנו. זה פשוט היה מחריד. איבודים מפגרים, כדורים שבוחרים מהידיים של תייס וסורקין. מדר וקלארק משתוללים פתאום. לא מתאים.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי גיא » 25 ספטמבר 2026, 16:28

עודד היה צריך לבוא בטרוף אל המשחק הזה. להוציא את ה - 1 -0 בציפורניים - בגלל הלוז שמחכה עכשיו לקבוצה.
גיא

הודעהעל ידי Gevaudan » 25 ספטמבר 2026, 16:40

עידן כתב:
Gevaudan כתב:לא בטוח שאני מסכים. היו כמה שחקנים ששיחקו טוב, אבל בעמדות חשובות לא קיבלנו כלום.

בעמדה 3 היינו בלתי קיימים, וגם בעמדה 5 לא קיבלנו מספיק תפוקה.
ת'ייס שיחק לראשונה בלי הכנה וזה ניכר באיבודים, ליף לא התלבש, סורקין בכללי היה אאוט.

בונזי לא שמר על אף קונוס מהרגע הראשון. ברבע הראשון לבד הוא חטף 3-4 שלשות על הראש וכל מטאטא חגג עליו. אולי באמת היה חולה כמו שנאמר ואולי סתם לא היה באירוע. בשורה התחתונה הוא לא היה קיים.

בריסט ממשיך עם מופע הנגרות מהשלוש. קלעי גדול הוא לא, ולא ברור לי למה ממשיכים להתעקש על זה.

ועדיין, למרות התצוגה הרעה, אני חושב שיכולנו לגנוב משם ניצחון. חלק גדול מהאופן שבו נראינו אתמול היה על קטש ועל ניהול הרוטציה המאוד לא ברור שלו. מוריד את מדר כשלא צריך, מעלה הרכבים שלא עובדים, ואז נזכר בשחקנים הנכונים רק כשהפער כבר עמוק מדי.

דווקא כשהייתה חמישיה וחצי שעבדה ובנתה יתרון הוא מיהר להוריד אותה. חייב את האטנט לפני המשחק אחרת אנחנו בבעיה.

לא מסכים. סורקין היה אאוט? איך היה אאוט? קלע 13 נקודות באחוזים מעולים, לקח 5 ריבאונדים, 2 אסיסטים, איבוד בודד. היה כרגיל חור שחור בהגנה. זה מה שאני מצפה לקבל ממנו. אתה מצפה ליותר?

תייס היה סביר בעיני. לא גרוע. גם ממנו אני לא מצפה להרבה יותר אם לומר את האמת. כמו שאמרתי פה בת'רד אחר, עמדה 5 שלנו גם העונה חלשה ומורכבת משחקן וחצי. אני לא חושב שבממוצע העונה נקבל תרומה משמעותית יותר מהעמדה הזו מאשר מה שקיבלנו במשחק אתמול.

לקולסון ולבייקוט אני לא מתייחס במשחק הזה. אי אפשר להעריך שחקן ששיחק כמה דקות בודדות. אני חושד שבייקוט גם בדרך ללכת בדרכו של טריפונוביץ׳, יש לי הרגשה שקטש מעדיף את התרומה הנפלאה של 0 נקודות מריימן על פני בייקוט.

קטש ניהל את המשחק רע, אבל הקבוצה לא הייתה כזו רעה ביחס למה שאפשר לצפות ועדיין הפסדנו לוילרבאן. אולי היה אפשר לגנוב ניצחון עם ניהול משחק טוב יותר של קטש (ונניח, להכניס לסגל את ליף במקום ריימן מלכתחילה), אבל אם אנחנו בקושי נגנוב ניצחון חוץ נגד הקבוצה החלשה ביותר ביורוליג, זה מחזיר אותי לאמירה הקודמת שלי - את מי כן ננצח העונה?

הוא קלע הרבה נקודות, אבל בעיניי היה אקסטרה נוראי בהגנה אתמול, ובהרבה מהלכים גם לא היה חלק מהשטף בהתקפה. כרגיל איבד כל קונוס, ובכמה פוזשנים קריטיים התעקש על מהלכים מורכבים במקום לעשות את הדבר הפשוט.

זכורים לי שניים כאלה (והיו לא מעט אתמול). למשל בטריפל טים שהכינו לו אחרי שעשה באקדור לסל, הוא התעקש לחפור במקום להוציא החוצה וגרם לאיבוד שהעביר מומנטום. או כשהיינו בפיגור 4–5 נקודות וחטף גג משחקן שהיה נמוך ממנו משמעותית ברמת הלייאפ.

סורקין כבר נמצא במעמד שבו תצוגה התקפית כמו אתמול היא די סטנדרטית עבורו, ואני מצפה ממנו להיות אפילו יותר חד. הוא קלע בעונה שעברה 13.5 נקודות בממוצע למשחק, ואני חושב שהוא צריך להיות יותר מרוכז בהגנה.

בטח בהתחשב בשכר שמכבי עתידה לשלם עליו העונה. אני לא מתרשם ולא מוחא כפיים על משהו שהוא אמור וצריך לתת ממילא.

קולסון ספציפית עשה כמה טעויות הגנתיות כל כך קשות בתחילת המשחק, שהרגיש לי שהן הכניסו כמה שחקנים שלהם לקצב ולביטחון. אחר כך נאמר שהוא היה חולה, וזה בהחלט יכול להסביר את זה. לי אישית היה קשה מאוד לראות אותו משחק אתמול.

אין לי טענות לבייקוט ות'ייס. אחד לא עשה הכנה עם הקבוצה והשני הגיע לכאן לתקן ספציפי ומאוד שולי.
עיקר הטענות שלי להפסד אתמול הן לקטש. הוא צריך לנהל את המשחק טוב יותר ולא להתייחס אליו כ"קדם עונה".
וילרבאן הייתה ביום קליעה מצוין, כזה שלא אמור להיות הסטנדרט שלה, אבל מכבי נתנה לזה להתפתח ולא הצליחה לעצור את המומנטום.
Gevaudan

הודעהעל ידי מרסר » 25 ספטמבר 2026, 16:41

עידן כתב:

לא יכול להיות שג'ונדי וריימן ממשיכים לקבל דקות יורוליג, הם לא צריכים להיות בסגל בכלל. ככה בחיים לא נהיה קבוצת פלייאוף.

גם בשוק הגבוהים, בייקוט רך חלש פיזית ולא אתלטי.
מרסר

הודעהעל ידי עידן » 25 ספטמבר 2026, 18:04

מרסר כתב:
עידן כתב:

גם בשוק הגבוהים, בייקוט רך חלש פיזית ולא אתלטי.

כן אבל זה לא הולך לקרות בעתיד הקרוב.

בוא נתחיל מלהביא גארד נורמלי שמסוגל לייצר קליעה לעצמו שישחק במקום ג'ונדי, וליף שישחק במקום ריימן, וכבר אנחנו אמורים להיראות טוב יותר.

בהינתן וקטש לא יאמין בבייקוט (או שהוא באמת יהיה ממש גרוע), אז כן, אני בעד להחליף גם אותו בגבוה נורמלי. אם בכלל יש למצוא כזה כרגע בשוק בהתחשב במחלקת הסקאוטינג האומללה של מכבי.
עידן

הודעהעל ידי toja27 » 25 ספטמבר 2026, 21:21

על פניו היה אמור להיות משחק קל, אבל פשוט הקבוצה היריבה הייתה הרבה יותר טובה מהקרדיט שנתנו לה. מכבי שיחקה לא משהו אבל וילרבאן לא כזאת נמושה כמו שעשו ממנה, לפחות לא נראה ככה במשחק הזה.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי גיא » 25 ספטמבר 2026, 23:19

toja27 כתב:על פניו היה אמור להיות משחק קל, אבל פשוט הקבוצה היריבה הייתה הרבה יותר טובה מהקרדיט שנתנו לה. מכבי שיחקה לא משהו אבל וילרבאן לא כזאת נמושה כמו שעשו ממנה, לפחות לא נראה ככה במשחק הזה.

הם אתלטיים ופיזיים. הנמושות היינו אנחנו.
גיא

הקודם

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־13 אורחים