המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

MTA2311 כתב:כרגיל, הייתה פה הגזמה גדולה לגבי איכות הסגל.
וכשמשלבים את זה עם ההכנה המזעזעת שהייתה לעונה אי אפשר לצפות למשהו אחר.
Sent from my 26077PC53G using Tapatalk
עידן כתב:מתי הגיוני לפתוח את ת'רד המחשבות לעונת 27/28?
כי כבר עכשיו אין לי חשק לצפות בחבורה הזו שמשוטטת על המגרש.
er79 כתב:שאתה בונה קו אחורי של הרבה קומבואים בלי סקורר אחד לרפואה ובלי קלעי איכותי, בין אם זה בגוף של שחקן אחד או אדרבה גם וגם, אין לך מה להיות מופתע. הכתובת הייתה על הקיר. קיטון וואלאס מעלה לי געגועים ללוני, ולא ממש תכננתי להתגעגע אליו. וההחלטה להביא את בייקוט במקום סנטר שלישי סביר יותר עוד יותר מתפוצצת להם בפנים לאור היכולת של תייס
Neo כתב:ד ח ו ף סקורר בעמדה2 שגם מגיע לקו העונשין
להשאיל את וולאס , להסביר ללונדברג (נראה נורא מתחילת העונה) שהוא הולך להיות מחליף ל15 דקות
לעשות שיחת היררכיה עם בונזי ובריסט . בריסט עצבני ולא ממש מבין את מקומו ...אם בריסט יבקש לעזוב אז לתת לו
* הייתי נותן לליף יותר דקות , אולי מבקש ממנו לעשות גם דברים אחרים
יש להנהלה חודש לעשות שינוים די קיצוניים , אחרת נראה העונה לא מעט משחקי טרגדיה כמו נגד בשיקטאש
עידן כתב:Neo כתב:ד ח ו ף סקורר בעמדה2 שגם מגיע לקו העונשין
להשאיל את וולאס , להסביר ללונדברג (נראה נורא מתחילת העונה) שהוא הולך להיות מחליף ל15 דקות
לעשות שיחת היררכיה עם בונזי ובריסט . בריסט עצבני ולא ממש מבין את מקומו ...אם בריסט יבקש לעזוב אז לתת לו
יש להנהלה חודש לעשות שינוים די קיצוניים , אחרת נראה העונה לא מעט משחקי טרגדיה כמו נגד בשיקטאש
למה אתה ממהר לשחרר שחקנים לא הבנתי? צריך דחוף עוד גארד, זה כן. אבל אין היגיון להביא גארד ולשחרר את ואלאס, אז שוב אתה מגיע למצב של מחסור בגארדים.
כנ"ל בריסט, אין מה לשחרר כרגע.
er79 כתב:עידן כתב:Neo כתב:ד ח ו ף סקורר בעמדה2 שגם מגיע לקו העונשין
למה אתה ממהר לשחרר שחקנים לא הבנתי? צריך דחוף עוד גארד, זה כן. אבל אין היגיון להביא גארד ולשחרר את ואלאס, אז שוב אתה מגיע למצב של מחסור בגארדים.
אין מחסור בגארדים, יש עודף גארדים. מה שאין לך זה סקורר/קלעי. אין שום בעיה לשחרר את וואלאס אבל זה מן הסתם לא יקרה, אז לכל הפחות שיתקנו את המעוות ויביאו סקורר או לכל הפחות קלעי.
עידן כתב:er79 כתב:עידן כתב:Neo כתב:ד ח ו ף סקורר בעמדה2 שגם מגיע לקו העונשין
אין מחסור בגארדים, יש עודף גארדים. מה שאין לך זה סקורר/קלעי. אין שום בעיה לשחרר את וואלאס אבל זה מן הסתם לא יקרה, אז לכל הפחות שיתקנו את המעוות ויביאו סקורר או לכל הפחות קלעי.
איך בדיוק 4 גארדים זה עודף? אני לא מתייחס לעבו וג'ונדי שלא אמורים לקבל דקות ביורוליג בכלל בעולם מתוקן.
ברגע שאחד לא כשיר לשחק, אתה נשאר עם 3 שחקנים על שתי עמדות.
er79 כתב:עידן כתב:er79 כתב:עידן כתב:Neo כתב:ד ח ו ף סקורר בעמדה2 שגם מגיע לקו העונשין
איך בדיוק 4 גארדים זה עודף? אני לא מתייחס לעבו וג'ונדי שלא אמורים לקבל דקות ביורוליג בכלל בעולם מתוקן.
אתה אמור להתייחס אליהם כי אתה לא הפועל תל אביב שמעמידה 5 שחקנים בכל עמדה. מדר, וואלאס, איפה, קלארק, עבו, דיבא. מן הסתם לא תכננו להביא עוד אחד. זאת לא הבעיה בעיניי. הבעיה היא בנייה עקומה של קו אחורי, נטול שחקן עם יכולות סקורינג וקליעה.
עידן כתב:er79 כתב:עידן כתב:er79 כתב:עידן כתב:
אתה אמור להתייחס אליהם כי אתה לא הפועל תל אביב שמעמידה 5 שחקנים בכל עמדה. מדר, וואלאס, איפה, קלארק, עבו, דיבא. מן הסתם לא תכננו להביא עוד אחד. זאת לא הבעיה בעיניי. הבעיה היא בנייה עקומה של קו אחורי, נטול שחקן עם יכולות סקורינג וקליעה.
עבו לא נרשם בכלל ליורוליג, למה להתייחס אליו?
אם אתה מתעקש אז יש 5 גארדים כולל ג'ונדי. הפתרון זה להביא מישהו שיירשם ליורוליג במקום ג'ונדי, לא להשאיר את ג'ונדי שתורם 0 נקודות במשחק ולשחרר את ואלאס.

WendelA כתב:לצערנו החוזים של ים מדר ושל סורקין הם על חשבון זה שיש קו אחורי כזה עלוב ושנגמר הכסף להביא גארד קלעי טוב. להפועל יש את מיצ׳יץ׳, בראיינט ובלייקני בגארדים ולמכבי אין אפילו אחד שמתקרב לרמה הזאת. עם זאת, מכבי בנויה לקחת אליפות מהפועל בארץ אבל לא נראה שתגיע רחוק ביורוליג השנה. אליפות בארץ מנחמת? אותי לא. הייתי חותם עכשיו על פיינל פור יורוליג והפסד אליפות בארץ בכל שנה. קל.
felix_r כתב:WendelA כתב:לצערנו החוזים של ים מדר ושל סורקין הם על חשבון זה שיש קו אחורי כזה עלוב ושנגמר הכסף להביא גארד קלעי טוב. להפועל יש את מיצ׳יץ׳, בראיינט ובלייקני בגארדים ולמכבי אין אפילו אחד שמתקרב לרמה הזאת. עם זאת, מכבי בנויה לקחת אליפות מהפועל בארץ אבל לא נראה שתגיע רחוק ביורוליג השנה. אליפות בארץ מנחמת? אותי לא. הייתי חותם עכשיו על פיינל פור יורוליג והפסד אליפות בארץ בכל שנה. קל.
אין ויכוח על כך שהחוזים של מדר וסורקין הם מופרכים, יחד עם זאת אני חושב שהבעיה העיקרית היא לא גובה התקציב, אלא הרמה הנמוכה של הצוות המקצועי בראשותו של קולדובלה.
הבן אדם פשוט לא עושה את העבודה שלו. כול החתמות שלו לא היו צריכות לצאת לפועל.
הוא לא למד כלום מהטעויות שלו עצמו בעונה שעברה, ושוב הביא שחקן שלא שיחק באירופה - וואלאס. לא ברור למה הוא חשב שאם יעשה את אותה הטעות, התוצאה תשתנה?
היה מספיק לצפות בערב היורוליג בערוץ הספורט כדי לדעת שבייקוט חלש מאוד (ולא משנה כרגע מה הסיבה לכך), ושת'ייס הזדקן, איבד מהפיזיות ומהאתלטיות שלאורך הקריירה איפשרו לו לשחק בעמדת סנטר למרות שהוא לא מספיק גבוה. (היה לנו כבר ניסיון קודם עם לורנזו בראון שנחלש מאוד בגלל הגיל)
אפילו החתמתו של קולסון (שחקן מצוין ואהוב על ידי האוהדים) הייתה שגויה והראתה חוסר הבנה בבניית סגל. קולסון גרם לעומס מיותר בעמדות 3-4 , ועכשיו בריסט והורד הוצאו מאזור הנוחות שלהם ולא ממש מוצאים את מקומם.
ואם שוב נחזור לעניין גובה התקציב. עונת היורוליג יצאה לדרך ואנחנו מגלים המון החתמות יפות מאוד שהקבוצות עשו בכסף קטן. הינה אתמול הרכז של וירטוס מרכוס קאר עושה דאבל-דאבל נגד אולימפיאקוס האלופה, ואפילו קולע שלשת ניצחון. קאר שיחק בעבר בהרצליה ובגליל עליון. בולוניה הביאה אותו מהליגה הגרמנית, מווירצבורג הצנועה... לפני כן ראינו את וילרבן עם תקציב נמוך מאוד ועם סגל שחקנים שאף אחד לא שמע עליהם מעולם מנצחת את מכבי.
עזבו יורוליג, אפילו באר-שבע, שבועיים לפני תחילת העונה עוד לא ברור היה אם יהיה לה תקציב לשחק בליגת על, הספיקה להחתים רכז טוב יותר מזה של מכבי - לובל קאביל.
הצוות המקצועי בראשותו של קולדובלה פשוט לא מכיר את שוק השחקנים ולא מבין את דרישות המערכת. אני פשוט לא מבין למה הוא המשיך לעונה שניה לאחר שנכשל בעונה הקודמת?

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider], Google [Bot] ו־87 אורחים