המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

עידן כתב:היריבה אמנם הייתה חלשה מאוד, אבל ניצחון יפה וחשוב מאוד.
נקווה שזה יוציא את מכבי לדרך חדשה.
מרסר כתב:עידן כתב:היריבה אמנם הייתה חלשה מאוד, אבל ניצחון יפה וחשוב מאוד.
מילאנו ממש חלשה סגל מאוד בינוני, חוץ מרייט ופיטרס אין שם הרבה.
גודוריץ׳ , הסנטר המחליף שלהם רכז יורוליג סביר אשתקד בפיינל פור , השמאלי הנהדר מפנר שהיה mvp גמר לפני שנתיים , סגל טוב יש להם.מרסר כתב:עידן כתב:היריבה אמנם הייתה חלשה מאוד, אבל ניצחון יפה וחשוב מאוד.
מרסר כתב:מסתבר שים מדר עלה לשחק עם גב תפוס, קיבל 2 זריקות בשביל להכשיר אותו למשחק.
A.Parker כתב:מרסר כתב:עידן כתב:היריבה אמנם הייתה חלשה מאוד, אבל ניצחון יפה וחשוב מאוד.
לא מסכים בכלל. דווקא סגל טוב. הם שנים נכשלים בלהוציא מהסגל שלושת רבעי מהשווי שלו.
מרסר כתב:מסתבר שים מדר עלה לשחק עם גב תפוס, קיבל 2 זריקות בשביל להכשיר אותו למשחק.

עידן כתב:A.Parker כתב:מרסר כתב:עידן כתב:היריבה אמנם הייתה חלשה מאוד, אבל ניצחון יפה וחשוב מאוד.
לא מסכים בכלל. דווקא סגל טוב. הם שנים נכשלים בלהוציא מהסגל שלושת רבעי מהשווי שלו.
הסגל אולי סביר על הנייר אבל בפועל הם משחקים רע מאוד, הם לא סתם בתחתית הטבלה ביורוליג.
אני בספק שהניצחון היום כשלעצמו אומר המון, אבל הוא היה כאמור חשוב מאוד ויכול להכניס את מכבי למומנטום חיובי. הבעיה ששני המחזורים הבאים זה משחקים סופר קשוחים.
Neo כתב:כמו כל שבוע אני ממתין שישחררו את לונדברג
omerk כתב:סופסוף הקבוצה נראת כמו קבוצה.
לא ראיתי את בולמבוי בשאר המשחקים, אבל הוא נראה נוראי. זוכר שהיה מועמד בקיץ.
felix_r כתב:Neo כתב:כמו כל שבוע אני ממתין שישחררו את לונדברג
די נו, גם ככה חסר לנו מוביל כדור/רכז. אתה רוצה לשחרר אחד?
אני מסכים איתך שהוא בכושר משחק לא טוב כרגע. עדיין הדרך עוד ארוכה. ראינו רק בסיום העונה בסדרה מול הפועל שהוא היה מצטיין והביא לנו את האליפות.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־55 אורחים