המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
p&p כתב:אני לא מבין את החתימה של אוקיץ' בפאו ,יש להם שחקן מעולה ויקר בטירוף על העמדה הזאת (דיא') אם יש להם בעיות כלכליות מה הטעם להשקיע כסף גדול במחליף לדיאמנדיטיס במקום להשקיע בעמדות אחרות...
החציל האצטקי כתב:המועמד ברייסי רייט חתם בצדוויטה.
שיט, איך ברח.
LIAV10 כתב:itay92 כתב:אלמוג כתב:מתAMסרת כתב:קובאן רוצה כל מה שזז הקיץ הזה. חתיכת השתוללות. לאן בדיוק הם מכוונים ?
ליורוליג כנראה... שזוהי משימה אגב הרבה יותר קשה מהעפלה לטופ 16.
הם אפילו לא במוקדמות היורוליג...
הוא התכוון על ידי זכייה ביורוקאפ..
yarinsaky כתב:ולריאל יש את רודי, סרחיו, יול ולקינוח את ג'ייסי קארול. פתאום שמתי לה לזה, לא יודע מדוע.
קודי כתב:yarinsaky כתב:ולריאל יש את רודי, סרחיו, יול ולקינוח את ג'ייסי קארול. פתאום שמתי לה לזה, לא יודע מדוע.
יהיו השנה ביורוליג 7-8 קבוצות שמכבי לא יכולה אפילו לדגדג ובאמת שרשה לי להאמין שאפשר יהיה עם הסגל הזה לעלות לרבע הגמר. פדרמן טוען שמכבי תהיה לא פחות טובה מבעונה האחרונה, מה שאני מתקשה להאמין, אבל גם אם כן אז היא תהיה בנחיתות גדולה מול מספר לא קטן של קבוצות שעשו השנה קפיצה קדימה.
החציל האצטקי כתב:אגב, זה בעצם משאיר אותנו עם פטריק בברלי כאופציה המרכזית... מה נגיד?
החציל האצטקי כתב:אגב, זה בעצם משאיר אותנו עם פטריק בברלי כאופציה המרכזית... מה נגיד?
felix_r כתב:פי ג'יי טאקר חתם בפיניקס סאנס
rc4991 כתב:felix_r כתב:פי ג'יי טאקר חתם בפיניקס סאנס
הוא לא חתם בתחילת הקיץ בספרטק?
cannon כתב:אנדריי ואטוטין, הנשיא של צסקא, הודיע שקירילנקו עוזב ל-NBA ולא ציין לאיזו קבוצה.
felix_r כתב:יונאס מאצ'וליס חתם רשמית בפאו.
450 אלף יורו לעונה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot], itai7, עידן, שמוליק ו־11 אורחים