rc4991 כתב:קודי כתב:נ'דונג צפוי ככל הנראה להישאר בסופו של דבר בברצלונה, מה שאומר שהם צפויים לרדת מהחתמת מאריץ.
סוף סוף חדשה מעט משמחת וגם היא מגיעה אלינו בדרך עקיפה
ממש, כאילו זה יעזור לנו להביא את מאריץ׳ לכאן.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:קודי כתב:נ'דונג צפוי ככל הנראה להישאר בסופו של דבר בברצלונה, מה שאומר שהם צפויים לרדת מהחתמת מאריץ.
קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:נ'דונג צפוי ככל הנראה להישאר בסופו של דבר בברצלונה, מה שאומר שהם צפויים לרדת מהחתמת מאריץ.
לא נראה לי שזה רלוונטי אלינו, מאחר שמכבי רודפת אחרי מאריץ כבר שלושה חודשים והוא מורח אותה כל הזמן הזה, אני מניח שבגלל שההצעות שהוא קיבל ממכבי בעיקר הצחיקו אותו. אני עדיין חושב שהחתמה של שחקן כמו פרוביץ, גם אם יהיה קצת יותר יקר, עדיפה על מאריץ שיש לגביו לא מעט סימני שאלה.
felix_r כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:נ'דונג צפוי ככל הנראה להישאר בסופו של דבר בברצלונה, מה שאומר שהם צפויים לרדת מהחתמת מאריץ.
לא נראה לי שזה רלוונטי אלינו, מאחר שמכבי רודפת אחרי מאריץ כבר שלושה חודשים והוא מורח אותה כל הזמן הזה, אני מניח שבגלל שההצעות שהוא קיבל ממכבי בעיקר הצחיקו אותו. אני עדיין חושב שהחתמה של שחקן כמו פרוביץ, גם אם יהיה קצת יותר יקר, עדיפה על מאריץ שיש לגביו לא מעט סימני שאלה.
לא מבין על פי איזו עובדות בדיוק הסקת את המסקנה שמכבי רודפת אחרי מאריץ'
er79 כתב:קאזאן ירדה רשמית ממקאלב לאור הביי אאוט הגבוה שסיינה דורשת עליו (1.5 מליון יורו), מה שמשאיר אותו רק עם מועמדת אחת באירופה לקלוט אותו: פנרבחצ׳ה.
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:rc4991 כתב:קודי כתב:נ'דונג צפוי ככל הנראה להישאר בסופו של דבר בברצלונה, מה שאומר שהם צפויים לרדת מהחתמת מאריץ.
לא מבין על פי איזו עובדות בדיוק הסקת את המסקנה שמכבי רודפת אחרי מאריץ'
נו, יש בכלל שאלה לגבי זה? אבל בעצם אתה צודק - הוא מתחנן למכבי שתחתים אותו...
felix_r כתב:חחח... קראתי היום מישהו אומר ששאראס התחיל סיבוב שני: בארסה, אחר כך שוב מכבי, אחר כך שוב NBA
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חחח... קראתי היום מישהו אומר ששאראס התחיל סיבוב שני: בארסה, אחר כך שוב מכבי, אחר כך שוב NBA
חחחח אולי הוא יעשה את זה כמאמן....
קודי כתב:גם דייויד הוקינס מצטרף לחגיגה בגאלאטאסריי, לאחר שהם שילמו 750 אלף דולר לבשיקטאש ויתנו לו משכורת של 1.3 מיליון דולר לעונה במשך שלוש השנים הקרובות. מדהים שבעמדת 2-3 יש להם את גורדון, דומרקאנט (שצפוי לחתום בקרוב מאוד) והוקינס. כל אחד מהם היה יכול לשדרג את הקו האחורי העלוב שלנו בצורה משמעותית ולא מדובר על אחת הקבוצות העשירות ביבשת. נותן לנו קצת פרופורציה על מקומנו היום באירופה.
cannon כתב:דמונד מאלט סגר בארטלנד דרגונס.
דייויד לוגאן כנראה בדרך לגרמניה גם כן, כשגם מאלאגה עדיין אופציה (אם כי הם כנראה יילכו על מרכוס ויליאמס וארל קאלווי).
צ'אק אידסון מועמד חזק לצסקא אחרי עזיבת קירילנקו...
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r ו־15 אורחים