פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: כדורסל ישראלי: משחקים, חדשות וכו'

28 יולי 2012, 10:06

ימי הזוהר חוזרים אלינו: מכבי חיפה מעוניינת במרקוס גורי, וגם מיקאייל טורנס הוצע להם.

29 יולי 2012, 12:24

אני לא יודע מה איתכם, הייתי מביא אותו פה במקום לוגאן...
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 26417.html

29 יולי 2012, 17:07

er79 כתב:ימי הזוהר חוזרים אלינו: מכבי חיפה מעוניינת במרקוס גורי, וגם מיקאייל טורנס הוצע להם.

מי זה קורבין מור?

29 יולי 2012, 18:02

Chen כתב:אני לא יודע מה איתכם, הייתי מביא אותו פה במקום לוגאן...
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 26417.html

גם אני חושב שהוא יותר מרשים מלוגאן,כמה עצוב שזה המצב

30 יולי 2012, 20:55

http://www.103.fm/programs/Media.aspx?Z ... 1t4nzVQ=KH
שלמה שרף מגיב על החלטת בית המשפט לגבי סיעת עוז

31 יולי 2012, 22:52

בני הרצליה החתימה את רומל בק, גארד בגובה 2.03 מטרים, בן 30:

http://one.co.il/Article/203592.html

01 אוגוסט 2012, 06:19

פט קאלאת'ס חתם במכבי חיפה.

01 אוגוסט 2012, 08:05

cannon כתב:פט קאלאת'ס חתם במכבי חיפה.

החתמה טובה שלהם , לא שחקן ענק אבל יעיל .
העונה שלו בפאו הייתה ביזבוז זמן מבחינתו...

01 אוגוסט 2012, 14:01

זוכרים שרק לפני פחות משבוע כתבתי שקאלאת'ס חתם במכבי? לא אמרתי איזו מכבי :grin :bigsmile3

01 אוגוסט 2012, 15:13

cannon כתב:פט קאלאת'ס חתם במכבי חיפה.

בכתבה בוואלה מוזכר גם שבספורטנדו מדווחים שארטיום פרחובסקי (הייתה שמועה על התעניינות אפשרית ממכבי) גם בדרך לחיפה.
מסתמן שהעונה חיפה תדבר חזק.

01 אוגוסט 2012, 15:28

פרחובסקי וקלאתס אלו לא החתמות של לדבר חזק, אלו החתמות בינוניות עד סבירות במקרה הטוב. במיוחד שההחתמה הכי טובה של חיפה בינתיים זה קוז'יקרו הוותיק.

חיפה איבדו את לאנדסברג ובן שימול, הביאו את קוז'י ושגב, ובינתיים זרים שהם תעלומה (זה כולל את פרחובסקי אם יבוא וקלאתס).

01 אוגוסט 2012, 15:35

NY boy כתב:פרחובסקי וקלאתס אלו לא החתמות של לדבר חזק, אלו החתמות בינוניות עד סבירות במקרה הטוב. במיוחד שההחתמה הכי טובה של חיפה בינתיים זה קוז'יקרו הוותיק.

חיפה איבדו את לאנדסברג ובן שימול, הביאו את קוז'י ושגב, ובינתיים זרים שהם תעלומה (זה כולל את פרחובסקי אם יבוא וקלאתס).

יותר גרוע מהעונה שעברה הם כבר לא יהיו...

01 אוגוסט 2012, 17:28

חנו'ש כתב:
NY boy כתב:פרחובסקי וקלאתס אלו לא החתמות של לדבר חזק, אלו החתמות בינוניות עד סבירות במקרה הטוב. במיוחד שההחתמה הכי טובה של חיפה בינתיים זה קוז'יקרו הוותיק.

יותר גרוע מהעונה שעברה הם כבר לא יהיו...

אבל הם יכולים לנסות לשבור את שיא ההפסדים הרצופים :cool

01 אוגוסט 2012, 18:16

הקבוצה הזאת סיימה אחרונה בליגה בעונה שעברה!
ולאנדסברג עוד מילא, אבל בן שימול הוא קקה של שחקן למען האמת. לעומת זאת, פט קלאט'ס הוא לא כוכב אבל אחלה של שחקן קבוצתי, שיודע לתת הגנה וברמות של הליגה שלנו גם יתן את ה 12-14 נקודות למשחק, עם הרבה יעילות .

01 אוגוסט 2012, 20:07

לדעתי הקבוצה של מכבי חיפה נראית בסדר, אם כי הם בעיקר מתמקדים בלהחתים צוות מאמנים, יועצים ועוזרים מפואר, ברמה כזו שלא ברור מי עושה מה ומי אחראי על מי שם.

01 אוגוסט 2012, 21:16

בהשוואה למה שהולך בליגה הישראלית בשנים האחרונות, בעיקר בגזרת הגבוהים - מדובר על חידוש מרענן.
2 גבוהים ממש לא זניחים שאחד מהם הוא 2.08 והשני 2.11 זה כן לדבר חזק, במיוחד כשהשני (פרוחובסקי) הוא שחקן טוב שיודע ליצור נקודות בצבע.

01 אוגוסט 2012, 21:24

Mta_atic כתב:

בהשוואה למה שהולך בליגה הישראלית בשנים האחרונות, בעיקר בגזרת הגבוהים - מדובר על חידוש מרענן.
2 גבוהים ממש לא זניחים שאחד מהם הוא 2.08 והשני 2.11 זה כן לדבר חזק, במיוחד כשהשני (פרוחובסקי) הוא שחקן טוב שיודע ליצור נקודות בצבע.

ולצערי לא כ״כ מתאים לליגה שלנו למרות שזה כדורסל יותר יפה..

01 אוגוסט 2012, 21:55

פרחובסקי זה גבוה (ואפילו טוב) קלאטס זה גבוה כמו ששרון ששון הוא גבוה.

03 אוגוסט 2012, 05:47

זאק רוזן חתם רשמית בחולון. לדעתי שווה לעקוב אחריו, מאוד מזכיר לי את אוחיון בסגנון משחק שלו.

03 אוגוסט 2012, 09:37

מכבי חיפה סיכמה עם ג'יימס תומאס(2.05, 31). נשמעת לי כמו החתמה טובה עבורם:

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 26872.html
נושא נעול