30 יולי 2012, 10:07
LIAV10 כתב:ירין, שמתי לב שיש רק שתי ישראליות בסגל שלך..
לא הגיע זמן להוסיך עוד ישראלית ושתי מתאזרחות לסגל? (וזה אומר שצריך גם לוותר על זרה אחת מהסגל הקיים)
30 יולי 2012, 10:09
yarinsaky כתב:לגבי מה שהצעת - ברור שאני חיובי לגבי זה. חבל שהיום זה מדע בדיוני אחרי שה " משפחה " השתלטה על העסק.
30 יולי 2012, 10:34
yarinsaky כתב:yzafrir כתב:yarinsaky כתב:מה איכפת לי מי העלה את השם של פארקר ? אולי היה זה חבר הנהלה או סקאוט או חבר של פיני ? מאמן ראשי צריך לדעת לקחת החלטות והוא לקח את ההחלטה הטובה בסופו של דבר.
ותעשה לי טובה, בלאט לא רק הצליח, הוא גם נכשל בקבוצה עם תקציב גדול מאוד ברוסיה ובטורקיה הוא גם לא הצליח בפילזן.
עם כל זה, בלאט היום הכי מתאים ובזה אין ספק, אני רק חושב שגם לו יש אחריות מסויימת לגבי מה שקורה ולגבי השחקנים שמגיעים. משום מה הוא הופך כאן לטפלון וכל האש הולכת לכיוון ההנהלה.
לדעתי זה לא בהכרח צודק או מספר את כל הסיפור.
ומה בדיוק פיני עשה מאז מכבי ? כלום ושום דבר .
בלאט לקח אליפות עם בנטון באיטליה , עם אפס הוא שוחרר בגלל שניהל מגעים עם צסקא במהלך העונה . וגם אסור לשכוח את סיפור החרם שעשו הזרים של אפס (בניהם גם ניקולאס) ששוחררו בעקבות החרם וגרמו לנפילה...
את דינאמו הוא עזב אחרי שנקלעו לבעיות כספיות אבל גם שם הוא הגיע לגמר הגביע...גם בסנט פטרסבורג הוא הצליח ולקח את היורקאפ (שבזמנו נקרא יורוצ'אלנג'..) ...
על ההצלחות שלו בנבחרת רוסיה אני בכלל לא מדבר....
האשמה היחידה שלי כלפיו זה שהוא לא חזק מספיק מול ההנהלה אבל אני מניח שבמצב של היום להיות חזק מול ההנהלה משמע להתפטר . אני מאמין שגם פיני לא היה מצליח להוציא יותר מההנהלה והיה נאלץ להתפטר (כי להצליח עם סגל בתקציב הזה אין לו סיכוי)
בסדר, תירוצים לא חסרים, אני מניח שגם לפיני היו תירוצים מדוע הוא לא הצליח באולימפיאקוס.
בכל מקרה, בלאט עשה את הבחירות שלו הקיץ, בעיקר בקו האחורי ועל זה הוא יפול ויקום. אף אחד לא יכול להגיד שהיקמן ולוגאן הם לא בחירות שלו .
יש כמובן את עניין התקציב שהוקצב וזה לא בשליטתו, אבל גם מזה אפשר ללכת לכל מיני כוונים ואת הכיוון הוא בחר.
מה שבטוח, אם הוא יצליח הוא יקבל את כל הקרדיט. כישלון ולדעתי הוא עף.
30 יולי 2012, 11:32
30 יולי 2012, 11:43
חנו'ש כתב:תגידו, לא הייתם רוצים לראות במקום כל הילדודס שמנהלים כיום את מכבי, אנשים כמו פיני או שרף (או שניהם) מנהלים את העסק תחת שרביטו של שמעון כנשיא העל וללא פדרמנים ורקאנטים??.
30 יולי 2012, 12:29
חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:ירין, שמתי לב שיש רק שתי ישראליות בסגל שלך..
לא הגיע זמן להוסיך עוד ישראלית ושתי מתאזרחות לסגל? (וזה אומר שצריך גם לוותר על זרה אחת מהסגל הקיים)
אני מציעה את נטלי פורטמן.
30 יולי 2012, 12:37
LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:ירין, שמתי לב שיש רק שתי ישראליות בסגל שלך..
יש גם את סקרלט ג'והנסון, מילה קוניס, ברוק בורק, עמנואלה שריקי, מישל טכנברג, אמנדה ביינס, שרה פקסטון ועוד ועוד..
יש הרבה מתאזרחות איכותיות..
30 יולי 2012, 12:41
MTA2311 כתב:LIAV10 כתב:חנו'ש כתב:LIAV10 כתב:ירין, שמתי לב שיש רק שתי ישראליות בסגל שלך..
יש גם את סקרלט ג'והנסון, מילה קוניס, ברוק בורק, עמנואלה שריקי, מישל טכנברג, אמנדה ביינס, שרה פקסטון ועוד ועוד..
יש הרבה מתאזרחות איכותיות..
ליאב, זה פרויקט הסיום שלך בבית ספר?
30 יולי 2012, 12:45
yarinsaky כתב:בסדר, אני אמרתי שפיני הצליח שם ? רק אמרתי שמשום מה שום כישלון של בלאט לא נדבק אליו והוא סוג של טפלון .
בלאט נכשל עם כמה שחקנים בשנתיים האחרונות וגם זו עובדה. הוא גם הצליח עם כמה, לכן הוא הצליח יחסית מה שנותן לו קרדיט גדול להמשיך, זה הכול.
גם הקיץ הוא יצטרך להוציא יותר ממה שיש, אבל הוא לא המאמן היחידי שמסוגל לזה, בראייה רטרוספקטיבית. גם שרף וגם פיני היו מסוגלים לזה, היום הם כבר מבוגרים ולא רלוונטיים יותר.
30 יולי 2012, 14:25
yzafrir כתב:yarinsaky כתב:בסדר, אני אמרתי שפיני הצליח שם ? רק אמרתי שמשום מה שום כישלון של בלאט לא נדבק אליו והוא סוג של טפלון .
בלאט נכשל עם כמה שחקנים בשנתיים האחרונות וגם זו עובדה. הוא גם הצליח עם כמה, לכן הוא הצליח יחסית מה שנותן לו קרדיט גדול להמשיך, זה הכול.
גם הקיץ הוא יצטרך להוציא יותר ממה שיש, אבל הוא לא המאמן היחידי שמסוגל לזה, בראייה רטרוספקטיבית. גם שרף וגם פיני היו מסוגלים לזה, היום הם כבר מבוגרים ולא רלוונטיים יותר.
זה בדיוק הטענה שלי , הוא הרבה יותר טוב בלהוציא את המקסימום ויותר משחקנים לא כלכך מוכשרים מאשר פיני שיודע להצליח בעיקר עם מביאים לו סגל טוב . כשהוא צריך לבחור את הסגל שלו זה כבר סיפור אחר....
צביקה גם מאמן שמצליח להוציא מהשחקנים שלו המון גם אם הם לא מוכשרים אבל הוא סקאוטר פחות טוב מבלאט .
בכל מקרה הויכוח הזה מיותר כי שנינו מסכימים שבלאט הכי טוב לסיטואציה הנוכחית במכבי שצריך לחפש שחקנים ב 1.5 שקל ולהוציא מהם 120 %....
30 יולי 2012, 15:29
30 יולי 2012, 15:32
30 יולי 2012, 15:46
30 יולי 2012, 15:53
Holiday_Armadillo כתב:הוא כזה אידיוט מתגרה..חבל שעשה לעצמו את זה
לא מבינה מה בער לו לעבור לקבוצה כמו קובאן(שלפי החברים שלו זה לא ירידת מדרגה ממכבי)כשהוא יכול היה להיות עוד המון המון שנים במכבי
30 יולי 2012, 16:04
חנןפרנקל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא כזה אידיוט מתגרה..חבל שעשה לעצמו את זה
לא מבינה מה בער לו לעבור לקבוצה כמו קובאן(שלפי החברים שלו זה לא ירידת מדרגה ממכבי)כשהוא יכול היה להיות עוד המון המון שנים במכבי
הוא הולק לקבל פי 3 ממה שהציעו לו במכבי לא חושב שיש מישהו שהיה מוותר על זה בשביל התענוג לשחק במכבי
30 יולי 2012, 16:10
Holiday_Armadillo כתב:חנןפרנקל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא כזה אידיוט מתגרה..חבל שעשה לעצמו את זה
הוא הולק לקבל פי 3 ממה שהציעו לו במכבי לא חושב שיש מישהו שהיה מוותר על זה בשביל התענוג לשחק במכבי
לקבל פי 3 יותר ממה שמכבי הציעו לו לכמה זמן? חצי שנה? שנה? מקסימום שנתיים..ואז מה? ינדוד בין קבוצות בינוניות באירופה שלא ישלמו לו יותר ממה שהוא יכול היה לקבל ממכבי? ואז כשהוא ירצה לחזור לארץ הוא יחור להפועל ירושלים? גליל אולי?
30 יולי 2012, 16:19
חנןפרנקל כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנןפרנקל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא כזה אידיוט מתגרה..חבל שעשה לעצמו את זה
לקבל פי 3 יותר ממה שמכבי הציעו לו לכמה זמן? חצי שנה? שנה? מקסימום שנתיים..ואז מה? ינדוד בין קבוצות בינוניות באירופה שלא ישלמו לו יותר ממה שהוא יכול היה לקבל ממכבי? ואז כשהוא ירצה לחזור לארץ הוא יחור להפועל ירושלים? גליל אולי?
למה לו לחזור לארץ?
הוא יכול להישאר שם ולעשות בוכטה של כסף
אני נעלבתי בשבילו שראיתי את מה שמציעים לו אחרי עונה טובה כזאת
אם הוא ירצה לחזור לארץ יש את הפועל תל אביב הפועל ירושלים שלא רחוקות משהמשכורות שמשלמים במכבי
30 יולי 2012, 16:20
חנןפרנקל כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנןפרנקל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא כזה אידיוט מתגרה..חבל שעשה לעצמו את זה
למה לו לחזור לארץ?
אם הוא ירצה לחזור לארץ יש את הפועל תל אביב הפועל ירושלים שלא רחוקות משהמשכורות שמשלמים במכבי
30 יולי 2012, 16:22
למה לו לחזור לארץ?
30 יולי 2012, 16:25
Holiday_Armadillo כתב:חנןפרנקל כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנןפרנקל כתב:Holiday_Armadillo כתב:הוא כזה אידיוט מתגרה..חבל שעשה לעצמו את זה
למה לו לחזור לארץ?
''בוכטה של כסף''? אני מתערבת איתך שזה לא יקרה ואף אחד לא ישלם לו סכומים מופרזים
''נעלבתי בשבילו שראיתי את מה שמציעים לו אחרי עונה טובה כזאת''? דבר ראשון, זאת הייתה חצי עונה טובה במקרה הטוב ודבר שני אם הוא היה נותן עונה לא טובה, היית נעלב שהוא לא מבקש שיורידו לו בחוזה? אי אפשר אחרי ששחקן נותן כמה משחקים טובים לתת לו חוזה של מליון דולר..זה מגוחך
''הפועל תל אביב והפועל ירושלים שלא רחוקות מהמשכורות שמשלמים במכבי''? תגיד לי אתה בסדר? יש לך מושג כמה משלמים שם? שחקן יקר שם נחשב 120K..נעימי שהיה הכוכב של הפועל ירושלים קיבל 120K ועזב אותם בשביל כולה 350K יורו ולהפועל תל אביב יש אפילו פחות כסף