המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:http://www.mako.co.il/hix-science/Article-00d977564fbf831006.htm
פשוט גועל נפש..
לא יודע מה איתכם, אני לא הולך לאכול המבורגר מקקים גם לא בעוד מליון שנה..
Dperk כתב:LIAV10 כתב:http://www.mako.co.il/hix-science/Article-00d977564fbf831006.htm
פשוט גועל נפש..
לא יודע מה איתכם, אני לא הולך לאכול המבורגר מקקים גם לא בעוד מליון שנה..
עוד מיליון שנה יכול מאוד להיות שלא תהיה לנו ברירה...
ואל תפסול משהו לפני שניסית אותו, אולי זה יהיה לך טעים? מקסימום שמים הרבה קטשופ וזה מכסה על הכל..
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:http://www.mako.co.il/hix-science/Article-00d977564fbf831006.htm
פשוט גועל נפש..
לא יודע מה איתכם, אני לא הולך לאכול המבורגר מקקים גם לא בעוד מליון שנה..
עוד מיליון שנה יכול מאוד להיות שלא תהיה לנו ברירה...
ואל תפסול משהו לפני שניסית אותו, אולי זה יהיה לך טעים? מקסימום שמים הרבה קטשופ וזה מכסה על הכל..
עדיף כבר להיות טבעוני
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:http://www.mako.co.il/hix-science/Article-00d977564fbf831006.htm
פשוט גועל נפש..
לא יודע מה איתכם, אני לא הולך לאכול המבורגר מקקים גם לא בעוד מליון שנה..
עוד מיליון שנה יכול מאוד להיות שלא תהיה לנו ברירה...
ואל תפסול משהו לפני שניסית אותו, אולי זה יהיה לך טעים? מקסימום שמים הרבה קטשופ וזה מכסה על הכל..
עדיף כבר להיות טבעוני
יודעים כבר היום לייצר טעם וריח מלאכותיים באמצעות חומרים סינתטיים. אני לא יודע מה יהיה הטעם הטבעי של המבורגר ג'וקים, אבל אפשר בגלות לגרום לכך שיהיה לו טעם כמו של כל דבר אחר.
מעניין אותי לדעת מה יקרה פה עם הכשרות, אם כל העולם יעבור לצרוך חרקים מסיבות סביבתיות ושיקולי מחיר מה נעשה? זה לא כשר.
LIAV10 כתב:על מה אתה מדבר? אני לא מתכוון לטעום, לא אכפת לי הטעם, אני לא אוכל שרימפס בגלל איך שזה נראה, אז ג'וק? גועל נפש..
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:http://www.mako.co.il/hix-science/Article-00d977564fbf831006.htm
פשוט גועל נפש..
לא יודע מה איתכם, אני לא הולך לאכול המבורגר מקקים גם לא בעוד מליון שנה..
עוד מיליון שנה יכול מאוד להיות שלא תהיה לנו ברירה...
ואל תפסול משהו לפני שניסית אותו, אולי זה יהיה לך טעים? מקסימום שמים הרבה קטשופ וזה מכסה על הכל..
עדיף כבר להיות טבעוני
יודעים כבר היום לייצר טעם וריח מלאכותיים באמצעות חומרים סינתטיים. אני לא יודע מה יהיה הטעם הטבעי של המבורגר ג'וקים, אבל אפשר בגלות לגרום לכך שיהיה לו טעם כמו של כל דבר אחר.
מעניין אותי לדעת מה יקרה פה עם הכשרות, אם כל העולם יעבור לצרוך חרקים מסיבות סביבתיות ושיקולי מחיר מה נעשה? זה לא כשר.
אל תדאג, אם זה יכניס כסף לרבנים הם יכשירו את זה בצ'יק
Dperk כתב:LIAV10 כתב:על מה אתה מדבר? אני לא מתכוון לטעום, לא אכפת לי הטעם, אני לא אוכל שרימפס בגלל איך שזה נראה, אז ג'וק? גועל נפש..
קודם כל שרימפס זה ממש טעים, אז חבל. ובכתבה כתוב שהבשר שלהם יטחן להמבורגרים או נקניקיות, שזה הגיוני ביותר בגלל המראה ובגלל שבכל ג'וק בודד יש מעט בשר. תאמין לי שמה שיש היום בנקניקיות לא הרבה יותר גרוע...
LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:על מה אתה מדבר? אני לא מתכוון לטעום, לא אכפת לי הטעם, אני לא אוכל שרימפס בגלל איך שזה נראה, אז ג'וק? גועל נפש..
קודם כל שרימפס זה ממש טעים, אז חבל. ובכתבה כתוב שהבשר שלהם יטחן להמבורגרים או נקניקיות, שזה הגיוני ביותר בגלל המראה ובגלל שבכל ג'וק בודד יש מעט בשר. תאמין לי שמה שיש היום בנקניקיות לא הרבה יותר גרוע...
זה לא משנה, אני יודע איך זה היה נראה..
נקנקיות אני יודע שזה זבל, אבל לפחןת אף פעם לא ראיתי את זה..
מה יש בזה באמת? רגלי עוף וכאלה?
Dperk כתב:LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:על מה אתה מדבר? אני לא מתכוון לטעום, לא אכפת לי הטעם, אני לא אוכל שרימפס בגלל איך שזה נראה, אז ג'וק? גועל נפש..
קודם כל שרימפס זה ממש טעים, אז חבל. ובכתבה כתוב שהבשר שלהם יטחן להמבורגרים או נקניקיות, שזה הגיוני ביותר בגלל המראה ובגלל שבכל ג'וק בודד יש מעט בשר. תאמין לי שמה שיש היום בנקניקיות לא הרבה יותר גרוע...
זה לא משנה, אני יודע איך זה היה נראה..
נקנקיות אני יודע שזה זבל, אבל לפחןת אף פעם לא ראיתי את זה..
מה יש בזה באמת? רגלי עוף וכאלה?
רגלי עוף בנקניקיות?? בנקניקיות יש ציפורניים, עור, מעיים וכל החלקים של העוף או הבקר שאותם אי אפשר למכור. פשוט כל השאריות שנשארו טוחנים לעיסה, שמים צבעי טעם ומאכל ומכסים במעטפת פלסטית אכילה. זה נקניקיות..
לאנגלים גם יש מאכל שנקרא פודינג שחור, שזה נקניקייה שעשויה דם בקר או חזיר מוקפא ומוקשה, כדי שבאמת לא יבזבזו שום דבר..
LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:Dperk כתב:LIAV10 כתב:על מה אתה מדבר? אני לא מתכוון לטעום, לא אכפת לי הטעם, אני לא אוכל שרימפס בגלל איך שזה נראה, אז ג'וק? גועל נפש..
קודם כל שרימפס זה ממש טעים, אז חבל. ובכתבה כתוב שהבשר שלהם יטחן להמבורגרים או נקניקיות, שזה הגיוני ביותר בגלל המראה ובגלל שבכל ג'וק בודד יש מעט בשר. תאמין לי שמה שיש היום בנקניקיות לא הרבה יותר גרוע...
זה לא משנה, אני יודע איך זה היה נראה..
נקנקיות אני יודע שזה זבל, אבל לפחןת אף פעם לא ראיתי את זה..
מה יש בזה באמת? רגלי עוף וכאלה?
רגלי עוף בנקניקיות?? בנקניקיות יש ציפורניים, עור, מעיים וכל החלקים של העוף או הבקר שאותם אי אפשר למכור. פשוט כל השאריות שנשארו טוחנים לעיסה, שמים צבעי טעם ומאכל ומכסים במעטפת פלסטית אכילה. זה נקניקיות..
לאנגלים גם יש מאכל שנקרא פודינג שחור, שזה נקניקייה שעשויה דם בקר או חזיר מוקפא ומוקשה, כדי שבאמת לא יבזבזו שום דבר..
מעיים?
זה פעם ראשונה שאני שומע, שמעתי ציפורניים, מקורות, קרבולות והכל, אבל לא מעיים![]()
צריך להכין בבית כנראה..
אבל איפה קונים שקיות כאלה שעוטפות את הנקנקיות שלא עשויות מקישקע של פרה
LIAV10 כתב:התכוונתי מעוף, המבורגרים אמא שלי מכינה לפעמים, לרוב במסעדות..
נקנקיות תמיד ידעתי שזה זבל, הפסקתי לאכול לכמה שבועות וחזרתי..
Dperk כתב:LIAV10 כתב:התכוונתי מעוף, המבורגרים אמא שלי מכינה לפעמים, לרוב במסעדות..
נקנקיות תמיד ידעתי שזה זבל, הפסקתי לאכול לכמה שבועות וחזרתי..
אמא שלך שפית?
אני מניח שאתה יכול לעטוף את הבשר בבצק או משהו כזה.
אני מאוד אהבתי נקניקיות, אבל הפסקתי בגלל שזה ממש זבל, ונדרתי לא לגעת בזה יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־5 אורחים