16 אוגוסט 2012, 08:14
16 אוגוסט 2012, 08:30
hudini18 כתב:http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/395/675.html?hp=3&cat=620&loc=7
חבל שהפסדנו דבר כזה לנבחרת..היחיד שיכל לחבר שם 2 מסירות
16 אוגוסט 2012, 08:33
16 אוגוסט 2012, 08:40
16 אוגוסט 2012, 08:46
קודי כתב:פשוט נהדר לשמוע שהוא לא ממש היה מעורב בסקוטינג ובבחירת השחקנים...
16 אוגוסט 2012, 08:46
hudini18 כתב:**הוברח
16 אוגוסט 2012, 12:42
קודי כתב:פשוט נהדר לשמוע שהוא לא ממש היה מעורב בסקוטינג ובבחירת השחקנים...
16 אוגוסט 2012, 18:13
אלמוג כתב:קודי כתב:פשוט נהדר לשמוע שהוא לא ממש היה מעורב בסקוטינג ובבחירת השחקנים...
אני חושב שזה היה נוח לו, בואו לא נעשה ממנו קדוש מעונה.
הוא העביר את הקיץ עם נבחרת רוסיה ונוח לו להגיד שהוא לא קיבל חופש בחירה. הרבה יותר נוח להגיד שמכבי החתימו שחקנים על הראש שלו, מאשר להגיד שלא היה לו זמן לדאוג לזה.
באמת שאני אוהב ומעריך את בלאט, אבל מאמן באירופה לא אחראי רק על הכנת הקבוצה למשחקים וניהול המשחק. הוא צריך להיות אחראי גם על ההחתמות ובניית הקבוצה לפי ראות עיניו. בשביל זה משלמים לו.
16 אוגוסט 2012, 18:19
Mta_atic כתב:אלמוג כתב:קודי כתב:פשוט נהדר לשמוע שהוא לא ממש היה מעורב בסקוטינג ובבחירת השחקנים...
הוא העביר את הקיץ עם נבחרת רוסיה ונוח לו להגיד שהוא לא קיבל חופש בחירה. הרבה יותר נוח להגיד שמכבי החתימו שחקנים על הראש שלו, מאשר להגיד שלא היה לו זמן לדאוג לזה.
באמת שאני אוהב ומעריך את בלאט, אבל מאמן באירופה לא אחראי רק על הכנת הקבוצה למשחקים וניהול המשחק. הוא צריך להיות אחראי גם על ההחתמות ובניית הקבוצה לפי ראות עיניו. בשביל זה משלמים לו.
מאמן לא צריך לעבוד 24/7 בפגרה בשביל לבחור שחקנים.
רוב השמות ידועים ומוכרים עוד במהלך העונה, לא סתם יש מחלקת סקאוטינג שעובדת יום ולילה כדי לדוג שמות של שחקנים פוטנציאלים.
אני לא רואה סתירה בין העבודה של בלאט בנבחרת רוסיה לבין העבודה שלו במכבי. לבחור שחקנים הוא יכול גם דרך טלפון ומחשב, הוא לא צריך להיות נוכח פיזית בארץ בשביל זה.
16 אוגוסט 2012, 18:22
MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:אלמוג כתב:קודי כתב:פשוט נהדר לשמוע שהוא לא ממש היה מעורב בסקוטינג ובבחירת השחקנים...
רוב השמות ידועים ומוכרים עוד במהלך העונה, לא סתם יש מחלקת סקאוטינג שעובדת יום ולילה כדי לדוג שמות של שחקנים פוטנציאלים.
אני לא רואה סתירה בין העבודה של בלאט בנבחרת רוסיה לבין העבודה שלו במכבי. לבחור שחקנים הוא יכול גם דרך טלפון ומחשב, הוא לא צריך להיות נוכח פיזית בארץ בשביל זה.
אם הוא היה בארץ, להנהלה היה הרבה יותר קשה להנחית לו שחקנים על הראש, בנוסף היה לו הרבה יותר זמן לשבת עם כל הגורמים הרלוונטיים, ולבחור שחקנים כמו שצריך, ולא על סמך היכרות קודמת.
16 אוגוסט 2012, 18:31
Mta_atic כתב:MTA2311 כתב:Mta_atic כתב:אלמוג כתב:קודי כתב:פשוט נהדר לשמוע שהוא לא ממש היה מעורב בסקוטינג ובבחירת השחקנים...
אם הוא היה בארץ, להנהלה היה הרבה יותר קשה להנחית לו שחקנים על הראש, בנוסף היה לו הרבה יותר זמן לשבת עם כל הגורמים הרלוונטיים, ולבחור שחקנים כמו שצריך, ולא על סמך היכרות קודמת.
ברצינות? אתה באמת חושב שלמישהו מהטריו פדרמן רקאנטי ומזרחי באמת מזיז אם בלאט בארץ או ברוסיה?
כמה כבר אפשר לשבת ולדון בשחקנים? את כל הדברים האלה אפשר לעשות באינטרנט ובטלפון, לא צריך יום של 8-17 כדי לשבת על הטוסיק ולבחור שחקנים.
16 אוגוסט 2012, 18:52
16 אוגוסט 2012, 19:01
yzafrir כתב:אוי ואבוי לנו אם קבוצה בסדר גודל של מכבי ומאמן בסדר גודל של בלאט צריך לשבת בקיץ ולבחור שחקנים מתוך קלטות ביצועים....
לא יכול להיות שהוחתם שחקן שבלאט לא הכיר או לא היה ברשימה שלו.
מה שכן יכול להיות וגם קרה בפועל זה שהוחתמו שחקנים שלא היו בראש הרשימה שלו , וזה בטוח לא הייתה הכוונה שלו.
גם אם הוא היה קשור לביצים של פדרמן כל הקיץ הו עדיין לא היה מקבל את השחקנים הראשונים ברשימה. פשוט כי להנהלה אין באמת את הרצון לעשות את זה.
18 אוגוסט 2012, 22:36
בוא נחזור למכבי וליחסים שלך עם הבוסים. אתה לא רצית את מורן רוט, והוא הובא בכל זאת.
"כל חברה עוברת שינויים במבנה שלה במוקדם או במאוחר. שינויים ניהוליים, אישיים, פילוסופיים. מכבי עוברת תהליך של שינוי תפיסה וזה משנה דברים".
השינויים האלו הם לטוב או לרע?
"הזמן יגיד. אני יכול להגיד שאם בעבר הייתה לי השפעה גדולה באיתור של שחקן ובמעקב חזק יותר של בניית קבוצה, השנה הנוכחות שלי פחות דומיננטית. אני חלק מהתהליך, אבל לא מוביל את הכל".
נשמע משונה.
"מכבי היא קבוצה אבל גם חברה פרטית. אני חי עם השינוי הזה ומחפש איך לחיות איתו טוב. להגיד לך שזה קל לי? לא, אבל זה בסדר. אם זה מה שהמועדון רוצה, אז אוקיי. אם לא היה מתאים לי, יכולתי לקום וללכת, אבל עובדה שאני כאן. יש פה עניין של כסף. אני יכול להמליץ ואם כלכלית זה מסתדר, אז בסדר. מכבי זו מערכת שמחפשת לעשות דברים בצורה הכי טובה שאפשר, ויש לי מה להגיד ברוב ההחלטות, אבל לא בהכל".
המנהלים האלה יושבים על הספסל לידך. זה נראה לך?
"הם מאוד מעורבים בקבוצה ואין לי בעיה עם זה. אני לא מכיר אנשים יותר טובים משמעון מזרחי, דייויד פדרמן ואודי רקנאטי, ואם הם רוצים ששי רקנאטי ודני פדרמן יהיו מעורבים יותר, אין לי בעיה".
זה לא פתטי, שאחרי מה שאתה עושה עם נבחרת רוסיה, באים עסקנים, טובים ככל שיהיו, ובוחרים לך שחקנים? הקהל של מכבי עוד ירדוף אחריהם עד לרכב אם זה לא יעבוד.
"לא פתטי ולא בטיח. המבנה במכבי השתנה לא מעט, וזה לא אומר שאני רב איתם. תמיד יכולים להיות חילוקי דעות על דברים. מכבי לא מתכוונת לחרוג בהרבה מהתקציב שלה שבא מכסף שאנחנו מכניסים לה. אף אחד לא יכול להגיד לבעלים כמה כסף להביא מהכיס שלו. בסך הכל האנשים לא מחפשים לעשות כסף אלא לנהל עסק מאוזן".
עושה רושם שאתה נמצא במקום מאוד בוגר, שליו.
"צודק, מן. יש לי שקט נפשי. גם אם יהיה פחות כסף, ושחקנים שרציתי אבל לא יכלו להישאר כי שילמו להם יותר במקום אחר, נוכל להסתדר".
תיזהר, זה רשום.
"או-קיי. אני מסכים איתך שיש לנו בעיה עם יצירה של המשכיות כי הקבוצה משתנה הרבה, אבל גם הקהל שלנו מבין היום את הדברים אחרת. היה לנו קהל נפלא בשנתיים האחרונות, מאוד בוגר ותומך. הוא ראה קבוצה שמשקיעה, נלחמת ונותנת את הלב כל יום".
רצית את הנדריקס ולנגפורד.
"נכון, ולא ציפיתי לקטע הזה עם יוגב אוחיון, לא ממטר ולא מקילומטר. שלושתם הם אובדן, אבל הבאנו שחקנים חדשים וטובים ונבנה קבוצה".
למה לא תמכת בהחזרתו של שאראס? אמרת עליו אחרי שניצחתם את ליטא, שהוא עוד יחזור לאולימפיאדה כמאמן ליטא, ושהוא אחד מחמשת הווינרים הכי גדולים בהיסטוריה האירופית.
"זה לא שלא רציתי אותו. לא חשבתי שמתאים שהוא יחזור בתפקיד משנה. לא הסתדר לי בראש כי אני מכיר את האופי שלו, וזה לא היה מסתדר גם לו. הדמות והסטטוס של שאראס בישראל הם אדירים, וחזרה שלו הייתה עושה לו נזק. אני טוען גם עכשיו שצדקתי בעניין הזה שלו".
אמרת בלונדון ששמעון מזרחי וגור שלף התקשרו אחרי כל משחק. זה אומר שפדרמן לא התקשר?
"קיבלתי ברכות אחרי הטורניר מכולם. מדייויד, מאודי. נכון ששמעון התקשר כל יום. אחד הדברים שאני אוהב אצלו שהוא מאוד ענייני. הוא לא סתם מצלצל לברך אלא שואל מה היה במשחק ותמיד אומר מה הוא חשוב. זה כיף כי יש לו את הסגנון המיוחד שלו. אנשים לא באמת מכירים אותו. יש לו הומור ולב מיוחדים, למרות שכולם חושבים שהוא קשוח וסגור. הוא יכול להיות כזה, אבל לא באמת".
18 אוגוסט 2012, 22:42
18 אוגוסט 2012, 23:52
19 אוגוסט 2012, 09:06
LIAV10 כתב:"יכולתי להמליץ"
זה המשפט שאני לוקח מפה, בלאט פה בשביל להמליץ, הוא ממש לא קובע, וממש אין לו plan B ו-C וכל אלה, רק ממליץ.. עצוב
19 אוגוסט 2012, 09:22
19 אוגוסט 2012, 09:28
jol9 כתב:כמה דברים בנוגע למה שדייויד אמר:
1 - הוא לא ממש מחזיק מהבנים של. הוא מאוד מעריך את האבות שלהם, אבל לא אותם.
2 - דייויד מאוד פייסני, שלו ובוגר (זה גם נאמר בכתבה ע"י המראיין). לדעתי מאחורי השלווה הזאת מסתתר הביטחון העצמי של דייויד, שיודע, שגם עונה רעה
במכבי לא תפגע בשמו ובמעמדו, ויודע שיש ויהיו לו אופציות רבות בהמשך.
אסתכן ואומר גם, שיכול להיות שזאת עונתו האחרונה של דייויד במכבי, ולכן גם אין לו עניין לייצר מהומות. מה שבטוח הוא שמקצוען כמוהו, וגם איש שאוהב את השליטה במה שקורה,
לא אמור לקבל את העובדה שכל מיני ילדים חסרי נסיון, בונים לו את הקבוצה, ושהוא רק צריך לאמן אותה אבל גם לקחת את האחריות במקרה של כשלון.
3 - לא סתם שמעון מזרחי הוא האיש שמרבית האוהדים, כולל כאן בפורום, מוציאים מחוץ לדיון הזה על הפאשלות של ההנהלה. מספיק לראות איך דייויד מדבר עליו, ולהכיר את פועלו
רב השנים, בשביל לדעת שרוב הדברים השליליים שקוראים, הם בניגוד לדעתו, ושהוא זה שעדיין מצליח לשמור על הרוח המכביסטית בתוך המועדון הזה, שהיה נעלם לו מזמן אם הוא היה פורש.
4 - למה תמיד צריך לדחוף את שאראס לכל עניין. יש מישהו באמת שהשאלה על שאראס עניינה אותו? האם לא הרבה יותר מעניין לשאול על מצ'באן למשל?
5 - בהמשך לנקודה 2, ניתן להבין מהדברים שדייויד לא ממש משתגע מהקבוצה שיש לו. הוא לא ענה על נושא רוט, ולא אמר שבמקום לאנגפורד, הנדריקס ואוחיון, הובאו שחקנים לא פחות טובים,
אלא פתר את זה ב"נבנה קבוצה". זה מחזק עוד במעט את התחושה שלי לגבי המשך דרכו של דייויד. אני רק מקווה שהלהט ומוסר העבודה שלו לא ייפגעו למרות כל זה.
19 אוגוסט 2012, 09:33
jol9 כתב:כמה דברים בנוגע למה שדייויד אמר:
1 - הוא לא ממש מחזיק מהבנים של. הוא מאוד מעריך את האבות שלהם, אבל לא אותם.
2 - דייויד מאוד פייסני, שלו ובוגר (זה גם נאמר בכתבה ע"י המראיין). לדעתי מאחורי השלווה הזאת מסתתר הביטחון העצמי של דייויד, שיודע, שגם עונה רעה
במכבי לא תפגע בשמו ובמעמדו, ויודע שיש ויהיו לו אופציות רבות בהמשך.
אסתכן ואומר גם, שיכול להיות שזאת עונתו האחרונה של דייויד במכבי, ולכן גם אין לו עניין לייצר מהומות. מה שבטוח הוא שמקצוען כמוהו, וגם איש שאוהב את השליטה במה שקורה,
לא אמור לקבל את העובדה שכל מיני ילדים חסרי נסיון, בונים לו את הקבוצה, ושהוא רק צריך לאמן אותה אבל גם לקחת את האחריות במקרה של כשלון.
3 - לא סתם שמעון מזרחי הוא האיש שמרבית האוהדים, כולל כאן בפורום, מוציאים מחוץ לדיון הזה על הפאשלות של ההנהלה. מספיק לראות איך דייויד מדבר עליו, ולהכיר את פועלו
רב השנים, בשביל לדעת שרוב הדברים השליליים שקוראים, הם בניגוד לדעתו, ושהוא זה שעדיין מצליח לשמור על הרוח המכביסטית בתוך המועדון הזה, שהיה נעלם לו מזמן אם הוא היה פורש.
4 - למה תמיד צריך לדחוף את שאראס לכל עניין. יש מישהו באמת שהשאלה על שאראס עניינה אותו? האם לא הרבה יותר מעניין לשאול על מצ'באן למשל?
5 - בהמשך לנקודה 2, ניתן להבין מהדברים שדייויד לא ממש משתגע מהקבוצה שיש לו. הוא לא ענה על נושא רוט, ולא אמר שבמקום לאנגפורד, הנדריקס ואוחיון, הובאו שחקנים לא פחות טובים,
אלא פתר את זה ב"נבנה קבוצה". זה מחזק עוד במעט את התחושה שלי לגבי המשך דרכו של דייויד. אני רק מקווה שהלהט ומוסר העבודה שלו לא ייפגעו למרות כל זה.