המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:דווקא אני מאוד אהבתי את העונה השישית
זאת העונה החמישית שלא אהבתי
Dperk כתב:הצהירו כבר שזאת העונה האחרונה, לא?
Dperk כתב:העונה הרביעית הייתה מדהימה לדעתי. בסוף המפתיע של הפרק האחרון (לא רוצה לספיילר) פשוט צרחתי בהלם והפחדתי את כולם![]()
misha כתב:Dperk כתב:העונה הרביעית הייתה מדהימה לדעתי. בסוף המפתיע של הפרק האחרון (לא רוצה לספיילר) פשוט צרחתי בהלם והפחדתי את כולם![]()
כן, זה הגיע משום מקום.
דירוג שלי של העונות: רביעית, ראשונה, שנייה, שלישית, חמישית, שישית.
Dperk כתב:misha כתב:Dperk כתב:העונה הרביעית הייתה מדהימה לדעתי. בסוף המפתיע של הפרק האחרון (לא רוצה לספיילר) פשוט צרחתי בהלם והפחדתי את כולם![]()
כן, זה הגיע משום מקום.
דירוג שלי של העונות: רביעית, ראשונה, שנייה, שלישית, חמישית, שישית.
הדירוג שלי כמעט זהה: רביעית, שנייה, ראשונה, שלישית, חמישית, שישית![]()
אני מקווה שבעונה השביעית יהיה כוכב אורח בסדר הגודל של ג'ון לית'גו. ההופעה שלו בעונה הרביעית הייתה מאוד מרשימה. גם ג'וליה סטיילס וג'ימי סמיתס היו ממש טובים לדעתי בעונות החמישית והשלישית בהתאמה, ורק קולין הנקס שאין לו כלום חוץ מייחוס מפואר הרס בעונה האחרונה.
Dperk כתב:איזה מוזר זה בטח היה שהיום הולדת הוא ביום הראשון ללימודים?
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:איזה מוזר זה בטח היה שהיום הולדת הוא ביום הראשון ללימודים?
זה תמיד היה מדכא כי כולם עסוקים בלימודים ולראות את החברים שוב ולאף אחד לא אכפת מיום ההולדת שלך
למזלי כבר סיימתי את בית הספר מזמן וזה פשוט עוד יום בשנה בשבילי חחח
ד''א, קיצרו את החופש אז זה לא היום הראשון יותר
Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:איזה מוזר זה בטח היה שהיום הולדת הוא ביום הראשון ללימודים?
זה תמיד היה מדכא כי כולם עסוקים בלימודים ולראות את החברים שוב ולאף אחד לא אכפת מיום ההולדת שלך
תיארתי לעצמי שזה ככה.. מבאס. לא נורא, יש לי חבר שבכיתה י"ב יום ההולדת שלו נפל על יום השואה![]()
מה זה מזמן? אני סיימתי לפני שנתיים, אז את לפני שלוש שנים, לא? זה לא מזמן בכלל...
ברור שזה לא עוד יום בשנה בשבילך, זה יום ההולדת שלך! חחח
נכון, פעם ראשונה ששמתי לב, איך את מתבאסת שלא יכלו להקדים את השינוי הזה באיזה 15 שנה נכון חחח?
Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:Holiday_Armadillo כתב:Dperk כתב:איזה מוזר זה בטח היה שהיום הולדת הוא ביום הראשון ללימודים?
תיארתי לעצמי שזה ככה.. מבאס. לא נורא, יש לי חבר שבכיתה י"ב יום ההולדת שלו נפל על יום השואה![]()
מה זה מזמן? אני סיימתי לפני שנתיים, אז את לפני שלוש שנים, לא? זה לא מזמן בכלל...
ברור שזה לא עוד יום בשנה בשבילך, זה יום ההולדת שלך! חחח
נכון, פעם ראשונה ששמתי לב, איך את מתבאסת שלא יכלו להקדים את השינוי הזה באיזה 15 שנה נכון חחח?
אני סיימתי בגיל 17
זאת אומרת לפני 5 שנים(כי אני אהיה בת 22)
האמת, כל שנה היו דיבורים על זה שאולי יקצרו את החופש וכל שנה איימנו לשבות כאילו שזה הזיז למישהו![]()
אפרופו יום השואה-ה-1 בספטמבר זה היום הרשמי בו השואה התחילה(הפלישה לפולין)1.9.1939
MTA2311 כתב:כרמל פולנייה, ברגע שאמרת שאתה לומד רק מדעי המדינה(זה הרי לא מקצוע), כל ההערכה שהייתה אליך ירדה.
MTA2311 כתב:כרמל פולנייה, ברגע שאמרת שאתה לומד רק מדעי המדינה(זה הרי לא מקצוע), כל ההערכה שהייתה אליך ירדה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־2 אורחים