עולם הטניס2 - עונת 2013 יצאה לדרך

כאן מדברים על הכל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: עולם הטניס2 - סלאם מס' 17 של המאסטרו!!

הודעהעל ידי yiffy » 19 אוגוסט 2012, 22:02

העונה הזו של פדרר ממשיכה להיות תענוג מבחינת מעריצים כמוני. לנצח את נולה בגמר של משטחים קשים זה תו תקן לרמה גבוהה של טניס, ופדרר באמת שיחק נקי ויפה כל הטורניר הזה והזכייה הגיעה לו.

בסופו של יום, גם אם לפדרר אין את ה-טורניר מאסטרס שהוא תמיד זוכה בו (כמו מונטה קרלו עבור נדאל), סינסינטי בשנים האחרונות הוא הטורניר הידידותי ביותר מבחינתו (בעבר זה היה המבורג, לפני שהורידו אותו בדירוג והכניסו את מדריד על חשבונו). פדרר שבר שיא זכיות באוהיו (5) וזהו גם טורניר המאסטרס בו הוא זכה הכי הרבה פעמים באופן אישי. כעת הוא משווה את השיא של נדאל. זה שיא שסביר להניח שנדאל יחזיק בסופו של דבר, אבל בעיני זה מרשים שפדרר ממשיך לנשוף בעורפו בחזית הזאת גם בגיל 31.

באשר ל-US Open. בעבר גם לי הרגיש שזהו טורניר המאסטרס הדומיננטי ביותר של פדרר, גם יותר מווימבי. יחד עם זאת, העובדה שזה משטח קשה מהיר מאוד הופכת אותו לאידיאלי עבור נולה, ולא סתם הוא ניצח בשני המפגשים האחרונים ביניהם. אם הוא שוב ייפול בחצי של מארי, לא הייתי ממהר להמר דווקא עליו כפיינליסט (בדומה ליוסי). יחד עם זאת, התחושה הכללית היא שהוא עדיין פייבוריט.

לבסוף: דגשים להגרלה של ה-US OPEN:
-המובן מאליו - עדיף לא להיות בחצי של מארי. פרר בכושר זוועה ומארי זה מארי פלוס מדליית זהב.
-רבעי גמר - טיפסרביץ' הוא תמיד פינוק, אבל הגרלה סבירה נוספת היא ברדיך שנמצא בכושר זוועה ובאופן כללי לא מצליח יותר מדי בניו-יורק. דל-פוטרו לעומת זאת הוא ההגרלה הקשה ביותר, והמשחק הרע מול נולה בחצי ממש לא ישנה את דעתי בעניין הזה.
-ראוניץ' - ממש ממש לא מומלץ ליפול בצד שלו בהגרלה. מה שכן, מומלץ שהוא כן ייפול ברבע המקביל. הוא יכול בקלות להעיף מדורגים כפי שעשה לברדיך בסינסינטי ואז לעוף בעצמו מול שחקנים פחות מפחידים כמו וואורינקה.
-עוד שחקנים שלא הייתי רוצה לפגוש - איזנר (תמיד פוטנציאל לדברים מפחידים), סימון (שחקן משטחים קשים נפלא, קשה בעיקר לפדרר), רודיק (משום מה יש לי תחושה שבכל רגע הוא יתפוצץ באיזה טורניר גדול) והאס (משחק עם המון ביטחון, יעשה את המוות למי שיפגוש אותו).
-עוד שחקנים שכן הייתי רוצה לפגוש - דווידנקו (נמצא בכושר הכי גרוע בקריירה), קרלוביץ' (סרב וזהו, לא באמת איום), וואורינקה (בק-הנד מדהים אבל חובט בכדור בשלב מאוחר מאוד וקל להתגונן מולו) ובלייק (כל הזמן מקבל WC בסבב הצפון-אמריקאי ואף פעם לא מצדיק את זה).
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי LIAV10 » 19 אוגוסט 2012, 22:06

הניצחון ה"מוחץ" של פדרר רק ממחיש את זה שהוא מנצל את החולשה של כולם, פשוט אף אחד לא בכושר טוב, ובכלל בלי נדאל זה פשוט משעמם ולא אותו דבר..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוגוסט 2012, 07:52

LIAV10 כתב:הניצחון ה"מוחץ" של פדרר רק ממחיש את זה שהוא מנצל את החולשה של כולם, פשוט אף אחד לא בכושר טוב, ובכלל בלי נדאל זה פשוט משעמם ולא אותו דבר..

גם את זה צריך לדעת לעשות. מה עוזר לנדאל שב2011 הוא היה בגמר של ווימבלדון ושל UO, אם הוא הפסיד שם לנובאק, שבינתיים הספיק לחזור למימדים הטבעיים שלו, ונדאל נפצע?

פדרר מנצל נפלא את העניין הזה, וגם את זה צריך לדעת לעשות. רפא מתמחה בלהפסיד לשחקנים עלובים בטורנירי מאסטרס שהם לא על חימר, וזאת הבעיה שלו.
אם היה מנסה קצת יותר חזק, סביר להניח שהיו לו עוד לפחות 3-4 מאסטרסים בכיס.

אני מאוד מקווה שרפא ימצא את הכוחות הנפשיים על מנת לבצע עוד קאמבק. תכלס כבר ראינו שלא צריך הרבה בשביל להשתלט שוב על המקום הראשון. פשוט להיות
יציב, ולחכות להזדמנות.
לרפא תהיה חצי שנה קשה מאוד עם הרבה נקודות אותן הוא צריך לקחת (אוסטרליה והחימר), אבל אח"כ יהיה לו לוח חלק, ואם ימצא את הכושר הנכון,
אין לי ספק שיחזור למקום הראשון.
הכל שאלה של כשירות ובריאות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 20 אוגוסט 2012, 10:44

יוני,
זה אולי נכון שלרפא יהיו הרבה נקודות בקופה ואני גם מעריך שהוא ישמור על רוב נקודות החימר שלו ואולי ירוויח עוד (יש לו את מדריד ושנה הבאה המשטח לא צפוי להיות חלקלק). יחד עם זאת, תשים לב שרפא מעולם לא נתן עונה חזקה במיוחד בשלבים האלו של השנה. השיא שלו היה ב-10', אז הוא זכה בניו-יורק ובטוקיו ונתן גמר בלונדון, אבל אז זה היה שיא הקריירה שלו וגם הוא ניצל בזמנו חולשה מטורפת של רוג'ר ואי-פריצה של השאר. בנוסף, אפילו בעונה ההיא הוא לא היה התמונה של קנדה, סינסינטי, שנגחאי או פריז. יש לו סה"כ שני תארים בקנדה וגמר בשנגחאי - לא מסורת מטורפת שאפשר להישען עליה בהתחשב בעובדה שאלה 4 טורנירי מאסטרס.

זה שרפא מפסיד ליריבים נחותים על הארד-קורטס זה נכון. אחת ההשלכות של זה היא שלרפא אולי יש 21 מאסטרס, אבל 81% מהם הם תארי חימר ורק 4 טורנירים סה"כ על משטחים קשים. אצל פדרר לעומת זאת זה מתחלק בצורה מגוונת הרבה יותר - בדיוק 66% הארד קורטס ו-33% חימר - פילוח מושלם בהחלט בעובדה שזה בדיוק גם היחס בין כמות טורנירי המאסטרס שמשוחקים על הארד קורטס והכמות שמשוחקת על החימר. אפשר להוסיף לזה את העובדה שפדרר זכה במגרש אחד יותר מנדאל ושהוא הגיע לגמרים של כל טורנירי המאסטרס. סה"כ לדעתי כל העובדות האלו מצביעות על זה שמדובר בתיקו שכולו יתרון של פדרר.

העתיד כמובן צופן לרפא סיכוי סביר לקבוע את שיא הזכויות. יחד עם זאת, אני מעריך שבשנים הקרובות פדרר יצא מנקודת הנחה שהוא מסוגל ל-GS אחד, גג שניים בשנה והוא ישים יותר דגש על הטורנירים הללו. יהיה מעניין זה בטוח :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 20 אוגוסט 2012, 18:01

yiffy כתב:יוני,
זה אולי נכון שלרפא יהיו הרבה נקודות בקופה ואני גם מעריך שהוא ישמור על רוב נקודות החימר שלו ואולי ירוויח עוד (יש לו את מדריד ושנה הבאה המשטח לא צפוי להיות חלקלק). יחד עם זאת, תשים לב שרפא מעולם לא נתן עונה חזקה במיוחד בשלבים האלו של השנה. השיא שלו היה ב-10', אז הוא זכה בניו-יורק ובטוקיו ונתן גמר בלונדון, אבל אז זה היה שיא הקריירה שלו וגם הוא ניצל בזמנו חולשה מטורפת של רוג'ר ואי-פריצה של השאר. בנוסף, אפילו בעונה ההיא הוא לא היה התמונה של קנדה, סינסינטי, שנגחאי או פריז. יש לו סה"כ שני תארים בקנדה וגמר בשנגחאי - לא מסורת מטורפת שאפשר להישען עליה בהתחשב בעובדה שאלה 4 טורנירי מאסטרס.

זה שרפא מפסיד ליריבים נחותים על הארד-קורטס זה נכון. אחת ההשלכות של זה היא שלרפא אולי יש 21 מאסטרס, אבל 81% מהם הם תארי חימר ורק 4 טורנירים סה"כ על משטחים קשים. אצל פדרר לעומת זאת זה מתחלק בצורה מגוונת הרבה יותר - בדיוק 66% הארד קורטס ו-33% חימר - פילוח מושלם בהחלט בעובדה שזה בדיוק גם היחס בין כמות טורנירי המאסטרס שמשוחקים על הארד קורטס והכמות שמשוחקת על החימר. אפשר להוסיף לזה את העובדה שפדרר זכה במגרש אחד יותר מנדאל ושהוא הגיע לגמרים של כל טורנירי המאסטרס. סה"כ לדעתי כל העובדות האלו מצביעות על זה שמדובר בתיקו שכולו יתרון של פדרר.

העתיד כמובן צופן לרפא סיכוי סביר לקבוע את שיא הזכויות. יחד עם זאת, אני מעריך שבשנים הקרובות פדרר יצא מנקודת הנחה שהוא מסוגל ל-GS אחד, גג שניים בשנה והוא ישים יותר דגש על הטורנירים הללו. יהיה מעניין זה בטוח :)

אני לא בונה על טורונטו וסינסינטי, זה בטוח. גם רפא בטוח לא בונה על הטורנירים האלה.
הכוונה היא כמובן לווימבלדון ולUO, שם יהיו לו 4000 נק' בקופה, שזה הרבה מאוד.

לגבי המאסטרסים, המספר האבסולוטי הוא זה שקובע. 21 זה 21, ולא משנה אם את כל ה-21 אתה משיג בטורניר אחד, או מפזר על כל הטורנירים.
אני לא יודע עד כמה השיא הזה מעניין את רפא. אם יהיה כשיר, בטוח שיספור לפחות עוד כמה על חימר, ואני מאמין גם שבמאסטרסים שיש לו עניין בהם כמו IW ומיאמי, יש לו סיכוי
לזכות פעם אחת לפחות. שוב, הכל נכון אם יהיה כשיר.

תיזכר רגע בעונה שעברה. רפא שלט בכל הסבב, אבל הפסיד פעם אחר פעם לנובאק בגמרים וזה עלה לו ב-3 סלאמים ועוד 4 מאסטרסים. נובאק היום חזר למימדיו הטבעיים, אותם המימדים
בהם רפא התעלל פעם אחר פעם (ומחזיק כבר 3 ניצחונות רצופים מולו). אם רפא חוזר לכושר גופני תקין, הטניס כבר יגיע, ואיתו התארים. אין לי ספק בזה.
אני מאמין שנראה עוד קאמבק אחד לפחות של רפא בקריירה שלו, ואם תקופת הבריאות שלו תימשך כמו אחרי הפציעה הקודמת שלו ב2009, אז יהיו לו שנתיים שקטות ומלאות של טניס איכותי
והרבה תארים.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 20 אוגוסט 2012, 18:11

סגנון המשחק של רפא לא מאפשר לו לשמור על אותה רמה כל השנה. לדעתי הוא נוהג בחוכמה כשהוא מוריד רמה דווקא בשלבים האלה של העונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yiffy » 20 אוגוסט 2012, 19:01

יוני, שים לב שרפא עדיין לא ניצח את נולה על משטח שאינו חימר מאז 10'. אני אישית בכלל הייתי מופתע שפדרר ניצח בכזו קלות את נולה בגמר סינסינטי כיוון שבניגוד לרפא נולה דווקא ממש כן בונה על התקופה הזו של העונה.

בנוסף, גם הציור שלך לפיו נולה "חזר למימדיו הטבעיים" ואילו רפא "צריך לחזור לכושר הטוב שלו" הוא פשטני. כמו שבנדאל טמונה היכולת לשחק טוב על עוד משטחים חוץ מחימר, כך גם היכולת של נולה משנה שעברה עדיין יכולה להשתחזר, גם אם כעת הוא עדיין לא ממש מוצא אותה. לא מן הנמנע ששניהם יחזרו לכושר שיא בזמן דומה ונקבל קרב ענקים אמיתי, ואם פדרר ישמור על הרמה שהוא נמצא בה היום זה בכלל יהיה מעניין.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוגוסט 2012, 08:47

MTA2311 כתב:סגנון המשחק של רפא לא מאפשר לו לשמור על אותה רמה כל השנה. לדעתי הוא נוהג בחוכמה כשהוא מוריד רמה דווקא בשלבים האלה של העונה.

זה לא נכון.
בשנתיים האחרונות (2010 ו2011) הוא שמר על קצב אחיד ומצויין לאורך כל העונה פרט לטורנירים מסויימים בהם זייף.
הוא נוהג בחוכמה בכך שמוותר על כל מיני טורנירים כמו פריז, שנחאי וסינסינטי אבל לא על טורנירים אחרים. הויתורים האחרונים שלו נובעים מפציעה. אתה לא תראה אותו מוותר על
אף טורניר חשוב בהמשך הקריירה, בדיוק כשם שהוא לא עשה את זה עד עכשיו בקריירה שלו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2012, 08:58

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:סגנון המשחק של רפא לא מאפשר לו לשמור על אותה רמה כל השנה. לדעתי הוא נוהג בחוכמה כשהוא מוריד רמה דווקא בשלבים האלה של העונה.

זה לא נכון.
בשנתיים האחרונות (2010 ו2011) הוא שמר על קצב אחיד ומצויין לאורך כל העונה פרט לטורנירים מסויימים בהם זייף.
הוא נוהג בחוכמה בכך שמוותר על כל מיני טורנירים כמו פריז, שנחאי וסינסינטי אבל לא על טורנירים אחרים. הויתורים האחרונים שלו נובעים מפציעה. אתה לא תראה אותו מוותר על

יש הבדל בין לוותר על טורנירים לבין להוריד רמה בחלק מהם. אני לא עוקב באדיקות אחרי הקריירה של רפא, אבל התחושה שלי היא שלאורך הקריירה, בתקופה הזאת של השנה, אחוזי ההצלחה שלו קטנים יותר מבשאר העונה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוגוסט 2012, 09:00

yiffy כתב:יוני, שים לב שרפא עדיין לא ניצח את נולה על משטח שאינו חימר מאז 10'. אני אישית בכלל הייתי מופתע שפדרר ניצח בכזו קלות את נולה בגמר סינסינטי כיוון שבניגוד לרפא נולה דווקא ממש כן בונה על התקופה הזו של העונה.

בנוסף, גם הציור שלך לפיו נולה "חזר למימדיו הטבעיים" ואילו רפא "צריך לחזור לכושר הטוב שלו" הוא פשטני. כמו שבנדאל טמונה היכולת לשחק טוב על עוד משטחים חוץ מחימר, כך גם היכולת של נולה משנה שעברה עדיין יכולה להשתחזר, גם אם כעת הוא עדיין לא ממש מוצא אותה. לא מן הנמנע ששניהם יחזרו לכושר שיא בזמן דומה ונקבל קרב ענקים אמיתי, ואם פדרר ישמור על הרמה שהוא נמצא בה היום זה בכלל יהיה מעניין.

רפא אכן לא ניצח, אבל הם גם שיחקו רק פעם אחת על משטח שאיננו חימר מאז אותה עונה משוגעת, והמשחק הזה היה כבר בידיים של רפא, כמו ששני חצאי
הגמר בUO בין פדרר לנובאק היו בידיים של פדרר.

האמירה שלי היא אכן די פשטנית, אבל גם יש בה הגיון.
רפא נתן בקריירה שלו כמה וכמה שנים חזקות מאוד, ויצא מכמה משברים. נובאק לא. לכן יותר הגיוני להגיד ש2011 היתה הבלחה של נובאק ולא היכולת
האמיתית שלו, אותה יוכל להציג בהמשך הקריירה.
מצד שני, ברור שהכל יכול להשתנות פתאום. את היכולת יש לו, ואם יחזיר לעצמו את הרעב והטירוף, הוא יוכל לחזור להיות הכוח הכי גדול בטניס כמו שהיה עד לא מזמן.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוגוסט 2012, 09:01

MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

זה לא נכון.

יש הבדל בין לוותר על טורנירים לבין להוריד רמה בחלק מהם. אני לא עוקב באדיקות אחרי הקריירה של רפא, אבל התחושה שלי היא שלאורך הקריירה, בתקופה הזאת של השנה, אחוזי ההצלחה שלו קטנים יותר מבשאר העונה.

זה נכון. אבל UO הוא מחוץ לאותה התבנית. שם יש לרפא לא מעט הצלחות בשנים האחרונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 21 אוגוסט 2012, 13:59

jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

זה לא נכון.

בו נגיד כזה דבר - לרפא כדאי מאוד לא להגיע ל-OU של שנה הבאה במקום השלישי. אם הוא מקבל בחצי את נולה ובגמר את פדרר (או להיפך) לא רק בהגרלה אלא גם בחצי ובגמר עצמם, לא הייתי מהמר עליו. ב-10' הוא קיבל רק את נולה בגמר (ושום דבר מעניין לפני זה) וב-11' הפיינר פור שלו היה קשה יותר (מארי בחצי ונולה בגמר) ואז הוא גם באמת נכנע בגמר.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי jol9 » 21 אוגוסט 2012, 14:09

yiffy כתב:
jol9 כתב:
MTA2311 כתב:
jol9 כתב:

זה לא נכון.

בו נגיד כזה דבר - לרפא כדאי מאוד לא להגיע ל-OU של שנה הבאה במקום השלישי. אם הוא מקבל בחצי את נולה ובגמר את פדרר (או להיפך) לא רק בהגרלה אלא גם בחצי ובגמר עצמם, לא הייתי מהמר עליו. ב-10' הוא קיבל רק את נולה בגמר (ושום דבר מעניין לפני זה) וב-11' הפיינר פור שלו היה קשה יותר (מארי בחצי ונולה בגמר) ואז הוא גם באמת נכנע בגמר.

זה נכון, אבל אתה יודע, הרבה דברים יכולים לקרות עוד שנה.
מבחינתי אני לא מסתכל כ"כ רחוק. קודם כל שיחזור לשחק, אח"כ שיעלה את הרמה לאט לאט, ושיגיעו בשיאו המקצועי לAO. ברור שלאוסטרליה הוא יגיע כמדורג שלישי או רביעי, וברור
שהוא יצטרך להתמודד מול טניסאים טובים לאורך כל הדרך, אבל כשהוא משחק טוב, הוא מסוגל לנצח כל אחד, על כל מגרש, כמו שהוא כבר הוכיח לאורך כל השנים האחרונות.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yiffy » 23 אוגוסט 2012, 19:56

יש הגרלה - לא כיפית במיוחד לאוהדי פדרר.
רוג'ר קיבל את מארי בחצי ואת ברדיך ברבע. בנוסף יש גם בדרך כל מני שמות כמו סימון, קרלוביץ', ורדסקו, דווידנקו לסיבובים המוקדמים יותר.
החדשות הטובות (יחסית) הם שמארי גם קיבל רבע גמר קשה - טצונגה. בנוסף, ראוניץ' ככה"נ יחכה אי שם בסיבוב השלישי או השמינית. מבחינתו של פדרר, כל יריב עדיף על מארי בחצי הגמר.
החדשות המבאסות מכולן הן תוצאות ההגרלה (הקלה ממש) של ג'וקוביץ'. הוא אמנם קיבל רבע קשה בדמותו של דל-פוטרו, אבל שאר הדרך מלאה בפינוקים. פרר בצד השני של ההגרלה קיבל את הרבע הקל מכולם (טיפסרביץ') אבל יש שם גם כל מני טיפוסים כמו איזנר.

נו שיתחיל כבר!
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 23 אוגוסט 2012, 21:43

טוב, אז נעשה את זה בדרך הקשה. דווקא יותר חששתי מדלפו מאשר ממארי. לדעתי מארי הולך לרדת קצת אחרי העלייה הגדולה של עונת הדשא.
אגב, ברדיך ברבע זה לא כזה נורא, הוא לא בכושר טוב כרגע.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 24 אוגוסט 2012, 19:45

misha כתב:טוב, אז נעשה את זה בדרך הקשה. דווקא יותר חששתי מדלפו מאשר ממארי. לדעתי מארי הולך לרדת קצת אחרי העלייה הגדולה של עונת הדשא.
אגב, ברדיך ברבע זה לא כזה נורא, הוא לא בכושר טוב כרגע.

גם אותי ברדיך לא מלחיץ במיוחד. אני אפילו לא בטוח שהוא ידלג על גופין בקלילות בסיבוב הראשון. מארי לעומת זאת כן מלחיץ אותי. פדרר אמנם הוכיח בווי בן שהוא מסוגל לנצח גם את מארי וגם את נולה ברצף בטורניר, אבל זה ידרוש ממנו רמת אינטנסיביות רצינית.

בכל מקרה נקווה שיהיה בסדר :)
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי misha » 28 אוגוסט 2012, 06:02

בינתיים אין משהו מיוחד. פדרר, מארי, ורדסקו ופיש עלו בקלות לסיבוב השני. המשחק המעניין של הסיבוב הראשון יהיה הדרבי הארגנטינאי בין דלפו לנלבנדיאן.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי yiffy » 28 אוגוסט 2012, 20:41

ההפתעות ממאנות להגיע. ברדיך ניצח את גופין וראוניץ' את חירלדו. גם רודיק בסיבוב הבא וקווארי ומונאקו מתקדמים לשם בצעדי ענק.
yiffy
חבר כבוד

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 30 אוגוסט 2012, 22:49

רודיק הודיע שיפרוש מטניס אחרי ה-US OPEN
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי misha » 31 אוגוסט 2012, 04:48

הוא לא הצליח לעבור סיבוב שלישי באף סלאם העונה. עדיף לפרוש עכשיו מאשר להמשיך לרדת עוד ועוד.

הדרך של מארי לחצי גמר נהייתה עוד יותר קלה כשטסונגה הפסיד אתמול לקליזן. פדרר, מארי, ברדיך וראוניץ' עלו בקלות לסיבוב השלישי.
תמונה תמונה

~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הקודםהבא

חזור אל פורום שכונה

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים