סגל הקבוצה לעונת 2012-2013

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: סגל הקבוצה לעונת 2012-2013

הודעהעל ידי יוסי22 » 21 אוגוסט 2012, 06:23

MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:
אלמוג כתב:ואם הוא יתייצב וישחק שם, מה יקרה? זה לא שאם הוא יתאמן בקובאן אז יעצרו אותו או משהו.

זה יהיה צעד טפשי כמעט כמו הפרת חוזה כי מבחינה רשמית הוא עדיין שחקן של מכבי וישאר כזה כל עוד הוא לא מקבל ממנה את השחרור הבין-לאומי. ללכת להתאמן בקובאן זה כבר לא לצפצף על מכבי אלא על פיב"א, הן מצידו של אוחיון והן מצידה של הקבוצה הרוסית, קשה לי להאמין שהם עד כדי כך מטומטמים אבל מי יודע.

לא נכון. הוא שחקן של מכבי מבחינת מכבי. אף אחד פה לא קרא את החוזה, ולכן אין לנו דרך לדעת מי מבין הצדדים צודק.
מה שכן, בהסתמך על כמות החוזים האמביוולנטיים שנכתבו פה לאחרונה( תודות לאחיין המוכשר של פדרמן), אני לא אתפלא אם יוגב צודק.

הוא שחקן מכבי , נקודה .

אם פיבא יכפו על מכבי לשחררו הוא יהיה שחקן חופשי אבל כרגע הוא לא יכול לשחק בשום מקום אחר , מכבי פעלו בדיוק כמו שהיו אמורים לפעול .

וזה לא דומה לפארגו שם מכבי ביקשה פיצוי על הפרת חוזה , פה זה כבר נראה לי יותר עיקרון של עצירת החוצפה של השחקנים שעוברים במכבי לאחרונה ואני משער שמכבי יסכימו לספוג את החוזה שלו בשביל המסר הקריטי הזה .
יוסי22

הודעהעל ידי EulGam05 » 21 אוגוסט 2012, 06:31

MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:
אלמוג כתב:ואם הוא יתייצב וישחק שם, מה יקרה? זה לא שאם הוא יתאמן בקובאן אז יעצרו אותו או משהו.

זה יהיה צעד טפשי כמעט כמו הפרת חוזה כי מבחינה רשמית הוא עדיין שחקן של מכבי וישאר כזה כל עוד הוא לא מקבל ממנה את השחרור הבין-לאומי. ללכת להתאמן בקובאן זה כבר לא לצפצף על מכבי אלא על פיב"א, הן מצידו של אוחיון והן מצידה של הקבוצה הרוסית, קשה לי להאמין שהם עד כדי כך מטומטמים אבל מי יודע.

לא נכון. הוא שחקן של מכבי מבחינת מכבי. אף אחד פה לא קרא את החוזה, ולכן אין לנו דרך לדעת מי מבין הצדדים צודק.
מה שכן, בהסתמך על כמות החוזים האמביוולנטיים שנכתבו פה לאחרונה( תודות לאחיין המוכשר של פדרמן), אני לא אתפלא אם יוגב צודק.

תקרא שוב את ההודעה שלי, הוא שחקן מכבי לא מבחינת מכבי אלא הוא שחקן מכבי מבחינת פיב"א כל עוד הוא לא מקבל ממנה את השחרור הבין-לאומי, פרוצדורה סטנדרטית במעברים של שחקנים מקבוצה לקבוצה.
EulGam05

הודעהעל ידי אלמוג » 21 אוגוסט 2012, 06:37

EulGam05 כתב:
MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:

תקרא שוב את ההודעה שלי, הוא שחקן מכבי לא מבחינת מכבי אלא הוא שחקן מכבי מבחינת פיב"א כל עוד הוא לא מקבל ממנה את השחרור הבין-לאומי, פרוצדורה סטנדרטית במעברים של שחקנים מקבוצה לקבוצה.

משהו מוזר לי.
קובאן השקיעה המון כסף בשחקן העלוב הזה, הם לא צריכים לקבל אישור מפיבא שהוא שלהם? הם לא בודקים את זה? הם ישנים להם בשקט?
אתה בטוח בטענות שלך שהוא בפיב"א רשום כשחקן מכבי? (ולא בדקתי באתר שלהם, אבל האתר הוא לא הוכחה לכלום).
נערך לאחרונה על ידי אלמוג בתאריך 21 אוגוסט 2012, 06:46, נערך פעם אחת בסך הכל.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2012, 06:41

אוחיון חושב שיש לו סעיף יציאה בחוזה תמורת סכום מסויים, אם הוא צודק מכבי חייבת לשחרר אותו וכל הגימיקים בעולם לא יעזרו לה. יוגב מבחינתו כבר שילם את הכסף למכבי, ולכן הוא משוחרר. בסופו של דבר לא יהיה מנוס מבוררות שתקבע האם הסעיף תקף.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי EulGam05 » 21 אוגוסט 2012, 06:47

אלמוג כתב:
EulGam05 כתב:
MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:

משהו מוזר לי.
קובאן השקיע המון כסף בשחקן העלוב הזה, הם לא צריכים לקבל אישור מפיבא שהוא שלהם? הם לא בודקים את זה? הם ישנים להם בשקט?
אתה בטוח בטענות שלך שהוא בפיב"א רשום כשחקן מכבי? (ולא בדקתי באתר שלהם, אבל האתר הוא לא הוכחה לכלום).

מה שאני בטוח בו הוא שאוחיון צריך לקבל שחרור מהתאחדות (איגוד?) הכדורסל הישראלית (מה שבספר החוקים של פיב"א נקרא "Letter Of Clearance") וההתאחדות לא יכולה לתת שחרור כזה לשחקן שנמצא תחת חוזה. אם אוחיון רוצה להשתחרר אז בדיוק כמו פארגו, הוא צריך להגיש תביעה בבוררות נגד מכבי.
EulGam05

הודעהעל ידי EulGam05 » 21 אוגוסט 2012, 06:49

MTA2311 כתב:אוחיון חושב שיש לו סעיף יציאה בחוזה תמורת סכום מסויים, אם הוא צודק מכבי חייבת לשחרר אותו וכל הגימיקים בעולם לא יעזרו לה. יוגב מבחינתו כבר שילם את הכסף למכבי, ולכן הוא משוחרר. בסופו של דבר לא יהיה מנוס מבוררות שתקבע האם הסעיף תקף.

אז זהו שיוגב משוחרר רק מבחינתו, לא מבחינת פיב"א כל עוד ההתאחדות הישראלית לא העבירה לה Letter Of Clearance. אם הוא רוצה להשתחרר, שיפנה לבוררות, למכבי אין סיבה מיוחדת לעשות זאת.
EulGam05

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2012, 06:52

EulGam05 כתב:
MTA2311 כתב:אוחיון חושב שיש לו סעיף יציאה בחוזה תמורת סכום מסויים, אם הוא צודק מכבי חייבת לשחרר אותו וכל הגימיקים בעולם לא יעזרו לה. יוגב מבחינתו כבר שילם את הכסף למכבי, ולכן הוא משוחרר. בסופו של דבר לא יהיה מנוס מבוררות שתקבע האם הסעיף תקף.

אז זהו שיוגב משוחרר רק מבחינתו, לא מבחינת פיב"א כל עוד ההתאחדות הישראלית לא העבירה לה Letter Of Clearance. אם הוא רוצה להשתחרר, שיפנה לבוררות, למכבי אין סיבה מיוחדת לעשות זאת.

אתה מבין שזה לא משנה מי פונה לבוררות? לדעתי מכבי מבינה שעוד חוזה התפקשש לה ולא מגישה תביעה מפאת כבודה, שבכל מקרה לא נשאר ממנו הרבה היום.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי אלמוג » 21 אוגוסט 2012, 06:53

ועדיין זה מוזר לי. אוחיון לא מביא לקובאן שיחרור רשמי והם לא מגיבים וממשיכים כאילו הכל טוב? לא חושב שהם יעשו דבר שכזה זה מוזר מדי.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי EulGam05 » 21 אוגוסט 2012, 06:57

MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:

אתה מבין שזה לא משנה מי פונה לבוררות? לדעתי מכבי מבינה שעוד חוזה התפקשש לה ולא מגישה תביעה מפאת כבודה, שבכל מקרה לא נשאר ממנו הרבה היום.

אתה מבין שלא טענתי שזה משנה מי פונה לבוררות? איזו סיבה בדיוק יש למכבי לפנות לבוררות כל עוד אוחיון לא קיבל שחרור מאיגוד הכדורסל לשחק בקובאן ולכן טכנית עדיין נמצא תחת חוזה במכבי? אם אוחיון היה מקבל את השחרור אז מכבי הייתה זו שצריכה לפנות לבוררות, אחרת - זאת בעיה של אוחיון.
EulGam05

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2012, 07:05

EulGam05 כתב:
MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:

אתה מבין שלא טענתי שזה משנה מי פונה לבוררות? איזו סיבה בדיוק יש למכבי לפנות לבוררות כל עוד אוחיון לא קיבל שחרור מאיגוד הכדורסל לשחק בקובאן ולכן טכנית עדיין נמצא תחת חוזה במכבי? אם אוחיון היה מקבל את השחרור אז מכבי הייתה זו שצריכה לפנות לבוררות, אחרת - זאת בעיה של אוחיון.

איזו סיבה יש לה? אולי הסיבה שאוחיון( שמסתבר שמכבי חושבת שהוא עדיין שחקן שלה) מתכוון להתייצב באימונים של קבוצה אחרת עוד שבועיים, ועד עכשיו לא שמעתי שלפיבא יש בעיה עם זה? נראה לך שיוגב לא בדק את העניין מול פיבא? נראה לך שהוא סתם החליט להפקיד את סכום השחרור בחשבון של מכבי? נראה לך שקובאן היו מחתימים שחקן בליי להיות בטוחים שהוא באמת יוכל לשחק אצלם?
בקיצור, יוגב לא ישחק במכבי ולדעתי הוא גם לא יחוויב בפיצוי(בטח שלא משמעותי).
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי EulGam05 » 21 אוגוסט 2012, 07:19

MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:
MTA2311 כתב:
EulGam05 כתב:

איזו סיבה יש לה? אולי הסיבה שאוחיון( שמסתבר שמכבי חושבת שהוא עדיין שחקן שלה) מתכוון להתייצב באימונים של קבוצה אחרת עוד שבועיים, ועד עכשיו לא שמעתי שלפיבא יש בעיה עם זה? נראה לך שיוגב לא בדק את העניין מול פיבא? נראה לך שהוא סתם החליט להפקיד את סכום השחרור בחשבון של מכבי? נראה לך שקובאן היו מחתימים שחקן בליי להיות בטוחים שהוא באמת יוכל לשחק אצלם?
בקיצור, יוגב לא ישחק במכבי ולדעתי הוא גם לא יחוויב בפיצוי(בטח שלא משמעותי).

מה זה מתכוון? אתה פונה לבית משפט בגלל כוונות? מה כל כך קשה בלהבין שיוגב קודם כל צריך לקבל שחרור מאיגוד הכדורסל לפני שפיב"א תכיר בכך שהוא שחקן של קובאן? עזוב, אל תאמין לי, כנס לבד לאתר של פיב"א יש שם סקציה של חוקים ורגולציות, מה שאתה מחפש זה ספר מס' 3 ברגולציות פנימיות של תחרויות (גרסת 2010) - סעיף מספר 2 - העברות בין-לאומיות של שחקנים. להלן סעיף 42:

A letter of clearance must be obtained from the national member federation where a
player was last licensed before he can be licensed by another member federation. A copy
of each letter of clearance must be sent (also by email) to FIBA. This document certifies
that the player concerned is free to be licensed by another member federation.
EulGam05

הודעהעל ידי אלמוג » 21 אוגוסט 2012, 07:21

חחח MTA2311 התסבכת, לך תתווכח עם זה (:
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2012, 07:26

מה כל כך קשה להבין בזה שליוגב היה סעיף שחרור שמומש על ידי קובאן? איך אתה כל כך בטוח שהוא לא יקבל את השחרור? וגם אם הוא לא יקבל, הוא יגיש תביעה לבוררות וישיג את השחחרור מהר מאוד. זה לא יימשך חודשים כמו במקרה של פארגו, זה או שיש סעיף או שלא.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2012, 07:27

אלמוג כתב:חחח MTA2311 התסבכת, לך תתווכח עם זה (:

עם מה אני צריך להתווכח? שמעת שאמרתי שהוא לא צריך לקבל שחרור?
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי Dperk » 21 אוגוסט 2012, 07:33

MTA2311 כתב:מה כל כך קשה להבין בזה שליוגב היה סעיף שחרור שמומש על ידי קובאן? איך אתה כל כך בטוח שהוא לא יקבל את השחרור? וגם אם הוא לא יקבל, הוא יגיש תביעה לבוררות וישיג את השחחרור מהר מאוד. זה לא יימשך חודשים כמו במקרה של פארגו, זה או שיש סעיף או שלא.

מכבי אומנם קיבלה את הכסף מקובאן, אבל לא נתנה ליוגב שחרור בינלאומי מכיוון שהיא לא מכירה בקיומו של סעיף השחרור בקיץ הזה. ליוגב אסור להתאמן בקובאן לפני שיקבל שחרור בינלאומי, לא משנה אם מגיע לו או לא, את זה הבוררות תקבע.
Dperk

הודעהעל ידי EulGam05 » 21 אוגוסט 2012, 07:47

MTA2311 כתב:מה כל כך קשה להבין בזה שליוגב היה סעיף שחרור שמומש על ידי קובאן? איך אתה כל כך בטוח שהוא לא יקבל את השחרור? וגם אם הוא לא יקבל, הוא יגיש תביעה לבוררות וישיג את השחחרור מהר מאוד. זה לא יימשך חודשים כמו במקרה של פארגו, זה או שיש סעיף או שלא.

זה מה שאני מנסה להסביר לך כבר 10 הודעות - ברגע שיוגב מקבל שחרור מאיגוד הכדורסל רק אז תהיה למכבי סיבה לגשת לבוררות, עכשיו אין לה באמת סיבה לעשות זאת, טכנית אוחיון עדיין שחקן שלה ואם איגוד הכדורסל לא נותן לו שחרור (ואני אגב, לא יודע איך בדיוק הסקת שאני בטוח שהוא לא יקבל שחרור) אז איגוד הכדורסל יהיה מחוייב לפנות לפיב"א ויתחיל הליך בוררות. אני גם לא הייתי ממהר להכריז שהליך הבוררות יהיה כזה מהיר, בטח לא אם הקייס של מכבי יתבסס על מסמכים קודמים המעידים על כוונות שני הצדדים במשא ומתן לפני חתימת החוזה (בדיקת מסמכים שקדמו לחתימת החוזה אגב, זה לא משהו שאני אמרתי, זה משהו ששמעון מזרחי אמר ואני מניח שהוא יודע דבר או שניים בכל הקשור לעריכת דין).
EulGam05

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2012, 08:13

מה שאני מנסה להסביר לך כבר 10 הודעות, זה שאם יוגב יתייצב לאימונים של קובאן בסוף החודש, זה אומר שהוא קיבל שחרור. אפשר להגיד שיוגב טיפש, אבל אני די בטוח שלקובאן יש ייעוץ משפטי לא רע והם לא יסתכנו בעונש, בשביל אפס כמו אוחיון. בשורה התחתונה, מכבי לא עשתה פה שום מהלך גאוני, אין הבדל בין הגשת תביעה כשהוא לא יתייצב לאימונים(כמו שהיה עם פארגו), לבין הגשת התביעה כשהוא מקבל שחרור, זה אותו דבר בדיוק.
מסמכים שקדמו לחוזה זה נחמד, אבל כל עוד בחוזה(שנכתב בתום לב אני מאמין) יש סעיף מסויים, אז מכבי יהיו חייבים לעמוד בו.
בנוגע לשמעון, יכול להיות שהוא עורך דין מצויין, אבל יש במכבי יותר מדי חוזים גרועים לאחרונה, שנכתבו במשמרת שלו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי EulGam05 » 21 אוגוסט 2012, 08:25

MTA2311 כתב:מה שאני מנסה להסביר לך כבר 10 הודעות, זה שאם יוגב יתייצב לאימונים של קובאן בסוף החודש, זה אומר שהוא קיבל שחרור. אפשר להגיד שיוגב טיפש, אבל אני די בטוח שלקובאן יש ייעוץ משפטי לא רע והם לא יסתכנו בעונש, בשביל אפס כמו אוחיון. בשורה התחתונה, מכבי לא עשתה פה שום מהלך גאוני, אין הבדל בין הגשת תביעה כשהוא לא יתייצב לאימונים(כמו שהיה עם פארגו), לבין הגשת התביעה כשהוא מקבל שחרור, זה אותו דבר בדיוק.
מסמכים שקדמו לחוזה זה נחמד, אבל כל עוד בחוזה(שנכתב בתום לב אני מאמין) יש סעיף מסויים, אז מכבי יהיו חייבים לעמוד בו.
בנוגע לשמעון, יכול להיות שהוא עורך דין מצויין, אבל יש במכבי יותר מדי חוזים גרועים לאחרונה, שנכתבו במשמרת שלו.

אז רגע, מה שאתה מציע שמכבי תגיש תביעה בבוררות על סמך משהו שעוד לא התרחש? או שמא אוחיון כבר התייצב לאימונים של קובאן שיתחילו רק בסוף החודש?
EulGam05

הודעהעל ידי yzafrir » 21 אוגוסט 2012, 08:29

הבנתי שמכבי סירבה לקבל את הכסף מיוגב בטענה שהוא לא משוחרר .
כמו במקרה פארגו מכבי חייבת לחכות עד מועד תחילת האימונים בכדי שזה יחשב כהפרת חוזה ואז תוכל להגיש תביעה באופן רישמי .
כל עוד לא התחילו האימונים מבחינת מכבי הוא לא הפר חוזה עדיין .
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי MTA2311 » 21 אוגוסט 2012, 08:34

EulGam05 כתב:
MTA2311 כתב:מה שאני מנסה להסביר לך כבר 10 הודעות, זה שאם יוגב יתייצב לאימונים של קובאן בסוף החודש, זה אומר שהוא קיבל שחרור. אפשר להגיד שיוגב טיפש, אבל אני די בטוח שלקובאן יש ייעוץ משפטי לא רע והם לא יסתכנו בעונש, בשביל אפס כמו אוחיון. בשורה התחתונה, מכבי לא עשתה פה שום מהלך גאוני, אין הבדל בין הגשת תביעה כשהוא לא יתייצב לאימונים(כמו שהיה עם פארגו), לבין הגשת התביעה כשהוא מקבל שחרור, זה אותו דבר בדיוק.

אז רגע, מה שאתה מציע שמכבי תגיש תביעה בבוררות על סמך משהו שעוד לא התרחש? או שמא אוחיון כבר התייצב לאימונים של קובאן שיתחילו רק בסוף החודש?

איך הבנת שזה מה שאני מציע? אמרתי שזה מטומטם מצד מכבי להצהיר בגאון שהם לא מתכוונים להגיש נגדו תביעה, כי זה ברור שעוד שבועיים, כשהוא לא יתייצב לאימונים, זה בדיוק מה שהם יעשו.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־14 אורחים