המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
EulGam05 כתב:תקופת ההחלמה מאורתוסקופיה תלויה בסיבה שבגללה עושים את הניתוח, למשל - אם זה סתם בשביל לראות את הברך אז ההחלמה היא יחסית קצרה אבל אם זה בשביל לטפל במיניסקוס קרוע אז ההחלמה יכולה להגיע לחודש-חודשיים. בכל אופן, העובדה שהוא צריך לעבור אורתוסקופיה לא ממש מעודדת לקראת העונה הבאה, בד"כ לא עושים אורתוסקופיה סתם בשביל הכיף.
גלעד א כתב:יש מומ להשאיר אותו
Holiday_Armadillo כתב:EulGam05 כתב:תקופת ההחלמה מאורתוסקופיה תלויה בסיבה שבגללה עושים את הניתוח, למשל - אם זה סתם בשביל לראות את הברך אז ההחלמה היא יחסית קצרה אבל אם זה בשביל לטפל במיניסקוס קרוע אז ההחלמה יכולה להגיע לחודש-חודשיים. בכל אופן, העובדה שהוא צריך לעבור אורתוסקופיה לא ממש מעודדת לקראת העונה הבאה, בד"כ לא עושים אורתוסקופיה סתם בשביל הכיף.
גם בלו עבר את ההליך הזה וחזר בסדר
MTA2311 כתב:עוד לא התחילה העונה, וכבר פופס מסתבך עם פציעות? יופי של החתמה
קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2562150
לא ממש ברור לי מי אחראי לברדק הזה: מנסה בונסו (שהוחתם כזכור ביותר כסף מהנדריקס שויתרו עליו בגלל שרצו סנטר "אמיתי", מה שפופס רחוק עוד יותר מהנדריקס) פצוע ולאנשי מכבי אין ממש מושג מה קורה איתו, קנר-מדלי מגיע רק עוד שבועיים-שלושה למרות שהוא לא משחק עם נבחרת אזרבייז'ן, כל הקיץ לא מצאו זמן להטיס את שרמדיני שעתיים כדי שיעבור בדיקות רפואיות מקיפות וכעת בנבחרת הוא מעורר ספקות באשר ליכולתו לתרום ברמות הגבוהות (ספקות שמאמנו הקודם עוד העלה לפני כמה חודשים), וגם אם כולם בריאים ברור שיש כאן קבוצה בינונית עם הקו האחורי הגרוע ביותר ב-15 שנה האחרונות. גם בלאט עצמו לא נשמע ממש אופטימי ואני גם מניח שבאורח פלא לא ימצאו זמן למסיבת העיתונאים של פתיחת העונה, כי זה פשוט נראה רע.
jol9 כתב:קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2562150
לא ממש ברור לי מי אחראי לברדק הזה: מנסה בונסו (שהוחתם כזכור ביותר כסף מהנדריקס שויתרו עליו בגלל שרצו סנטר "אמיתי", מה שפופס רחוק עוד יותר מהנדריקס) פצוע ולאנשי מכבי אין ממש מושג מה קורה איתו, קנר-מדלי מגיע רק עוד שבועיים-שלושה למרות שהוא לא משחק עם נבחרת אזרבייז'ן, כל הקיץ לא מצאו זמן להטיס את שרמדיני שעתיים כדי שיעבור בדיקות רפואיות מקיפות וכעת בנבחרת הוא מעורר ספקות באשר ליכולתו לתרום ברמות הגבוהות (ספקות שמאמנו הקודם עוד העלה לפני כמה חודשים), וגם אם כולם בריאים ברור שיש כאן קבוצה בינונית עם הקו האחורי הגרוע ביותר ב-15 שנה האחרונות. גם בלאט עצמו לא נשמע ממש אופטימי ואני גם מניח שבאורח פלא לא ימצאו זמן למסיבת העיתונאים של פתיחת העונה, כי זה פשוט נראה רע.
מה ז"א "מי אחראי"? זה קל מאוד לבדוק. יש טפסים, יש חתימות, והאחריות מתחלקת בין כולם, החל מעמי ביטון ועד לאלי דריקס, שלא בטוח שיודע להבדיל בין דיוויד אנדרסן
להאנס כריסטיאן אנדרסון.
חוץ מזה, יכול להיות שדייויד (בלאט) אפילו התנגד למהלך, למעשה אנחנו יודעים בוודאות שהוא רצה את הנדריקס בקבוצה, אבל הוא בסה"כ קול אחד. על הדף חתומים עוד לפחות עשרה אנשים...
האמת שלא הייתי מודאג מהקו הקדמי, כי בסה"כ יש את שון ג'יימס ואת ליאור, ושאר השחקנים הם בסדר לכל הפחות, אבל הפציעה של פופס והחולשה של שרמאדיני בנבחרת לא ממש מעודדים.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:קודי כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/7/2562150
מה ז"א "מי אחראי"? זה קל מאוד לבדוק. יש טפסים, יש חתימות, והאחריות מתחלקת בין כולם, החל מעמי ביטון ועד לאלי דריקס, שלא בטוח שיודע להבדיל בין דיוויד אנדרסן
להאנס כריסטיאן אנדרסון.
חוץ מזה, יכול להיות שדייויד (בלאט) אפילו התנגד למהלך, למעשה אנחנו יודעים בוודאות שהוא רצה את הנדריקס בקבוצה, אבל הוא בסה"כ קול אחד. על הדף חתומים עוד לפחות עשרה אנשים...
האמת שלא הייתי מודאג מהקו הקדמי, כי בסה"כ יש את שון ג'יימס ואת ליאור, ושאר השחקנים הם בסדר לכל הפחות, אבל הפציעה של פופס והחולשה של שרמאדיני בנבחרת לא ממש מעודדים.
שון ג'יימס יותר מבסדר?
בשלב הזה של הקריירה שלו, שארמדיני צריך להיות סנטר מחליף בקבוצה כמו מכבי, וזה מה שקיוויתי שיקרה כשרק החתימו אותו. הוא לא מספיק טוב כרגע בשביל להיות הסנטר המוביל שלנו, וזה בדיוק מה שהוא יהיה העונה.
jol9 כתב:http://sports.walla.co.il/?w=/151/2562150
זאת נראת לי הרחבה של הכתבה הקודמת, ובה מדובר שפופס ייעדר בין שבועיים לארבעה שבועות. בכל אופן החתימה שלו על החוזה תלויה
בבדיקות רפואיות שיעבור בארץ, ואם ייכשל בהן, אז מכבי תשקול לוותר עליו ולחפש שחקן אחר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־26 אורחים