המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
MTA2311 כתב:ההישגים שלו פחות מרשימים משל מארי וטסונגה, אבל זה לא בגלל יכולת. מבחינת כישרון וטניס נטו הוא לא נופל גם מנובאק, אבל הוא דפוק בראש.
אתה לא באמת חושב שפרר טוב ממנו על מגרשים קשים, וזה בעצם מוכיח את הטענה שלי. ביום נתון הוא מסוגל לנצח כל אחד על מגרשים קשים, והוא גם עשה את זה, בשונה מפרר וטסונגה.
בתור אוהד של פדרר, אני מעדיף לפגוש את פרר, טסונגה ואולי גם את מארי, על מגרש קשה הרבה לפני ברדיץ'.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:ההישגים שלו פחות מרשימים משל מארי וטסונגה, אבל זה לא בגלל יכולת. מבחינת כישרון וטניס נטו הוא לא נופל גם מנובאק, אבל הוא דפוק בראש.
אתה לא באמת חושב שפרר טוב ממנו על מגרשים קשים, וזה בעצם מוכיח את הטענה שלי. ביום נתון הוא מסוגל לנצח כל אחד על מגרשים קשים, והוא גם עשה את זה, בשונה מפרר וטסונגה.
בתור אוהד של פדרר, אני מעדיף לפגוש את פרר, טסונגה ואולי גם את מארי, על מגרש קשה הרבה לפני ברדיץ'.
הישגים זה מראה על יכולת, לא?
ברור שיש לו בעיות מנטליות קשות, אחרת הוא היה טניסאי עוד יותר מצליח, אבל אם אתה אומר שהוא 3-4 מבחינת יכולת, אז לפני מי זה בא?
וכן, פרר גם הוכיח שהוא יכול לנצח (ניצח את נדאל פעמיים בסלאמים על HC). על מארי אין מה לדבר בכלל, וגם טסונגה יכול בדיוק כמו ברדיץ' לנצח כל אחד ביום נתון.
MTA2311 כתב:כן. לדעתי הוא לא נופל ממארי
yiffy כתב:באסה לא נורמלית.
מצד אחד, בתחילת העונה אמרתי ש-GS אחד יספק אותי. מצד שני, הטניס שרוג׳ר הציג העונה היה כזה ששווה לפחות שניים ובעיקר בניו-יורק. בניגוד ליוני, אני כן מייחס חשיבות להמשך העונה וזכייה בעוד מאסטרס אחד ו/או טורניר סוף השנה תספק אותי. יחד עם זאת, שה עדיין באסה רצינית. לפחות יהיו לו פחות נקודות להגן עליהן בשנה הבאה.
אני חושב שמרבית יושבי הפורום יעודדו כעת את מארי ואני איתם. נולה בכושר של השנה לא שווה שני GSים ויהיה מבאס מאוד אם הוא יזכה. אמנה, ברדיך הוא משמעותית יותר איכותי מכל השחקנים שמארי התמודד איתם בטורניר עד כה. הוא גם הוכיח בווימבי 10׳ שלא שאין אצלו ירידות מתח אחרי ניצחון על פדרר כשבעט את נולה בחצי הגמר.
jol9 כתב:MTA2311 כתב:כן. לדעתי הוא לא נופל ממארי
אני לא כ"כ מצליח להבין על סמך מה הקביעה הזאת. חוץ מזה, אי אפשר לנתק את הצד המנטלי מהצד המקצועי, כי אז היינו רואים שהסלאמים היו מתחלקים בין
שחקנים כמו וורינקה, אלמגרו, ברדיץ' וטסונגה ולא רק בין השלישייה המובילה.
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:כן. לדעתי הוא לא נופל ממארי
אני לא כ"כ מצליח להבין על סמך מה הקביעה הזאת. חוץ מזה, אי אפשר לנתק את הצד המנטלי מהצד המקצועי, כי אז היינו רואים שהסלאמים היו מתחלקים בין
שחקנים כמו וורינקה, אלמגרו, ברדיץ' וטסונגה ולא רק בין השלישייה המובילה.
דעה אישית. גם אני לא מסכים עם הדעה שלך לגבי שחקנים מסויימים(מתחום הכדורסל דווקא). נראה לי די לגיטימי
jol9 כתב:טוב, אז קיבלנו תשובה מי נופל ממי מבין מארי וברדיץ'. ממה שראיתי היה משחק ברמה גבוהה, עם חבטות נהדרות ועוצמתיות, בתנאים קשים.
מארי עושה גמר סלאם שני ברציפות.
אין ספק שהצמד הזה מארי ונובאק הביאו בשורה חדשה לטניס, וזה הבקהנד המושלם שלהם, שהשליטה שלהם בחבטה הזאת היא אבסולוטית.
שניהם גם שחקני ההגנה הטובים בסבב והמחזירים הטובים בסבב.
על פניו לרפא ולרוג'ר לא אמור להיות סיכוי מולם, אבל אנחנו רואים שזה לא ממש המצב במציאות...
מילה לגבי פרר - אין ויכוח שמדובר בשחקן החמישי בטיבו בעולם, שסופר חצי גמר גראנד סלאם שני העונה. מעניין האם יוכל לדגדג את נובאק היום.
ועוד מילה קטנה לגבי רפא. אני מאוד מקווה שהוא יעשה מאמץ ויחזור לשחק לפני סוף העונה, בשביל להתבשל קצת לפני אוסטרליה. אולי יחזור למאסטרס האחרון של העונה ולWTF, או רק
לWTF, רק שאוסטרליה לא יהיה הטורניר הגדול הראשון שלו אחרי חצי שנה בלי טניס.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־7 אורחים