המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
LIAV10 כתב:כן אני סוכר שאמרת פעם, זה די מפליא אותי, זאת פשוט סדרה גאונית ולדעתי רמה אחת מעל כולם, לדעתי לשים לפני את משפחה מודרנית זה כמו יריה בראש של היוצר של שני גברים וחצי (אותו אחד של המפץ)
יכול להיות שלא ניסית להכנס לזה ולא ראית מספיק פרקים?
LIAV10 כתב:rc4991 כתב:LIAV10 כתב:rc4991 כתב:אני מחפש סדרת קומדיה טובה,הרבה חברים המליצו לי על "איך הכרתי את אימא שלך"
ראיתי את הפרק הראשון ופשוט התחרפנתי מרוב שזה לא מצחיק ומהבדיחות המפגרות שם
יכול להיות שזה ככה רק בפרקים הראשונים או שזה ההומור?מישהו(אהמ אהמ כרמל)מכיר סדרת קומדיה טובה?
אני מת על הסדרה "חברים" ועל כל ההומור שבה אם זה נותן לכם כיוון לגבי הטעם שלי בקומדיה
תודה לעוזרים
משני גברים וחצי אתה פשוט תבכה, סדרה מצחיקה בטירוף, אחרי זה המפץ הגדול ואז טירוף בבית..
גם אני כמוך לא מת על איך פגשתי את אמא..
איזו מהם הכי דומה בהומור שלה ל"חברים"?
אני אף פעם לא ניסיתי להכנס לחברים אז אני לא יודע בדיוק מה הסגנון (לצערי, כולם אומרים שזאת סגרה ממש מצחיקה אבל אני לא מסוגל לראות פרק אחד אפילו)
אבל זה לא כ״כ משנה הסגנון, אני פשוט מבטיח לך קטעים שתהיה עם פיפי המכנסיים ופשוט סדרות מצחיקות, אם בכל זאת תאצה תקציר..
שני גברים וחצי זה על בנאדם חובב אלבוהול ומוצלח עם נשים (כל לילה מישהי אחרת), אח שלי עובר לגור איתו אחרי גירושים ומתעלק עליו, הומור שנון של הבן של האח הנצלן ושל המנקה, סדרה שתגרום לך לבכות..
הצפץ הגדול זה על 4 חנונים, שלדון שהוא פריק לא אנושי, חושב שהוא הכי טוב, הווארד הוא יהודי שמתחיל ללא הצלחה עם כל בחורה וגר אצל אמא שלו (קטעים גדולים עם אמא שלו). ראג׳ הוא הודי שלא מסוגל לדבר כשיש נשים בחדר אלא אם כן הוא שיכור ולנארד שהוא הכי ״נורמאלי״ שמתאהב בשכנה היפה פני, גם מזה אתה תצחק עד דמעות, מבטיח לך..
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כן אני סוכר שאמרת פעם, זה די מפליא אותי, זאת פשוט סדרה גאונית ולדעתי רמה אחת מעל כולם, לדעתי לשים לפני את משפחה מודרנית זה כמו יריה בראש של היוצר של שני גברים וחצי (אותו אחד של המפץ)
ראיתי את כל הפרקים כמה פעמים כי זה בלופ ביס קומדי..אין ברירה
אני לא סובלת מהתוכנית אבל היא לא נמצאת אצלי בטופ5
MTA2311 כתב:אני מתעב גם את איך פגשתי את אמא וגם את שני גברים וחצי. פשוט הומור שטחי, רדוד וצפוי... שתיהן רחוקות שנות אור מהמפץ הגדול, רוק 30 ומשפחה מודרנית.
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כן אני סוכר שאמרת פעם, זה די מפליא אותי, זאת פשוט סדרה גאונית ולדעתי רמה אחת מעל כולם, לדעתי לשים לפני את משפחה מודרנית זה כמו יריה בראש של היוצר של שני גברים וחצי (אותו אחד של המפץ)
מה הטופ 5 שלך?
איפה את ממקמת את חברים?
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כן אני סוכר שאמרת פעם, זה די מפליא אותי, זאת פשוט סדרה גאונית ולדעתי רמה אחת מעל כולם, לדעתי לשים לפני את משפחה מודרנית זה כמו יריה בראש של היוצר של שני גברים וחצי (אותו אחד של המפץ)
מה הטופ 5 שלך?
איפה את ממקמת את חברים?
1)חברים
2)משפחה מודרנית
3)המפץ הגדול
4)פמילי גאי(לא יודעת אם אתם מחשיבים את זה
5)איך פגשתי את אמא\NEW GIRL
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:כן אני סוכר שאמרת פעם, זה די מפליא אותי, זאת פשוט סדרה גאונית ולדעתי רמה אחת מעל כולם, לדעתי לשים לפני את משפחה מודרנית זה כמו יריה בראש של היוצר של שני גברים וחצי (אותו אחד של המפץ)
מה הטופ 5 שלך?
איפה את ממקמת את חברים?
1)חברים
2)משפחה מודרנית
3)המפץ הגדול
כל עוד חברים בראש הרשימה אני רגוע
נראה לי שאני יראה משפחה מודרנית אם את שמה אותה במקום השני(סומך עליך)
לא מאמינה שעדיין לא ראית
סידרה גאונית
rc4991 כתב:לא מאמינה שעדיין לא ראית
סידרה גאונית
אם את חושבת ככה אז באמת כדאי שאתחיל
מה הרקע הכללי של הסדרה?מקווה שההמור שם שנון ומקורי
Holiday_Armadillo כתב:1)חברים
2)משפחה מודרנית
3)המפץ הגדול
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:1)חברים
2)משפחה מודרנית
3)המפץ הגדול
טופ של כל הזמנים? אם כן, בחיים לא הייתי שם את איך פגשתי את אמא (סדרה חביבה אבל לא משהו שלא ראינו).
מאלה שמשודרות עכשיו 'משפחה מודרנית' הכי טובה, לדעתי. גם new girl די טובה.
misha כתב:אז ששכחת את סיינפלד, שמשודרת כמעט כל יום. והייתי מכניס את סימפסונס לפני פמילי גאי, שלדעתי כבר כמה עונות מעבר לשיא.
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:אז ששכחת את סיינפלד, שמשודרת כמעט כל יום. והייתי מכניס את סימפסונס לפני פמילי גאי, שלדעתי כבר כמה עונות מעבר לשיא.
את סיינפלד מעולם לא אהבתי ואני לוקחת את פמילי גאי לפני הסימפונס
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:לא מאמינה שעדיין לא ראית
סידרה גאונית
אם את חושבת ככה אז באמת כדאי שאתחיל
מה הרקע הכללי של הסדרה?מקווה שההמור שם שנון ומקורי
הרקע של הסידרה זה בעצם משפחה אחת
יש את האבא ג'יי(מי ששיחק את אל באנדי)
הבת קלייר
והבן מיצ'ל
ג'יי נשוי פעם שנייה לבחורה קולומביאנית שצעירה ממנו בהרבה(סופיה ורגרה)ויש לו בן חורג בן 13 בשם מאני
קלייר נשואה לפיל(גאון קומי)ויש להם שלושה ילדים-אלכס, לוק והיילי
מיצ'ל הומו והוא ובן הזוג שלו קמרון(שוב, גאון קומי)אימצו ילדה ויאטנמית בשם לילי
misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:אז ששכחת את סיינפלד, שמשודרת כמעט כל יום. והייתי מכניס את סימפסונס לפני פמילי גאי, שלדעתי כבר כמה עונות מעבר לשיא.
סיינפלד גם עכשיו מאוד מצחיקה אחרי כל הזמן הזה. גם אם לא אוהבים אותה, קשה להתווכח על איכותה.
מאוד אהבתי את פמילי גאי בעונות הקודמות (1-7 בערך) אבל מעונות 8-9 היא הרבה פחות מצחיקה (אותי לפחות).
ואם לוקחים את yes oh בנוסף ליס קומדי, צריך להוסיף את curb your enthusiasm שהיא סדרה מעולה (לארי דייוויד גאון). גם לואי ואפיזודס - סדרות לא רעות בכלל.
ראיתי את שני הפרקים הראשונים
בסך הכל נחמד אבל אני מקווה ומאמין שזה ישתפר בהמשך
Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:Holiday_Armadillo כתב:misha כתב:אז ששכחת את סיינפלד, שמשודרת כמעט כל יום. והייתי מכניס את סימפסונס לפני פמילי גאי, שלדעתי כבר כמה עונות מעבר לשיא.
סיינפלד גם עכשיו מאוד מצחיקה אחרי כל הזמן הזה. גם אם לא אוהבים אותה, קשה להתווכח על איכותה.
מאוד אהבתי את פמילי גאי בעונות הקודמות (1-7 בערך) אבל מעונות 8-9 היא הרבה פחות מצחיקה (אותי לפחות).
ואם לוקחים את yes oh בנוסף ליס קומדי, צריך להוסיף את curb your enthusiasm שהיא סדרה מעולה (לארי דייוויד גאון). גם לואי ואפיזודס - סדרות לא רעות בכלל.
אף פעם לא צחקתי מסיינפלד
גם תרגיע לא מצחיקה אותי כי היא של היוצר של סיינפלד ויש שם פחות או יותר את אותו הומור
אני מאוד אוהבת את לואיס ואפיזודס וגם שכחתי את קומיוניטי שהורגת אותיראיתי את שני הפרקים הראשונים
בסך הכל נחמד אבל אני מקווה ומאמין שזה ישתפר בהמשך
לא צחקת מהקטע שקאם הרים את לילי עם המוזיקה של מלך האריות?!![]()
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־10 אורחים