שמואל1 כתב:אני לא מבין את אנשי אתר מכבי. החלטתם כבר לשדר משחק של מכבי אז תעשו את זה כמו שצריך- באיכות נורמלית , שיהיה אפשר לראות משהו, ושישימו איזה סקור בורד קטן בצד. השידור הזה הוא פשוט בדיחה.
נכון שזו לא איכות טובה אבל לא צריכים להיות חזירים
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:אני לא מבין את אנשי אתר מכבי. החלטתם כבר לשדר משחק של מכבי אז תעשו את זה כמו שצריך- באיכות נורמלית , שיהיה אפשר לראות משהו, ושישימו איזה סקור בורד קטן בצד. השידור הזה הוא פשוט בדיחה.
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:יופי של תרגילים לקלעים בינתיים. עכשיו רק חסרים קלעים.
דווקא ממש לא חסר קלעים השנה.
לא יודע מה יהיה השנה, כרגע לא נכנסו הכדורים, ורק על זה דיברתי. עוד הרבה יותר מדי מוקדם בשביל להגיד מה יש, או מה אין השנה.
היקמן ולוגאן קלעים פנטסטיים.
זרובבל כתב:אני מנסה לזהות מי כרגע על המגרש. אחד נראה לי כמו לוגן, מורן רוט משחק בברור, ויש גם גבוה מוגבל שלא מצליח להכניס כדורים לטבעת.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:יופי של תרגילים לקלעים בינתיים. עכשיו רק חסרים קלעים.
דווקא ממש לא חסר קלעים השנה.
לא יודע מה יהיה השנה, כרגע לא נכנסו הכדורים, ורק על זה דיברתי. עוד הרבה יותר מדי מוקדם בשביל להגיד מה יש, או מה אין השנה.
ראית פעם משחק של היקמן?
ראית את לוגאן שנה שעברה?
אי אפשר לקרוא לשחקן כל כך לא יציב כמו לוגאן, קלעי פנטסטי.
tomerp כתב:הסודני בחצי מרחק !
חביב אורנג'ד כתב:tomerp כתב:הסודני בחצי מרחק !
איזה סודני? זה שון ג'יימס.
MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:יופי של תרגילים לקלעים בינתיים. עכשיו רק חסרים קלעים.
ראית פעם משחק של היקמן?
ראית את לוגאן שנה שעברה?
אי אפשר לקרוא לשחקן כל כך לא יציב כמו לוגאן, קלעי פנטסטי.
כן לשתי השאלות. אני יכול לומר לך בוודאות שהם קלעים מעולים.
tomerp כתב:חביב אורנג'ד כתב:tomerp כתב:הסודני בחצי מרחק !
איזה סודני? זה שון ג'יימס.
לא לא זה הסודני....
rc4991 כתב:ג'יימס שיפר משמעותית את הלואו פוסט שלו
שמואל1 כתב:rc4991 כתב:ג'יימס שיפר משמעותית את הלואו פוסט שלו
זה לא ג'יימס. לפי מה שהבנתי זה הסודני משחק עכשיו!
rc4991 כתב:שמואל1 כתב:rc4991 כתב:ג'יימס שיפר משמעותית את הלואו פוסט שלו
זה לא ג'יימס. לפי מה שהבנתי זה הסודני משחק עכשיו!
אני כמעט בטוח שזה היה ג'יימס
גם מישהו צעק לפני המסירה:"שון,שון"
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־30 אורחים