זה נגמר: פיבא הכריעה, אוחיון שחקן של מכבי

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: זה נגמר: פיבא הכריעה, אוחיון שחקן של מכבי

הודעהעל ידי rc4991 » 18 ספטמבר 2012, 23:04

איזה כיף לשמוע
ידוע לכם אם מכבי תקבל פיצוי גם במידה ואוחיון ישאר?
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 19 ספטמבר 2012, 02:08

מי שצריך לחשוב מה עושים זה אוחיון עצמו . בינתיים מצא לעצמו אחלה קבוצה מליגה א' כדי לשמור על כושר : הפועל גלילי עליון כי אף קבוצה אחרת לא תיקח על עצמה אחריות כי מכבי יכולה לתבוע את כולם.
טיקי חוזר

הודעהעל ידי EulGam05 » 19 ספטמבר 2012, 04:37

שמואל1 כתב:אוחיון יאלץ לממן מכיסו חלק ניכר מהפיצוי למכבי תל אביב
http://www.sport5.co.il/articles.aspx?F ... 15&lang=HE

נהדר :D

סיבה נהדרת לדרוש מהרוסים פיצוי מכובד - יותר לכיוון של 800-900 אלף דולר, הסוכן הרי אמר שמדובר בשאראס הבא, זה לא הגיוני לדרוש רק 450 אלף ביי-אאוט עבור השאראס הבא...
EulGam05

הודעהעל ידי אלמוג » 19 ספטמבר 2012, 05:14

Holiday_Armadillo כתב:
felix_r כתב:רוחות הנקם באשכול הזה ממש מצחיקות.
תפסיקו להיות ילדותיים ותתחילו להיות קצת קונסטרוקטיביים.

בא לנו שיוגב יידפק..מי יגיד לנו לא להרגיש ככה?

אמת.
ככל שהוא יותר מסתבך, ככה אני מרוצה יותר.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי מתAMסרת » 19 ספטמבר 2012, 05:38

אני מאד שמחה שמכבי יצאה מהבוררות כשידה על העליונה, וכעת הקלפים אצל מכבי.
לא מצליחה להבין איך אוחיון, אחרי שכבר הגיע לגבהים שהגיע בסוף העונה, הצליח לחרב לעצמו מכל הכיוונים..
מקצועית, הלוואי ואפשר היה לשבת ללבן עיניינים, להתנצל ולמשיך הלאה כמה שנים טובות ביחד, אבל קשה לי להאמין שזה עוד אפשרי אחרי כל הקיץ הזה.
יותר סביר שקובאן ישלמו קצת יותר וגם יגב, ויקנו את השחרור שלו במשהו כמו חצי מליון. לא מאמינה שמכבי תדרוש 800 או 900 אלף..
מתAMסרת

הודעהעל ידי יאיר_ב » 19 ספטמבר 2012, 08:05

בפינת הספורט הבוקר בגל"צ ראיינו את שמעון מזרחי לדקה.
הוא לא ממש הסכים לענות על השאלה האם מכבי תרצה/תסכים להשאיר את אוחיון.
בין השורות היה נשמע שכן. מכבי תרצה את אוחיון אם הוא ירצה.
לי לפחות, השתמע מדברים שאם אוחיון ירצה לשחק במכבי הדרך פתוחה בפניו.
יאיר_ב

הודעהעל ידי אלמוג » 19 ספטמבר 2012, 08:11

יאיר_ב כתב:בפינת הספורט הבוקר בגל"צ ראיינו את שמעון מזרחי לדקה.
הוא לא ממש הסכים לענות על השאלה האם מכבי תרצה/תסכים להשאיר את אוחיון.
בין השורות היה נשמע שכן. מכבי תרצה את אוחיון אם הוא ירצה.
לי לפחות, השתמע מדברים שאם אוחיון ירצה לשחק במכבי הדרך פתוחה בפניו.

מקווה ששמעון רק רוצה לשמור על כבוד שני הצדדים. אני מאוד מאוד מקווה שלא נצטרך לראות את אוחיון משחק אצלנו.
אם חלילה זה יקרה, אז זה בתנאי שהחוזה שלו נפתח והוא חותם על חוזה ארוך טווח. אנחנו לא נשיג כלום אם ניתן לו במה שנה נוספת, כי הוא שוב יברח האפס הקטן.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי rc4991 » 19 ספטמבר 2012, 09:14

אני חושב שמכבי צריכה להבהיר שעדיין יש סיכוי שאוחיון ישאר במכבע ולא לצאת בהצרות שמעיפים אותו
אחרת כל קבוצה שתרצה אותו תדע שמכבי לחוצה להיפטר ממנו ותציע ביי אאוט נמוך יחסית
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי עפר » 19 ספטמבר 2012, 12:48

התלבטתי הרבה לגבי השאלה מה הייתי עושה אם הייתי פדרמן\מזרחי\רקנטי.
אני חושב שצריך לפעול מהראש ולא מהבטן.
מצד אחד יש ישראלי ברמת יורוליג בתפקיד שמכבי צריכה השנה- רכז. אני לא רואה אופציה ישראלית אחרת ומכסת הזרים כבר מלאה.
מצד שני- יש שחקן ששם קצוץ על הסכמים ואם יוותרו לו אז מחר תהייה אותה בעיה עם 5 שחקנים אחרים.
לכן ושוב אני מדבר מהראש ולא מהבטן- או שחרור על סכום ענק לפחות מיליון וחצי יורו (לא דולר) כך שיהיה ברור שאוחיון לא ירוויח כלום מההתנהגות שלו או ליבש אותו על הספסל ושנה הבאה אם הוא יהיה מוכן שאז שיתן למכבי עוד 200,000 $ וילך או שייבש עוד שנה על הספסל. כך שאו כך הוא לא ירוויח אגורה מההתנהגות שלו השנה. מי ייתן לו שנה הבאה חוזה מטורף כזה?
לדעתי יוגב ראה את מקרה פארגו שהפסיד בבוררות אבל זכה בשחרור ולכן ניסה גם הוא. לכן בכדי למנוע את המקרים הבאים הוא צריך לאכול את הצינור כולל ההברגה.
עפר

הודעהעל ידי felix_r » 19 ספטמבר 2012, 14:03

על פי דבריו של נשיא לוקומוטיב בתקשורת הרוסית, שאלת אוחיון תפתר בתוך יומים הקרובים
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קודי » 19 ספטמבר 2012, 14:12

felix_r כתב:על פי דבריו של נשיא לוקומוטיב בתקשורת הרוסית, שאלת אוחיון תפתר בתוך יומים הקרובים

הגיוני וסביר מאוד. אני לא מניח שאוחיון ירצה ללכת עכשיו להליך של ערעור שיקח עוד כמה חודשים. כרגע הקלפים בעיקר בידיים של יוגב - הוא יצטרך לבחור בין חוזה ארוך טווח במכבי תוך שיפור התדמית שלו (וזריקת האשמה על הסוכן) לבין שריפת הגשרים עם מכבי ופגיעה בתדמית שלו אבל הגדלה משמעותית של ההכנסה שלו (סביר להניח שמכבי לא יחזיקו אותו בכוח ויתפשרו על קנס יציאה סביר, מה שעדיין יתן לו שכר גבוה יותר גם בשנה הראשונה). אני לא רואה מצב שמכבי תסכים להשאיר אותו בחוזה הקיים ולאבד אותו בסוף העונה וסביר להניח שבמקרה כזה הם ישלחו אליו איומים בנוגע לייבוש על הספסל ותביעה על הפרת חוזה.
אני עדיין מקווה שיוגב יתפקח וישאר במכבי אבל נראה לי הרבה יותר סביר שהוא יעדיף להמשיך ולרדוף אחרי הכסף.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי זרובבל » 19 ספטמבר 2012, 14:20

http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 29554.html

יש מצב שעוד יכינו לו קליפ למסיבת העיתונאים הערב...
זרובבל

הודעהעל ידי jol9 » 19 ספטמבר 2012, 14:20

קודי כתב:
felix_r כתב:על פי דבריו של נשיא לוקומוטיב בתקשורת הרוסית, שאלת אוחיון תפתר בתוך יומים הקרובים

הגיוני וסביר מאוד. אני לא מניח שאוחיון ירצה ללכת עכשיו להליך של ערעור שיקח עוד כמה חודשים. כרגע הקלפים בעיקר בידיים של יוגב - הוא יצטרך לבחור בין חוזה ארוך טווח במכבי תוך שיפור התדמית שלו (וזריקת האשמה על הסוכן) לבין שריפת הגשרים עם מכבי ופגיעה בתדמית שלו אבל הגדלה משמעותית של ההכנסה שלו (סביר להניח שמכבי לא יחזיקו אותו בכוח ויתפשרו על קנס יציאה סביר, מה שעדיין יתן לו שכר גבוה יותר גם בשנה הראשונה). אני לא רואה מצב שמכבי תסכים להשאיר אותו בחוזה הקיים ולאבד אותו בסוף העונה וסביר להניח שבמקרה כזה הם ישלחו אליו איומים בנוגע לייבוש על הספסל ותביעה על הפרת חוזה.
אני עדיין מקווה שיוגב יתפקח וישאר במכבי אבל נראה לי הרבה יותר סביר שהוא יעדיף להמשיך ולרדוף אחרי הכסף.

אני דווקא חושב שהקלפים הם אצל מכבי. קודם כל היא צריכה להחליט מה היא רוצה. זאת לא חייבת להיות החלטה חד צדדית, ואף רצוי שקודם להחלטה מכבי תבדוק
אצל אוחיון מה הוא היה רוצה, ושתבדוק גם כמה תוכל להוציא עליו במקרה של בייאאוט, ושתחליט בעצמה מה יותר טוב.

לצורך העניין, אם בלאט יהיה חד משמעי ברצון שלו לראות את אוחיון, אבל אוחיון לא יהיה חד משמעי בנוגע לרצונו להישאר במכבי, עדיין מכבי יכולה לנצל את החוזה
הנמוך שלו, ולהשתמש בו בעונה הקרובה גם אם לא ירצה חוזה ארוך טווח.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 19 ספטמבר 2012, 14:24

jol9 כתב:
קודי כתב:

אני דווקא חושב שהקלפים הם אצל מכבי. קודם כל היא צריכה להחליט מה היא רוצה. זאת לא חייבת להיות החלטה חד צדדית, ואף רצוי שקודם להחלטה מכבי תבדוק
אצל אוחיון מה הוא היה רוצה, ושתבדוק גם כמה תוכל להוציא עליו במקרה של בייאאוט, ושתחליט בעצמה מה יותר טוב.

לצורך העניין, אם בלאט יהיה חד משמעי ברצון שלו לראות את אוחיון, אבל אוחיון לא יהיה חד משמעי בנוגע לרצונו להישאר במכבי, עדיין מכבי יכולה לנצל את החוזה

אתה צודק שהקלפים בעניין של "הכוח" הם בידיים של מכבי אבל בסופו של דבר יוגב יקבל את ההחלטה ושתי האפשרויות העומדות לנגד עיניו ברורות. מכבי לא תחזיק אותו בכוח ואם הוא לא ירצה בשום אופן להאריך את חוזהו ולהישאר הוא יעזוב. אני לא מאמין שמכבי תסכים לתת לו תפקיד מפתח בעונה הקרובה בידיעה שהוא עוזב בקיץ הקרוב, בטח לא אחרי מה שעשה לה בקיץ האחרון.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי jol9 » 19 ספטמבר 2012, 14:26

קודי כתב:
jol9 כתב:
קודי כתב:

אתה צודק שהקלפים בעניין של "הכוח" הם בידיים של מכבי אבל בסופו של דבר יוגב יקבל את ההחלטה ושתי האפשרויות העומדות לנגד עיניו ברורות. מכבי לא תחזיק אותו בכוח ואם הוא לא ירצה בשום אופן להאריך את חוזהו ולהישאר הוא יעזוב. אני לא מאמין שמכבי תסכים לתת לו תפקיד מפתח בעונה הקרובה בידיעה שהוא עוזב בקיץ הקרוב, בטח לא אחרי מה שעשה לה בקיץ האחרון.

בכל אופן, כרגע נראה שיש משהו שמתבשל. תאר לעצמך שבסוף אחרי כל הקיץ הזה, מכבי תפתח את העונה עם אוחיון בקו האחורי, ותביא עוד איזו גניבה לקו הקדמי...
יכול להיות נחמד.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 19 ספטמבר 2012, 14:28

יכול להיות יותר מנחמד, אבל משום מה לא נראה לי שזה יקרה. אבל הלוואי שאתבדה ושנפתח את העונה עם אוחיון ועם סנטר זר מצויין במקום הפופס.
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ספטמבר 2012, 14:29

אני דווקא חושב שלא מן הנמנע שנראה את יוגב ממשיך העונה בחוזה הנוכחי שלו. כרגע זאת נראית כמו הפשרה היחידה שאיכשהו תרצה את כל הצדדים. יוגב לא יצטרך להוציא כסף מהכיס שלו, בלאט ירוויח את יוגב לעונה הקרובה( ויכול להיות שגם ליותר מכך, אף אחד לא יודע איך העונה תתפתח) וההנהלה תקבל את ההתנצלות שבהחלט מגיעה לה מיוגב.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי קודי » 19 ספטמבר 2012, 14:32

MTA2311 כתב:אני דווקא חושב שלא מן הנמנע שנראה את יוגב ממשיך העונה בחוזה הנוכחי שלו. כרגע זאת נראית כמו הפשרה היחידה שאיכשהו תרצה את כל הצדדים. יוגב לא יצטרך להוציא כסף מהכיס שלו, בלאט ירוויח את יוגב לעונה הקרובה( ויכול להיות שגם ליותר מכך, אף אחד לא יודע איך העונה תתפתח) וההנהלה תקבל את ההתנצלות שבהחלט מגיעה לה מיוגב.

לטעמי זו תהיה טעות מבחינת מכבי, שיכולה לנצל את הסיטואציה הנוכחית כדי להשאירו כאן לכמה שנים, אבל זה עדיף על פני עזיבה שלו.
אגב, אין ספק שאם אוחיון ישאר זה מעשה שיאיר באור מאוד חיובי את משפחת פדרמן, אשר תמחל על כבודה ועל הפגיעה בה ותעשה את מה שטוב למועדון. אני אהיה הראשון להצדיע להם על כך.
קודי

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ספטמבר 2012, 14:40

קודי כתב:
MTA2311 כתב:אני דווקא חושב שלא מן הנמנע שנראה את יוגב ממשיך העונה בחוזה הנוכחי שלו. כרגע זאת נראית כמו הפשרה היחידה שאיכשהו תרצה את כל הצדדים. יוגב לא יצטרך להוציא כסף מהכיס שלו, בלאט ירוויח את יוגב לעונה הקרובה( ויכול להיות שגם ליותר מכך, אף אחד לא יודע איך העונה תתפתח) וההנהלה תקבל את ההתנצלות שבהחלט מגיעה לה מיוגב.

לטעמי זו תהיה טעות מבחינת מכבי, שיכולה לנצל את הסיטואציה הנוכחית כדי להשאירו כאן לכמה שנים, אבל זה עדיף על פני עזיבה שלו.
אגב, אין ספק שאם אוחיון ישאר זה מעשה שיאיר באור מאוד חיובי את משפחת פדרמן, אשר תמחל על כבודה ועל הפגיעה בה ותעשה את מה שטוב למועדון. אני אהיה הראשון להצדיע להם על כך.

קשה לי להאמין שמכבי תוכל להציע לו סכום שישכנע אותו לוותר על ההצעות הגבוהות שהוא קיבל, וטוב שכך. לא הייתי ממהר לשפוך עליו כספים, רק כי קבוצות כמו קובאן מוכנות לעשות את זה.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי jol9 » 19 ספטמבר 2012, 14:42

מסכים איתך.
מי יודע מה יהיה בסוף העונה... אולי כל הצדדים יהיו מרוצים ויחליטו על חוזה ארוך טווח, אולי אוחיון יהיה גרוע והצדדים ייפרדו...
ד"א החוזה שלו הוא לא רק לעונה הבאה אלא לעוד שתי עונות, אבל יש לו סעיף יציאה ע"ס 200K בעונה הבאה, ולכן יכול להיות באמת שזה צעד נכון עבור מכבי גם כלכלית,
בעוד לאוחיון עדיף לפתוח את החוזה כבר עכשיו ולחתום לכמה שנים, מאשר לשחק שנה כמעט בחינם (ירוויח מעט יותר מ200K).
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: yon1 ו־22 אורחים