19 ספטמבר 2012, 19:31
חביב אורנג'ד כתב:שמואל1 כתב:חביב אורנג'ד כתב:וויט שחקן לא רע בכלל, אבל גם הוא, כמו פופס, יותר 4 מ5.
מעניין שכל המועמדים שהוזכר הזמן האחרון לעמדה זו (פופס, מרפי ועכשיו וויט), נוטים יותר ל4 מאשר ל5. כנראה קונספט מתוכנן של בלאט.
לא חושב שזה הקונספט, פשוט זה מה שיש בשוק. כמעט בלתי אפשרי להשיג סנטרים אמיתיים ואיכותיים, בטח בשלב זה של העונה. אפילו ב NBA יש מחסור.
לא יודע, אבל אני מניח שישנם שחקנים בשוק שהם יותר 5 מוויט.
בכל אופן, וויט הוא סוג של שם גדול. שחקן עם קריירת NBA יחסית מרשימה שהרוויח העונה יותר משני מליון דולר (ברוטו) בNBA.
ללא ספק, עשויה להיות החתמה גדולה אם כי לא בדיוק לעמדה הנכונה.
19 ספטמבר 2012, 19:34
שחף כתב:שם גדול????? באיזה סרט אתם חיים????
שחקן שקיבל דקות משחק בגארבג' טיים בקבוצה הכי מחורבנת ב-NBA בעונה האחרונה והסתובב בדי ליג בשאר הקריירה שלו.
נראה כמו עוד חרא שהפדרמנים הולכים להנחית עלינו.
19 ספטמבר 2012, 19:37
19 ספטמבר 2012, 19:41
19 ספטמבר 2012, 19:50
NY boy כתב:סליחה אבל קריירת NBA מרשימה?
http://www.nba.com/playerfile/dj_white/ ... stats.html
קריירת NBA חלשה, ב4 שנים בNBA שיחק רק ב124 משחקים (זאת אומרת שבחצי מהמשחקים לפחות הוא לא שיחק). הסטטיסטיקה היחסית סבירה זה בעיקר כי הוא שיחק בקבוצות החלשות ביותר בNBA. אוקלהומה סיטי לפני שהשתפרו, ובשנתיים האחרונות בשארלוט הקבוצה החלשה בNBA.
לשם השווה, השחקן של מגדל הגיע עם רזומה טוב יותר משלו.
http://www.nba.com/playerfile/craig_smi ... stats.html
19 ספטמבר 2012, 19:56
19 ספטמבר 2012, 20:06
שחף כתב:מרכוס פייזר וקרלוס ארויו הגיע לפה אחרי שעשו שתי עונות של דאבל פיגרס ב-NBA, טום צ'יימברס היה אול-סטאר. אפילו לרודני ביופורד היו מספרים יותר מרשימים מזה. מה כל כך מרשים בשחקן שעשה 6 נקודות למשחק בקבוצה כל כך גרועה שספק אם הייתה לוקחת את היורוליג?
19 ספטמבר 2012, 20:12
19 ספטמבר 2012, 20:14
LIAV10 כתב:בערך אותו חוזה?
וויט הרוויח 2 מליון ברוטו (אתה אמרת) ופארמר 3.5
19 ספטמבר 2012, 20:16
חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:מרכוס פייזר וקרלוס ארויו הגיע לפה אחרי שעשו שתי עונות של דאבל פיגרס ב-NBA, טום צ'יימברס היה אול-סטאר. אפילו לרודני ביופורד היו מספרים יותר מרשימים מזה. מה כל כך מרשים בשחקן שעשה 6 נקודות למשחק בקבוצה כל כך גרועה שספק אם הייתה לוקחת את היורוליג?
תום צ'יימברס הגיע לכאן כשחקן גמור ורשם מספרים הרבה פחות טובים מאשר וויט בעונה שקדמה להנחתה שלו כאן ע"י מזרחי ופדרמן.
השחקנים היחידים בשנים האחרונות שהיתה להם קריירת NBA מרשימה יותר משל וויט הם פייזר, ארויו ופארמר (שהיה כאן על חוזה זמני).
בעבר היו עוד כמה, אבל קריירת הNBA של וויט היא בגדול, מעל הקריירה המומצעת של שחקני NBA שהגיעו לכאן.
בכלל, וויט הוא בחירת סביבוב ראשון בדראפט שהיה גם היה שחקן חמישיה בNBA. הוא נמצא בשיאו, בגיל טוב ולכל הידוע לי, אין לו רקע של פציעות.
בהחלט לא מובן מאליו שמכבי תחתים שחקן כזה, בטח כאשר גובה החוזה שלו בעונה האחרונה היה בערך באותו גובה לזה של ג'ורדן פארמר.
אני מניח שהעיסקה הזו תעלה למכבי לא מעט כסף.
19 ספטמבר 2012, 20:18
19 ספטמבר 2012, 20:21
Holiday_Armadillo כתב:בן אדם הולך לעבודה וחוזר לשחקן משוחרר+שחקן שעל סף סיכום? תנו לנשום
19 ספטמבר 2012, 20:22
jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:מרכוס פייזר וקרלוס ארויו הגיע לפה אחרי שעשו שתי עונות של דאבל פיגרס ב-NBA, טום צ'יימברס היה אול-סטאר. אפילו לרודני ביופורד היו מספרים יותר מרשימים מזה. מה כל כך מרשים בשחקן שעשה 6 נקודות למשחק בקבוצה כל כך גרועה שספק אם הייתה לוקחת את היורוליג?
תום צ'יימברס הגיע לכאן כשחקן גמור ורשם מספרים הרבה פחות טובים מאשר וויט בעונה שקדמה להנחתה שלו כאן ע"י מזרחי ופדרמן.
השחקנים היחידים בשנים האחרונות שהיתה להם קריירת NBA מרשימה יותר משל וויט הם פייזר, ארויו ופארמר (שהיה כאן על חוזה זמני).
בעבר היו עוד כמה, אבל קריירת הNBA של וויט היא בגדול, מעל הקריירה המומצעת של שחקני NBA שהגיעו לכאן.
בכלל, וויט הוא בחירת סביבוב ראשון בדראפט שהיה גם היה שחקן חמישיה בNBA. הוא נמצא בשיאו, בגיל טוב ולכל הידוע לי, אין לו רקע של פציעות.
בהחלט לא מובן מאליו שמכבי תחתים שחקן כזה, בטח כאשר גובה החוזה שלו בעונה האחרונה היה בערך באותו גובה לזה של ג'ורדן פארמר.
חביב, הקריטריונים האלה של "נמצא בשיאו", "בגיל טוב", "ללא רקע של פציעות" הם קריטריונים שיכולים להיות יתרון רק כשהם מוצמדים לשחקנים איכותיים.
את כל הקריטריונים האלה אפשר להצמיד גם לכדיר, אופיר פרחי ואבי בן שימול... האם היית שוקל להביא אותם למכבי?
.
19 ספטמבר 2012, 20:25
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בן אדם הולך לעבודה וחוזר לשחקן משוחרר+שחקן שעל סף סיכום? תנו לנשום
עכשיו את מרגישה איך זה להיות דתי ולפספס את האקשן שמשום מה מתרחש בדרך כלל בשבת
19 ספטמבר 2012, 20:26
חביב אורנג'ד כתב:LIAV10 כתב:בערך אותו חוזה?
נכון. פארמר הרוויח 2 מליון ברוטו לפני משהו כמו שתי עונות.
בכל מקרה, מדובר בסכום די גבוה במונחים של מכבי.
אתה לא מגלה לי את ארל בארון.
הוא הוזכר לפני שנתיים כמועמד למכבי, אבל מכבי העדיפה אז לצאת להרפתקאה עם מצ'באן.
בכל אופן, ארל בארון לא משחק במכבי, אז אני לא מבין מה הוא קשור.
19 ספטמבר 2012, 20:27
19 ספטמבר 2012, 20:28
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:מרכוס פייזר וקרלוס ארויו הגיע לפה אחרי שעשו שתי עונות של דאבל פיגרס ב-NBA, טום צ'יימברס היה אול-סטאר. אפילו לרודני ביופורד היו מספרים יותר מרשימים מזה. מה כל כך מרשים בשחקן שעשה 6 נקודות למשחק בקבוצה כל כך גרועה שספק אם הייתה לוקחת את היורוליג?
חביב, הקריטריונים האלה של "נמצא בשיאו", "בגיל טוב", "ללא רקע של פציעות" הם קריטריונים שיכולים להיות יתרון רק כשהם מוצמדים לשחקנים איכותיים.
את כל הקריטריונים האלה אפשר להצמיד גם לכדיר, אופיר פרחי ואבי בן שימול... האם היית שוקל להביא אותם למכבי?
.
לא נכון ואתה לוקח את הדברים למקום אחר לגמרי.
הבאת שחקן NBA שרושם מספרים יחסית טובים כאשר הוא עדיין בשיאו, עדיין יחסית צעיר (לא כמו צ'יימברס או עב"מים שונים שנחתו כאן) ולא סוחב פציעות ולא ידוע כאיזה הד קייס, זה קונספט שניתן לומר שהוכיח את עצמו.
לא זוכר הרבה מקרים שכזה שחקן נכשל כאן, גם כאשר כן היו לו רקע של פציעות (כמו אנתוני פארקר) וגם כאשר המספרים שהוא רשם בNBA לא היו טובים (כמו וויל ביינום).
19 ספטמבר 2012, 20:30
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:בן אדם הולך לעבודה וחוזר לשחקן משוחרר+שחקן שעל סף סיכום? תנו לנשום
עכשיו את מרגישה איך זה להיות דתי ולפספס את האקשן שמשום מה מתרחש בדרך כלל בשבת
נשבעת לך שכשחזרתי וראיתי את זה אמרתי לעצמי ''אני מרגישה כמו דתי במוצאי שבת''
19 ספטמבר 2012, 20:30
LIAV10 כתב:חביב אורנג'ד כתב:LIAV10 כתב:בערך אותו חוזה?
נכון. פארמר הרוויח 2 מליון ברוטו לפני משהו כמו שתי עונות.
בכל מקרה, מדובר בסכום די גבוה במונחים של מכבי.
אתה לא מגלה לי את ארל בארון.
הוא הוזכר לפני שנתיים כמועמד למכבי, אבל מכבי העדיפה אז לצאת להרפתקאה עם מצ'באן.
בכל אופן, ארל בארון לא משחק במכבי, אז אני לא מבין מה הוא קשור.
קשור כי אתה מתבסס על סטט׳ של שחקני גארבץ׳ טיים..
19 ספטמבר 2012, 20:31
חביב אורנג'ד כתב:jol9 כתב:חביב אורנג'ד כתב:שחף כתב:מרכוס פייזר וקרלוס ארויו הגיע לפה אחרי שעשו שתי עונות של דאבל פיגרס ב-NBA, טום צ'יימברס היה אול-סטאר. אפילו לרודני ביופורד היו מספרים יותר מרשימים מזה. מה כל כך מרשים בשחקן שעשה 6 נקודות למשחק בקבוצה כל כך גרועה שספק אם הייתה לוקחת את היורוליג?
.
לא נכון ואתה לוקח את הדברים למקום אחר לגמרי.
הבאת שחקן NBA שרושם מספרים יחסית טובים כאשר הוא עדיין בשיאו, עדיין יחסית צעיר (לא כמו צ'יימברס או עב"מים שונים שנחתו כאן) ולא סוחב פציעות ולא ידוע כאיזה הד קייס, זה קונספט שניתן לומר שהוכיח את עצמו.
לא זוכר הרבה מקרים שכזה שחקן נכשל כאן, גם כאשר כן היו לו רקע של פציעות (כמו אנתוני פארקר) וגם כאשר המספרים שהוא רשם בNBA לא היו טובים (כמו וויל ביינום).